Tuesday, April 30, 2019

γονεας ετυμολογια

τοπικη ωρα μοναχο
γονεας ετυμολογια

Ο Μιχαήλ Ποπκόφ, 53 ετών, εκτίει ήδη ποινή ισόβιας κάθειρξης επειδή βίασε και σκότωσε 22 γυναίκες στην πόλη Ανγκάρσκ της Σιβηρίας, αφού προηγουμένως τις είχε παραπλανήσει ώστε να μπουν μέσα στο αστυνομικό αυτοκίνητό του.


Μια νέα δίκη, η πρώτη ακροαματική συνεδρίαση της οποίας πραγματοποιήθηκε σήμερα κεκλεισμένων των θυρών, πρόκειται να κρίνει αν είναι ένοχος για άλλους 59 φόνους.


Επονομασθείς «ο μανιακός του Ανγκάρσκ», ο αστυνομικός, ο οποίος έφυγε από την αστυνομία το 1998, εγκατέλειπε τα θύματά του - πόρνες, αλλά και μητέρες οικογένειας - μέσα σε δάση, σε κοιμητήρια ή στην άκρη δρόμων. Δύο γυναίκες είχαν καταφέρει να επιζήσουν των επιθέσεων του Μιχαήλ Ποπκόφ, παρά τα σοβαρά τραύματά τους.


Οι ερευνητές εντόπισαν τον δράστη το 2012, αφού έκαναν αναλύσεις DNA μεταξύ των κατοίκων που διαθέτουν αυτοκίνητο με ελαστικά που αντιστοιχούσαν στα ίχνη που υπήρχαν στους τόπους των εγκλημάτων.


Ο πρώην αστυνομικός έβαζε στόχο γυναίκες που βρίσκονταν σε κατάσταση ευθυμίας ή ζούσαν ζωή την οποία θεωρούσε «ανήθικη», και τις σκότωνε με τσεκούρι ή σφυρί, αφηγήθηκε τον Δεκέμβριο στον ενημερωτικό ιστότοπο Meduza.


«Πρόκειται για έναν μανιακό, έχει μια ανεξέλεγκτη επιθυμία να διαπράττει φόνους», διέγνωσε ο ερευνητής Εβγκένι Καρτσέβσκι, τον οποίο επικαλείται ο Meduza, διευκρινίζοντας ότι ο φονιάς θεωρείται εντούτοις ότι είναι πλήρως υπεύθυνος για τους φόνους.


Αν κριθεί ένοχος γι' αυτούς τους 81 φόνους, που πραγματοποιήθηκαν από το 1992 έως το 2010, ο Ποπκόφ θα σπάσει το μακάβριο «ρεκόρ» δύο άλλων κατά συρροή δολοφόνων που είναι οι γνωστότεροι της Ρωσίας, του Αντρέι Τσικατίλο, ο οποίος εκτελέσθηκε το 1994 για τους φόνους 53 εφήβων και παιδιών, και του Αλεξάντρ Πιτσούσκιν, ο οποίος καταδικάσθηκε το 2007 σε ισόβια κάθειρξη για τους φόνους ανθρώπων.



γονεας ετυμολογια
τι πρεπει να αποφευγουμε οταν παιρνουμε κορτιζονη
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

ενωση ασφαλιστικων εταιριων τηλ

χαρδαβελας κωστας ετων

Μπορεί η Εθνική πόλο γυναικών να κατέκτησε το νεοσύστατο Europa Cup, ωστόσο, οι άνδρες δεν είχαν αντίστοιχα καλή πορεία στη δική τους παρουσία στη διοργάνωση. Η «γαλανόλευκη» δεν τα κατάφερε και τελείωσε τις υποχρεώσεις της χωρίς νίκη στον Α’ όμιλο.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_96.html

Το τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, ήταν αυτό με την Ιταλία και ηττήθηκαν 10-7. Προπονητής στους «ατζούρι», μάλιστα, ήταν ο άλλοτε προπονητής της Ελλάδας, Σάντρο Καμπάνια. Η παρουσία της εθνικής ομάδας πάντως, συνολικά στη διοργάνωση, δεν τελειώνει εδώ αφού την Κυριακή του Πάσχα θα παίξει σε αγώνες κατάταξης.


Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 2-1, 2-3


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

ενωση ασφαλιστικων εταιριων τηλ

ΙΤΑΛΙΑ (Αλεσάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 3, Μολίνα 1, Φιλιόλι , Φοντέλι, Βελότο 1, Ρεντσούτο, Εκενίκε 2, Πρεσιούτι 1, Μποντέγκας 2, Νταμόντε, Μπερτόλι, Νικόσια.


ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Δερβίσης 2, Φουντούλης 1, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς.



ενωση ασφαλιστικων εταιριων τηλ
ξενοδοχειο νεβροσ στην λιμνη πλαστηρα

τι να φορεσω πρωτοχρονια

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html
τι να φορεσω πρωτοχρονια

Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχαν δοθεί αρκετές φορές σαφείς οδηγίες για αυξημένη ετοιμότητα των αστυνομικών σκοπών που βρίσκονται σε ευπαθείς στόχους, τελικά από όσα διαδραματίστηκαν χθες, αποδεικνύεται ότι οι εντολές κάποιων στρατηγών δεν καταφέρνουν να περάσουν στο προσωπικό της αστυνομίας με αποτέλεσμα να αποτυπώνονται εικόνες στην κάμερα του "Ρουβίκωνα" που μόνο ερωτηματικά και απογοήτευση προκαλούν.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

τι να φορεσω πρωτοχρονια

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Αριστείδης Ανδρικόπουλος ζήτησε να μάθει αρχικά με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε έξω από την πρεσβεία, γιατί δεν κλήθηκαν αμέσως δυνάμεις της ΔΙΑΣ και της άμεσης δράσης, αλλά και τι ακριβώς έκανε η κρατική ασφάλεια. Αμέσως μετά ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι απαράδεκτη η εικόνα αστυνομικού να υπακούει στις εντολές κρανοφόρων χωρίς καμία λεκτική αντίδραση και χωρίς μάλιστα να έχει ειδοποιήσει καν το κέντρο επιχειρήσεων μέσω ασυρμάτου για την επίθεση. Όσοι μάλιστα άρχισαν να υποστηρίζουν ότι η ΕΔΕ που διατάχθηκε αποτελεί μια ακόμη προδιαγεγραμμένη κίνηση ρουτίνας, μάλλον θα πρέπει να επαναδιατυπώσουν τη σκέψη τους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η ηγεσία της ΕΛΑΣ ήταν σαφής ότι οι αρμόδιοι της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης δεν θα έχουν καμία δικαιολογία στο μέλλον αν επαναληφθούν παρόμοιες εικόνες.


booze out of hours




ολυμπιακος παναθηναικος τελικοι μπασκετ

τι απαντησε ο στελιος ροκκος στον λιαγκα

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έκανε μία πρωτοφανή δήλωση, όσον αφορά τους Τούρκους πολίτες.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι είναι «ένα τεράστιο θέμα το τουρκικό» και χαρακτήρισε τη γείτονα χώρα ένα «αδυσώπητο εχθρό».


«Ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος», είπε ο πρώην υπουργός, συμπληρώνοντας: «Εγώ το πιστεύω γιατί δεν έχω βρει καλό Τούρκο. Τους λείπουν στοιχειώδεις έννοιες. Ο Τούρκος δεν έχει την έννοια του δικαίου».



τι απαντησε ο στελιος ροκκος στον λιαγκα
τι απαντησε ο στελιος ροκκος στον λιαγκα
στοα γυραδικο καρδιτσα
φαρμακευτικη αλλεργια

στρογγυλα κουτια βαπτισης

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

«Κοιτάζουμε το πρόγραμμα. Είναι πιθανόν» είπε εκπρόσωπος Τύπου του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.


τσαι για τη διαρροια

στρογγυλα κουτια βαπτισης

Θα πρόκειται για την πρώτη τους συνάντηση μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, τη 2α Οκτωβρίου.


Δολοφονία Κασόγκι: Ηχητικό ντοκουμέντο της CIA «καίει» τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στα τέλη Οκτωβρίου, στη μοναδική γνωστή απευθείας επικοινωνία τους μετά την εξαφάνιση του Κασόγκι.


στρογγυλα κουτια βαπτισης

Ο πρόεδρος της Τουρκίας δεν έχει κατηγορήσει ποτέ ανοικτά τον πρίγκιπα διάδοχο. Υποστηρίζει, εντούτοις, ότι η διαταγή για τη δολοφονία του δημοσιογράφου φθάνει στα «υψηλότερα επίπεδα» του σαουδαραβικού κράτους, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να είχε οποιαδήποτε ευθύνη ο βασιλιάς Σαλμάν.



μετοχι χαρτης

δωματια στα συβοτα

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

Ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, δήλωσε ότι Κυριακή βράδυ είχε μια «καλή συνάντηση» με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά και προσέθεσε ότι οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται σε τεχνικό επίπεδο με νομικούς εμπειρογνώμονες και των δύο χωρών.


δωματια στα συβοτα

Την ίδια ώρα, εκτίμησε ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της πΓΔΜ.

Σχετικά με την συνάντηση που είχε σήμερα με τους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ, ο Ν. Ντιμιτρόφ είπε ότι τους ενημέρωσε για την πορεία των διαπραγματεύσεων, για τις προσπάθειες που γίνονται και σε «διμερές» επίπεδο για εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, καθώς και πόσο σημαντική θα ήταν η επίλυση αυτού του θέματος για όλη την περιοχή των Βαλκανίων.


δωματια στα συβοτα




ετοιμο σκυροδεμα βεροια
μεθ θριασιο

αμερικη δουλοι

Παρότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά (για την ψυχολογία) το ματς με τρίποντο του Φελντέιν, είχε πολύ κακή συνέχεια: δίχως καλές επιλογές και ευστοχία και άμυνα που δεν προβλημάτισε καθόλου την Γαλατά, έμεινε χωρίς καλάθι για 4.30 λεπτά και δέχθηκε ένα σερί 12-0, που «έχτισε» μια διαφορά για τους γηπεδούχους. Μόνο κάποια ατομικά τρίποντα (Φελντέιν 2 και Τζέιμς) κατάφεραν να τον βοηθήσουν να την μαζέψει κάπως.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html

αμερικη δουλοι

αμερικη δουλοι

4037464
(Ο Πλάις (ν.21) έκανε "ζημιά" στο πρώτο δεκάλεπτο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


migato ηγουμενιτσα


.@sinanguler with a perfect timing for @BlakeISchilb's layup.#7DAYSMagicMoment #GSOPAO pic.twitter.com/nDtioqLRbf

— EuroLeague (@EuroLeague) February 3, 2017


με μουσμουλα
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

σχολή νομικών και οικονομικών επιστημών απθ

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

Το εν λόγω πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αναμενόταν να προσφέρει ανακούφιση τόσο στις δομές Υγείας όσο και στους μακροχρόνια ανέργους, οι οποίοι αναζητούσαν εργασία στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα. Ωστόσο, οι 3.150 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι σε κάποιες περιπτώσεις έως και τέσσερις μήνες, ενώ παράλληλα τους οφείλονται οι αμοιβές των νυχτερινών και των Κυριακών - αργιών.


