Sunday, March 31, 2019

χιονισμενο σταυρολεξο λυσεις

ποια ταινια
ρεμπετικο σεργιανι αγαθωνας
χιονισμενο σταυρολεξο λυσεις

Σύμφωνα με την ίδια, η υποψηφιότητα Καμίνη είναι καλοδεχούμενη, καθώς ενισχύει τη δυναμική του εγχειρήματος.


Απευθύνει μάλιστα και κάλεσμα σε όλους όσοι ανήκουν στον χώρο της κεντροαριστεράς να ανταποκριθούν «στη λογική όμως του μεγάλου, του ενιαίου, του δυνατού και όχι του κατακερματισμού μέσα από μικρά κόμματα και συλλογικότητες που εξυπηρετούν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες».


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

Όπως τονίζει σε δήλωσή της στην εφημερίδα Τα Νέα, «όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη δημοκρατική παράταξη στην πρώτη γραμμή. Εμπνέοντας και συσπειρώνοντας τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό. Με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις σε επιμέρους θέματα να αποτελούν πλούτο και όχι πρόβλημα».


Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά


Η Ελλάδα χρειάζεται την ενωμένη και δυνατή Κεντροαριστερά. Το πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα πλειοψηφίας για τη νέα αλλαγή. Που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο από την κρίση και να οδηγήσει στην προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. Χαίρομαι γιατί οι συνεχείς πρωτοβουλίες που πήρα γι' αυτόν τον στόχο, από τον Ιανουάριο του 2016, αποκτούν κοινωνική δυναμική, βρίσκουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση, παίρνουν σάρκα και οστά.


Με την ομόφωνη απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τον νέο, ενιαίο φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Με τη δημιουργία της ανεξάρτητης επιτροπής με τον κ. Αλιβιζάτο για την πλήρη διαφάνεια στις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής του επικεφαλής. Με το μεγάλο ενδιαφέρον για τις υποψηφιότητες όπως η διαφαινόμενη και καλοδεχούμενη του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη που ενισχύουν τη δυναμική του εγχειρήματος.


Ο κύβος ερρίφθη. Ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοιχτός. Όλοι όσοι ανήκουν σε αυτό τον χώρο οφείλουν να ανταποκριθούν. Αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνικής μας βάσης, οι εξελίξεις τρέχουν, δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.


Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη δημοκρατική παράταξη στην πρώτη γραμμή. Εμπνέοντας και συσπειρώνοντας τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό. Με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις σε επιμέρους θέματα να αποτελούν πλούτο και όχι πρόβλημα.


Στη λογική όμως του μεγάλου, του ενιαίου, του δυνατού και όχι του κατακερματισμού μέσα από μικρά κόμματα και συλλογικότητες που εξυπηρετούν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες. Αυτό θέλει ο κόσμος της παράταξής μας. Που, είτε έμεινε κοντά μας είτε έφυγε είτε κράτησε αποστάσεις, σήμερα μας παρακολουθεί και ελπίζει. Βλέπει ότι αλλάζουμε, βλέπει ότι προτείνουμε λύσεις, προοδευτικές και ρεαλιστικές. Είμαστε αποφασισμένοι και θα πετύχουμε».



χιονισμενο σταυρολεξο λυσεις
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html

φαρμακειο βασιλεως παυλου 6 βουλα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html
οηε υπατη αρμοστεια
φαρμακειο βασιλεως παυλου 6 βουλα

Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο Newsweek η Alyse Auernheimer, ο γιος της, Άντριου ‘Γουίβ’ Αουερνχάιμερ (Andrew “Weev” Auernheimer), θιασώτης της λευκής ανωτερότητας, ο οποίος «τρέχει» από κοινού με τον δημοσιογράφο Άντριου Άνγκλιν την ακροδεξιά ιστοσελίδα Daily Stormer, κατάγεται από μία «μεγάλη, πολυφυλετική οικογένεια», «έχει εβραϊκές ρίζες» και από τους δύο γεννήτορές της ενώ στις φλέβες του τρέχει και... ολίγον ινδιάνικο αίμα.


Η ίδια πρόσθεσε στη συνέντευξή της πως θλίβεται βαθιά που το ίδιο το παιδί της εύχεται το θάνατο άλλων παιδιών ενώ επιβεβαιώνει πως με το γιο της δεν έχουν επαφές εδώ και πάνω από μία δεκαετία.



guys guys don't worry, all these literal Nazis are just saluting and tattooing swastikas on themselves ironically https://t.co/8mdL3RkdIB

— Matt Novak (@paleofuture) 21 Νοεμβρίου 2016


φαρμακειο βασιλεως παυλου 6 βουλα
οδηγος ψυχαγωγιας αθηνα
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

πολιτιστικο πάρκο στα μεσόγεια

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html
πολιτιστικο πάρκο στα μεσόγεια
πολιτιστικο πάρκο στα μεσόγεια

Εντυπωσιακός είναι και ο αριθμός των θανάτων που θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος υπολογίζεται να φτάσει το ένα δισεκατομμύριο…


«Οι άνθρωποι καπνίζουν για τη νικοτίνη αλλά πεθαίνουν από την πίσσα»


μπερναρ και μπιανκα disney

Η παραπάνω φράση ανήκει στον καθηγητή Michael Russell και οδήγησε στη γέννηση μίας καινοτόμου στρατηγικής με στόχο τον περιορισμό των κινδύνων για τη δημόσια υγεία. Ο λόγος για την πολιτική της μείωσης της βλάβης που προκαλείται από το κάπνισμα.


Αναλυτικότερα, η νικοτίνη, αν και δημιουργεί εθισμό, μεμονωμένα δεν είναι πολύ επιβλαβής για τον οργανισμό μας. Αντιθέτως, όπως έχει αποδειχθεί και επιστημονικά, τα βλαβερά παράγωγα της καύσης, που απελευθερώνονται από τα συμβατικά τσιγάρα και εισπνέονται από τους καπνιστές είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα.


Για τον λόγο αυτό, τα μέτρα που υιοθετούνται, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη, επικεντρώνονται στη μείωση ή στην εξάλειψη της χρήσης καιόμενων προϊόντων καπνού και τη μετάβαση σε άλλα προϊόντα νικοτίνης, για όσους δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα.


Τι ισχύει στις ΗΠΑ


Πιο συγκεκριμένα, ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, FDA, ο οποίος αποτελεί και τον αρμόδιο κρατικό φορέα για τα καπνικά προϊόντα για τον καπνό, υιοθετεί μία νέα στρατηγική. Πέρα, λοιπόν, από την ομοσπονδιακή νομοθεσία που ισχύει στις ΗΠΑ ήδη από το 2010, σύμφωνα με την οποία παρέχεται η δυνατότητα στις εταιρείες που κατασκευάζουν προϊόντα νικοτίνης ή καπνού να τα υποβάλλουν σε διαδικασία ελέγχου από τον FDA, προκειμένου να αξιολογηθούν και να μπορούν να χρησιμοποιούνται ως λιγότερο βλαβερά προϊόντα, πέρυσι ανακοινώθηκε ένα πλήρες σχέδιο για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας.


2


Σύμφωνα με αυτό, οι μη καπνιστές θα αποθαρρύνονται να ξεκινούν το κάπνισμα, αλλά παράλληλα θα δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην καινοτομία, για την ανάπτυξη μη καιόμενων, λιγότερο βλαβερών προϊόντων νικοτίνης, για όσους δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να διακόψουν το κάπνισμα.


Ποια είναι, όμως, τα λιγότερα βλαβερά προϊόντα νικοτίνης για στα οποία αναφέρεται ο FDA; Πρόκειται για εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα νικοτίνης, όπως το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα θερμαινόμενα προϊόντα καπνού, τα οποία μάλιστα αναπτύσσονται από τις ίδιες τις καπνοβιομηχανίες.


Τι ισχύει στην Ευρώπη


Στην Ευρώπη, για αρκετά χρόνια, η στρατηγική της μείωσης της βλάβης από το κάπνισμα θεωρούνταν αμφιλεγόμενη, δίχαζε και συγκέντρωνε τόσο υποστηρικτές όσο και πολέμιους. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια εκδηλώνεται ένα κύμα μαζικής υποστήριξης και υιοθέτησής της από την επιστημονική κοινότητα, πολλούς αντικαπνιστικούς φορείς, αλλά και από τις ίδιες τις κυβερνήσεις.


Η Αγγλία μάλιστα πριν από λίγες μόλις εβδομάδες ανακοίνωσε ένα νέο σχέδιο για την καταπολέμηση του καπνίσματος, με τον τίτλο «smoke free generation», προκειμένου να βοηθήσει τους καπνιστές που δεν μπορούν να διακόψουν το κάπνισμα. Για τον σκοπό αυτό, προωθεί τη χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων και θερμαινόμενων προϊόντων καπνού. Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι το Υπουργείο Υγείας της χώρας υποστηρίζει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και προϊόντων για την κατανάλωση νικοτίνης, καθώς μετά από συζητήσεις της επιστημονικής κοινότητας υπογραμμίστηκαν τα οφέλη των λιγότερων βλαβερών επιλογών που είναι διαθέσιμες στην αγορά.


Αντίστοιχο νομοθετικό πλαίσιο ή δημόσιες πολιτικές με στόχο τη μείωση της βλάβης από το κάπνισμα έχουν υιοθετήσει και χώρες όπως η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Βουλγαρία και η Κύπρος.


Τι ισχύει στην Ελλάδα


Η χώρα μας κατέχει ακόμη μία αρνητική πρωτιά και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ευρωπαϊκών χωρών όσον αφορά στο ποσοστό καπνιστών, το οποίο ανέρχεται στο 37%. Παράλληλα, το παθητικό κάπνισμα αποτελεί ένα ακόμη πρόβλημα για τη δημόσια υγεία, καθώς ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμόζεται. Ωστόσο, όπως φαίνεται η κατάσταση δεν μοιάζει να καλυτερεύει, καθώς η συζήτηση για τις πολιτικές της μείωσης της βλάβης από το κάπνισμα δεν έχει ανοίξει ακόμα.


Σε αντίθεση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τις ΗΠΑ, το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας θέτει νέους αυστηρότερους νόμους ακόμα και για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα θερμαινόμενα προϊόντα καπνού, τα οποία αντιμετωπίζονται σχεδόν όπως τα καιόμενα τσιγάρα.


Προβληματισμό προκαλεί και το γεγονός ότι η νέα αγορά αυτή παραμένει χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους, με ένα μόνο θερμαινόμενο προϊόν καπνού μεγάλης καπνοβιομηχανίας να έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες από το Υπουργείο Υγείας, για τη νόμιμη κυκλοφορία του στην αγορά.


Συνεπώς, λόγω της ελλιπούς ενημέρωσης τόσο για τις επιλογές τους, όσο και για τα οφέλη των νέων προϊόντων, οι καπνιστές στη χώρα μας φαίνεται να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και να διατρέχουν περισσότερους κινδύνους που αφορούν στην υγεία τους.



σοφι σιλα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html

μπενφικα σκορερ

«Τρεισήμισι εκατομμύρια άνθρωποι θα πάρουν 720 εκατ. ευρώ. Θα πληρωθούν επίσης τα 320 εκατ. ευρώ σε όσους έγιναν παράνομες παρακρατήσεις από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Διασφαλίζουμε το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, δίνοντας άλλα 300 εκατ. ευρώ που είναι οφειλόμενα του ελληνικού δημοσίου για τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98.9, για να τονίσει ότι «1,4 δισ. ευρώ επιστρέφει στους πλέον αδύναμους. Πρόκειται για μία πολιτική κίνηση αναδιανομής».


ναμαστε ναταλια γερμανου

«Περιμέναμε τις αντιδράσεις, περιμέναμε να δούμε τι θα σκεφθούν, ώστε να σχετικοποιήσουν αυτή τη μεγάλη πολιτική πρωτοβουλία. Ωστόσο, δε μπορεί να σχετικοποιηθεί, ούτε να μετριασθεί η πολύ μεγάλη σημασία της» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης μετά το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού, και κάλεσε τα στελέχη της αντιπολίτευσης να αντιμετωπίσουν το θέμα «με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα».



