Tuesday, April 23, 2019

νησι του θεου ηλιου

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html
νορβηγια ελλαδα διαφορα ωρας

Ο Μητσοτάκης είπε ότι η τωρινή κυβέρνηση υπερφορολογεί τους παραγωγικούς κλάδους για να επικεντρωθεί σε επιδόματα και βοηθήματα, ενώ ο ίδιος θα επικεντρωθεί σε μια ανάπτυξη που βασίζεται στις επενδύσεις σε τομείς όπου η Ελλάδα υπερέχει.


Σχετικά με το χρέος της χώρας, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο δημοσιονομικό χώρο για να ξεφύγει από το φαύλο κύκλο, αλλά ο φόβος στην ΕΕ ήταν ότι αν δοθεί δημοσιονομικός χώρος θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω διεύρυνση του δημόσιου τομέα, ενώ ο ίδιος θα το χρησιμοποιήσει για να μειώσει τους φόρους.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html

νησι του θεου ηλιου

4390063


EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


"Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι πολιτικό και θεσμικό", συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ. Εάν η λειτουργία των θεσμών δεν βελτιωθεί, η Ελλάδα δεν θα λειτουργεί όπως πρέπει στο μέλλον, τόνισε.


"Όλες οι λαϊκίστικες κυβερνήσεις, είτε προέρχονται από τη δεξιά είτε από την αριστερά, χρησιμοποιούν τους ίδιους κανόνες", είπε ο κ. Μητσοτάκης, βασιζόμενες σε τρεις άξονες: έλεγχο των ΜΜΕ, παρέμβαση στη δικαιοσύνη και δίωξη πολιτικών αντιπάλων.


«Το επίπεδο παρέμβασης που έχουμε δει στη δικαιοσύνη είναι απαράδεκτο και υποσκάπτει τα θεμέλια της δημοκρατίας», είπε ο αρχηγός της ΝΔ, τονίζοντας:



Ένας από τους τρόπους που μπορεί να αλλάξει αυτό είναι η απόλυτη αξιοκρατία στη στελέχωση του κυβερνητικού επιτελείου, και η εισαγωγή νομοθεσίας που περιγράφει λεπτομερώς το ρόλο του γραφείου του πρωθυπουργού, πώς να διεξαγάγει πολιτική με τους υπουργούς και ποιός είναι ο ρόλος του ίδιου του πρωθυπουργού. Αυτό απαιτεί και μια πολύ θαρραλέα συνταγματική μεταρρύθμιση.




νησι του θεου ηλιου
κύκλους φόρτισης

No comments:

Post a Comment