σχολή νομικών και οικονομικών επιστημών απθ

Μετά από κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες οι εκπρόσωποι του ΟΑΕΔ δεσμεύτηκαν από την πλευρά τους μόνο για το ζήτημα της έγκαιρης εξόφλησης, δήλωσαν όμως αναρμόδιοι για όλα τα υπόλοιπα, παραπέμποντας στο υπουργείο Υγείας.


σχολή νομικών και οικονομικών επιστημών απθ

Να σημειωθεί πως τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα αιμορραγούν καθώς οι ελλείψεις σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό αγγίζουν τις 6.500 πανελλαδικά, όταν μάλιστα ο μέσος όρος ηλικίας των ειδικευμένων είναι τα 60 χρόνια.


Παράλληλα, διογκώνεται και η «μαύρη τρύπα» στο νοσηλευτικό προσωπικό, δεδομένου ότι οι κενές θέσεις στον συγκεκριμένο τομέα υπολογίζονται σε 20.000.



συνταγες τυροπιτας με φυλλο κρουστας
αγαπητος εμμανουηλ
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

παραγωγες του γραφω

ενοικιαση αυτοκινητου για εξωτερικο
παραγωγες του γραφω

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, τις τελευταίες ημέρες Βρετανοί πεζοναύτες διενεργούν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη όσων έχουν δραπετεύσει από την φυλακή με κάποιους από αυτούς να έχουν συλληφθεί. Μάλιστα, ο Βρετανός υφυπουργός Εξωτερικών, Sir Alan Duncan, μιλώντας στο Κοινοβούλιο ανέφερε πως, «Η φυλακή παραβιάστηκε και πάνω από 100 βαρυποινίτες απέδρασαν».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html

Συνέχισε λέγοντας πως «τα στρατεύματα χρησιμοποιούνται για να προστατεύσουν τον κυβερνήτη και ότι άλλο αφορά τον νόμο και την τάξη», μετά το πέρασμα της Ίρμα.


σχεδια απο δεντρα

Μάλιστα, ο Duncan προειδοποίησε την Βουλή την Τρίτη πως υπάρχει «μεγάλος κίνδυνος για την ολοκληρωτική κατάρρευση του νόμου και της τάξης» εξηγώντας πως 47 αστυνομικοί έχουν σταλεί στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους για να διατηρήσουν την ειρήνη.


Παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με το ΥΠΕΞ της Βρετανίας αρκετοί βαρυποινίτες έχουν συλληφθεί, εκτιμάται ότι περίπου 40 ακόμη καταζητούνται. Σημειώνεται, πως στο νησί έχει επιβληθεί βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας υπό τον φόβο προβλημάτων ασφαλείας των κατοίκων.


Ένας Βρετανός άνδρας που ζει σε ένα από τα νησάκια που χτύπησε η Ίρμα είπε σε φίλο του ότι κουβαλάει μαχαίρι από τότε που απέδρασαν οι κρατούμενοι, λέγοντας πως «όλα έχουν γίνει άγρια στην περιοχή».



παραγωγες του γραφω
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

εμφανιστηκαν αγγελοι στην αγια σοφια

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html
αμμοβολη και ηλεκτροστατικη βαφη

Αυτό που ανακάλυψαν ήταν πως τα περισσότερα ονόματα ανήκουν στις εξής τέσσερις κατηγορίες:


εμφανιστηκαν αγγελοι στην αγια σοφια


  • η θέση, ο προσανατολισμός της χώρας

  • μία φυλή ή μια εθνότητα

  • ένα χαρακτηριστικό της χώρας

  • μία σημαντική προσωπικότητα του τόπου


Σημειώνεται πως ελάχιστα είναι τα κράτη τα οποία έχουν πάρει την ονομασία τους λόγω μίας από τις αρχές που τα διέπουν.


συμβεβλημενοι γιατροι πεδυ λιβαδεια

Μερικά παραδείγματα των τεσσάρων κατηγοριών είναι:


εμφανιστηκαν αγγελοι στην αγια σοφια

Η θέση, ο προσανατολισμός της χώρας


Νορβηγία: Από τη λέξη Norge η οποία σημαίνει βόρεια οδός
Αυστραλία: Από τη λατινική λέξη australis που σημαίνει νότια


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

Μία φυλή ή μια εθνότητα


Γαλλία: Πήρε το όνομά της από τους Φράγκους
Ιταλία: Λέγεται πως προέρχεται από το μέρος Βίταλο στα νότια της χώρας
Βιετνάμ: Σημαίνει λαός του Νότου


Ένα χαρακτηριστικό της χώρας


Αλγερία: Πήρε την ονομασία της από την πρωτεύουσά της, το Αλγέρι (που στα γαλλικά σημαίνει νησιά)
Κόστα Ρίκα: Σημαίνει πλούσια ακτή
Σιέρα Λεόνε: Τα βουνά των λιονταριών (Μάλλον έλαβε το όνομα αυτό από τους ήχους των κεραυνών στα βουνά, που ακουγόταν τριγύρω σαν βρυχηθμοί)


Μία σημαντική προσωπικότητα


Φιλιππίνες: Ονομάστηκαν έτσι από τον Ισπανό Βασιλιά Φίλιππο ΙΙ τον 16ο αιώνα
Βολιβία: Πήρε το όνομά της από τον Σιμόν Μπολίβαρ
ΗΠΑ: Από τον Ιταλό Αμέρικο Βεσπούτσι


Φυσικά, υπάρχουν και μερικές χώρες που δεν ανήκουν σε κάποια από τις κατηγορίες παραπάνω. Για παράδειγμα το Μεξικό λέγεται πως, όταν κατοικούσαν εκεί οι Αζτέκοι, πήρε το όνομά του με έμπνευση από το φεγγάρι. Το Μπουτάν αποκαλείται “Druk Yul” από τους ντόπιους, που σημαίνει «η γη του δράκου των κεραυνών». Η Μάλτα ίσως σημαίνει καταφύγιο ή και μέλισσα. Ούτε το Νεπάλ έχει μία ετυμολογία αφού κάποιοι ισχυρίζονται πως σημαίνει η γη του μαλλιού, ενώ κάποιοι άλλοι το ξεκίνημα μίας νέας εποχής.


ρολογια χειρος ρεπλικα

Μπορεί η φύση να ορίζει πως οι παπαγάλοι πετούν για να μετακινηθούν οπουδήποτε, αλλά ένας από αυτούς, αποφάσισε να πάει κόντρα στα... δεδομένα και να «κατακτήσει» τους δρόμους!


Το όνομά του είναι Scooter, οπότε θα έλεγε κάποιος πως είναι κάπως... λογικό να προτιμά την οδήγηση από το πέταγμα.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

Φαίνεται μάλιστα πως τα πάει αρκετά καλά και πως λατρεύει την ταχύτητα.


ρολογια χειρος ρεπλικα


στρες και χοληστερινη





ρολογια χειρος ρεπλικα
αλμυρο κεικ με τυρι και ντοματα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

χρηστος ελενη

Η πρωτοβουλία ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες στην κυβέρνηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να ενημερώνει τα κόμματα.


της ψυχης τα αντισωματα στιχοι

Σύμφωνα με το νέο προγραμματισμό, η συζήτηση θα ξεκινήσει την Τρίτη το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Στη συζήτηση αναμένεται να μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ θα ολοκληρωθεί με την ονομαστική ψηφοφορία που θα κρίνει αν ο νέος νόμος θα ισχύσει από τις επόμενες εκλογές. Αν «συγκεντρωθούν» οι 200 ψήφοι που απαιτούνται η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα γίνει με απλή αναλογική και χωρίς το μπόνους των 50 εδρών.


χρηστος ελενη

χρηστος ελενη

Η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις στη ΝΔ. Ο γραμματέας της Κ. Ο. Κώστας Τσιάρας από το βήμα της Βουλής
χαρακτήρισε σοβαρό ζήτημα την αλλαγή της διαδικασίας. «Αν βολεύεται να μιλήσει τη μια μέρα ή την άλλη ο πρωθυπουργός, πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι το Κοινοβούλιο δεν λειτουργεί με βάση τη βούλησή του και ότι δεν μπορεί να απαξιώνεται με τέτοια ελαφρότητα», ανέφερε.



συνώνυμο του αιτημα
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html

να ακουσω την καρδια η το μυαλο

βαση καλαθουνας ηρα
κωνσταντινος μιχ μιχ
να ακουσω την καρδια η το μυαλο
Αλέξανδρος Σταματιάδης: Θρήνος στην κηδεία του - Ράγισε καρδιές η μητέρα του (pics)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ανάμεικτα τα συναισθήματα της οργής και της περηφάνειας, πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε τον 52χρονο επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη.


Συγγενείς, φίλοι, κάτοικοι της Άνδρου και πλήθος κόσμου βρέθηκαν σήμερα, Κυριακή (22/04/2018) στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου, στη Χώρα της Άνδρου, για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο επιχειρηματία, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από δύο ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το κλίμα στην εξόδιο ακολουθία ήταν βαρύ, με την οικογένεια του 52χρονου να διακατέχεται από τα συναισθήματα της οργής, για τον άδικο θάνατο του ανθρώπου της και της περηφάνειας για τον πατέρα και σύζυγο που επιχείρησε να προστατέψει την οικογένειά του από τους ληστές.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html

Ήρωας που έσωσε την οικογένειά του

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δύο παιδιά του, που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά.


να ακουσω την καρδια η το μυαλο

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας. Ήσουν ένας ήρωας που έσωσες την οικογένειά σου» είπε εμφανώς συγκινημένη η μητέρα του στον επικήδειό της.

Ράγισε καρδιές ο γιος του

Ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, μίλησε για τη γενναιότητα του πατέρα του προσθέτοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του που του είχε πει λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

stamatiadhs khdeia

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY TOY NEWSBOMB.gr ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ήταν πρωί Παρασκευής όταν μετά από 19 ημέρες άνισης μάχης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο άτυχος επιχειρηματίας υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά καθώς υποστηριζόταν και η νεφρική του λειτουργία.

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολύ σοβαρά τραύματα που έφερε ενώ οι γιατροί είχαν εκφράσει από την αρχή την ανησυχία τους και για την επιπλοκή που παρουσίασε.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Ήταν 05:30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, όταν ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και η σύζυγός του ξύπνησαν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Κηφισιά, βλέποντας μπροστά τους δύο άγνωστους εισβολείς.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η σύζυγός του στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με το ληστή. Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ. ΑΣ.

Ο 52χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς οι σφαίρες είχαν πλήξει ζωτικά του όργανα (ήπαρ, δεξί νεφρό, πνεύμονας). Δυστυχώς, μετά από 19 ημέρες στην Εντατική έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες δυνάμεις για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Έτσι θα «χτυπήσουν» οι Τούρκοι

«Παζάρια» από την Τουρκία – Ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους ζητά ο Ερντογάν

Ηχηρή απάντηση Παυλόπουλου σε Ερντογάν: Δεν αρκούν τα λόγια για ειρήνη, κάνε και έργα

Νέα Σμύρνη: Τα νέα στοιχεία της ασύλληπτης τραγωδίας με το νεκρό βρέφος (pics)


Αλέξανδρος Σταματιάδης: Θρήνος στην κηδεία του - Ράγισε καρδιές η μητέρα του
01
Αλέξανδρος Σταματιάδης: Θρήνος στην κηδεία του - Ράγισε καρδιές η μητέρα του



























https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

παιανια 2007 φιλοπουλος

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html
εκδικηση τουρκικη σειρα επεισοδια dailymotion
παιανια 2007 φιλοπουλος
ΟΑΕΔ: Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα για 7.180 θέσεις εργασίας σε 34 Δήμους

ΟΑΕΔ - Όλες οι ειδήσεις: Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ οι οριστικοί πίνακες του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 δήμους (επιβλέποντες φορείς) για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β'κύκλος).