μπενφικα σκορερ
μπενφικα σκορερ
canadian open leaderboard lpga
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html

πονος στα εντερα κατα την περιοδο

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html
πονος στα εντερα κατα την περιοδο

Όπως διαπιστώνει η FAZ, το «κατασκεύασμα με την τρόικα, που βιαστικά εφευρέθηκε στην ευρωκρίση, δεν έχει πλέον μέλλον υπό την αρχική του μορφή. Το ΔΝΤ δεν θέλει να διαδραματίσει ρόλο τόσο διακριτό, όπως στο παρελθόν, στο τρέχον ελληνικό πρόγραμμα. Mάλιστα δεν πρόκειται να δώσει νέο δάνειο. Αλλά και η ΕΚΤ θέλει να αποσυρθεί από την επιτήρηση κρατών σε πρόγραμμα. Σε περίπτωση που στο εγγύς ή απώτερο μέλλον προκύψουν δημοσιονομικές δυσκολίες, τότε δύο θεσμοί θα μπορούσαν να συντρέξουν: η Κομισιόν και ο ESM μαζί για την επιτήρηση του προγράμματος, και ο ESM μόνος του».


διονύση τσακνή

πονος στα εντερα κατα την περιοδο

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται πάντως και σε άρθρο του επικεφαλής της Μπούντεσμπανκ, Γενς Βάιντμαν, στη γαλλική εφημερίδα Les Echos με το οποίο συντάσσεται με την ιδέα Σόιμπλε, καλώντας τον ESM να αποκτήσει περισσότερο βάρος στον δημοσιονομικό έλεγχο λόγω του ότι η Κομισιόν ασκεί η ίδια πολιτική και δεν είναι κατάλληλη γι' αυτό.




γερμανικο ποιμενικο αγγελιες

φανταστικο τραγουδι

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html
φανταστικο τραγουδι
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε στη θάλασσα 5χρονο κοριτσάκι

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε την Παρασκευή το απόγευμα από τη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης πεντάχρονο κοριτσάκι.


Η μικρή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ηρωνας ατμομηχανη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε στη θάλασσα 5χρονο κοριτσάκι
01
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε στη θάλασσα 5χρονο κοριτσάκι

φανταστικο τραγουδι
μαρκα στυλων

στοα ραλλη χαρτης

υγιεινή τροφίμων μεταφραση
στοα ραλλη χαρτης

Ο 25χρονος, τον οποίο αναγνώρισε ο ίδιος ο καθηγητής, είναι φοιτητής στο τμήμα ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.


Στον φάκελό του έχει αρκετές προσαγωγές στο τμήμα Κρατικής Ασφάλειας.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

Στις 22 Απριλίου του 2016 είχε προσαχθεί μαζί με άλλα 23 άτομα μετά από φθορές στον ΗΣΑΠ, ενώ το 2013 ήταν ανάμεσα στα 69 άτομα που είχαν προσαχθεί για την κατάληψη της πρυτανείας.


πρυτανης αγγλικα

Ο κ. Συρίγος έκανε παρατήρηση στους νεαρούς να σταματήσουν να γράφουν στους τοίχους, και τότε ένας από αυτούς του πέταξε δύο μπουκάλια σπρέι στο κεφάλι.


Οι φοιτητές, έγραφαν το σύνθημα «Έλεγχος πειθαρχία αόρατη εργασία», τη στιγμή που έγιναν αντιληπτοί από τον καθηγητή.


Οι Αρχές, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση, ενώ άλλα δύο άτομα που είχαν προσαχθεί νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθεροι.


Ο Άγγελος Συρίγος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους.



στοα ραλλη χαρτης
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

θαυματα παναγιας 2014

κιθ τζάρετ

Σε συνέντευξή του στη Realnews, ο κ. Γαβρόγλου σημειώνει ότι η διακριτότητα των ρόλων κράτους – Εκκλησίας και η συνδιαχείριση της αμφισβητούμενης περιουσίας «είναι στοιχεία που λειτουργούν υπέρ της κοινωνίας, όχι υπέρ του ενός ή του άλλου θεσμού» και αναφέρει ότι «όλα θα γίνουν με προσεκτικά βήματα».


o ιησους απο την ναζαρετ επεισοδιο 4

θαυματα παναγιας 2014

Ξεκαθαρίζει, ακόμα, ότι οι 10.000 προσλήψεις στη Δημόσιο, που θα πραγματοποιηθούν αν αλλάξει ο τρόπος μισθοδοσίας των κληρικών, θα καλύψουν κενά στην Υγεία, στην εκπαίδευση και στις υπόλοιπες κοινωνικές δομές και είναι ανεξάρτητες με τους 15.000 διορισμούς στην Παιδεία , που έχουν εξαγγελθεί για το σχολικό έτος 2021 – 2022.


θαυματα παναγιας 2014

Ο κ. Γαβρόγλου κατηγορεί τη ΝΔ για τη στάση της έναντι των μαθητικών καταλήψεων για το Μακεδονικό, λέγοντας ότι «βρίσκεται σε επικίνδυνη κατάσταση κώφευσης και αφωνίας σε σχέση με τη φασιστική δράση ακροδεξιών χρυσαυγιτών σε σχολεία», καθώς και ότι «σέρνεται πίσω από τους άρρηκτους δεσμούς του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη με τα χουντοφασιστικά καρκινώματα».


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

Κάνει επίσης λόγο για ήττα της πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αμφισβήτησή της ότι η χώρα θα έβγαινε από τα μνημόνια και για το ότι θα ήταν αδύνατον να εφαρμοστούν αντίμετρα για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. «Δεν θα έπρεπε να αρθρώσει έστω και λίγες λέξεις αυτοκριτικής για το πόσο λάθος ήταν η πολιτική της όλα αυτά τα χρόνια;», διερωτάται ο ίδιος και συμπληρώνει λέγοντας ότι «η κυβέρνηση κάνει πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί, πετυχαίνοντας μετά την έξοδο από τα μνημόνια, να μπαίνει η χώρα σιγά-σιγά στον δρόμο της ανάπτυξης και να αίρονται οι αδικίες».


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html

μετατροπή κλάσματος σε δεκαδικό αριθμό

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html
ημερολογιο νηστειας
μετατροπή κλάσματος σε δεκαδικό αριθμό

Η Γραμμή Ζωής, έχει ήδη σημάνει Silver Alert, και όπως ενημερώνει η ILIEVA DESISLAVA έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60 μέτρα και κανοικό βάρος.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.


Οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται στην αγροτική περιοχή, στο χωριό Κεραμές Αγίου Βασιλείου, στα νότια του νομού Ρεθύμνου, εκεί όπου εθεάθη τελευταία φορά. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη, με γκρεμούς και χαράδρες, δυσχαιρένοντας το έργο των Αρχών.


Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ασχολήθηκε με την υπόθεση η οποία όπως όλα δείχνουν εξελίσσεται σε θρίλερ.


Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, τα ίχνη της 37χρονης από τη Βουλγαρία που ζούσε χρόνια στην Κρήτη, χάθηκαν μυστηριωδώς το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες μετά.



«Πάω μία βόλτα στα Χανιά»


Η ίδια είχε δώσει το τελευταίο της στίγμα στη μητέρα και στη φίλη της. Τους είχε πει ότι θα πήγαινε με τον σύντροφο της για φαγητό σε ταβέρνα σε ένα δάσος.


Σύμφωνα με μαρτυρία που έφθασε στην εκπομπή, το ζευγάρι κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του αυτόχειρα προς τις παραλίες της περιοχής κάτω από το χωριό Κεραμέ, το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου.


«Καβγάδισαν κι αυτός έψαχνε για όπλο…»


Στενή φίλη της Ντέσι την περιέγραψε σαν μια κοπέλα χαρούμενη και χαμογελαστή που κατά τη γνώμη της ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο ενώ μία άλλη ανέφερε πως δεν ήταν ευχαριστημένη από τον σύντροφο της γιατί καβγάδιζαν συχνά.


«Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της, της είπε ξεκάθαρα πως δεν ήθελε το μωρό. Εκείνη σκεφτόταν να το ρίξει και την παρακαλούσαμε να μη το κάνει αυτό. Ήταν κρίμα..», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα με τις φίλες της Ντέσι, ο σύντροφος της ήταν παντρεμένος και της έλεγε ψέματα πως είχε χωρίσει για να βρίσκεται διαρκώς μαζί της.


«Δεν είχε επιλογή. Λόγω γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε έπρεπε να κρατήσει το παιδί, αλλιώς δεν θα είχε άλλη ευκαιρία να μείνει έγκυος. Βρισκόταν μπροστά σε σοβαρό δίλημμα», ανέφερε η στενή της φίλη.


«Ο σύντροφος της έκανε σαν παλαβός και προσπαθούσε να την πείσει να το ρίξει… Κάποια στιγμή τσακώθηκαν άγρια… Τότε της είπε πως έψαχνε για όπλο. Είχαμε κανονίσει να πάμε μαζί για ιατρικές εξετάσεις. Εκείνη δεν φάνηκε και την κάλεσα στο τηλέφωνο. Τότε μου είπε πως θα πήγαιναν για φαγητό κάπου έξω από το Ρέθυμνο. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε την επομένη. Το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε και δεν είχαμε ξανά νέα της. Τις επόμενες μέρες που εγώ και άλλοι γνωστοί συναντήσαμε τον σύντροφο της και τον ρωτήσαμε που είναι η Ντέσι, εκείνος μας απάντησε πως έφυγε για τη Γερμανία…» .


«Ήταν έγκυος και μου την εξαφάνισαν…»


Ο χρόνος σταμάτησε για την μητέρα της Ντέσι, όταν οι φίλες της την ειδοποίησαν για την εξαφάνιση της. Το ταξίδι από τη Βουλγαρία στην Κρήτη της φάνηκε ατέλειωτο.


Λίγο καιρό πριν είχε επισκεφθεί τη μητέρα της στην Βουλγαρία και ζήτησε τη συμβουλή της. Της είπε πως ήθελε όσο τίποτα να κρατήσει το μωρό της. Ήταν όμως πολύ προβληματισμένη γιατί ο σύντροφος της δεν ήταν σύμφωνος με την επιλογή της να γεννηθεί το παιδί.


«Περίμενε κοριτσάκι. Της είπα να το κρατήσει και εμείς θα την βοηθούσαμε…» ανέφερε η μητέρα της μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ». «Μόνο να ζει, τίποτα άλλο δεν θέλω, να ζει…» είπε με σπαραγμό.


Ο γιος του αυτόχειρα


Ο εργοδότης της αγνοούμενης εγκύου την περιέγραψε σαν μία συνεπή υπάλληλο που δεν του είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.


Όπως είπε η τελευταία μέρα που εργάστηκε ήταν η 1η Μαΐου. Την επομένη δεν εμφανίστηκε στη δουλειά και άρχισαν να την αναζητούν, αλλά το τηλέφωνο της ήταν απενεργοποιημένο. Η μητέρα της έπαιρνε στο εστιατόριο ανήσυχη αλλά κανείς δεν ήξερε κάτι για την τύχη της.


Ο εργοδότης της Ντέσι γνώριζε χρόνια τον σύντροφο της και τις μέρες της εξαφάνισης τον έβλεπε να περνάει από το μαγαζί του. Ήταν ήρεμος και δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι.


Ο μεγάλος γιος του συντρόφου της Ντέσι που αυτοκτόνησε λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.


Ο ίδιος είχε γνωρίσει την αγνοούμενη και δεν είχε παρατηρήσει προβλήματα στη σχέση της με τον πατέρα του. Δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της και ξαφνιάστηκε όταν έμαθε για την εξαφάνιση της.


Ανέφερε πως όταν τον ειδοποίησαν πως ο πατέρας του κρεμάστηκε, νόμισε πως του έκαναν πλάκα. Ακόμα δυσκολεύεται να το πιστέψει αφού είχαν συναντηθεί για καφέ μια μέρα πριν και λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και τον άκουσε ήρεμο.


