Tuesday, April 30, 2019

παραγωγες του γραφω

ενοικιαση αυτοκινητου για εξωτερικο
παραγωγες του γραφω

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, τις τελευταίες ημέρες Βρετανοί πεζοναύτες διενεργούν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη όσων έχουν δραπετεύσει από την φυλακή με κάποιους από αυτούς να έχουν συλληφθεί. Μάλιστα, ο Βρετανός υφυπουργός Εξωτερικών, Sir Alan Duncan, μιλώντας στο Κοινοβούλιο ανέφερε πως, «Η φυλακή παραβιάστηκε και πάνω από 100 βαρυποινίτες απέδρασαν».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html

Συνέχισε λέγοντας πως «τα στρατεύματα χρησιμοποιούνται για να προστατεύσουν τον κυβερνήτη και ότι άλλο αφορά τον νόμο και την τάξη», μετά το πέρασμα της Ίρμα.


σχεδια απο δεντρα

Μάλιστα, ο Duncan προειδοποίησε την Βουλή την Τρίτη πως υπάρχει «μεγάλος κίνδυνος για την ολοκληρωτική κατάρρευση του νόμου και της τάξης» εξηγώντας πως 47 αστυνομικοί έχουν σταλεί στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους για να διατηρήσουν την ειρήνη.


Παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με το ΥΠΕΞ της Βρετανίας αρκετοί βαρυποινίτες έχουν συλληφθεί, εκτιμάται ότι περίπου 40 ακόμη καταζητούνται. Σημειώνεται, πως στο νησί έχει επιβληθεί βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας υπό τον φόβο προβλημάτων ασφαλείας των κατοίκων.


Ένας Βρετανός άνδρας που ζει σε ένα από τα νησάκια που χτύπησε η Ίρμα είπε σε φίλο του ότι κουβαλάει μαχαίρι από τότε που απέδρασαν οι κρατούμενοι, λέγοντας πως «όλα έχουν γίνει άγρια στην περιοχή».



παραγωγες του γραφω
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

No comments:

Post a Comment