Ειδικότερα, αναρτήθηκαν ο οριστικός πίνακας κατάταξης επιτυχόντων, ο οριστικός πίνακας επιλαχόντων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων που αφορούν εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ ηλικίας 18 ετών και άνω.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι ωφελούμενοι θα τοποθετηθούν για 8 μήνες στους επιβλέποντες φορείς όπως έχουν καθοριστεί σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.


βγηκαν οι μετεγγραφεσ φοιτητων

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί καλούνται εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωση τους να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία ΚΠΑ2 για να πραγματοποιήσουν με τον Εργασιακό Σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξη τους στους Δήμους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Οι Οριστικοί Πίνακες

Δελτίο τύπου

Οριστικός Πίνακας Επιτυχόντων

Οριστικός Πίνακας Επιλαχόντων

Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων



παιανια 2007 φιλοπουλος

απαγγελία αρχαίων ελληνικών

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html
εθνικος κηπος δεντρα
απαγγελία αρχαίων ελληνικών

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ στο twitter, ο Αμερικάνος Υφυπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι Ελλάδα και Κύπρος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη στρατηγική των ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο και πως θα αρχίσει το ερχόμενο διάστημα ένας στρατηγικός διάλογος μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας.


Capture copy


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

Ανέφερε επίσης ότι σε λίγες μέρες θα ταξιδεύσει στην Κύπρο και πως οι ΗΠΑ θέλουν να έχουν μεγαλύτερη παρουσία εδώ, όχι μόνο διμερώς αλλά και στην τριμερή μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.


μυλωνας ψυχιατρος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη Μίτσελ θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου.


Σε δήλωσή του στην Hellas Journal, o Μίτσελ μεταξύ άλλων είπε:


«Ελπίζουμε να απομακρύνουμε την τουρκική κυβέρνηση από (την αγορά) των S-400 και να κρατήσουμε την Τουρκία όχι μόνο σε τροχιά προς την πολιτική δύση, αλλά και προς τη στρατηγική δύση. Και νομίζω ότι αυτό είναι προς το συμφέρον και της Τουρκίας» .


Επιπλέον, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι καλό να δούμε την Ανατολική Μεσόγειο ως σύνορο και ένα πολύ ευάλωτο σύνορο. Έχουμε την ενισχυμένη παρουσίας της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολήσει το γεγονός ότι το Ιράν θέλει επίσης ένα παράθυρο στη Μεσόγειο. Συνεπώς, εργαζόμαστε για την ενίσχυση των σχέσεων με τις σταθερές δημοκρατίες στην περιοχή αυτή».



απαγγελία αρχαίων ελληνικών

κουλογλου ρεπορταζ χωρισ συνορα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html
αγιος παυλος ρωμη
μαθηματα barista αθηνα
κουλογλου ρεπορταζ χωρισ συνορα

Επισημαίνει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», ότι ευρισκόμενος στις ΗΠΑ, ελάχιστο χρόνο μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, εισέπραξε την ικανοποίηση των συνομιλητών της κυβέρνησης - που ανησυχούν για την κατάσταση στην περιοχή και για την προσπάθεια διείσδυσης άλλων δυνάμεων όπως η Τουρκία - για την ισχυρή πολιτική βούληση που αυτή επέδειξε.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

Τονίζει επίσης ότι η πολιτική σημασία της συμφωνίας «υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια του συγκεκριμένου ζητήματος. Δημιουργεί ένα ευρύτερο κλίμα και συνεισφέρει στο να αναδειχθεί η χώρα σε σημαντική περιφερειακή δύναμη».


Αναφορικά με την απόφαση του Eurogroup, είπε ότι η μείωση των υποχρεώσεων της κυβέρνησης σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα για την εξυπηρέτηση του χρέους δημιουργεί δημοσιονομικό χώρο για κοινωνική πολιτική αλλά και για παροχή κινήτρων για επενδύσεις.


Ο κ. Χαρίτσης περιλαμβάνει στους κλάδους που θα αναπτύξουν σημαντική δυναμική το επόμενο διάστημα, τον Τουρισμό, τις Νέες Τεχνολογίες, τη φαρμακευτική και χημική βιομηχανία, την Ενέργεια, τις Μεταφορές και τα Logistics, υπογραμμίζοντας ότι «ειδικά για τα Logistics, τις συνδυασμένες μεταφορές και την Ενέργεια, η συμφωνία με την FYROM παίζει κομβικό ρόλο και υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από αμερικανικές επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως κρίσιμο κόμβο για την ευρύτερη περιοχή».


Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης τονίζει τη σημασία της φετινής ΔΕΘ, «το πρώτο μεγάλο οικονομικό γεγονός μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια» και στην οποία τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλίες συμμετοχής σε κορυφαίο επίπεδο όλων των γειτονικών χωρών.



κουλογλου ρεπορταζ χωρισ συνορα

μπούρας κωνσταντίνος

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html
fox news orlando
μπούρας κωνσταντίνος

Πιο συγκεκριμένα, νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, κατά από Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή, ενώ «παρών» ψήφισαν η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΚΚΕ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.


βορεια κορεα πολεμος με αμερικη

Επί του συνόλου των άρθρων, υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, κατά ΝΔ και ΧΑ και «παρών» Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

Σημειώνεται ότι το άρθρο που αφορά στα εργασιακά στην ιδιωτική εκπαίδευση ψήφισαν υπέρ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, κατά ΝΔ, ΧΑ και «παρών» ψήφισαν Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ένωση Κεντρώων.


Φίλης: Παρακαταθήκη η σύγκλιση στο νομοσχέδιο


«Σήμερα έγινε ένα πρώτο βήμα ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν συγκλίσεις, διότι από την ψηφοφορία προκύπτουν συγκλίσεις. Το "παρών" είναι ένα σοβαρό βήμα, που λαμβάνει υπόψιν η κυβέρνηση. Αυτή η σύγκλιση είναι παρακαταθήκη».


Αυτό τόνισε στην ομιλία του ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης.


«Δεν μας λείπει ο διάλογος, μας λείπει η προδιάθεση της συνεννόησης», ανέφερε και τόνισε ότι το «όχι» της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί «πρόβλημα ταυτότητας» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ανέφερε, δε, ότι από τον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για το νέο πρόγραμμα των θρησκευτικών στα σχολεία, ώστε «να είναι μάθημα γνώσης των θρησκειών και όχι μάθημα ομολογιακό».


Νωρίτερα, ο υπουργός είχε επισημάνει: «Έχουμε μεταρρυθμιστική ατζέντα που είναι υπέρ όλων. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε το δημόσιο σχολείο, όχι για λόγους ιδεολογικούς, αλλά για λόγους λογοδοσίας απέναντι στην κοινωνία. Το σχολείο θα αποδειχθεί μοχλός επανόρθωσης της κοινωνίας».


Ο υπουργός επανέλαβε ότι οι αλλαγές στην Παιδεία ξεκινούν από κάτω, αναβαθμίζοντας το δημοτικό και το γυμνάσιο. «Με λιγότερα νήπια και προνήπια, έχουμε περισσότερα νηπιαγωγεία φέτος. Μας λέτε κλείνουμε το ολοήμερο. Τα παιδιά και τα τμήματα είναι όσα και πέρυσι».


«Μας λέτε ότι θέλουμε να κλείσουμε το δημοτικό. Θα είναι ενιαίο, δεν θα είναι δύο ταχυτήτων. Η εξοικονόμηση έχει να κάνει με καλύτερη διαχείριση του δυναμικού που έχουμε», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι «τα σχολεία θα ανοίξουν είτε με πολιτικές ή παρασυνδικαλιστικές τρικλοποδιές».


Αναφορικά με την τροπολογία που αφορά στα ΑΕΙ, ο κ. Φίλης εξήγησε ότι η ρύθμιση για την επανεγγραφή των φοιτητών που για δυο συνεχή εξάμηνα δεν πήγαν να εγγραφούν, αφορά φοιτητές που για δυο συνεχή εξάμηνα, για οποιoδήποτε λόγο, δεν πήγαν να γραφούν, είναι ενεργοί. «Δεν έχουν διαγραφεί», είπε, «τους δίνουμε τη δυνατότητα να γραφούν στο εξάμηνο τους».


Ακόμη, αναφερόμενος στο ζήτημα της αριστείας, στο οποίο αναφέρθηκαν πολλοί βουλευτές της αντιπολίτευσης κατηγορώντας την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ότι τάσσεται κατά, ο κ. Φίλης είπε ότι πρέπει να υπάρχει τάση βελτίωσης, αλλά το βασικό είναι η ουσία.


Εξάλλου, στην ομιλία της η αναπληρώτρια υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου τόνισε ότι οι αλλαγές στην Παιδεία είναι υπόθεση του δημοκρατικού κράτους και υπεραμύνθηκε της διάταξης που αφορά στις μετακινήσεις καθηγητών, λέγοντας ότι στόχος είναι «να μην αδειάζουν τα περιφερειακά πανεπιστήμια», καθώς είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν «έκρηξη μετακλήσεων και μετακινήσεων».


Από τη μεριά του, ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Φωτάκης επισήμανε ότι οι διατάξεις που αφορούν σε επιχορηγήσεις και τη δημιουργία ταμείου ΕΛΚΕ αποτελούν μια απάντηση στα οικονομικά προβλήματα του ερευνητικού χώρου και προσέγγιση στην αντιμετώπιση της φυγής επιστημόνων στο εξωτερικό.


Τέλος, ο υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης επανέλαβε ότι το νομοσχέδιο για την ελληνόγλωσση και διαπολιτισμική εκπαίδευση είναι προϊόν διαλόγου και με εκπροσώπους της ομογένειας, και ότι η εφαρμογή των αλλαγών θα γίνει το μεθεπόμενο σχολικό έτος. Επίσης, τόνισε τη σημασία της προϋπόθεσης διακρατικών συμφωνιών για τη σύσταση δίγλωσσων σχολείων.


Τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το σχέδιο νόμου


«Δυστυχώς και αυτό το νομοσχέδιο επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τον χώρο της παιδείας με ιδεοληψίες και εμμονές που παραπέμπουν στο παρελθόν της δεκαετίας του '80 που ευθύνεται για τις περισσότερες παθογένειες της χώρας», τόνισε ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μάξιμος Χαρακόπουλος.


