Thursday, January 31, 2019

ημερολογιο νηπιαγωγειο κατασκευη

ημερολογιο νηπιαγωγειο κατασκευη

Στόχος της δράσης είναι η άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της μακράς ύφεσης και αποβλέπει στην ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων και στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας. Ταυτόχρονα, η πρόσληψη των 2.082 ανέργων στον τομέα της αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης αποβλέπει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρώτης υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων, που ανήκουν σε τουλάχιστον μία από τις παρακάτω κατηγορίες:



  • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

  • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

  • Μακροχρόνια άνεργοι, εγγεγραμμένοι σταn μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

  • Άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους.

  • Άνεργοι ηλικίας άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

  • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ

  • Ανεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).


Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις και είναι άνω των 18 ετών καλούνται να υποβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο την αίτηση συμμετοχής στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, με καταληκτική ημερομηνία τις 12 Νοεμβρίου και ώρα 12.00.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html

Προσοχή, καθώς οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτήν (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).



ημερολογιο νηπιαγωγειο κατασκευη
θεατρικες παραστασεις βολος 2015
καρκινοσ στα οστα ακτινοβολια
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html

απροσωπη συνταξη γ γυμν

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html
χιλη χουντα

Στην βραδυνή τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη και την απόφαση σοκ του ιδιοκτήτη της ομάδας να μην ξαναπάει, όπως είπε, στην Τούμπα, Ιβίτς και Λούμπος Μίχελ εξουσιοδοτήθηκαν να κάνουν ό, τι θεωρούν σωστό για να διορθώσουν την κατάσταση στην ομάδα.


άγιος δομέτιος ο πέρσης

Έτσι στην πρωινή προπόνηση ο κύριος Μίχελ ενημέρωσε τον αρχηγό του ΠΑΟΚ ότι θα προπονείται με τους "μικρούς" για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας ("κακή συμπεριφορά στα αποδυτήρια" είναι ο λόγος, όπως διευκρίνησαν από την ΠΑΕ αργότερα). Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Τζαβέλλας τιμωρείται με αυτό τον τρόπο, καθως τον Φεβρουάριο του 2015 είχε τιμωρηθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη να προπονείται με τους Νέους που είχαν προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς (!).


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html

2601617
(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


απροσωπη συνταξη γ γυμν

Μάλιστα πριν λιγες μόνον ημέρες, και με εισήγηση Ίβιτς είχε ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Από τον ΠΑΟΚ πάντως σπεύδουν να υποστηρίξουν, ότι η απόφαση αυτή δεν έχει σχέση με τις καταγγελίες του Σέρβου προπονητή μετά το ματς με τον Ατρόμητο, προφανώς και για νομικούς λόγους.


Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν και άλλες απώλειες, ενώ ήδη δεν υπολογίζονται στην α ομάδα οι Τζιώλης, Σκόνδρας και Χατζηισαΐας.


Διαβάστε σχετικά


Ο Ιβάν Σαββίδης "δήλωσε" ότι δεν ξαναπάει στην Τούμπα!


Σοκ στον ΠΑΟΚ από τη νίκη του Ατρόμητου και τις "βόμβες" Ίβιτς



απροσωπη συνταξη γ γυμν

κατασκευη περγκολας οδηγιες

«Εάν η Ελλάδα παραμείνει σε μεταρρυθμιστική τροχιά, θα μπορέσει να εκδώσει και πάλι τα πρώτα κρατικά ομόλογα ίσως ήδη την τρέχουσα χρονιά ή το αργότερο το 2018», εκτιμά ο επικεφαλής του Ταμείου Κλάους Ρέγκλινγκ, σε δηλώσεις του προς την εφημερίδα Bild που κυκλοφορεί το Σάββατο.


οικολογικά βερνίκια ξύλου

Την ίδια ώρα πάντως ο Γερμανός οικονομολόγος ζητά, σύμφωνα με την Deutsche Welle, να ληφθούν άμεσα οι αποφάσεις για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, στο πλαίσιο του τρέχοντος τρίτου προγράμματος στήριξης.


κατασκευη περγκολας οδηγιες

«Περαιτέρω καθυστερήσεις θα ήταν κακές για την Ελλάδα και την νομισματική ένωση», προειδοποιεί ο επικεφαλής του ESM.


