Tuesday, April 23, 2019

πτερυγιο αγγλικα

πτερυγιο αγγλικα

Η γραμμή Λειανοκλάδι - Δομοκός θα λειτουργεί, για ένα μήνα, με τρένα diesel, προκειμένου να δοκιμαστούν και να τεθούν μετά σε χρήση η ηλεκτροκίνηση και η σηματοδότηση της γραμμής, μέχρι το τέλος Φλεβάρη.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html

Στο πλαίσιο της λειτουργίας της νέας γραμμής θα πραγματοποιηθεί ειδικό δρομολόγιο στο τμήμα Λειανοκλάδι – Δομοκός, προκειμένου να γίνει επιθεώρηση της νέας Γραμμής, στο οποίο και θα επιβαίνει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Βούρδας καθώς και οι Διοικήσεις των φορέων του Σιδηροδρόμου.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

Σημειώνεται ότι στο τελευταίο τμήμα που παραδίδεται από αύριο σε κυκλοφορία, και συγκεκριμένα στην περιοχή Εκκάρας Δομοκού, ευρίσκεται η νέα τοξωτή - μεταλλική και σεισμικά μονωμένη σιδηροδρομική γέφυρα ΣΓ26 η οποία αποτελεί ένα ιδιαίτερο τεχνικό επίτευγμα, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε τα τελευταία τρία χρόνια.


"Με τα έργα αυτά, η ΕΡΓΟΣΕ ολοκληρώνει το εμβληματικό για το σιδηρόδρομο μεγάλο έργο της κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής του βασικού σιδηροδρομικού άξονα της χώρας «Πειραιάς - Αθήνα - Θεσσαλονίκη» με σύγχρονη, πλήρως διαλειτουργική διπλή ηλεκτροκινούμενη γραμμή" επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ.


ορεινα βουνα



πτερυγιο αγγλικα
καλυτερο δολωμα για σαργους

No comments:

Post a Comment