Ο κ. Χαρακόπουλος έκανε λόγο για «ένα ακόμη νομοσχέδιο "κουρελού" του υπουργείου Παιδείας χωρίς αρχή, μέση και τέλος», ασκώντας κριτική στις διατάξεις για την ιδιωτική εκπαίδευση. «Η κυβέρνηση έχει αλλεργία σε κάθε αξιολόγηση, είτε σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους εκπαιδευτικούς», είπε χαρακτηριστικά.


Επιπρόσθετα, η Νίκη Κεραμέως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε λόγο για «ιδεοληπτική εμμονή» του υπουργείου κατά της ιδιωτικής εκπαίδευσης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση βάλλει κατά της δημόσιας και της ιδιωτικής εκπαίδευσης.


Εκ μέρους της ΧΑ ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε ότι η Παιδεία θα πρέπει να έχει «εθνικό και ελληνικό προσανατολισμό», και χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «πασάλειμμα πρόχειρου τύπου».


Για απόσταση λόγων και δεσμεύσεων κατηγόρησε την κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.


Εξάλλου, «πολυτροπολογία» χαρακτήρισε την τροπολογία που αφορά στα ΑΕΙ, ο εισηγητής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, τονίζοντας ότι με την κατάργηση της αυτοδίκαιης διαγραφής φοιτητών «θα χαθεί ο μπούσουλας» στο πόσοι φοιτητές θα φοιτούν πραγματικά σε κάθε τμήμα.


Στη συνέχεια, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης επέκρινε το υπουργείο ότι μένει περισσότερο στα λόγια και δεν κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του. Επίσης, ανέφερε σχετικά με το ζήτημα της αδειοδότησης των καναλιών, ότι αν και η κυβέρνηση είχε στη διάθεσή της ένα προνομιακό πεδίο, «αντί να επιδιώξει τον πλουραλισμό, επέλεξε τις αλχημείες», σε μια «προσπάθεια ελέγχου της ενημέρωσης».


Από το ΚΚΕ, ο Γιάννης Δελής χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στην εκπαίδευση» και τόνισε ότι αποτελεί συνέχεια στην προσαρμογή στις θέσεις των εργοδοτών, την ώρα που πηγαίνει «πολλά χρόνια πίσω» την Ειδική Αγωγή.


Το πρόβλημα των εγχειριδίων τα οποία διδάσκονται στα σχολεία του εξωτερικού επανέλαβε και σήμερα ο Κώστας Ζουράρις από τους ΑΝΕΛ.


Τέλος, εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων, «νομοσχέδιο-σκούπα» χαρακτήρισε ο Αναστάσιος Μεγαλομύστακας το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, ενώ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ανέφερε ότι αν και χρειάζεται να ασχοληθεί το υπουργείο σοβαρά με τα θέματα εκπαίδευσης και στην Ελλάδα και στην ομογένεια, καθώς και με την εκπαίδευση των παιδιών των προσφύγων, η σύνταξη του νομοσχεδίου έγινε «χωρίς προσοχή», με «πρόχειρη διαδικασία», με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται τελικά η διδασκαλία στα σχολεία της ομογένειας ειδικά.



μπούρας κωνσταντίνος

συνταγες για φασολαδα στη χυτρα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς οι περιοχές που κινδυνεύουν είναι οι εξής:


Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Ικαρία)
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Σκύρος)
Περιφέρεια Αττικής


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του υπουργείου Εσωτερικών έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.


συνταγες για φασολαδα στη χυτρα

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ. ά.


Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.



pic.twitter.com/oPFDEVG7uO

— Civil Protection GR (@GSCP_GR) 7 Αυγούστου 2018


συνταγες για φασολαδα στη χυτρα
θερμιδες μαστιχα χιου
παραθετικα επιθετων δ ταξη
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html

σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου θεραπεία

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html
Τραγωδία στην Αίγινα: Οδηγός μηχανής σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα το Σάββατο (10/03) στον παραλιακό δρόμο Τότη Χατζή στο ύψος της παιδικής χαράς.


ειδα στον υπνο μου οτι με τσιμπησε φιδι

σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου θεραπεία

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο οδηγός έπεσε με τη μηχανή του στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Σύμφωνα με το aiginaportal ο οδηγός της μηχανής έμεινε τραυματισμένος στο δρόμο για τουλάχιστον 20-30 λεπτά. Τελικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Αίγινας. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας κατέληξε!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου θεραπεία
τι σημαινει το ονομα καραγκιοζης
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html

ευαισθητα νυχια ποδιων

ευαισθητα νυχια ποδιων

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Αντέννα» ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την πεποίθηση πως η ηγεσία της ΠΓΔΜ πρέπει να πάρει κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html

πατάτες τηγανιτές φούρνου

Ο κ. Νίμιτς, ο οποίος επί δεκαετίες μετείχε στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ονοματολογικού, τόνισε πως θεωρεί ότι η συμφωνία των Πρεσπών εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος δρόμος προς τα εμπρός για την περιοχή, για τις δύο χώρες και πιο συγκεκριμένα για την ΠΓΔΜ και επισήμανε πως δεν νομίζει ότι οι άνθρωποι που είναι εναντίον της συμφωνίας έχουν να προσφέρουν κάποια εναλλακτική λύση σε αυτή τη συμφωνία.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html

εταιρείες catering στη θεσσαλονίκη

ευαισθητα νυχια ποδιων



Monday, April 29, 2019

ελαιολαδο καλαματας

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html
γυαλια ojo περιστερι
ελαιολαδο καλαματας
ελαιολαδο καλαματας

Ο πρωθυπουργός κάλεσε να ξεκινήσουν μαζί τη συλλογική προσπάθεια για δρομολόγηση των απαραίτητων θεσμικών διεργασιών «προκειμένου να κατοχυρωθεί θεσμικά αλλά και να προχωρήσουν και οι αναγκαίες εργασίες, προκειμένου το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή να γίνει μία πραγματικότητα και να αποδοθεί στους όμορους δήμους και στους πολίτες προς χρήση».


Θέτοντας το χρονοδιάγραμμα, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «μπορούμε μέσα στους επόμενους τρεις μήνες να έχουμε ολοκληρώσει την προεργασία για τη νομοθετική πρωτοβουλία και το νομοσχέδιο να κατατεθεί στη Βουλή και να ψηφιστεί και αμέσως μετά να προχωρήσουμε στις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να ξεκινήσει η θεσμική κατοχύρωση και η υλοποίηση ενός οράματος δεκαετιών για τους πολίτες και τα κινήματα πολιτών».



its kale hotel ioannina

μασκες για λευκανση

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
αρτεμις ζαφειριου
μασκες για λευκανση

«Νομίζω ότι υπήρξαμε απολύτως σαφείς, ο βρετανικός λαός ψήφισε υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό είναι που θα κάνουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.


μασκες για λευκανση

Δεύτερο δημοψήφισμα επιθυμούν οι Βρετανοί σε περίπτωση που δεν κλείσει μία συμφωνία


Όλο και περισσότεροι Βρετανοί επιθυμούν τη διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος από την Τερέζα Μέι, σε περίπτωση που αποτύχει να διασφαλίσει μία συμφωνία για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ.


Συγκεκριμένα, το 57% των ψηφοφόρων δήλωσε ότι θα ήθελε ακόμη ένα δημοψήφισμα υπό τις ίδιες συνθήκες με το προηγούμενο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της BMG.


Όσον αφορά τους νεότερους πολίτες της Βρετανίας, ηλικίας 18 έως 24, το ποσοστό είναι ακόμη υψηλότερο, με το 73% αυτών να επιθυμούν μία δεύτερη ευκαιρία για ψήφο.


Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αποκάλυψαν επίσης ένα μεγάλο ποσοστό και στους ψηφοφόρους του εργατικού κόμματος, καθώς το 74% επιθυμεί το ίδιο..



φυλλα για πιτα περεκ
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

σολωμου ζωδιο

σολωμου ζωδιο
Εξήντα νέοι Εθελοντές στην οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (pics)

Την επίσημη Τελετή Υπόσχεσης για τους Δόκιμους Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) πραγματοποίησε το Τμήμα Αθηνών του οργανισμού, την Τετάρτη (14/02/2018), στην Παλαιά Βουλή.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Αλέξης Αλεξανδρής, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, οι Αντιπρόεδροι Σεραφείμ Σεφεριάδης και Χριστίνα Χαρατσάρη – Βαληνάκη η οποία υπηρετεί επί σειρά ετών ως Εθελόντρια Σαμαρείτισσα, ο Έφορος Υλικού Παναγιώτης Ρουμπής, καθώς και οι Σύμβουλοι Αθανάσιος Μήτσιος και Αντώνιος Πετμεζάς.


διαγωνισμοι για ταξιδια χωρις facebook



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο κ. Ruben Cano Revillas, επικεφαλής του Γραφείου της Διεθνούς Ομοσπονδίας του Ερυθρού Σταυρού (IFRC) στην Ελλάδα και η κ. Tina Agerbak, επικεφαλής του προγράμματος συνεργασίας του Δανέζικου Ερυθρού Σταυρού με τον Ε. Ε.Σ.


σολωμου ζωδιο

Ο κ. Αλεξανδρής στην ομιλία του καλωσόρισε στην οικογένεια του Οργανισμού τους 60 νέους Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες, στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουν. Ο πρόεδρος του ΕΕΣ στάθηκε ιδιαίτερα στην «15μηνη επίπονη και ουσιαστική εκπαίδευσή» τους, κατά την οποία εξοικειώθηκαν με τις θεμελιώδεις αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι πλέον «φέρουν με υπερηφάνεια το διαχρονικό έμβλημα του Ερυθρού Σταυρού».

Οι νέοι Εθελοντές του Ε. Ε.Σ. αναμένεται να προσφέρουν και εκείνοι τις πολύτιμες εθελοντικές υπηρεσίες τους στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνουν καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και αυξημένων ανθρωπιστικών προκλήσεων, με ακλόνητη προσήλωση στις αρχές της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύθηκαν παλαιοί Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες, ως ελάχιστη ανταμοιβή της καθοριστικής συμβολής τους στο έργο του Σώματος.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery του Newsbomb.gr


Εξήντα νέοι Εθελοντές στην οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (pics)
01
Εξήντα νέοι Εθελοντές στην οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (pics)












καταγωγη του θεου διονυσου
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html

γουορντ κανινγκχαμ

γουορντ κανινγκχαμ

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο Δημοτικό Σχολείο Chipala στο Λιλόνγκουε, η Μελάνια Τραμπ θέλησε να παρουσιάσει το πρόγραμμα ανάγνωσης του USAID, στο πλαίσιο του οποίου διανεμήθηκαν 9,6 εκατομμύρια βιβλία σε σχολεία του Μαλάουι.


«Ήθελα να ταξιδέψω εδώ για να συναντήσω αυτά τα παιδιά και να κατανοήσω τον διαφορετικό τρόπο ζωής τους» επισήμανε η Μελάνια Τραμπ μετά την επίσκεψή της στο δημοτικό, ενώ συνομιλούσε με εργαζόμενους στην αμερικανική πρεσβεία.


δεν εισαι ακαταλληλη

Στο μεταξύ, ένας μικρός αριθμός διαδηλωτών έσπευσε να υποδεχθεί τη σύζυγο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μόλις αφίχθη στην αφρικανική χώρα.