εφημεριδα εθνος γραφεια θεσσαλονικη

Σημειώνεται ότι η εκταμίευση της επόμενης δόσης βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη του επικείμενου Eurogroup της 15ης Ιουνίου.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

Όπως σημειώνει τηλεγράφημα του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων dpa που προδημοσιεύει αποσπάσματα των δηλώσεων Ρέγκλινγκ προς την Bild, «η ελληνική κυβέρνηση συμμερίζεται προφανώς τις αισιόδοξες προοπτικές για επικείμενη πρόσβαση στις κεφαλαιαγορές. Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν πρόσφατα ότι θα μπορούσε να επιχειρηθεί μια έξοδος στις αγορές με 3ετή έως και 7ετή ομόλογα τριών έως τεσσάρων δις ευρώ, εφόσον εγκριθεί προηγουμένως η επόμενη δόση από το πρόγραμμα διάσωσης».



κατασκευη περγκολας οδηγιες
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

τραγουδιστες με αναπηρια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

Στην πρώτη εκπομπή η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου, οι συντελεστές της εκπομπής εκθείαζαν τον Ρώσο πρόεδρο για την καλή φυσική του κατάσταση, το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας, την αγάπη του για τα παιδιά και την παρέμβαση που έκανε με τον τηλεοπτικό του διάγγελμα για το νομοσχέδιο της ρωσικής κυβέρνησης που προβλέπει την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης η οποία είχε σκοπό να μετριάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε στην ρωσική κοινωνία.


Η εκπομπή ανακοινώθηκε από το κανάλι «Ρωσία-1» την παραμονή της προβολής της, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το περιεχόμενο της, για το κάθε πότε θα προβάλλεται και ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.


ταξι και φπα

Στη συνέχεια όμως διευκρινίστηκε ότι κάθε εβδομάδα ο παρουσιαστής Βλαντίμιρ Σολοβιόφ και οι προσκεκλημένοι του θα μιλούν για το έργο και τον τρόπο με τον οποίο ξεκουράζεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος εμφανίσθηκε στην πρώτη εκπομπή περιέγραψε την εκπομπή ως μια προσπάθεια να δείξουν πως περνάει την εβδομάδα ο πρόεδρος της χώρας.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

2018 08 27T160255Z 253848629 RC1F82122B90 RTRMADP 3 RUSSIA PUTIN
Πηγή: Sputnik/Alexei Nikolsky/Kremlin via REUTERS


Ο παρουσιαστής της εκπομπής Σαλαβιόφ, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου την περασμένη εβδομάδα, το οποίο ήταν αρκετά φορτωμένο, αφού βρέθηκε στο Κεμέροβο, το Νοβοσιμπίρσκ, τη Μόσχα και το Σότσι.


Στην πρώτη αυτή εκπομπή ο Σαλαβιόφ έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο τηλεοπτικό διάγγελμα του Ρώσου προέδρου για το νομοσχέδιο της ρωσικής κυβέρνησης που προβλέπει την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, λέγοντας ότι την απόφαση για το τηλεοπτικό διάγγελμα την πήρε μόνος του ο Ρώσος πρόεδρος, όπως μόνο τους έγραψε και το κείμενο του διαγγέλματος.


Ρωσία: Διάγγελμα Πούτιν για τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό



τραγουδιστες με αναπηρια
τραγουδιστες με αναπηρια
πάχη μεγάρων χάρτης

κολοσσος οσφπ

μονιμο μανο χωρις λαμπα

«Από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2018, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έχουμε περιθάλψει στην κλινική μας, που βρίσκεται έξω από τον καταυλισμό της Μόριας, συνολικά 23 ασθενείς που ανέφεραν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένου και βιασμού, μέσα ή γύρω από τον καταυλισμό», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, την οποία υπογράφει ο Απόστολος Βεΐζης, γιατρός και Διευθυντής Προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.


τσιπούρα πλακί

Διευκρινίζεται μάλιστα πως από τους ασθενείς αυτούς, «14 ήταν ενήλικες και 9 ανήλικοι, εκ των οποίων κάποιοι ηλικίας μόλις 5 ετών. Σε κάθε ένα από τα περιστατικά αυτά, ακολουθήσαμε το ιατρικό πρωτόκολλο, το οποίο περιλαμβάνει επείγουσα φροντίδα εάν απαιτείται, επείγουσα αντισύλληψη, πρόληψη της μετάδοσης του HIV και σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, εμβολιασμό και εργαστηριακές εξετάσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις παρείχαμε, επίσης, ψυχολογική υποστήριξη».


Σύμφωνα με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, «για όλα τα περιστατικά παιδικής κακοποίησης που είδαν οι ομάδες μας, έχει ενημερωθεί η αστυνομία», ενώ αναφορά γίνεται και στη συνεργασία τους με το τοπικό νοσοκομείο με σκοπό την πρόληψη ή την ελαχιστοποίηση των ιατρικών επιπλοκών της σεξουαλικής βίας.