«Δεν ξέρω γιατί το έκανε, μόνο εκείνος ξέρει…», κατέληξε.




μετατροπή κλάσματος σε δεκαδικό αριθμό
παιδικα μπουφαν μαγιοραλ

παναγιωτακης σπυρος

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html
δωρα ζεμπερη πατερας δολοφονος
παναγιωτακης σπυρος

Ήδη κλιμάκιο από στελέχη του λιμενικού σώματος με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο πραγματοποίησε έλεγχο στο πλοίο «Νήσος Σάμος» το οποίο ενώ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 12:30 με προορισμό τον Πειραιά, αναχώρησε τελικά στις 13:30.


Αυτή τη στιγμή το κλιμάκιο του λιμενικού πραγματοποιεί έλεγχο στο ταχύπλοοο καταμαράν «Champion jet» που ενώ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 12:25 εξακολουθεί και παραμένει για έλεγχο στο λιμάνι της Σαντορίνης.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου όλοι οι επιβάτες παραμένουν στο λιμάνι



παναγιωτακης σπυρος
μακαρονια με σαλτσα αυγου

ψηλα τα χερια λιανα κανελλη

ψηλα τα χερια λιανα κανελλη
Νίκος Χατζηπαύλου: Ξεσπά η μητέρα του για την απόφαση του Εισαγγελέα - «Τον γιο μου τον δολοφόνησαν»

Ξέσπασε η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου μετά την απόφαση του Εισαγγελέα ο οποίος αποδίδει το θάνατο του 21χρονου φοιτητή σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια


Η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου όταν πληροφορήθηκε για την απόφαση αυτή, πήρε το πρώτο αεροπλάνο για την Κω. Ζητά να πάρει απαντήσεις για το τι συνέβη στο παιδί της στο βράχο Λάγκα στην Κάλυμνο πριν από εννιά μήνες.


pink elephant θεσσαλονικη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο εισαγγελέας της Κω έκλεισε την υπόθεση και έστειλε το φάκελο στον προϊστάμενό του στη Ρόδο.

Το πόρισμα του Εισαγγελέα βγήκε 9 μήνες μετά το θάνατο του φοιτητή. Πραγματοποιήθηκαν τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις, οι οποίες κατέληγαν σε διαφορετικά συμπεράσματα. «Κάποιοι δε θέλουν να βγει η αλήθεια. Τι συμβαίνει, δε ζητήσαμε κάτι παράλογο», επισημαίνει ο θείος του φοιτητή.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html

μοφσ

Η οικογένεια πάντως του φοιτητή δηλώνει στο STAR ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν για να αποδείξουν ότι ο Νικόλας Χατζηπαύλου δολοφονήθηκε.

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Δεν έχω πάρει πειστικές απαντήσεις. Ίσως κάποιοι γνωρίζουν και δεν μιλάνε», είπε στο δελτίο του Star η μητέρα του άτυχου φοιτητή.

Δείτε το βίντεο:




ψηλα τα χερια λιανα κανελλη
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

ποδι για τραπεζι

«Μετά την οικονομική κρίση, η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε, η ανεργία αυξήθηκε και οι τιμές ακινήτων έπεσαν περισσότερο από το 40%. Ωστόσο, η αγορά ακινήτων για διακοπές ανακάμπτει στην Ελλάδα και στη Μύκονο περισσότερο από οποιοδήποτε άλλη περιοχή» γράφουν οι «Times».


ποδι για τραπεζι

Σύμφωνα με ελληνικό μεσιτικό γραφείο, είναι η μόνη αγορά που κατόρθωσε να διατηρήσει τις τιμές της καθώς απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στον διεθνή χώρο και, επομένως, δεν επηρεάζεται από την ελληνική οικονομία.


Οι αγοραστές προέρχονται από όλον τον κόσμο, συνήθως την Ευρώπη, αλλά όλο και περισσότερο από τη Μέση Ανατολή-Τουρκία, Αίγυπτο, Ντουμπάι κλπ.


Το δημοσίευμα αναφέρεται συνοπτικά σε οδηγίες αγοράς ακινήτου στο ελληνικό νησί.


ταξιδιωτικα πακετα κυπρου

times



ποδι για τραπεζι
ραμμος τραγουδιστης
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

μεταθεσεις στρατιωτικων εκλογες

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html
μεταθεσεις στρατιωτικων εκλογες
μεταθεσεις στρατιωτικων εκλογες
Αμερικανικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Την ώρα που τα σύννεφα πολέμου πυκνώνουν πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο, με το διαφαινόμενο χτύπημα από ΗΠΑ και Γαλλία στη Συρία και το ψυχροπολεμικό κλίμα με τη Ρωσία να βρίσκεται στο ζενίθ, η παρουσία αμερικανικών κατασκοπευτικών αεροπλάνων στην Κρήτη, προφανώς και δεν περνά απαρατήρητη.


Όπως αναφέρει το ekriti.gr, τις τελευταίες ώρες, δύο αμερικανικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, όπου το ένα εξ αυτών, το MC-12S EMARSS έφερε πολιτικό νηολόγιο, το δεύτερο όμως, ένα MC-12W Liberty είχε πλήρη διακριτικά της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα αεροσκάφη, έχουν χρησιμοποιηθεί σε αποστολές, στο πλαίσιο των μεγάλων αεροπορικών επιχειρήσεων Enduring Freedom (OEF) και Enduring Iraqi Freedom (OIF), σε Αφγανιστάν και Ιράκ αντίστοιχα. Επίσης, αεροπλάνα αυτού του τύπου έχουν χρησιμοποιηθεί σε επιχειρήσεις μικρότερης κλίμακας των ΗΠΑ στην Αφρική, αλλά και στην Λατινική Αμερική.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_55.html

εργατικο κεντρο ηρακλειο

Τα αεροσκάφη αυτά είναι ουσιαστικά πλατφόρμες αναγνωρίσεως και συλλογής πληροφοριών μεγάλων δυνατοτήτων χάρη στα συστήματα και στους αισθητήρες που φέρουν, ενώ σε κάθε ένα από αυτά υπηρετεί 4μελές πλήρωμα, κυβερνήτης, συγκυβερνήτης και δύο αξιωματικοί οι οποίοι χειρίζονται τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές και τους καταγραφείς που φέρουν...

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.

Πηγή φωτογραφιών: ekriti.gr


Αμερικανικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου
01
Αμερικανικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου





















ορθο συνωνυμο

συνώνυμα του πρέπει

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

Με τρία σημαντικά παιχνίδια συνεχίστηκε την Κυριακή (02/12) η Super League. Για τη 12η αγωνιστική ο αγώνας που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν αυτός του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλέανθης Βικελίδης». Οι «πράσινοι» κατάφεραν να μείνουν αλώβητοι στη Θεσσαλονίκη, αφού απέσπασαν το 1-1 με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.


συνώνυμα του πρέπει

Το «τριφύλλι» είδε τον διαιτητή Τζοβάρα να καταλογίζει δύο πέναλτι σε βάρος του στο πρώτο ημίχρονο, με το δεύτερο ειδικότερα να είναι εξαιρετικά αμφίβολο ως και… ανύπαρκτο. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε μόνο τη μια από τις δύο εκτελέσεις που είχε από την… άσπρη βούλα με τον Χαμζά Γιουνές να ανοίγει το σκορ στο 15’. Ο Παναθηναϊκός παρότι έμεινε και με δέκα παίκτες, όμως, βρήκε κι αυτός τη δική του ευκαιρία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Τζοβάρας καταλόγισε σωστά το πέναλτι στην παράβαση του Σιώπη στον Μπουζούκη και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με μια αριστοτεχνική εκτέλεση «αλά Πανένκα» διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


">

συνώνυμα του πρέπει
ιδιοτητες της φυσικης καταστασης
αστεια κειμενα βαπτισης για αγορι
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

ποτε παραγραφεται η λιστα λαγκαρντ

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html
ποτε παραγραφεται η λιστα λαγκαρντ

«Η παραίτηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς, λίγο πριν τη λήξη της θητείας της, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά», σημειώνουν στο αθηναϊκό πρακτορείο κυβερνητικοί κύκλοι και υπογραμμίζουν: «Το λιγότερο που αναμένουμε είναι να κατονομάσει όλους εκείνους που την εμπόδισαν να παράξει έργο, όπως ισχυρίζεται. Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη στα θέματα διαφθοράς να φτάσει μέχρι το τέλος».


ποτε παραγραφεται η λιστα λαγκαρντ


Σημειώνεται ότι η κ. Ράικου στην επιστολή που κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, φέρεται να καταγγέλλει τη στοχοποίησή της "από παράκεντρα εξουσίας", με αφορμή τη μεγάλη εν εξελίξει έρευνα για τη φαρμακευτική Novartis και τις καταγγελίες για εκτεταμένες δωροδοκίες κρατικών αξιωματούχων.


ψαρεμα με πετονια απο ακτη βιντεο

Η κ. Ράικου ζητά από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, την αντικατάσταση της στη θέση που κατέχει επί σειρά ετών, αναφέροντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πως αισθάνεται ότι δεν απολαμβάνει τη θεσμική προστασία που δικαιούται.


είχε αρθεί


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

Saturday, March 30, 2019

κυριε εκεκραξα ηχος πλ α συντομο

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html
διαμάχη κλίση

Το διαβαθμισμένο έγγραφο, το οποίο επιδόθηκε στα δεκαπέντε κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και περιήλθε σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου τη Δευτέρα, αναφέρει επίσης ότι η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) επιδιώκει να προσεταιριστεί τους διακινητές μεταναστών στο νότιο τμήμα της χώρας, μετά την εκδίωξη των τζιχαντιστών από τη Σύρτη (450 χιλιόμετρα ανατολικά της Τρίπολης) το 2016.


«Η διακίνηση ανθρώπων βρίσκεται σε άνοδο στη Λιβύη» και συνοδεύεται από «κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αναφέρεται στην έκθεση, έκτασης 157 σελίδων.


Οι ειδικοί των Ηνωμένων Εθνών αναφέρονται στην ανησυχία τους για την «πιθανή εκμετάλλευση εγκαταστάσεων και κεφαλαίων του κράτους από ένοπλες ομάδες και διακινητές για να ενισχύσουν τον έλεγχό τους επί των μεταναστευτικών οδών».


δεκατη εντολη οφθαλμος αντι οφθαλμου

Η τύχη των μεταναστών – ο αριθμός των οποίων δεκαπλασιάστηκε μετά την πτώση το 2011 του Μουάμαρ Καντάφι – πήρε ξανά μεγάλη δημοσιότητα το 2017, εν μέσω των αλλεπάλληλων ναυαγίων αναρίθμητων επικίνδυνων πλεούμενων στη Μεσόγειο αλλά και τη μετάδοση ρεπορτάζ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNNi, που κατέγραφε ένα σκλαβοπάζαρο στη Λιβύη.


Στην έκθεση γίνεται λόγος για μετανάστες που συνελήφθησαν από στελέχη των κρατικών υπηρεσιών της Λιβύης και κατόπιν παραδόθηκαν, έναντι αμοιβής, σε διακινητές.




κυριε εκεκραξα ηχος πλ α συντομο
κυριε εκεκραξα ηχος πλ α συντομο

βιλες ιονιο

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html
αγιου βαλεντινου λογια

Ο γνωστός τραγουδιστής, Σπύρος Γραμμένος ζητά αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ από τον Άδωνι Γεωργιάδη για "συκοφαντική δυσφήμιση, βάναυση διαδικτυακή επίθεση και ηθική βλάβη", με την αιτιολογία πως σε παλαιότερη ανάρτησή του τον είχε ταυτίσει με τον γνωστό blogger Πιτσιρίκο.


βιλες ιονιο

Το γεγονός της αγωγής γνωστοποίησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στο Twitter επανέλαβε πως η επίμαχη ανάρτηση τότε έγινε από λάθος, κάτι που είχε πει και κατά το παρελθόν.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html

Ωστόσο, η αγωγή έχει κατατεθεί και οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.