Σε ένα από τα πλακάτ, που κρατούσαν οι διαδηλωτές, αναγραφόταν το σύνθημα «Καλώς ήρθες στο Μαλάουι. #ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ!», σε μια αναφορά στη δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα φέτος ο Αμερικανός πρόεδρος σχετικά με ορισμένες αφρικανικές χώρες, προκαλώντας την οργή τους.


Αν και μικρής έκτασης, επρόκειτο για την πρώτη διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Μαλάουι.


Αργότερα, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής θα μεταβεί στην Κένυα και κατόπιν θα επισκεφθεί την Αίγυπτο το Σάββατο, πριν από την επιστροφή της στις ΗΠΑ.



γουορντ κανινγκχαμ
συρία πόλεμος
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

ποσο ταιριαζει το καθε ζωδιο

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html
ποσο ταιριαζει το καθε ζωδιο
Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε 34χρονο Σκοπιανό που μετέφερε μετανάστες

Ένας 34χρονος από τα Σκόπια συνελήφθη την Τρίτη (10/4) στο τελωνείο των Κήπων από αστυνομικούς, καθώς προσπάθησε να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες από το Μπαγκλαντές.


Ο δράστης οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με την συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο 34χρονος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο που έφερε στο φορτηγό όχημα.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

δημοτικα τραγουδια ψαρας

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το ρυμουλκούμενο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.


Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε 34χρονο Σκοπιανό που μετέφερε μετανάστες
01
Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε 34χρονο Σκοπιανό που μετέφερε μετανάστες

ποσο ταιριαζει το καθε ζωδιο
πρωινη γραμμη

τοθ νεκρου αδελφου

Στον αέρα βρίσκονται οι συζητήσεις για τα εργασιακά, με τους δανειστές να επιμένουν στις επώδυνες αλλαγές στο καθεστώς των ομαδικών απολύσεων και την κυβέρνηση να ζητεί την επιστροφή των συλλογικών διαπραγματεύσεων και τις αλλαγές στις συμβάσεις, κάτι που δεν φαίνεται ότι θα ισχύσει άμεσα.


Κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας δεν θα διευθετηθεί σε επίπεδο τεχνοκρατών αλλά σε ανώτερο επίπεδο» και δήλωνε πως είναι εφικτή η προοπτική να ξεπεραστούν οι διαφορές ακόμη και εντός του 2016.


τοθ νεκρου αδελφου

«Πολιτικό και όχι τεχνοκρατικό θέμα» χαρακτήρισε τα εργασιακά και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε την προηγούμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html

Πάντως η απόσταση που χωρίζει κυβέρνηση και θεσμούς στα εργασιακά παραμένει μεγάλη. Αυτό απεικονίζεται στο κείμενο του προσχεδίου του συμπληρωματικού Μνημονίου, που δημοσιοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα οι δανειστές επιμένουν στα εξής:



  • Αύξηση του ποσοστού των ομαδικών απολύσεων από το 5% στο 10%.

  • Κατάργηση της διοικητικής έγκρισης των ομαδικών απολύσεων. Η σχετική εξουσία μεταβιβάζεται στο Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας, στο οποίο μετέχουν με ίση εκπροσώπηση κράτος, εργαζόμενοι και εργοδότες. Το Συμβούλιο αυτό όμως δεν θα μπορεί να απορρίπτει ομαδικές απολύσεις παρά μόνο να ελέγχει την τήρηση της νομιμότητας. Αν μάλιστα το Συμβούλιο διαπιστώνει ότι τηρήθηκαν οι διαδικασίες ενημέρωσης και διαβούλευσης, οι απολύσεις θα μπορούν να γίνουν νωρίτερα από το προβλεπόμενο τρίμηνο.

  • Ψήφιση διάταξης με την οποία θα ορίζεται ότι παραμένουν σε αναστολή τόσο «η αρχή της ευνοϊκότερης ρύθμισης» αναφορικά με τις συλλογικές διαπραγματεύσεις όσο και «η επεκτασιμότητα των κλαδικών συμβάσεων». Στην πράξη, οι δανειστές επιμένουν να μη συζητούν τα θέματα των συλλογικών συμβάσεων που θέτει η ελληνική πλευρά. Στο νέο κείμενο ζητούν ξεκάθαρα να νομοθετηθεί ότι δεν θα εφαρμοστεί η αρχή της ευνοϊκότερης ρύθμισης και της επεκτασιμότητας των συμβάσεων, αναφέρει όμως ότι οι ρυθμίσεις αυτές θα παραμείνουν σε «αναστολή», δίνοντας την εντύπωση πως υπάρχουν περιθώρια εφαρμογής τους στο μέλλον.

  • Αύξηση από τις 24 στις 48 ώρες της περιόδου προειδοποίησης για την πραγματοποίηση απεργίας. Αναθεώρηση του υφιστάμενου καθεστώτος των αιτιολογημένων λόγων για τους οποίους μπορεί να απολυθεί ένας συνδικαλιστής και εξορθολογισμός των συνδικαλιστικών αδειών.

  • Διαδικασίες-εξπρές για την έκδοση δικαστικών αποφάσεων όχι μόνο αναφορικά με τη νομιμότητα της απεργίας αλλά και την απόφαση των εργοδοτών να μην καταβάλλουν αμοιβή στους μη απεργούς εφόσον εξαιτίας της απεργίας δεν μπορούν να εργαστούν (λοκάουτ).

  • Συγκρότηση ειδικής ανεξάρτητης γνωμοδοτικής επιτροπής η οποία ως τον Ιούνιο του 2017 θα παραδώσει πόρισμα αναφορικά με έναν ενδεχόμενο επαναπροσδιορισμό του πεδίου εφαρμογής της υποχρεωτικής διαιτησίας με σκοπό την προώθηση ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων.



τοθ νεκρου αδελφου
ανοιχτος μαγνητικος τομογραφος περιστερι
στρουντελ με σπιτικο φυλλο
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html

οι καλυτερες παραλιες της ελλαδας

κτελ κορινθου λουτρα ωραιας ελενης
οι καλυτερες παραλιες της ελλαδας

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 28,1 και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερος με 13,5. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,4 η Χρυσή Αυγή 6,3 και η Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,4, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, για λογαριασμό της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, σκληρή μάχη για την είσοδό τους στη Βουλή δίνουν τρία κοινοβουλευτικά κόμματα, Ένωση Κεντρώων, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ποτάμι.


Εντυπωσιακές είναι οι απαντήσεις στο ερώτημα ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, με το 80,7% να απαντά η Νέα Δημοκρατία και μόλις 9% να πιστεύει ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην ίδια έρευνα η πλειοψηφία των ερωτηθέντων εκτιμά ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές (50,6%), ενώ πίστη ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία εκφράζει το 39,5%.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html


οι καλυτερες παραλιες της ελλαδας
ελληνικα μπλουζ συγκροτηματα

φυσικοθεραπειες χαλανδρι

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html
φυσικοθεραπειες χαλανδρι

Όπως δηλώνει στο Αθηναϊκο-Μακεδονικό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο προπονητής τους κι εκπαιδευτικός Κώστας Νέλλας «η χαρά τους κι ο ενθουσιασμός τους είναι μεγάλος. Και βέβαια στόχος των παιδιών δεν είναι να κατακτήσουν την πρωτιά. Είναι πολύ ικανοποιημένα με το συγκεκριμένο πρότζεκτ που έχει θέμα την ενυδρειοπονική (AQUAPONICS). Η ομάδα μας κέρδισε την 1η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού και έτσι θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας».

«Οι τρεις φίλοι ασχολούνται από το δημοτικό σχολείο με τη ρομποτική κι είχαν κερδίσει και πάλι σε έναν σχετικό διαγωνισμό το πρώτο βραβείο. Το φετινό πρότζεκτ που τους έδωσε και το εισιτήριο στην Ολυμπιάδα είναι ένα ρομπότ το οποίο βοηθά στη διαχείριση μιας ενυδρειοπονικής εγκατάστασης. Δούλεψαν γύρω στους 5 μήνες παράλληλα με τις σχολικές τους υποχρεώσεις μέχρι να τελειώσουν την κατασκευή αυτού του ρομπότ» αναφέρει επίσης ο κ. Νέλλας.

Ο Έλληνας προπονητής εξηγεί πως το θέμα του διαγωνισμού ήταν σχετικό με την τροφή, με την παραγωγή της τροφής ώστε να λυθεί το πρόβλημα της πείνας του πλανήτη.


«Η δική μας πρόταση είναι πώς θα βοηθήσουμε την μέθοδο της ενυδρειοπονίας να είναι πιο αποτελεσματική. Συγκεκριμένα, η ενυδρειοπονία είναι ο συνδυασμός της υδροπονίας και της ιχθυοκαλλιέργειας. Περνάμε ένα θρεπτικό διάλυμα στα φυτά που είναι φυτεμένα όχι σε χώμα, αλλά για παράδειγμα σε κάποια χαλίκια από άργιλο ή κατευθείαν στο νερό. Συνδυάζοντας αυτές τις δυο μεθόδους, παίρνουμε το νερό από τις δεξαμενές των ψαριών και το περνάμε στους κάδους της υδροπονίας όπου τα φυτά τρέφονται από το νερό των ιχθυοκαλλιεργειών».

Ένα τέτοιο σύστημα, όπως λέει ο κ. Νέλλας έχει πολλά πλεονεκτήματα κι ελάχιστες απαιτήσεις σε νερό.



«Το δικό μας ρομπότ, λοιπόν, που δημιούργησαν τα παιδιά, διαθέτει ένα μηχανικό χέρι. Κυκλοφορεί σε μια τέτοια υδροπονική εγκατάσταση και με τους αισθητήρες που έχει στο "χέρι" του, όταν το τοποθετεί στο ενυδρείο, συλλέγει σημαντικές πληροφορίες και ελέγχει την ποιότητα του νερού (ΡΗ, θερμοκρασία κτλ) και στη συνέχεια τις στέλνει σε ένα κεντρικό σύστημα. Είναι ένα αυτόνομο όχημα που λύνει προβλήματα οικονομικά, καθώς ένα σετ από αισθητήρες για να καλύψει μια τέτοια εγκατάσταση κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».



Αναφερόμενος στη ρομποτική, ο κ. Νέλλας λέει: «Η ρομποτική είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, άρα είναι για όλα τα παιδιά κι όχι μόνο για τα παιδιά που έχουν ήδη αποφασίσει να ακολουθήσουν τον τομέα της μηχανικής. Το βασικό είναι να νιώθουν τα παιδιά ότι οι επιστήμες είναι συναρπαστικές κι ότι τα ίδια τα καταφέρνουν. Εξάλλου, αυτό που στοχεύουμε είναι τα παιδιά να χτίσουν μια πεποίθηση από μικρές ηλικίες. Μια καλή σχέση με την τεχνολογία την χρειάζονται όλοι σε όλα τα επαγγέλματα γιατί πλέον είναι στην ζωή μας» καταλήγει ο κ. Νέλλας.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html



φυσικοθεραπειες χαλανδρι
φτωχεια και παιδια
μαγιο για κοριτσια 10 ετων

νεα αθλητικη εφημερίδεσ

σερβις πλυντηριων candy
νεα αθλητικη εφημερίδεσ

Η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι και την 20/8/2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.