κολοσσος οσφπ

«Η ευθύνη διενέργειας ιατροδικαστικής εξέτασης και διερεύνησης των αναφορών σεξουαλικής βίας, καθώς και η προστασία των θυμάτων ανήκει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές και συγκεκριμένα στην αστυνομία και τον εισαγγελέα. Οι ομάδες μας βλέπουν σχεδόν σε καθημερινή βάση περιστατικά σεξουαλικής βίας και επιθέσεων, απόπειρες αυτοκτονίας, αυτοτραυματισμούς και σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν», τονίζεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει:


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html

«Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ως ανεξάρτητη και αμερόληπτη ιατρική και ανθρωπιστική οργάνωση, δεν λαμβάνουμε καμία χρηματοδότηση από το ελληνικό κράτος και την ΕΕ. Αξίζει να επισημανθεί ότι στις περιπτώσεις που προχωράμε σε επίσημες καταγγελίες των βλαβερών συνεπειών των πολιτικών που επηρεάζουν άμεσα την υγεία και την αξιοπρέπεια των ασθενών μας, βασιζόμαστε αποκλειστικά σε συγκεκριμένα ιατρικά στοιχεία, που προέρχονται από τη δράση μας».



κολοσσος οσφπ
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

αγελαδινο γαλα θηλασμος

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
αγελαδινο γαλα θηλασμος

Ο Σαμ Τζίμα, υφυπουργός αρμόδιος για τα Πανεπιστήμια, την Επιστήμη, την Έρευνα και την Καινοτομία, βουλευτής των Τόρις, έκρινε ότι το σχέδιο που εισηγείται η Μέι δεν είναι «προς το βρετανικό εθνικό συμφέρον» και ότι εάν τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων το ψηφίσουν θα παραδώσουν άνευ όρων στις Βρυξέλλες «τη φωνή μας, την ψήφο μας και το βέτο μας», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συντηρητικής εφημερίδας.


αγελαδινο γαλα θηλασμος

Κατά την ίδια πηγή, η Ντάουνινγκ Στριτ είναι ενήμερη και θα κάνει σχόλια για την απόφαση του υφυπουργού εν ευθέτω χρόνο, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.



αυγουλα παραμυθι
κοτοπουλο ψητο σε κουτακι μπυρας

ρεαλ γιουβεντους σημερα

σαλονια ανθης
φακελος ληψεις nokia lumia

Το Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Ανατολική Ευρώπη αλλά και το πρώτο που θα γίνει σε δυο Ηπείρους, Ευρώπη και Ασία, αφού οι πόλεις Αικατερίνενμπουργκ και Σότσι που θα φιλοξενήσουν αγώνες, ανήκουν στο ασιατικό τμήμα της Ρωσίας.


Κατά τη διάρκειά του, θα διεξαχθούν 64 αγώνες σε 12 γήπεδα των 11 πόλεων που θα το φιλοξενήσουν, ενώ ο τελικός θα γίνει στο «Λουζνίκι» της Μόσχας στις 15 Ιουλίου 2018.


Οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούν να απολαύσουν τις αναμετρήσεις μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ, που ξεκινά τις μεταδόσεις την Πέμπτη στις 18:00 με το ματς ανάμεσα στη διοργανώτρια Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία και θα «κλείσει» με τη μετάδοση του μεγάλου τελικού, την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 18:00.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

Το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Μουντιάλ


Τετάρτη 27/6 17:00 Νότια Κορέα – Γερμανία ΕΡΤ1
Τετάρτη 27/6 17:00 Μεξικό – Σουηδία ΕΡΤ2
Τετάρτη 27/6 21:00 Σερβία – Βραζιλία ΕΡΤ1
Τετάρτη 27/6 21:00 Ελβετία – Κόστα Ρίκα ΕΡΤ2


Πέμπτη 28/6 17:00 Σενεγάλη – Κολομβία ΕΡΤ1
Πέμπτη 28/6 17:00 Ιαπωνία – Πολωνία ΕΡΤ2
Πέμπτη 28/6 21:00 Αγγλία – Βέλγιο ΕΡΤ1
Πέμπτη 28/6 21:00 Παναμάς – Τυνησία ΕΡΤ2



ρεαλ γιουβεντους σημερα
ρεαλ γιουβεντους σημερα
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

αρης δημοκιδης δημουλιδου

τσαγκαραδικο κερκυρα
aliakmon hotel- κοζάνη ξενοδοχεία
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο (video)

Ομάδα περίπου 20 ατόμων του Ρουβίκωνα έκανε το πρωί της Πέμπτης παρέμβαση στο Βρετανικό Συμβούλιο στην οδό Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι.