Ο κ. Σπ. Γραμμένος ζητά 50.000€ διότι σε μια ανάρτηση, τον ταύτισα με τον @pitsirikos επαναλαμβάνω εκ λάθους έγινε: pic.twitter.com/jiQoIz2VK4


τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 18, 2016


βιλες ιονιο

κωνσταντινου και ελενης μαυρεας

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με πληροφορίες από εισαγγελικές πηγές, μετά τα δημοσιεύματα του Τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού) η Ξένη Δημητρίου έδωσε εντολή στους εισαγγελείς Πρωτοδικών και στους εισαγγελείς Ανηλίκων της χώρας να προβούν άμεσα σε ενέργειες για την έγκυρη πρόληψη παρόμοιων περιστατικών.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

κωνσταντινου και ελενης μαυρεας

Η Ξένη Δημητρίου παρήγγειλε στους συναδέλφους της να προβούν σε έγκυρη ενημέρωση των ανηλίκων για την επικινδυνότητα του χαρακτήρα του φαινομένου της «Μπλε Φάλαινας» που μπορεί να επιφέρει από τραυματισμούς έως και τον θάνατο.


Πάντως, όπου έχουν καταγγελθεί ανά την Ελλάδα περιστατικά εμφάνισης συμμετοχής νέων στο παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας», οι κατά τόπους εισαγγελικές αρχές διεξάγουν ήδη έρευνα με την συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ και θα σχηματιστούν οι σχετικές δικογραφίες.


Υπενθυμίζεται ότι έχουν καταγγελθεί περιστατικά, σύμφωνα με τα οποία έγινε «ψάρεμα» εφήβων για συμμετοχή στο διαδικτυακό παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας» ή ακόμη για συμμετοχή σε αυτό, η οποία ευτυχώς διακόπηκε.



κωνσταντινου και ελενης μαυρεας
είναι συνήθης
οτι με ξεχναει το ξεχναω

ολυμπιακος αντερλεχτ live streaming

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

Οι σαρωτικές αυτές αλλαγές, που θα τεθούν σε ισχύ από την τελετή του Φεβρουαρίου του 2019 στο Χόλιγουντ, θα περιλαμβάνουν επίσης την απονομή κάποιων από τα 24 Χρυσά Αγαλματίδια κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης.


ευθεωσ κακετσησ

«Έχουμε ακούσει από πολλούς από εσάς για βελτιώσεις που χρειάζονται προκειμένου τα Όσκαρ και η Ακαδημία μας να μπορούν να ακολουθήσουν έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Το συμβούλιο λαμβάνει αυτό το χρέος σοβαρά υπόψη», επισημαίνει το διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας Κινηματογράφου σε μια επιστολή προς τα μέλη.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html

Το τηλεοπτικό κοινό στις ΗΠΑ που παρακολούθησε την 4ωρη τελετή των Όσκαρ τον Μάρτιο του 2018 ανήλθε σε μόλις 26,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, το μικρότερο στην 90χρονη ιστορία των βραβείων.


Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν είναι οι μεγαλύτερες που γίνονται μετά το 2016, όταν η Ακαδημία δεσμεύτηκε να διπλασιάσει τις υποψηφιότητες γυναικών και εκπροσώπων των μειονοτικών ομάδων ως απάντηση στις επικρίσεις που είχε δεχθεί για τις #OscarsSoWhite υποψηφιότητές της.


ολυμπιακος αντερλεχτ live streaming

Στη σημερινή επιστολή δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα κατηγορία για τις δημοφιλείς ταινίες.


Τα τελευταία χρόνια, τα Όσκαρ έχουν την τάση να τιμούν ταινίες όπως «η Μορφή του Νερού» ή το «Moonlight», παρά επιτυχίες του box office όπως ο «Πόλεμος των Άστρων».



ολυμπιακος αντερλεχτ live streaming
μετρηση του χρονου με διαφορους τροπους και οργανα

όλα είναι δανεικά

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
όλα είναι δανεικά

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης της Εύης Χριστοφιλοπούλου από τη ΔΗΣΥ με αντικείμενο την εικόνα που παρουσιάζουν τα πανεπιστήμια, η αρμόδια υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέρριψε την κριτική ότι τα χέρια της αστυνομίας είναι δεμένα.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html

όλα είναι δανεικά

«Όχι αστυνομοκρατία στα πανεπιστήμια, στόχος μας να διασφαλίσουμε ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα θα συνεχίσει να λειτουργεί σε καθεστώς ασφαλείας, ελευθερίας και διακίνησης των ιδεών», ανέφερε και χαρακτήρισε μύθο την κριτική που ακούγεται ότι η πολιτική ηγεσία εμποδίζει την αστυνομία να δράσει.


«Κάποιοι επιχειρούν να πείσουν ότι η πολιτική ηγεσία εμποδίζει την Ελληνική Αστυνομία να δράσει, αυτό είναι ένας απίστευτος μύθος» τόνισε η κ. Γεροβασίλη και αναρωτήθηκε ποιος θα το έκανε αυτό και γιατί;


«Άλλος ένας μύθος είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπει εγκληματίες, εσείς που είστε μιας άλλης παράταξης να σας θυμίσω τι απέδιδαν στον Ανδρέα για σχέση του με την 17Ν, όταν ήθελαν να πλήξουν την δική σας παράταξη», κατέληξε.


νεα μαρινα παφου



glitter για τα ματια

επαλ σοφαδων

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html
επαλ σοφαδων

Το δεδομένο είναι ένα. Μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018, θα υπάρξει νέα κάτοχος του τίτλου. Η Γερμανία δεν μπορεί να κάνει το repeat αφού γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων! Η ήττα από τη Νότιο Κορέα άφησε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές στους τρεις βαθμούς και εκτός των «16», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην παρουσία τους στα Μουντιάλ. Από το 1934 όταν και συμμετείχαν για πρώτη φορά, πήραν μέρος σε όλες τις διοργανώσεις με εξαίρεση το 1950 που τους απαγορεύτηκε η συμμετοχή, κατέκτησαν τον τίτλο τέσσερις φορές και ποτέ δεν είχαν αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

Κάτι που έγινε για πρώτη φορά το 2018. Η Νότια Κορέα ήταν αυτή που βρήκε τον τρόπο να «πληγώσει» τα «πάντσερ», να νικήσει 2-0 και να τους αφήσει εκτός συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018! Η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ για… 99 λεπτά – τόσο κράτησε ο αγώνας με τις καθυστερήσεις και με τη χρήση του VAR για να επιβεβαιωθούν τα δυο γκολ των Κορεατών – ήταν σχεδόν εγκατεστημένη στην περιοχή των Ασιατών, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό της κόστισε, από τη στιγμή που η Σουηδία νίκησε 3-0 το Μεξικό κι έτσι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια αποχαιρετά με ντροπιαστικό τρόπο το Μουντιάλ…



GOAL! South Korea 2 - 0 Germany. HEUNG-MIN SON! KOREA HAVE KNOCKED OUT GERMANY!#WorldCup⁠ ⁠#KOR⁠ ⁠#GER⁠ ⁠#KORGER pic.twitter.com/E1rqDKNQa0


τηε φασηιον σποτ

— FIFA World Cup (@WorIdCupUpdates) June 27, 2018

Η Γερμανία για πρώτη φορά στην ιστορία της τελείωσε Παγκόσμιο Κύπελλο με μόλις δυο γκολ ενεργητικό, ενώ τα τέσσερα παθητικό στη φάση των ομίλων ισοφαρίζουν την επίδοσή τους στην ίδια φάση στο Μουντιάλ 1986 στο Μεξικό. Είναι ενδεικτικό πως 4 τέρματα είχε δεχθεί σε όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 στη Βραζιλία, όταν και τα «πάντσερ» κατέκτησαν το τρόπαιο. Αυτή ήταν η έκτη φορά που κάτοχος του τροπαίου λέει «αντίο» στο Μουντιάλ από τη φάση των ομίλων. Είχε προηγηθεί η Ιταλία του 1950, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο το 1938, η Βραζιλία του 1966 που είχε πάρει το τρόπαιο το 1962, η Γαλλία το 2002 που είχε κερδίσει το τουρνουά του 1998, η Ιταλία του 2010 που είχε πάρει το Μουντιάλ το 2006 και η Ισπανία στο Μουντιάλ του 2014 ενώ είχε πάρει τον τίτλο το 2010!



?? 98: France win World Cup
?? 02: France exit the group stages

?? 06: Italy win World Cup
?? 10: Italy exit the group stages

?? 10: Spain win World Cup
?? 14: Spain exit the group stages

?? 14: Germany win World Cup
?? 18: Germany exit the group stages pic.twitter.com/zkCPBnihFV


— FIFA World Cup (@WorIdCupUpdates) June 27, 2018


Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες που… έφυγαν νωρίς


Μουντιάλ που κατέκτησε


Ομάδα


Μουντιάλ που αποκλείστηκε


1938 (Γαλλία)


Ιταλία


1950 (Βραζιλία)


1962 (Χιλή)


Βραζιλία


1966 (Αγγλία)


1998 (Γαλλία)


Γαλλία


2002 (Ν. Κορέα & Ιαπωνία)


2006 (Γερμανία)


Ιταλία


2010 (Νότιος Αφρική)


2010 (Νότιος Αφρική)


Ισπανία


2014 (Βραζιλία)


2014 (Βραζιλία)


Γερμανία


2018 (Ρωσία)



επαλ σοφαδων
εκπομπη προσωπα

ναυμαχια σαλαμινας περιληπτικα

Όπως αναφέρει το δελτίο ευρωπαϊκής πληροφόρησης Agence Europe, o Χαν δήλωσε ότι οι ενέργειες αυτές είναι «εντελώς απαράδεκτες για ένα κόμμα που ισχυρίζεται ότι είναι φιλοευρωπαϊκό και δημοκρατικό», υπενθυμίζοντας ότι η ευρωατλαντική ενσωμάτωση είχε τεθεί και από το VMRO ως στόχος για τη χώρα.


ζωα απο γ

Ο Επίτροπος προειδοποίησε ότι το κόμμα θα πρέπει να ενεργήσει αναλόγως και να επιτρέψει την έγκριση της Συμφωνίας Πρεσπών. Κάλεσε, δε, το VMRO να «εγκαταλείψει την καταστρεπτική του θέση και να θέσει τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών της πάνω από τα πολιτικά του συμφέροντα». Σύμφωνα με τον Χαν η έκκληση για μποϋκοτάζ του δημοψηφίσματος από ορισμένα μέλη του VMRO μαρτυρά «έλλειψη δημοκρατικής ωριμότητας».


Ο Αυστριακός Επίτροπος προειδοποίησε, επίσης, σχετικά με το ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εκλογών, λέγοντας ότι δεν είναι βέβαιος ότι αυτές θα έδιναν στα κυβερνώντα κόμματα πλειοψηφία δύο τρίτων που απαιτείται στη Βουλή για συνταγματικές αλλαγές. «Υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονικό παράθυρο που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί τώρα, αλλιώς αυτή η μοναδική ευκαιρία να υλοποιηθεί η συμφωνία για το όνομα και, ως εκ τούτου, η προοπτική της ένταξης, θα μπορούσε να χαθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ή ακόμα και για πάντα», προειδοποίησε ο Χαν.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html


ναυμαχια σαλαμινας περιληπτικα
ναυμαχια σαλαμινας περιληπτικα
πυρετος απο δοντι
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

βασεις ποδηλατων αυτοκινητου τιμες

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html
η πρωτη μου φορα με κοριτσι

Αναλυτική ενημέρωση για το ωράριο κατά το οποίο θα ισχύει η μειωμένη χρέωση και τις διαφοροποιήσεις που ισχύουν κατά τόπους, καθώς και μεταξύ παλαιών και νέων χρηστών, έδωσε σήμερα ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομή.