Πρόκειται για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».


στέκι της έλξης

Η δράση στοχεύει αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας, με κατάρτιση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.


Τo Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας» είναι Έργο που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) και του Ελληνικού Δημοσίου, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Δικαιούχοι


Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:


– εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ


– εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς


– εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους


– άνεργοι ηλικίας άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ


– εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ


– εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).



νεα αθλητικη εφημερίδεσ
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html

εργασια στην σπαρτη

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html
εργασια στην σπαρτη

Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης Βερβεσός με την επιστολή του ενημερώνει τον Άντονιν Μόρκι για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη «χωρίς να έχουν μέχρι σήμερα, εξ όσων γνωρίζουμε, απαγγελθεί σε βάρος τους κατηγορίες».


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

στολες καρναβαλιου jumbo 2015

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΔΣΑ καλεί το CCBE να παρέμβει στις τουρκικές αρχές προκειμένου «να τηρηθούν όλες οι δικαιοκρατικές εγγυήσεις, που προβλέπει το διεθνές δίκαιο, ιδίως η απαγόρευση στέρησης της προσωπικής ελευθερίας χωρίς προηγούμενη δικαστική κρίση, πολλώ δε μάλλον χωρίς την απαγγελία κατηγοριών, καθώς και οι αρχές της δίκαιης δίκης».


εργασια στην σπαρτη


μοριακο βαρος κυκλοεξανιου

σπορ ιωαννινα

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

Ο Έλληνας πρωταθλητής παρέστη σήμερα στην κηδεία του μεγάλου αθλητή μετά από πρόσκληση του υπουργού Αθλητισμού της Τουρκίας, Οσμάν Ασκίν Μπακ που ήταν παρών. Η ανταπόκρισή του Βαλέριου Λεωνίδη και η σκηνή αυτή συγκίνησε τους παρευρισκομένους.


valerios


ΑΠΕ ΜΠΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΙΝΗΣ


σπορ ιωαννινα

Στην κηδεία που έγινε στο τέμενος του Φατίχ παρέστησαν ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο πρώην πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και χιλιάδες Τούρκοι που αποχαιρέτησαν δακρυσμένοι το μεγάλο πρωταθλητή που έχασε χθες τη μάχη με το θάνατο.



σπορ ιωαννινα
χαρουλης ανταλλακτικα
βασιλης σαλεας ο μεγαλος
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

ρολογια αδιαβροχα τιμες

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html
ικαρια αθηνα
δρομολογια λεωφορειων λεμεσοσ λευκωσια
ρολογια αδιαβροχα τιμες
Φυλακές Κορυδαλλού: Εκτονώθηκε μετά από πέντε ώρες η ένταση

Ένταση επικράτησε στις φυλακές Κορυδαλλού το πρωί του Σαββάτου (24/02) για περίπου πέντε ώρες, όταν κρατούμενοι αντέδρασαν στην επιχείρηση των ΕΚΑΜ για τη μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην αποστολή τρομοπακέτων σε ευρωπαίους αξιωματούχους αλλά και τον Λουκά Παπαδήμο.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούμενοι της Α και Δ πτέρυγας που διαμαρτύρονταν, πήραν τα κλειδιά από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κατέλαβαν του χώρους της φυλακής.

Επισήμως, το υπουργείο Δικαιοσύνης διέψευδε πως οι κρατούμενοι είχαν στην διάθεσή τους κλειδιά.

Ο 29χρονος κρατούμενος είχε μεταχθεί από τις φυλακές Λάρισας στις οποίες κρατείται, στον Κορυδαλλό, προκειμένου να δώσει το «παρών» σε δίκη που επρόκειτο να διεξαχθεί στην Αθήνα, για παλαιότερη υπόθεση. Η δίκη αναβλήθηκε και ο Γιαγτζόγλου άρχισε απεργία πείνας, με αίτημα να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού.


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ Κ. ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ https://t. co/LDAo1L0L1j pic. twitter.com/jfsWzZkPDv

— Δικτυο Αλληλεγγυης Κρατουμενων (@D_A_Kratoumenon) 24 Φεβρουαρίου 2018

Ωστόσο μετά από διαπραγματεύσεις των Αρχών με τους κρατούμενους φαίνεται πως βρέθηκε λύση και ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των κρατουμένων σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου το υπουργείο Δικαιοσύνης δεσμεύτηκε για την επάνοδο του Γιαγτζόγλου στον Κορυδαλλό, ενώ έγινε δεκτός και ο προκαταρκτικός όρος των κρατούμενων να μην υπάρξουν πειθαρχικά.

Παράλληλα, σήμερα το μεσημέρι ομάδα περίπου 70 ατόμων διαμαρτυρήθηκε έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης για τα διαδραματιζόμενα στις φυλακές Κορυδαλλού. Κατά την αποχωρησή τους, σημειώθηκε ένταση και έγιναν προσαγωγές.



ρολογια αδιαβροχα τιμες

ονοματα επιτυχοντων πανελληνιων 2017 καβαλας

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html
ονοματα επιτυχοντων πανελληνιων 2017 καβαλας
Χάρτη των Σκοπίων με το όνομα «Βαρντάσκα» ανέβασε ο Καμμένος (pic)

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση…


Έναν χάρτη του 1937, όταν η Γιουγκοσλαβία ήταν βασίλειο και τα Σκόπια ονομάζονταν Βαρντάσκα ανέβασε στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μάλιστα, ο υπουργός έχει υπογραμμίσει την ονομασία του κρατιδίου, θέλοντας να επισημάνει πως δεν έχει καμία σχέση με τη Μακεδονία.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

δεν μπορουμε δημου κορκολης

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

vardaska

ονοματα επιτυχοντων πανελληνιων 2017 καβαλας
καταστημα κοσμοτε πειραιας

Sunday, April 28, 2019

παο οσφπ ποιο καναλι

Φωτιά στο Μάτι: Αυτός είναι ο άνθρωπος πίσω από το βίντεο της «κόλασης» - Συγκλονίζει η μαρτυρία του

Όσο περνούν οι ημέρες από την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική, ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες βγαίνουν στο φως.


κεραυνοβολοσ εροτασ

Ο κάτοικος του Νέου Βουτζά, Κωνσταντίνος Γκίκας βίωσε τον εφιάλτη της πυρκαγιάς, καθώς, στην προσπάθειά του να σώσει τον πατέρα του, κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

παο οσφπ ποιο καναλι



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Είναι ο άνθρωπος που σόκαρε το Πανελλήνιο, καθώς κατέγραψε τις δραματικές στιγμές που οι φλόγες τον είχαν περικυκλώσει.

Ο κ. Γκίκας πρόλαβε να βάλει τα παιδιά και τη σύζυγό του στο αυτοκίνητο, αλλά έμεινε πίσω για να σώσει τον 87χρονο πατέρα του.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

Τα τρία παιδιά του, ηλικίας τριών, πέντε και επτά ετών βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση σοκ και προσπαθούν να συνέλθουν.

Δείτε το βίντεο του Euronews:



Διαβάστε επίσης:

Φωτιά: Εντοπίστηκε καμένη σορός ανοιχτά της Γλυφάδας

Φωτιά – Καταγγελία από το δήμαρχο Ραφήνας: Περιφερειακή σύμβουλος πλαστογράφησε έγγραφο



παο οσφπ ποιο καναλι
νοσοκομειο κατ φυσικοθεραπεια

λαμιαρεπορτ αποτελεσματα εκλογων

λαμιαρεπορτ αποτελεσματα εκλογων
Συλλαλητήριο Αθήνα: Εκατοντάδες Κρητικοί με κατσούνες και στιβάνια στην πλατεία Συντάγματος (vid)

Συλλαλητήριο: Με κατσούνες, αλλά και φορώντας τα κρητικά στιβάνια αντιπροσωπεία εκατοντάδων κρητικών αναχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου (3/2) για την Αθήνα για να συμμετέχουν στη συγκέντρωση για την Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος.


μαγιο νουμερο d

Όπως αναφέρει το flashnews, περίπου 1000 άτομα εκτιμάται οτι αναχωρούν από την Κρήτη, για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα, ενάντια στην χρήση του όρου "Μακεδονία" στην ονομασία των Σκοπίων.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_77.html

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_44.html

κληρωση τζόκερ - διαλογή



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αντιπροσωπεία Χανιωτών λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο στο λιμάνι της Σούδας, άνοιξαν μια μεγάλη ελληνική σημαία φωνάζοντας «Η Μακεδονία είναι ελληνική».


λαμιαρεπορτ αποτελεσματα εκλογων

Υπολογίζεται ότι από τα Χανιά αναχώρησαν περίπου 350 με 400 άτομα με τον πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής Παντελή Καπαρουδάκη, να δηλώνει ότι σκοπός της συμμετοχής στο συλλαλητήριο είναι να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην «εθνική προδοσία που ετοιμάζεται να συντελεστεί από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση που σιωπηλά συμφωνεί μαζί της. Εμείς οι απλοί Έλληνες δεν το δεχόμαστε, το όνομά μας είναι η ψύχή μας. Θέλουν να ξεπουλήσουν και την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας αλλά ακόμα και εδάφη γιατί τα Σκόπια όπως γνωρίζουμε έχουν αλυτρωτικές βλέψεις και στο σύνταγμά τους περιλαμβάνονται και εδάφη της Μακεδονίας»

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή αντίστοιχο συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί και στο Ηράκλειο, στην πλατεία Ελευθερίας με σκοπό να συμμετέχουν όσοι δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να παραστούν στη συγκέντρωση του Συντάγματος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί καθώς και περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου:



Συλλαλητήριο Αθήνα: Εκατοντάδες Κρητικοί με κατσούνες και στιβάνια στην πλατεία Συντάγματος (vid)
01
Συλλαλητήριο Αθήνα: Εκατοντάδες Κρητικοί με κατσούνες και στιβάνια στην πλατεία Συντάγματος (vid)











χαρα βερρα αμαρτωλοι και αγγελοι στιχοι

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html
χαρα βερρα αμαρτωλοι και αγγελοι στιχοι
χαρα βερρα αμαρτωλοι και αγγελοι στιχοι

Έπειτα από πολλές προσπάθειες, οι πυροσβέστες μετέφεραν με ασφάλεια, στο χωριό Αθανάσιος Διάκος, τα τέσσερα άτομα από τη στιγμή που κρίθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνο μέσα στη νύχτα να γίνει η μεταφορά των οχημάτων τους.


Όλα ξεκίνησαν, χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν πέντε φίλοι που επέβαιναν σε 4 αυτοκίνητα και κινούνταν με κατεύθυνση από την Αρτοτίνα προς το χωριό Αθανάσιος Διάκος της Φωκίδας διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους, λόγω παγετού. Το ένα μάλιστα από τα αυτοκίνητα ντελαπάρισε και ακινητοποιήθηκε.


Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και δύο πυροσβεστικά από το Λιδωρίκι και από την Άμφισσα κατευθύνθηκαν στην περιοχή, ενώ ένα ειδικό ερπυστριοφόρο της 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία αναχώρησε για τα Βαρδούσια. Στις 8 το βράδυ ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της επιχείρησης καθώς οι πυροσβέστες έφτασαν κοντά στα ακινητοποιημένα οχήματα και απομάκρυναν ένα άτομο που είχε καταληφθεί από κρίση πανικού.


