Thursday, March 28, 2019

στεφανος γκικας

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html
στρατιωτικά υποδήματα
στεφανος γκικας
στεφανος γκικας

Οι Αρχές αναζητούν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που χάθηκε στο Πήλι Ευβοίας, τη στιγμή που στην περιοχή μεταξύ Προκοπίου Μαντουδίου αγνοείται ο οδηγός ενός οχήματος. Όπως έγινε γνωστό, η συνοδηγός πρόλαβε και βγήκε, ενημερώνοντας τις αρχές.


Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Ταφύλλης, κήρυξε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίαςγια την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα και προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις κ. λπ.:


- τις Δημοτικές Ενότητες Αταλάντης και Μαλεσίνας - Θεολόγου του Δήμου Λοκρών, της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και


- τις Δημοτικές Ενότητες Κηρέως και Ελυμνίων του Δήμου Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,


Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία από την κεντρική προς την Βόρεια Εύβοια ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα καλύπτουν μέχρι αυτή την ώρα με ισχυρή βροχόπτωση όλη τη Βόρεια Εύβοια, σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο.


Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως επίσης οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί για αύριο Δευτέρα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή τους.


Από το πρωί, οι κάτοικοι στο Μαντούδι Ευβοίας μετρούν τις πληγές τους, καθώς πλημμύρισαν σπίτια. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νύχτας οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να ανέβουν στις ταράτσες τους για να προστατευτούν.






κλεμμενα ονειρα τελευταιο επεισοδιο σχολια
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html

No comments:

Post a Comment