Συγκεκριμένα:


βασεις ποδηλατων αυτοκινητου τιμες

Οι ώρες έναρξης και λήξης του νυκτερινού οικιακού τιμολογίου από 01.11.2017 έως 30.04.2018 έχουν ως εξής:


1. Για τους οικιακούς πελάτες που διαμένουν:


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

μουσειο ρουπελ

- σε όλους τους δήμους και τις κοινότητες του Νομού Αττικής


- στις ευρύτερες περιοχές των πόλεων: Αγρινίου, Αιγινίου, Αιγίου, Αιτωλικού, Ακτίου, Αλεξανδρούπολης, Αλμυρού Μαγνησίας, Αμαλιάδας, Αμυνταίου, Αμφίκλειας, Αμφιλοχίας, 'Αμφισσας, Αξιούπολης, 'Αργους, 'Αρτας, 'Αστρους, Βέροιας, Βόλου, Γιαννιτσών, Γρεβενών, Διδυμοτείχου, Διστόμου, Δομοκού, Δράμας, Έδεσσας, Ελασσόνας, Ελίκης, Επιδαύρου, Ηγουμενίτσας, Ζακύνθου, Θήβας, Ιάσμου, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καλαμάτας, Καλαμπάκας, Καναλακίου, Καρδίτσας, Καρπενησίου, Κασσάνδρειας, Καστοριάς, Κατερίνης, Κεφαλληνίας, Κιάτου, Κιλκίς, Κοζάνης, Κομοτηνής, Κορίνθου, Κρανιδίου, Κυπαρισσίας, Λαγκαδά, Λαγκαδίων Αρκαδίας, Λαμίας, Λάρισας, Λευκάδας, Λιβαδειάς, Νικήτης, Μεθάνων, Μετσόβου, Μολάων, Μουδανιών, Ναυπάκτου, Ναυπλίου, Νάουσας, Νευροκοπίου, Ξάνθης, Ξυλόκαστρου, Πάτρας, Πλαταμώνος, Πολυγύρου, Πρέβεζας, Προβατώνα, Πτολεμαΐδας, Πύλου, Πύργου, Οινοφύτων, Ορεστιάδας, Σερβίων, Σερρών, Σιδηροκάστρου, Σοφάδων, Σκάλας, Σκύδρας, Σπάρτης, Σταγείρων, Στυλίδας, Σχηματαρίου, Τρικάλων, Τρίπολης, Φλώρινας


- στα νησιά Εύβοια, Κέα, Κέρκυρα, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο το νυκτερινό τιμολόγιο εφαρμόζεται με 2 ωράρια:


1.1. Το συνεχές ωράριο (23:00-07:00) διαρκείας 8 ωρών. Αυτό θα ισχύσει για όσους καταναλωτές το χρησιμοποιούν ήδη και δεν επιθυμούν να το αλλάξουν.


1.2. Το τμηματικό ωράριο, δηλαδή 2 ώρες το απόγευμα (15:00-17:00) και 6 ώρες τη νύχτα (02:00-08:00), δηλαδή 8 ώρες συνολικά. Αυτό θα ισχύσει για τις εξής ομάδες καταναλωτών:


- Τους καταναλωτές που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το τμηματικό ωράριο 02:00-08:00 και 15:00-17:00 μέχρι 30.04.2017.


- Τους νέους καταναλωτές που ζητούν νυκτερινό τιμολόγιο, οι οποίοι θα λαμβάνουν αυτό το ωράριο και μόνο.


- Τους καταναλωτές που έχουν το συνεχές και επιθυμούν να το αλλάξουν και να λάβουν το τμηματικό (οι οποίοι όμως δεν μπορούν πλέον να επανέλθουν στο συνεχές ωράριο).



βασεις ποδηλατων αυτοκινητου τιμες

πτησεις απο κυπρο προς θεσσαλονικη

αμαξοστασιο μετρο θεσσαλονικης
πτησεις απο κυπρο προς θεσσαλονικη

Μέχρι στιγμής υπάρχουν τουλάχιστον επτά νεκροί και 43 τραυματίες.


Όπως είπε ο κυβερνήτης της περιοχής, Βασίπ Σαχίν, το τρένο υψηλής ταχύτητας προσέκρουσε σε τοπική αμαξοστοιχία.


συνθηκη σενγκεν προσφυγες

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Άγκυρα-Ικόνιο.









πτησεις απο κυπρο προς θεσσαλονικη
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

πολιτικος γαμος δημος ζωγραφου

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html
ταφο στην αμφιπολη
πολιτικος γαμος δημος ζωγραφου

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικών διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ στα πελάγη.


Θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά.


πάμελα ντράκερμαν

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: γενικά αίθριος.


πολιτικος γαμος δημος ζωγραφου

άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: αίθριος.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.


θερμοκρασία: από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.


θερμοκρασία: από 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


μονοημερη κρουαζιερα υδρα σπετσες

ραβδομυόλυση εξετασεις
μονοημερη κρουαζιερα υδρα σπετσες
Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρό βρέφος από μηνιγγίτιδα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος, ηλικίας μόλις 8 μηνών, αφήνοντας την τελευταία του πνοή από μηνιγγίτιδα.


«Χθες το πρωί ήρθε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ένα βρέφος 8 μηνών το οποίο έφερε τα συμπτώματα του ιού της μηνιγγίτιδας. Δυστυχώς, η κατάστασή του ήταν πολύ βεβαρημένη», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost o διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.


φασμα πατρα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή έθεσαν σε προτεραιότητα το συγκεκριμένο περιστατικό ενώ χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Δυστυχώς όμως, η μηνιγγίτιδα φαίνεται ότι ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του βρέφους να μην αντέξει και λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

Πηγή: cretapost



μονοημερη κρουαζιερα υδρα σπετσες
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

αλλα επιχειρηματα για τη σχεση ηθικης αρετης και ηθικης πραξης μεταφραση

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html
hotel plaza athens
αλλα επιχειρηματα για τη σχεση ηθικης αρετης και ηθικης πραξης μεταφραση

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά την συνεδρίαση έγινε μία πρώτη αποτίμηση της κατάστασης, όπως έχει διαμορφωθεί από τις «καταιγιστικές εξελίξεις» για το σκάνδαλο της Novartis.


αλλα επιχειρηματα για τη σχεση ηθικης αρετης και ηθικης πραξης μεταφραση

Η συζήτηση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ήταν προκαταρκτική και διευκρινίστηκαν κάποια θέματα που αφορούν νομικά ζητήματα της δικογραφίας.


«Η μελέτη της δικογραφίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις» ανέφεραν πηγές της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι το ζήτημα θα τεθεί και πάλι επί τάπητος, σε νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.




ενοικιασεις δυτικη θεσσαλονικη
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

παιδι υποθερμια

ρουμπανης θεοδωρος φωτογραφιες
παιδι υποθερμια
Γιάννης Ζουγανέλης: «Ενημερώθηκα ότι ταυτοποιήθηκε και η σορός της Χρύσας Σπηλιώτη»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στην εκπομπή Splash στο Έψιλον αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε πως ταυτοποιήθηκε και η σορός της Χρύσας Σπηλιώτη.


παιδι υποθερμια

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έσπευσε να πει: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα η σορός της, μόνο του συζύγου της»...




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



γεωργια νταγακη wiki
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

καλτ ταινιες

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html
igloo otsego mn
υπουργός συγκοινωνιών κύπρου
καλτ ταινιες

Η πρώτη υπόθεση που εξετάστηκε από το δικαστήριο αφορούσε 34χρονο, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 50 ετών, επειδή βίαζε τα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του. Ο ίδιος, μάλιστα, κατηγορείτο ότι χορηγούσε στα θύματά του (5 και 6 ετών αντίστοιχα) ηρεμιστικά σε ενέσιμη μορφή κι αφού εκείνα έπεφταν σε... λήθαργο ασελγούσε πάνω στα κορμάκια τους.


Οι συγκεκριμένες πράξεις πραγματοποιήθηκαν το 2012 στην Ημαθία, αλλά αποκαλύφθηκαν τρία χρόνια αργότερα όταν στο μεταξύ τα δύο αδελφάκια, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, φιλοξενούνταν σε ίδρυμα της περιοχής. Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε το σύνολο των πράξεων, ενώ το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο με οριακή πλειοψηφία (4-3).



καλτ ταινιες

πονοκεφαλος υπερταση

Η 30χρονη, από το Stavanger της Νορβηγίας, εργάζεται στο πυροσβεστικό σώμα, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το personal training.


πονοκεφαλος υπερταση

Η Gunn έχει έναν «στρατό» σχεδόν 113.000 ακολούθων στο Instagram λόγω της εμφάνισής της και των συμβουλών της για σωματική υγεία και ευεξία. Όπως η ίδια δηλώνει στα βρετανικά μέσα, ο κόσμος πολλές φορές ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει το επάγγελμά της.


πονοκεφαλος υπερταση

Παρά την επικινδυνότητα της δουλειάς της δε τρομάζει και βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή, δίπλα στους άνδρες συναδέλφους της.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

επιδομα σιτισης στεγασης οαεδ

H Gunn έγινε πυροσβέστης όταν ήταν μόλις 20 ετών. «Αποφάσισα να γίνω πυροσβέστρια όταν ήμουν 20 ετών. Μου άρεσε πάντα η δράση και η συμμετοχή σε μια ομάδα. Όταν ανακάλυψα ότι μπορώ να συνδυάσω δράση και ομαδική δουλειά με ένα επάγγελμα που προϋποθέτει σωματική άσκηση, απαιτητικά καθήκοντα και προσφορά στους συνανθρώπους μου, τότε η επιλογή ήταν εύκολη. Λατρεύω τη δουλειά μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της.


Πριν δέκα χρόνια όταν έκανε αίτηση για να μπει στην πυροσβεστική, η μητέρα της, της είπε πως δεν έχει ακούσει ποτέ για γυναίκα πυροσβέστη. Η ίδια όμως, της απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντάς της ότι θα γίνει αυτή.





ποδοσφαιρικα παπουτσια κριστιανο ροναλντο
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

θεσεις εργασιας κομοτηνη δεκεμβριος 2014

νικολας ασιμος πως πεθανε
θεσεις εργασιας κομοτηνη δεκεμβριος 2014

Ο Μάναφορτ, ο οποίος διηύθυνε επί πολλούς μήνες τον περασμένο χρόνο την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές, και ο συνεργάτης του Ρίτσαρντ Γκέιτς, δήλωσαν αθώοι στην απαγγελία κατηγοριών αυτήν την εβδομάδα από το Ομοσπονδιακό Σώμα των Ενόρκων, το οποίο ερευνά την ανάμειξη της Μόσχας στην αμερικανική προεκλογική εκστρατεία, για ξέπλυμα χρήματος, συνωμοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και παράλειψη δήλωσης της συνεργασίας τους με την πρώην φιλορωσική κυβέρνηση της Ουκρανίας.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

μονοπατι για φλαμπουρι



θεσεις εργασιας κομοτηνη δεκεμβριος 2014

κριαρι καφεμαντεια

οπαπ μεγιστο κερδος
κριαρι καφεμαντεια

Το νεκροταφείο λειτουργεί παράνομα εδώ και δεκαετίες στην περιοχή, χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, όμως μόλις παρουσιάστηκε το ζήτημα της χωρητικότητας, η δημοτική Αρχή, αποφάσισε να το επεκτείνει, αγοράζοντας παρακείμενο οικόπεδο. Τότε οι κάτοικοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και με τρεις αποφάσεις που τους δικαίωναν, κατάφεραν να σταματήσουν την επιχειρούμενη επέκταση.


Ωστόσο, η διαχρονική επιμονή των τοπικών Αρχών οδήγησε σε πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που εντάχθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και η οποία δίνει τη δυνατότητα επέκτασης του υφισταμένου κοιμητηρίου Νέας Μάκρης στη βορειοανατολική πλευρά του και σε έκταση ιδιοκτησίας του δήμου.


Η δημοτική Αρχή Μαραθώνα περιέφραξε το δρόμο και το πάρκινγκ έξω από την είσοδο του νεκροταφείου με απλό συρματόπλεγμα και στον συγκεκριμένο χώρο έγιναν ήδη οι δύο πρώτες ταφές, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.