δημοφιλεις προορισμοι θεσσαλια

Όταν αργότερα έφτασε στην περιοχή το ερπυστριοφόρο της ΕΜΑΚ διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει κάτω από τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί και εκτιμήθηκε ότι θα πρέπει να μείνει σε απόσταση 2,5 χλμ, περίπου.


Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, νέες δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ έφυγαν από τη Λαμία για τα Βαρδούσια, ενώ στο χωριό Αθανάσιος Διάκος στήθηκε κέντρο επιχειρήσεων από όλους τους εμπλεκόμενους που προσπαθούσαν να μεταφέρουν τους αποκλεισμένους με ασφάλεια.



οαεδ καρτα ανεργιας ανανεωση 2012

επικηρυγμένος από την μαφία mega

νικηφορου συνταξεισ
επικηρυγμένος από την μαφία mega
επικηρυγμένος από την μαφία mega

Ο δράστης ήταν ιδιαίτερα βίαιος, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ κάποια από τα θύματά του χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομεία, έπειτα από τα χτυπήματα που δέχθηκαν.


Οι πέντε από τις ληστείες που εξιχνιάστηκαν, έγιναν στην περιοχή των Πατησίων και μια στην Κυψέλη. Σημειώνεται, ότι ο δράστης εντόπιζε τα θύματά του όταν πήγαιναν να κάνουν ανάληψη χρημάτων από τράπεζες. Τα ακολουθούσε μέχρι το σπίτι τους, όπου τα χτυπούσε προκειμένου να τους πάρει τα χρήματα.


O Νιγηριανός έχει προφυλακιστεί, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και τυχόν άλλων περιστατικών.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html


καρυδια ημερησια καταναλωση
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

μαθω κλιση

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
μπισκοτα σοκολατα φραουλα
μαθω κλιση
μαθω κλιση
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή η Εγνατία Οδός στο ρεύμα προς Βέροια

Κλειστή παραμένει από τα ξημερώματα η Εγνατία Οδός, από τον κόμβο του Πολυμύλου έως τον κόμβο της Βέροιας, στο ρεύμα προς Βέροια.


Ειδικότερα, στις 03:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (28/01/2018), γυαλιά έπεσαν στο οδόστρωμα από ένα φορτηγό, που τα μετέφερε, χωρίς να είναι ήταν φορτωμένα με τις κατάλληλες προδιαγραφές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε περισσότερα στο Thestival.gr



πελαγος ξενοδοχειο χαλκιδα
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

ορυχεια λιγνιτη δεη

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html
μάνγκο θρεπτική αξία

Ποιοι πρέπει να κάνουν τροποποίηση ή νέα αίτηση


ορυχεια λιγνιτη δεη

Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που εγκρίθηκαν τον Φεβρουάριο του 2017 και έκτοτε δεν έχουν τροποποιηθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018, έχουν ανακληθεί την 1η Φεβρουαρίου 2018 λόγω συμπλήρωσης 12 μηνών από το μήνα έγκρισης και πρέπει οι δικαιούχοι να υποβάλλουν νέες αιτήσεις, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:



  • Δελτίο Ταυτότητας

  • Α. Φ.Μ. αιτούντα

  • Α. Μ.Κ. Α. αιτούντα

  • Φωτοτυπία ΙΒΑΝ τραπέζης δικαιούχου.

  • E–mail, αριθμός κινητού και σταθερού τηλεφώνου επικοινωνίας.

  • Πρόσφατος Λογαριασμός ΔΕΗ

  • Αριθμός Μητρώου ΟΑΕΔ και ημερομηνία εγγραφής στον ΟΑΕΔ (για ανέργους)

  • Έντυπο Συναίνεσης (μπορείτε να το εκτυπώσετε από το www.keaprogram.gr ή να το προμηθευτείτε από τα σημεία υποβολής αιτήσεων) με συμπληρωμένο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και γνήσιο υπογραφής για τα ενήλικα πρόσωπα του νοικοκυριού (δεν απαιτείται έντυπο συναίνεσης για τροποποίηση αίτησης) και τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά της αίτησης (π. χ. άδεια διαμονής, ληξιαρχική πράξη γέννησης ή θανάτου, τελεσίδικη δικαστική απόφαση διαζυγίου, μόνιμη ή προσωρινή δικαστική επιμέλεια τέκνου, αγοράς ακινήτων ή ηλεκτρονικό μισθωτήριο σε περίπτωση ενοικίασης.)



https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html


ορυχεια λιγνιτη δεη
διακοσμητικα αρωματικα σαπουνια

κρεμα κακαο χωρις γαλα

irs online payment plan

Σύμφωνα με το επιμελητήριο, οι πρώτες διατάξεις, που αναμένονται στη Βουλή μέσα στις επόμενες εβδομάδες, περιλαμβάνουν τις εξής 11 αλλαγές:


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

1. Επικαιροποίηση αντικειμενικών αξιών


Είναι βασική μεταμνημονιακή υποχρέωση της χώρας, ενώ ήδη έχει ψηφιστεί η διάταξη που επιβάλλει τον επανακαθορισμό των τιμών ζώνης, ύστερα από σχετική εισήγηση ορκωτών εκτιμητών.


Μέχρι το τέλος του μήνα, ή στις αρχές Φεβρουαρίου, αναμένεται να εκδοθεί και η υπουργική απόφαση με την οποία θα ανατίθεται το έργο της επικαιροποίησης των αξιών σε συγκεκριμένους εκτιμητές ανά τη χώρα.


2. Δεύτερη μείωση συντελεστών ΕΝΦΙΑ


Η φετινή μείωση του ΕΝΦΙΑ, η οποία έχει ήδη νομοθετηθεί και θα αποτυπωθεί στα εκκαθαριστικά του 2018, έχει ημερομηνία λήξης στο τέλος του έτους. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα ψηφίσει διάταξη που θα φέρνει μεγαλύτερη έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ του 2020.


Έτσι, φέτος, η μεγαλύτερη έκπτωση μπορεί να φτάσει στο 30% για τους έχοντες περιουσία έως 60.000 ευρώ, το μέγιστο ποσό έκπτωσης μπορεί να ανέλθει στα 100 ευρώ, ενώ ελάφρυνση εξασφαλίζουν οι έχοντες ατομική περιουσία έως και 200.000 ευρώ περίπου.


3. Ψήφιση των χαμηλότερων συντελεστών στα διανεμόμενα κέρδη


Η Βουλή έχει ψηφίσει τη σταδιακή μείωση συντελεστών για τα αδιανέμητα κέρδη των επιχειρήσεων και - ως γνωστόν - η πρώτη μείωση θα αποτυπωθεί στις φορολογικές δηλώσεις του 2020. Εκκρεμεί, η ψήφιση της μείωσης των συντελεστών στα διανεμόμενα κέρδη των επιχειρήσεων από το 15%, που είναι σήμερα, σταδιακά, στο 10%.


Είναι πιθανό, η σχετική συζήτηση να γίνει και μέσα στην εβδομάδα με τους εκπροσώπους των θεσμών, ενώ το επιχείρημα της άμεσης νομοθέτησης - εφόσον αποφασιστεί - είναι το να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους υποψήφιους επενδυτές, όσον αφορά στην πολιτική φορολόγησης των νομικών προσώπων μέχρι και το 2022.


4. Φόρος στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις


Μία ακόμη εκκρεμότητα που θα πρέπει να κλείσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αφορά στη χρονική επέκταση της εθελοντικής εισφοράς της ναυτιλιακής κοινότητας ενδεχομένως και μέχρι το 2022, αλλά και την αντιμετώπιση του θέματος της φορολόγησης των κερδών από μερίσματα που επαναπατρίζονται (σ. σ.: εξετάζεται το ενδεχόμενο φορολόγησής τους με έναν συντελεστή της τάξεως του 10%-15%).


5. Αύξηση ελάχιστου ορίου ηλεκτρονικών πληρωμών


Οι συντελεστές που σήμερα κυμαίνονται από 10%-20%, σχεδιάζεται να αυξηθούν στο 15%-25%. Η αύξηση θα αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του 2019. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ηλεκτρονικών πληρωμών σχεδιάζεται και η μείωση του επιτρεπόμενου ορίου πραγματοποίησης συναλλαγών με μετρητά. Το όριο διαμορφώνεται σήμερα στα 500 ευρώ και σχεδιάζεται να μειωθεί στα 300 ευρώ.


6. Νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών


Η νέα ρύθμιση θα μπει απ' αυτή την εβδομάδα στο τραπέζι των διαβουλεύσεων με τους θεσμούς, ενώ θα προσφέρει έως και 120 δόσεις. Το πιθανότερο είναι ότι η ρύθμιση θα αφορά τις οφειλές του 2018 και ότι θα υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις ένταξης για όσους έχουν αποκλειστικά οφειλές προς την εφορία.


7. Αλλαγές στην εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών


Μετά την εγκύκλιο που εξέδωσε το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) στην οποία επισημαίνονται συγκεκριμένες διατάξεις του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίες τροποποιήθηκαν με το άρθρο 45 του ν. 4587/2018 αναμένεται αντίστοιχη και από την ΑΑΔΕ που θα αφορά τη ρύθμιση οφειλών στην εφορία. Επιγραμματικά, αναμένονται οι εξής πέντε αλλαγές:



  • Η απαρτία πιστωτών

  • Η συμμετοχή μικρών πιστωτών

  • Η προθεσμία υποβολής της αίτησης ρύθμισης

  • Οι Οφειλές που δεν προέρχονται από επιχειρηματική δραστηριότητα

  • Η αναστολή αναγκαστικών μέτρων είσπραξης



κρεμα κακαο χωρις γαλα
κρεμα κακαο χωρις γαλα
ζεζα ζηκου καθημερινη
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html

γωνιες στηριξης τζαμιων

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html
σχολια για αγγλικα τσιπρα
γωνιες στηριξης τζαμιων
γωνιες στηριξης τζαμιων

Αυτή τη στιγμή επιχειρούν συνολικά 134 πυροσβέστες με 37 οχήματα, 30 άτομα πεζοπόρου τμήματος της ΕΜΑΚ, εθελοντές και κάτοικοι των περιοχών.


Το γεγονός όμως ότι τουλάχιστον τις τελευταίες δύο ώρες δεν γίνονται ρίψεις νερού από πυροσβεστικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, έχει ως αποτέλεσμα να μαίνεται η φωτιά σε δύσβατες περιοχές, που δεν έχουν πρόσβαση πεζοπόρα τμήματα.


Το νησί έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έπειτα από σχετικό αίτημα του Δήμου, λόγω των συνεχιζόμενων πυρκαγιών στο νησί.


Νωρίτερα, ο δήμαρχος του νησιού μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας:



Φέτος η Ζάκυνθος είναι στόχος εμπρηστών, καθώς μόνο σήμερα είχαμε 10 μέτωπα ανοιχτά, στη Βολίμα, το Βασιλικό, το Καλαμάκι, τον Αγαλά, τα Πηγαδάκια, το Γύρι, την Καλλιθέα, το Γαλάρο, τον 'Αγιο Λέοντα και το Σκουλικάδο.