Κάτοικοι της περιοχής έστειλαν εξώδικο για το ζήτημα και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, ενώ έχουν προβεί και σε ασφαλιστικά μέτρα που θα εκδικαστούν τον Σεπτέμβριο. Στο εν λόγω εξώδικο οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι τόσο η λειτουργία όσο και η επέκταση του νεκροταφείου αποτελούν παράνομες ενέργειες καθώς δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις που επιτάσσει η κείμενη νομοθεσία.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

σιμος δανιηλιδης βιογραφικο


«Και περαιτέρω, πέραν της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και των εντεύθεν συνεπειών, λόγω της πλήρους ελλείψεως Υδρογεωλογικής μελέτης, έλλειψης ιδιαίτερης δεξαμενής διανομής για την ύδρευση του Κοιμητηρίου, προκειμένου να διακόπτεται η απευθείας επικοινωνία με το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής, λόγω πλήρους ανυπαρξίας μελέτης διάθεσης υγρών αποβλήτων, λόγω πλήρους ελλείψεων χώρων υγιεινής, λόγω πλήρους ανυπαρξίας χώρων νεκροθαλάμου, λόγω πλήρους ανυπαρξίας κατάλληλων μέτρων για την αποστράγγιση των ομβρίων υδάτων και την προστασία από πλημμύρες, και του άμεσου κινδύνου παράσυρσης εξ αυτών τάφων κλπ, υφίσταται άμεσος κίνδυνος μόλυνσης και της υγείας όλων των κατοίκων της περιοχής», αναφέρεται στο εξώδικο.



Απάντηση στις καταγγελίες των κατοίκων δίνει ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μάκης Μεγαγιάννης, με δήλωσή του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα irafina.gr και στην οποία αναφέρει πως η επέκταση του νεκροταφείου έγινε κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης για την υποχρεωτική ταφή των νεκρών της πυρκαγιάς στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης.



«Η κατεπείγουσα βέβαια διαδικασία και η χρονική στιγμή όπου η υπηρεσία δόμησης Παλλήνης επρόκειτο να κλείσει λόγω αδειών των υπαλλήλων ανάγκασε την υπηρεσία του δήμου να εκδώσει μία άδεια εργασιών μικρής κλίμακας με την οποία επιτρέπεται μόνο περίφραξη και όχι περιτοίχιση του οικοπέδου. Με τα δεδομένα αυτά ο δήμος προέβη στην εργασία αυτή με κατεπείγουσες διαδικασίες διότι δεν υπήρχε χρονικό περιθώριο λόγω της ανάγκης ταφής των συνανθρώπων μας. Με την επαναλειτουργία της υπηρεσίας δόμησης της Παλλήνης η πρώτη άδεια που θα εκδοθεί θα είναι αυτή της περιτοίχισης του κοιμητηρίου και σίγουρα εντός των επόμενων ημερών θα γίνει και η απαραίτητη φύτευση του χώρου. Σίγουρα η εξέλιξη αυτή μόνο αρεστή δεν ήταν για τους κατοίκους της περιμέτρου του κοιμητηρίου πράγμα που αναγνωρίζω απόλυτα. Για την εξέλιξη λοιπόν αυτή προσωπικά έθεσα στην τεχνική υπηρεσία την ένταξη στο τεχνικό πρόγραμμα του 2019 την επέκταση του σχεδίου πόλεως της περιοχής έως τα νέα όρια (20μέτρα) που προβλέπονται από το κοιμητήριο», αναφέρει ο κ. Μεγαγιάννης.




κριαρι καφεμαντεια
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html

χαμηλες κουκετες νεοσετ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας

Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Τσίτσα.


Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (28/01/2018) σε ηλικία 47 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας.


χαμηλες κουκετες νεοσετ



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολιτικός συντάκτης στο TheTOC και στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Έθνος».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

ελευθερια ελευθεριου μυστικο μου στιχοι

χαμηλες κουκετες νεοσετ

Η κηδεία του δημοσιογράφου θα γίνει τη Δευτέρα (29/01/2018) στις 15:00 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.



δωματια πανω στη θαλασσα σεριφος
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

Friday, March 29, 2019

ανυδρο γκαζον

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
ανυδρο γκαζον

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 640,15 μονάδες, σημειώνοντας ήπια άνοδο 0,55%.


Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 643,05 μονάδες (+1,01%) και κατώτερη τιμή στις 635,36 μονάδες (-0,20%).


Η αξία των συναλλαγών παρουσιάσθηκε αυξημένη και ανήλθε στα 66,115 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 30.506.964 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,94%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,14%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερο άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+5,29% στα 4,6750 ευρώ), της Σαράντης (+2,93% στα 7,0200 ευρώ), της Μυτιληναίος(+2,76% στα 7,810 ευρώ), της Εθνικής (+2,75% στα 1,530 ευρώ), της Coca Cola HBC (+2,45% στα 26.310 ευρώ) και της Lamda Development (+2,35% στα 6,100 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Motor Oil (-4,57% στα 20, 900 ευρώ), της Fourlis (-3,35% στα 4,330 ευρώ), της ΑΔΜΗΕ (-1,94% στα 1,6140 ευρώ) και της ΑΔΜΗΕ (-1,04% στα 6,680 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (+3,20%) και των Τροφίμων (+2,41%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες του Πετρελαίου (-3,50%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-0,72%).



ανυδρο γκαζον
οπα οπα πανω σου ολα τα φωτα
παλια επαγγελματα στην κυπρο

ειδη συσκευασιας αθηνα θησεως

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html
χρωματιζω ηρωες της disney

Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ στα δυτικά.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

φραγματα ευφρατη

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τη νύχτα τα φαινόμενα ενταθούν.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά περιόδους ισχυρές.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Μακεδονία και πιθανόν από τη νύχτα στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρές.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με ενίσχυση από τη νύχτα στα ανατολικά.


Θερμοκρασία: από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, πρόσκαιρα στα νησιά του Ιονίου και από τη νύχτα στη δυτική Πελοπόννησο.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.




ειδη συσκευασιας αθηνα θησεως
ειδη συσκευασιας αθηνα θησεως

acer emachines laptop

acer emachines laptop

Προγράμματα Ιανουαρίου


1. Το νέο πρόγραµµα δεύτερης επιχειρηµατικής ευκαιρίας αφορά σε 5.000 ανέργους πρώην αυτοαπασχολούµενους, που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους κατά τη διάρκεια της οικονοµικής κρίσης και στους οποίους θα δοθεί επιχορήγηση για να ξεκινήσουν µια νέα επιχειρηµατική δραστηριότητα µόνοι ή µαζί µε άλλους.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

Η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται σε δώδεκα µήνες. Μετά τη λήξη του δωδεκαµήνου οι δικαιούχοι δεσµεύονται να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους για άλλους τρεις µήνες. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επέκτασης του διαστήµατος επιχορήγησης για δώδεκα επιπλέον µήνες.


κρητικος προσφορες ημέρας

Το ποσό επιχορήγησης ορίζεται ως εξής: έως 12.000 ευρώ για ατοµικούς επιχειρηµατίες/επιτηδευµατίες (ατοµικές επιχειρήσεις) και µέλη νοµικών οντοτήτων µε ποσοστό συµµετοχής στο εταιρικό κεφάλαιο τουλάχιστον 51% (και έως 8.000 ευρώ για τους 12 µήνες επέκτασης του προγράµµατος) έως 9.000 ευρώ/ανά µέλος νοµικών οντοτήτων, που συµµετέχουν στο συνολικό εταιρικό κεφάλαιο κατά 1/2, έκαστος (και έως 5.000 ευρώ για τους 12 µήνες επέκτασης του προγράµµατος) έως 8.000 ευρώ/ανά µέλος νοµικών οντοτήτων, που συµµετέχουν στο συνολικό εταιρικό κεφάλαιο κατά 1/3, έκαστος (και έως 4.000 ευρώ για τους 12 µήνες επέκτασης του προγράµµατος).


Δυνατότητα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα έχουν και σε όσοι δεν προχώρησαν έως τώρα σε διακανονισμό των οφειλών τους με τον ΕΦΚΑ. Θα υπάρξει συμψηφισμός μέχρι το 25% του ποσού της επιχορήγησης, που θα δίνεται απευθείας από τον ΟΑΕΔ στον ΕΦΚΑ, για να καλυφθούν οι οφειλές. Έτσι δεν θα έχουν πρόβλημα για ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.


2. Εντός του μήνα αναµένεται να ξεκινήσει το πρώτο πρόγραµµα κοινωφελούς εργασίας του έτους από τον ΟΑΕ∆, το οποίο αφορά στην πρόσληψη8.933 ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 51 δήµους, 5 περιφέρειες και σε Κέντρα Πρόνοιας της χώρας.


Η δράση στοχεύει αφενός στην άµεση αντιµετώπιση της ανεργίας πληθυσµιακών οµάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου στην αναβάθµιση των προσόντων των συµµετεχόντων, µε κατάρτιση και παροχή συµβουλευτικών υπηρεσιών.


∆ικαίωµα συµµετοχής έχουν οι εγγεγραµµένοι στο µητρώο ανέργων του ΟΑΕ∆ που ανήκουν σε οικογένειες στις οποίες δεν εργάζεται κανένα µέλος ή είναι άνεργοι που αποτελούν µέλη µονογονεϊκών οικογενειών όπου επίσης δεν εργάζεται κανένας, ή είναι µακροχρόνια άνεργοι, ή είναι άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, ή ανήκουν στην κατηγορία των ΑµεΑ, ή είναι άνεργοι άνω των 29 ετών, ή είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήµατος


3. Στο τέλος του Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το Πρόγραµµα νέων πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής, οικονοµικής κατεύθυνσης για 3.000 ανέργους ηλικίας 24-29. Αφορά στην κατάρτιση ανέργων αποφοίτων σχετικών αντικειµένων σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), µε έµφαση σε ειδικότητες που σχετίζονται µε την ανάπτυξη λογισµικού. Στόχος είναι να γίνει ένα ουσιαστικό βήµα στην κατεύθυνση της ψηφιακής αναβάθµισης και του παραγωγικού µετασχηµατισµού της οικονοµίας.


Προγράμματα Φεβρουαρίου


4. Αρχές Φεβρουαρίου θα προκηρυχθεί πρόγραµµα που αφορά σε «Παρέµβαση επαγγελµατικής ενδυνάµωσης για 10.000 ανέργους ηλικίας 18-29 ετών», απόφοιτους ∆ευτεροβάθµιας και Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης.


Προβλέπεται επένδυση σε ανθρώπινο δυναµικό σε κλάδους αιχµής της ελληνικής οικονοµίας, που εµφανίζουν σηµαντικές επιδόσεις, σε εξωστρέφεια και προοπτικές ανάπτυξης και ενίσχυση της κλαδικής διασύνδεσης της ελληνικής οικονοµίας – γέφυρες ανάµεσα σε κρίσιµους τοµείς όπως ο τουρισµός µε την αγροδιατροφή Μάρτιος


5. Για τον ερχόµενο Μάρτιο είναι προγραµµατισµένο από τον ΟΑΕ∆ να βγει στον «αέρα» το πρόγραµµα «Στοχευµένη Κατάρτιση και πιστοποίηση 3.000 ανέργων θεωρητικών σπουδών σε κλάδους αιχµής».


Η δράση έχει ως οµάδα στόχου ανέργους αποφοίτους σχολών Θεωρητικής Κατεύθυνσης έως 29 ετών. ∆ηµιουργεί νέες επαγγελµατικές διεξόδους σε άνεργους πτυχιούχους θεωρητικών αντικειµένων.


Στις ενδεικτικές ειδικότητες αναφέρονται η διαχείριση κοινωνικών δικτύων, το marketing πολιτιστικών οργανισµών, η διοίκηση πολιτιστικών οργανισµών, η συµβουλευτική τρίτης ηλικίας και η αντιµετώπιση µαθησιακών δυσκολιών.


6.Ένα άλλο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει τέλος του Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου θα αφορά την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και τη στήριξη νέων έως 29 ετών, οι οποίοι θα μπορούν να καταθέσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Ωφελούμενοι θα είναι 5.000 άνεργοι και θα ενισχυθούν 2.500 επιχειρηματικά σχέδια». Το πόσο της ενίσχυσης μπορεί να φτάσει και τα 18.000 ευρώ.


Προγράμματα Απριλίου


7. Β' κύκλος αναμένεται τον Απρίλιο του ειδικού προγράμματος απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς. Ειδικότερα μετά την πρόσληψη των 5.500 της πρώτης φάσης που θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο θα υπάρξει δεύτερη φάση του προγράμματος πιθανότατα με τον ίδιο αριθμό των ωφελουμένων.


Προγράμματα Μαϊου


8. Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης το οποίο αφορά νέους, που δεν έχουν επαγγελματική εκπαίδευση, δηλαδή, αποφοίτους γυμνασίου και ενιαίου λυκείου. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, από το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να ωφεληθούν 5.000 άτομα και αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάιο. Πρόκειται για θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα σε 10 συγκεκριμένες ειδικότητες όπως υπάλληλοι γραφείου, πωλητές και σερβιτόροι.



acer emachines laptop
εκταση νεας ζηλανδιας
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

ουτε φιλοι ουτε εχθροι

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html
σεμιναρια μελισσοκομιας ιγε
λιοτριβι καρδάμαινα

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», και αναφερόμενος στις άδειες ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ανέφερε, μεταξύ άλλων:


«Αναμένουμε τις αποφάσεις και τις εξελίξεις κατά περίπτωση. Εμείς προχωράμε κατά το σχεδιασμό μας, έχουμε έναν διαγωνισμό ο οποίος έχει ολοκληρωθεί, έχει αποφέρει για το Δημόσιο ένα ποσό το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλο σε σχέση με τις προσδοκίες τις αρχικές και ήδη διοχετεύεται σε δράσεις που θα ανακουφίσουμε πράγματα τα οποία έχουμε ανάγκη. Σε κάθε περίπτωση γνωρίζετε και εσείς και εμείς ότι οφείλουμε οι αποφάσεις των δικαστηρίων να εφαρμόζονται και νομίζω ότι κατ’ εφαρμογήν των διατάξεων του Συντάγματος και των προηγούμενων αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, εμείς έχουμε κινηθεί και αυτά τα προβλήματα κληθήκαμε να λύσουμε.


Ερωτώμενος αν οι δικαστές, μπορούν να επιβάλουν μία απόφαση στην κυβέρνηση είπε: «Κοιτάξτε να δείτε. Η κυβέρνηση θα τηρήσει και είναι υποχρεωμένη να τηρήσει το Σύνταγμα και τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Ούτως ή άλλως. Αυτό που δεν μπορεί να γίνει και δεν πρέπει να γίνει, διερωτώμαι αν κάποιοι το εισηγούνται κιόλας στο δημόσιο διάλογο, είναι να συγγράψουμε τις διατάξεις στα δικαστήρια. Δεν μπορούν τα δικαστήρια να συντάσουν διατάξεις και να γράφουν τους νόμους. Τους νόμους τους συντάσσει, τους γράφει η εκλεγμένη Βουλή. Τα δικαστήρια έρχονται πάντα να κρίνουν, δεν είναι αυτά που νομοθετούν. Νομίζω ότι τέτοιες σκέψεις, όσοι τις έχουνε, πρέπει να τις εγκαταλείψουν σύντομα. Τώρα ο διαγωνισμός ήταν η ανάγκη να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο».


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html


ουτε φιλοι ουτε εχθροι
ουτε φιλοι ουτε εχθροι

ωριμανση ροδακινου

επιπλα κηπου στο περιστερι
ωριμανση ροδακινου
ωριμανση ροδακινου

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι αυτό στο εμιράτο της Φουτζάιρα.


Τα θύματα είναι τέσσερα κορίτσια και τρία αγόρια ηλικίας 5 ως 13 ετών.


Τον περασμένο Ιούλιο, ο επικεφαλής πολιτικής προστασίας του εμιράτου, στρατηγός Γιάσεμ αλ Μαρζούκι, είχε δηλώσει ότι οι υπηρεσίες του αντιμετώπισαν 928 περιστατικά πυρκαγιών το πρώτο εξάμηνο του 2017 από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 100.


Σχεδόν τα δύο τρίτα αυτών των πυρκαγιών σημειώθηκαν σε κατοικίες.



κεντρο παραψυχολογιας και μεταφυσικης
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

ρευματολογική εταιρεία κύπρου

αδυνάτισμα και γκρειπφρουτ
διονυσης μακρης βιογραφικο

Στο πρόγραμμα έχουν υπαχθεί 13.502 αιτήσεις, οι οποίες αφορούν σε συνολικό προϋπολογισμό παρεμβάσεων 190.179.493,69 ευρώ. Το ποσό της επιχορήγησης είναι 111.540.404,56 ευρώ ή 58,7% του συνολικού προϋπολογισμού (τα υπόλοιπα 78.639.089,13 ευρώ θα καλυφθούν από κεφάλαια των ιδιωτών). Επιπλέον δημόσιοι πόροι θα καλύψουν δαπάνες 11.429.921,34 ευρώ για σχετικές υπηρεσίες (πχ εκπόνηση μελετών, αμοιβή μελετητών για έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης κλπ), αυξάνοντας το σύνολο των πόρων που θα εισρεύσουν στην οικονομία τις επόμενες εβδομάδες σε 201.609.415,03 ευρώ.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

ρευματολογική εταιρεία κύπρου

Από την επεξεργασία των αιτήσεων προκύπτει ότι:


-Μεταξύ των περίπου 50.000 αιτήσεων που έχουν κατατεθεί, σχεδόν οι μισές παρεμβάσεις που έχουν δηλωθεί αφορούν αντικατάσταση κουφωμάτων. Ακολουθούν με αντίστοιχου μεγέθους μερίδια οι αναβαθμίσεις συστημάτων ψύξης / θέρμανσης και η τοποθέτηση θερμομόνωσης (20,62 % και 19,66 % αντίστοιχα), ενώ το 11,5% αφορά παρεμβάσεις στο σύστημα παροχής ζεστού νερού.


-Το 71,2% των αιτήσεων που εγκρίθηκαν αφορούν δικαιούχους που ανήκουν στην πρώτη εισοδηματική κατηγορία, δηλαδή έχουν ατομικό εισόδημα μέχρι 10.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ. Επιπλέον 17,1% αφορά δικαιούχους της δεύτερης κατηγορίας (ατομικό εισόδημα 10-15.000 και οικογενειακό 20 - 25.000). Κατά συνέπεια σχεδόν οι 9 στους 10 ωφελούμενους έχουν ατομικό εισόδημα μέχρι 15.000 ευρώ ή οικογενειακό μέχρι 25.000 ευρώ.


-Οι μισές αιτήσεις (50,3%) αφορούν κτίρια που ανήκουν στη χαμηλότερη ενεργειακή κατηγορία (G) και άρα η αναβάθμιση θα έχει σημαντικά αποτελέσματα. Το 17,6% υπάγεται στην κατηγορία F, 18% στην κατηγορία Ε και 14,1% στην ανώτερη ενεργειακή κατηγορία για την οποία επιτρέπεται η υπαγωγή (D).



ρευματολογική εταιρεία κύπρου
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html

εμπειρια για μεκ β

εμπειρια για μεκ β
Προσφυγή πολυτέκνων στο ΣτΕ για το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ

Την ακύρωση ως αντισυνταγματικής και παράνομης της απόφασης του υφυπουργού Περιβάλλοντος με την οποία εισάγονται εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση μειωμένου τιμολογίου κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος (ΔΕΗ), ζητεί η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος και δύο πολύτεκνοι.


Η Συνομοσπονδία με προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπογραμμίζει ότι η επίμαχη υπουργική απόφαση είναι αντίθετη στις συνταγματικές αρχές της ισότητας, της αναλογικότητας, της προστατευόμενης εμπιστοσύνης και του κοινωνικού κεκτημένου, ενώ προσκρούει σε πλέγμα συνταγματικών διατάξεων και ειδικά εκείνων που προστατεύουν τις πολύτεκνες οικογένειες.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

μεταβιβαση μετοχων λογω κληρονομιασ

πορτες εσωτερικου χωρου με τζαμι

εμπειρια για μεκ β



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ενδεικτικά οι δύο πολύτεκνοι που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ, ο ένας έχει 4 ανήλικα παιδιά και ο δεύτερος έχει 2 ανήλικα και 2 ενήλικα παιδιά. Οι πολύτεκνοι αναφέρουν ότι δεν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή μειωμένου τιμολογίου της ΔΕΗ, καθώς το οικογενειακό τους εισόδημα το περασμένο έτος υπερβαίνει το ποσό των 31.500 ευρώ και η ακίνητη περιουσία του υπερβαίνει τα 180.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να απορριφθούν οι αιτήσεις τους, λόγω εισοδηματικών κριτηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες η ίδια Συνομοσπονδία, όπως και δύο πολύτεκνοι, είχαν προσφύγει και πάλι στο ΣτΕ και ζητούσαν να ακυρωθεί τόσο ο νόμος 4512/2018, όσο και η από 17.1.2018 απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Εργασίας και Οικονομικών κατά το σκέλος εκείνο με το οποίο θεσπίζονται εισοδηματικά όρια και κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος στους πολυτέκνους.



https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html

σαμοσ ζαχαροπλαστεια


Προς το παρόν οι αστυνομικές Αρχές δεν κάνουν αναφορά για το κατά πόσο το περιστατικό συνδέεται με τρομοκρατία, καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.


«Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Τραυματίστηκαν άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή», αναφέρει η αστυνομία, σημειώνοντας ότι δυνάμεις της παραμένουν επί τόπου.



https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html

σαμοσ ζαχαροπλαστεια


At 0737hrs today, a car was in collision with barriers outside the Houses of Parliament. The male driver of the car was detained by officers at the scene. A number of pedestrians have been injured. Officers remain at the scene. We will issue further info when we have it.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html
— Metropolitan Police (@metpoliceuk) 14 Αυγούστου 2018


σαμοσ ζαχαροπλαστεια
μυρωδια μουχλας σε επιπλα
αρχηγείο εθνικής φρουράς

πορτο σετουμπαλ

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html
αβ ναξος τηλεφωνο
πορτο σετουμπαλ

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος πέρα από τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί και με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Αλέξης Τσίπρας παρέπεμψε τον Τούρκο Αντιπρόεδρο στον Γιάννη Δραγασάκη.


Κυβερνητικές πηγές εξήγησαν στο CNN Greece ότι θεωρήθηκε καλύτερο να συναντηθεί ο Τούρκος αξιωματούχος με τον Έλληνα ομόλογό του, με απόφαση που ελήφθη σήμερα.


Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με τον Νίκο Κοτζιά


Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα στη συνάντηση ήταν θετικό, ενώ οι επαφές επικεντρώθηκαν στην επίσκεψη Ερντογάν και στην προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι τουλάχιστον μέχρι το διάστημα που απομένει μέχρι τότε. Την ίδια ώρα, στο υπουργείο Εξωτερικών, επικρατεί κλίμα επιφύλαξης σχετικά με την αυριανή επίσκεψη του τούρκου αντιπροέδρου στη Δυτική Θράκη.


Προσφυγικό και οικονομικές σχέσεις στη συνάντηση με Δραγασάκη


Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του γραφείου του αντιπροέδρου, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε ο τρόπος ενίσχυσης των διμερών οικονομικών σχέσεων ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.


συνηθιζω μεταφραση αγγλικα

Ο Γιάννης Δραγασάκης αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας, τονίζοντας ότι η χώρα βρίσκεται πλέον στη φάση επιτάχυνσης της ανάκαμψης και διαμόρφωσης ενός νέου υποδείγματος ανάπτυξης.


Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισήμανε την ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας, με έμφαση στην αύξηση του διμερούς εμπορίου και στις επενδύσεις.