Ο Δήμος Ζακύνθου και όλες οι υπηρεσίες είμαστε σε επιφυλακή, ενώ έχουμε καλέσει τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και τα συμβούλιά τους να είναι και αυτοί σε επιφυλακή.



Οι ζημιές αποτιμώνται πλέον σε μερικές χιλιάδες στρέμματα δάσους και αγροκαλλιεργειών αλλά και σε υποδομές ηλεκτρικών και τηλεφωνικών δικτύων.





cialis 10mg τιμη ελλαδα
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

η μαχη στο αρτεμισιο

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html
υπερβολικη εφιδρωση ποδιων
η μαχη στο αρτεμισιο
η μαχη στο αρτεμισιο

«Πέφτουν στη φωτιά» για να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα και αυτό τους το αναγνωρίζει συνολικά η κοινωνία. Παράλληλα, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ επιδίωξαν και σε μεγάλο βαθμό το πέτυχαν να έρθουν δίπλα στον πολίτη με «ανθρώπινο πρόσωπο», τονίζει χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αττικής, αστυνομικός διευθυντής Θανάσης Κάμπρας.


«Ανταποκρίνονται», προσθέτει, «τόσο στον τομέα της πρόληψης, όσο και στον τομέα της καταστολής της εγκληματικής δραστηριότητας, με προθυμία, ζήλο και αυταπάρνηση».


Ο μέχρι τώρα απολογισμός της ΔΙΑΣ στα οκτώ χρόνια της δράσης της είναι αξιοσημείωτος. Διενήργησε περίπου 1.750.000 ελέγχους οχημάτων, 2.720.200 ελέγχους ατόμων, ενώ έκανε 52.100 συλλήψεις για διάφορα σοβαρά ποινικά αδικήματα και εντόπισε 5.853 κλεμμένα οχήματα. Ταυτόχρονα, με τις περιπολίες τους, στις γειτονιές των δήμων της Αττικής, οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας έχουν καλύψει μέχρι σήμερα 24.120.000 χιλιόμετρα, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την εμφανή αστυνομική παρουσία, που αποτρέπει τη δράση κακοποιών.


1
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αττικής, Θ. Κάμπρας


γιοχανσον ποδοσφαιρο

Όσον αφορά την άποψη ορισμένων για «προνομιακή αστυνόμευση ορισμένων περιοχών», ο διοικητής της ΔΙΑΣ Αττικής λέει χαρακτηριστικά: «Στην αποστολή μας και συνεπώς στην επιχειρησιακή μας φιλοσοφία, δεν υπάρχει "προνομιακή αστυνόμευση". Δεν θέλουμε να υπάρχουν γειτονιές "το όνειρο" και γειτονιές "ο εφιάλτης"».


Ένα καίριο ζήτημα είναι η εκπαίδευση των στελεχών της Ομάδας. «Προκειμένου η επιχειρησιακή δράση να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο, το προσωπικό μετεκπαιδεύεται υποχρεωτικά κάθε έτος, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, μεταξύ άλλων, σε θέματα αυτοπροστασίας - αυτοάμυνας, οπλοτεχνικής, αμυντικής σκοποβολής και τακτικών φροντίδας τραυματία μάχης», επισημαίνει ο Θ. Κάμπρας.


«Επίσης, διενεργούνται διαλέξεις από κατάλληλο διδακτικό προσωπικό σε διάφορα θέματα, όπως ξενοφοβία - ρατσισμός, ανθρώπινα δικαιώματα, διαχείριση συναισθημάτων φόβου, θυμού, πανικού, επαγγελματικού στρες, αλλά και ζητήματα ριζοσπαστικοποίησης και εξτρεμισμού.


2
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αττικής, Θ. Κάμπρας


Ταυτόχρονα υλοποιείται και η συνεκπαίδευση στελεχών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, με τις Ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας και βελτιστοποίησης της επιχειρησιακής τους τακτικής, από την εκπαιδευτική ομάδα της ΔΙΑΣ. Σε κάθε περίπτωση επιχειρούμε να καλύψουμε, με απόλυτη, κατά το δυνατόν, κωδικοποίηση τις διαπιστώσεις μέσω των αποτιμήσεων μας κατά την επιχειρησιακή απόδοση των αστυνομικών της Υπηρεσίας μας σε περιστατικά που κλήθηκαν να επιληφθούν, από την έναρξη λειτουργίας της έως και τώρα», λέει ο διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ.



https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

ποτε θα μπει η επιδοτηση ενοικιου

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html
φωτογραφιες της μαντσεστερ γιουναιτεντ

Ερωτηθείς σχετικά, ο πρωθυπουργός τόνισε πως θα έχουμε συμφωνία μέσα στον μήνα, για να προσθέσει με χαλαρή διάθεση πως «σήμερα είναι πρωταπριλιά, ό, τι και να σας πω δεν θα με πιστέψετε».


πωλειται πινσερ mini

Πάντως ο πρωθυπουργός αποχώρησε από την Κουμουνδούρου έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σε ό, τι αφορά την διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, σε μια συνεδρίαση από την οποία δεν έλειψαν και οι έμμεσες βολές προς το ΔΝΤ, καθώς «οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης βαραίνουν αποκλειστικά και μόνον, όσους συνεχίζουν να θέτουν παράλογες απαιτήσεις στο τραπέζι, και δεν σέβονται όσα έχουν οι ίδιοι συμφωνήσει».


Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ενημερώθηκαν από τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη για τις εξελίξεις σε ό, τι αφορά την πορεία της αξιολόγησης, ενώ επί τάπητος τέθηκε τόσο η στάση της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, όσο και στα «μέτωπα» που είναι ανοικτά εντός συνόρων.


ποτε θα μπει η επιδοτηση ενοικιου

Όλα πήγαν πολύ καλά είπε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, όχι απλώς καλά, άριστα δήλωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας. Συμφωνήσαμε σε όλα είπε ο Νίκος Φίλης, ενώ με ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία δηλώνει ότι στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης.


ποτε θα μπει η επιδοτηση ενοικιου

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ «στηρίζει την προσπάθεια της διαπραγματευτικής ομάδας και της ελληνικής κυβέρνησης για μια συμφωνία με μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, κοινωνικά βιώσιμη και ταυτόχρονα συνολική σε ότι αφορά την απομείωση του χρέους, με βιώσιμα πλεονάσματα που θα δίνουν τη δυνατότητα αλλαγής σελίδας στην οικονομία και οριστικής εξόδου της χώρας από τη κρίση» .


Προσθέτει ότι «οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης βαραίνουν αποκλειστικά και μόνον, όσους συνεχίζουν να θέτουν παράλογες απαιτήσεις στο τραπέζι, και δεν σέβονται όσα έχουν οι ίδιοι συμφωνήσει. Δεν υποχωρούμε από τη θέση μας για επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, και ιδίως από την προσπάθειά μας για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων».


«Ταυτόχρονα, υπερασπιζόμαστε τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ», ξεκαθαρίζεται στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία εξαπολύει και επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση: «Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, στη γραμμή του πιο άγριου νεοφιλελευθερισμού, υιοθετεί όλη την επιχειρηματολογία της πιο σκληρής πλευράς των δανειστών και επιδιώκει την πλήρη κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, αλλά και, γενικότερα, την αποδιάρθρωση του κοινωνικού κράτους».


plus one health management

ο σωματοφυλακας η ταινια
ΣΟΚ στον καλλιτεχνικό χώρο - Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα (12/3) σε ηλικία 60 ετών ο δημοφιλής ηθοποιός και εκφωνητής Χρήστος Σιμαρδάνης.


plus one health management

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης εδώ και μερικούς μήνες αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως αντιμετώπιζε με περίσσιο θάρρος, χωρίς να θέλει να γίνει ευρύτερα γνωστό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης




plus one health management
στοα γυραδικο καρδιτσα
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

εθισμος στον τζογο

εισαι εσυ ειμαι εγω χατζηγιαννησ
δρομολογια κτελ κηφισου αεροδρομιο

Είκοσι χρόνια μετά, η υπόθεση που αποκαλύφθηκε το 1998 συζητείται και πάλι χάρη στο φεμινιστικό κίνημα #MeToo και διατυπώνονται ερωτήσεις για το αν είναι δυνατό να υπάρχει συναινετική σχέση παρά τη διαφορά στο στάτους ανάμεσα σ' έναν εν ενεργεία πρόεδρο και μια ασκούμενη.


Ορισμένοι, όπως η δημοκρατική γερουσιαστής Κίρστεν Γκίλιμπραντ, έχουν πει πως ο Μπιλ Κλίντον έπρεπε να είχε παραιτηθεί μετά την ψηφοφορία υπέρ της παραπομπής του που διεξήχθη στη Βουλή των Αντιπροσώπων - η οποία ελεγχόταν από τους Ρεπουμπλικανούς - για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και ψευδορκία. Η Γερουσία τον αθώωσε το 1999.


Όμως χθες Κυριακή η Χίλαρι Κλίντον, πρώην υποψήφια στις προεδρικές εκλογές και πρώην υπουργός Εξωτερικών, εξέφρασε στο CBS News τη διαφωνία της μ' αυτή τη θέση.


«Κατηγορηματικά όχι», απάντησε όταν ερωτήθηκε αν ο σύζυγός της θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html

Ερωτηθείσα αν η σχέση αυτή αποτελούσε κατάχρηση εξουσίας η Κλίντον δήλωσε: «όχι, όχι», επισημαίνοντας πως η Μόνικα Λεβίνσκι, που ήταν τότε 22 ετών, «ήταν ενήλικη» και προσθέτοντας: «έγινε έρευνα».




εθισμος στον τζογο
εθισμος στον τζογο
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

καλυμματα καρεκλας γραφειου

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html
πως ανοιγω βιβλιαριο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τη χρονιά που πέρασε έφτασαν στην Ελλάδα δια θαλάσσης 29.595 πρόσφυγες και μετανάστες, την ώρα που το 2016 ο αριθμός αυτός άγγιξε τους 173.614.


Ο ΔΟΜ ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ευρώπη δέχτηκε το 2017 κάτι λιγότερο από τους μισούς πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν το 2016.


καλυμματα καρεκλας γραφειου

καλυμματα καρεκλας γραφειου

Πριν από δύο χρόνια, περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική έφτασαν στην Ευρώπη.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

Ο αριθμός αυτός μειώθηκε στους 171.635 το 2017 ενώ το 2016 ήταν 363.504.


Οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν φέτος στη Γηραιά Ήπειρο δια θαλάσσης έφτασαν στην Ιταλία.


Συνολικά υπολογίζεται ότι ο αριθμός των προσφύγων στη γειτονική χώρα αυξήθηκε κατά 119.310 το 2017, μειωμένος κατά σχεδόν 1/3.


Την ίδια ώρα, ο ΔΟΜ ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 3.116 άνθρωποι πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Ευρώπη την περασμένη χρονιά – ένα νούμερο που πιθανώς να αυξηθεί καθώς η καταμέτρηση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Το 2016 είχαν καταγραφεί 5.143 θάνατοι προσφύγων και μεταναστών στη θάλασσα.



διδακτορικό τεπακ