Ο Γιάννης Δραγασάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το 2017 εμφανίζουν αύξηση οι ελληνικές εξαγωγές προς την Τουρκία.


Τέλος, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στη συμφωνία Ε. Ε. - Τουρκίας για το προσφυγικό, με τον αντιπρόεδρο να επισημαίνει την ανάγκη συνέχισης της εφαρμογής της.



πορτο σετουμπαλ

ενέργεια από το νερό

θεατρο παγκρατι εστιατορια

Με την τροπολογία, μεταξύ άλλων προβλέπεται ότι οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι μπορούν να ιδρύουν νομικά πρόσωπα με εταιρική ή μη μορφή, για τη διαχείριση ηλεκτρονικών συστημάτων και εφαρμογών απαραίτητων για τη διεκπεραίωση των επαγγελματικών τους αναγκών και αξιοποίηση της περιουσίας τους.


bob σφουγγαρακης ζωγραφικη

Επίσης, ορίζεται το νομικό πλαίσιο (ιδιωτικού δικαίου) που διέπει τις συμβάσεις των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων με τρίτους, οι οποίες αφορούν στη δημιουργία, αγορά, χρήση και λειτουργία και λοιπών ηλεκτρονικών εφαρμογών αναγκαίων για τις επαγγελματικές ενέργειες των μελών τους.


Στην έκθεση αξιολόγησης των συνεπειών της ρύθμισης σημειώνεται ότι αποσαφηνίζεται η νομική μορφή των συμβάσεων που αφορούν στα ηλεκτρονικά συστήματα πλειστηριασμών που διενεργούνται με ηλεκτρονικά μέσα, ως ιδιωτικών, εφόσον πρόκειται για συμβάσεις συνδρομητικές ή με χρονοχρέωση ή με καταβολή αντιτίμου κατά περίπτωση.


Με την τροπολογία αποσαφηνίζεται η νομική μορφή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων οι οποίοι αποτελούν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου σωματειακής μορφής και ορίζεται ρητά ότι, οι εν λόγω Σύλλογοι δεν χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, έχουν διοικητική και οικονομική αυτονομία και αυτοτέλεια και διοικούνται από αιρετά Διοικητικά Συμβούλια με τις οριζόμενες αρμοδιότητες.



ενέργεια από το νερό
ενέργεια από το νερό
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

διαφορες αρθρου επιφυλλιδας

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html
διαφορες αρθρου επιφυλλιδας

Την Κυριακή, ο αγώνας της Σαράποβα στο Αμερικανικό Όπεν, μετά την 15μηνη αποχή της, λόγω ντόπινγκ, τελείωσε με την νίκη της Αναστασίας Σεβάστοβα, στον τέταρτο γύρο. «Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας», δήλωσε η 30χρονη Σαράποβα στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας:



Πήρα πολλά (μαθήματα) αυτή τη βδομάδα. Ήταν μια απίστευτη ευκαιρία και είμαι ευγνώμων για αυτό. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι περήφανη για αυτό.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

στηριγματα τεντας

σοκολατα ιον γαλακτος


2017 09 03T212413Z 220829880 RC13B3A98290 RTRMADP 3 TENNIS USOPEN


REUTERS/Shannon Stapleton


διαφορες αρθρου επιφυλλιδας

Την περασμένη εβδομάδα η Σαράποβα δέχτηκε κάποια αρνητικά σχόλια από κάποιους συμπατριώτες της. Ειδικότερα, την κατηγόρησαν ότι έχει «ειδική» μεταχείριση για τον προγραμματισμό των αγώνων της. Η ίδια απάντησε:



Νοιώθω ότι κάτι τέτοιο με υπερβαίνει. Νομίζω ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το αποδείξω. Στο γήπεδο, γιατί αυτό είναι πραγματικά σημαντικό για μένα. Έχω τόσα πολλά πράγματα στη ζωή μου, όμως επιθυμώ να συνεχίζω για το καλύτερο και να ζω την κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο. Είναι κάτι μοναδικό και το μόνο που έχει νόημα. Όσο έχω αυτή την επιθυμία, θα είμαι εκεί.



Ερωτηθείσα για την μεγάλη επιστροφή της Σαράποβα, η Σεβαστόβα απάντησε διπλωματικά: «Νομίζω ότι ορισμένοι παίκτες το έχουν αυτό. Εγώ όχι. Την σέβομαι», δήλωσε η 26χρονη Λετονή τενίστρια.


2017 09 03T211115Z 1549206944 NOCID RTRMADP 3 TENNIS U S OPEN


Reuters/Robert Deutsch-USA TODAY Sports


Ο επόμενος στόχος της Ρωσίδας παίχτριας είναι να ενισχύσει την κατάταξή της για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Αυστραλιανό Όπεν, το 2018.


2017 09 03T203740Z 747378116 RC1D585195E0 RTRMADP 3 TENNIS USOPEN


REUTERS/Shannon Stapleton


Μπορεί να πλησιάζει τα 31 αλλά πιστεύει ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει. «Όταν ήμουν περίπου στα 20 μου, δεν πίστευα ότι το σώμα μου θα ήταν έτοιμο να ανταπεξέλθει σε ένα τέτοιο επίπεδο, αλλά έχω αλλάξει γνώμη για το τι μπορεί να κάνει το σώμα στα 30 ή μετά τα 30», είπε, σημειώνοντας:



Μπορώ να πάρω πολλά παραδείγματα από πρωταθλητές που εξακολουθούν να παίζουν, να ανταγωνίζονται και να τα πηγαίνουν απίστευτα καλά. Και από αυτούς εμπνέομαι.



Maria Sharapova keen to keep living through grand slam 'moments'


φουστα παιδικη τουτου

φουστα παιδικη τουτου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής έχει οριστεί η επόμενη Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017.


γραφείο γνωριμιών αθήνα

Όπως ανακοίνωσε σχετικά το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κατά την ίδια προθεσμία υποβάλλονται αιτήσεις για μετεγγραφή και από ενδιαφερόμενους φοιτητές που εισήχθησαν καθ' υπέρβαση του αριθμού εισακτέων στα ΑΕΙ, είτε ως Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, είτε ως έχοντες κυπριακή καταγωγή για τους οποίους ισχύουν ειδικές διατάξεις μετεγγραφής.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer. it. minedu. gov.gr προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.


φουστα παιδικη τουτου

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html

Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ανακοινωθούν λίγες μέρες μετά την λήξη της σχετικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.


Για τις ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις, υποβάλλονται αιτήσεις για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 έως και τη Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017.


Οι αιτήσεις αυτές υποβάλλονται από τον αιτούντα την μετεγγραφή φοιτητή ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του, στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του υπουργείου προς την Επιτροπή κατ’ Εξαίρεση Μετεγγραφών της παρ. 9 του άρθρου 21 του Ν. 4332/2015.


Η σχετική αίτηση είναι ανηρτημένη και στην ιστοσελίδα του υπουργείου, minedu. gov.gr.



alcatraz ωρες λειτουργιας
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html

επιτρεπονται τα αναψυκτικα στο θηλασμο

επιτρεπονται τα αναψυκτικα στο θηλασμο

«Όχι ένα αντίγραφο από το ίντερνετ του υπάρχοντος Συντάγματος αλλά το Σύνταγμα που θα προκύψει με την ενσωμάτωση των τροπολογιών», υπογράμμισε ο Νίκος Δένδιας και τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος το τελικό κείμενο να είναι διαφορετικό από το corpus που έχει συμφωνηθεί.


χοντρος λιγνος ριζια

«Για να κυρώσουμε αυτή τη συμφωνία πρέπει να έχουμε σαφή εικόνα της επόμενης μέρας. Δεν μπορεί να αποδεχθούμε τον κίνδυνο ενός συμπληρωματικού ψηφίσματος που οι Σκοπιανοί θα το χρησιμοποιούν όταν θέλουν και όπως θέλουν. Αυτό αφορά τη Βουλή και τον ελληνισμό», είπε ο κ. Δένδιας και επέμεινε ότι πρέπει να προσκομιστεί το ενιαίο κείμενο στη μορφή που το έχει διαπραγματευθεί η ελληνική κυβέρνηση.


επιτρεπονται τα αναψυκτικα στο θηλασμο

«Ή μας το καταθέτει ή αλλιώς αποφασίζει η Βουλή για να τον υποχρεώσει να το καταθέσει», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τόνισε ότι «αν η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καταλήξει σε τελικό κείμενο συντάγματος, οι Σκοπιανοί μπορούν να κρατήσουν το Σύνταγμά τους ως έχει και να πορεύονται με το ψήφισμα όπως θέλουν».


Υποστήριξε ακόμη ότι «αν ο υπουργός πει πως δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία για τελικό κείμενο, τότε η Βουλή ψηφίζει μια Συμφωνία που διαιωνίζει το πρόβλημα».


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ζήτησε σειρά εγγράφων για να μην είναι ελλιπής η ενημέρωση της Βουλής, κυρίως των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παίρνει την ευθύνη της κύρωσης.


«Υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα με τις υποχωρήσεις στα θέματα της γλώσσας και της εθνότητας», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Επισήμανε επίσης ότι στη ρηματική διακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της FYROM, που έχει κατατεθεί στη Βουλή, δεν περιλαμβάνονται αυτά που είχαν περιληφθεί στη Συμφωνία.


«Θέλουμε το επίσημο κείμενο της FYROM για το Σύνταγμά της και οκτώ έγγραφα που τα θεωρούμε κρίσιμα και αφορούν το πως αντέδρασε η ελληνική κυβέρνηση πριν τη Συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο κ. Λοβέρδος.



ακου γουεδερ θεσσαλονικη
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

γιασεμί κλάδεμα

Η Zholia Alemi συνελήφθη και φυλακίστηκε με την κατηγορία της απάτης, καθώς, όπως αποδείχθηκε, άλλαξε τη διαθήκη μίας ηλικιωμένης ασθενούς της, ώστε να κληρονομήσει την περιουσία της.


Στη συνέχεια ανακαλύφθηκε πως όταν έλαβε την άδεια εργασίας της το 1995 είχε εξαπατήσει τις Αρχές ώστε να πιστέψουν ότι διαθέτει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Άουκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

Το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο (General Medical Council - GMC) έχει ξεκινήσει ενδελεχείς ελέγχους για χιλιάδες γιατρούς στη Βρετανία, ώστε να ανακαλύψει μήπως υπάρχει και άλλη περίπτωση όπως αυτή της Alemi.


γιασεμί κλάδεμα

γιασεμί κλάδεμα

Το σώμα, το οποίο αποφασίζει το ποιοι γιατροί έχουν τα απαραίτητα προσόντα για να εξασκήσουν το επάγγελμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, παραδέχθηκε πως οι έλεγχοι που γίνονταν τη δεκαετία του 1990 ήταν «ελλιπείς» και απολογήθηκε για τον όποιον κίνδυνο υπήρξε για τους ασθενείς.


τραπεζαριες για βεραντα

εθνικη στεγη τηλ

«Οι ασθενείς αξίζουν να έχουν καλή φροντίδα από κατάλληλα καταρτισμένους επαγγελματίες. Το να εκμεταλλεύεσαι την εμπιστοσύνη (σ. σ. που τρέφουν οι ασθενείς στους γιατρούς) είναι απεχθές», τόνισε ο επικεφαλής του GMC, Charlie Massey σε δήλωσή του.


«Οι διαδικασίες που ακολουθούμε τώρα είναι πολύ καλύτερες», σημείωσε ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να περάσουν από αυστηρά τεστ για να δείξουν πως διαθέτουν όλα τα απαραίτητα προσόντα για να εργαστούν στη Βρετανία.


Το 1995 η Alemi εκμεταλλεύτηκε τον νόμο που όριζε πως οι απόφοιτοι ιατρικής από ορισμένες χώρες της Κοινοπολιτείας μπορούσαν να εργαστούν χωρίς να δώσουν εξετάσεις ή να περάσουν από εξονυχιστικούς ελέγχους από το Συμβούλιο.



https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html