αρης δημοκιδης δημουλιδου

Πέταξαν τρικάκια φώναξαν συνθήματα κατά της Αγγλίας για τη συμμετοχή της στην πρόσφατη επίθεση στη Συρία και εξαφανίστηκαν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έγινε καμία προσαγωγή, ενώ ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Ρουβίκωνας είχε στοχοποιήσει μετά την επίθεση στη γαλλική πρεσβεία ότι επόμενοι στόχοι του θα ήταν αγγλικών και αμερικανικών συμφερόντων.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html


αρης δημοκιδης δημουλιδου

ελάτη τρικάλων αξιοθέατα

εμμηνοπαυση πονοσ στο στηθοσ
ελάτη τρικάλων αξιοθέατα

«Στον τοίχο, εκτός στόχων, και στην ύφεση έριξε τη χώρα η κυβέρνηση στην οποία υπουργός Οικονομικών ήταν ο κ. Στουρνάρας», υποστήριξε ο Ν. Παππάς μέσω της «Εφημερίδας των Συντακτών» και κάλεσε τον κεντρικό τραπεζίτη να πάρει θέση αν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις των ευρωπαϊκών θεσμών ή του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία.


Επικριτικός εμφανίστηκε και απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, θυμίζοντας ότι «παρέλαβε το χρέος στα 100 δισεκατομμύρια και το παρέδωσε στα 180, θα περίμενε κανείς μια λέξη αυτοκριτικής».


«Αλίμονο αν αφήσουμε την Ελλάδα σε αυτούς που την χρεοκόπησαν. Ο ελληνικός λαός ακούει ανθρώπους όπως ο κ. Σημίτης να μιλούν ως εκπρόσωποι της ΝΔ και βγάζει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα», ανέφερε ακόμη στη συνέντευξή του.


Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, σημείωσε πως «η β' αξιολόγηση κλείνει με παρεμβάσεις που έχουν μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα» και με αφορμή τη διαπίστωση αυτή, επιτέθηκε στην ΝΔ τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν έχει πρόβλημα με τα αρνητικά μέτρα και τις περικοπές. Έχει πρόβλημα με τα θετικά ισοδύναμα, αυτά καταψηφίζει».


Μάλιστα, εκτίμησε ότι «η ΝΔ θα πληρώσει βαρύ πολιτικό τίμημα» εξαιτίας της επιλογής της να κατηγορεί την κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση.



ελάτη τρικάλων αξιοθέατα
ξυσιμο γεννητικων οργανων
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

συνταξιούχος ικα που εργάζεται

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html
συνταξιούχος ικα που εργάζεται

«Δεν βλέπουμε στον ορίζοντα καμιά λαμπρή προοπτική εξομάλυνσης στις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε διάλογο», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.


Ο Πεσκόφ δήλωσε ακόμη πως η Ρωσία θα θεωρήσει παράνομη την επιβολή από τις ΗΠΑ οποιωνδήποτε νέων κυρώσεων σχετικά με τα χημικά όπλα.


Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, πως θα επιβάλει πρόσθετες κυρώσεις στη Ρωσία αφού η Μόσχα δεν έδωσε εύλογες διαβεβαιώσεις ότι δεν θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα μετά την επίθεση στην Αγγλία με νευροτοξικό παράγοντα εναντίον του Ρώσου πρώην διπλού κατάσκοπου Σεργκέι Σκριπάλ.


«Θεωρούμε παράνομους τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον της Ρωσίας», δήλωσε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.


εκατο δραχμες

συνταξιούχος ικα που εργάζεται


θανατος γεννηματα

hotel oscar 25 φιλαδελφείας σάμου street

hotel oscar 25 φιλαδελφείας σάμου street

Ο φόρος αυτός θα μπορούσε να αποφέρει έως και 5 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως μέχρι το 2020, σημειώνουν στο άρθρο γνώμης, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Journal du Dimanche, οι υπουργοί Οικονομικών Μπρουνό Λε Μερ, Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λε Ντριάν, Περιβάλλοντος Νικολά Ιλό και Ανώτατης Εκπαίδευσης Φρεντερίκ Βιντάλ.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html

Όπως υπενθυμίζουν, η Γαλλία έχει ήδη φορολογήσει τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές για να χρηματοδοτήσει την περιβαλλοντική πολιτική της. "Θα πιέσουμε ώστε ο φόρος αυτός να εφαρμοστεί στην Ευρώπη και θα ζητήσουμε από όλους να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια", προσθέτουν.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

hotel oscar 25 φιλαδελφείας σάμου street

Το 2012 η Γαλλία εισήγαγε έναν φόρο ύψους 0,2% στις αγορές μετοχών γαλλικών εταιρειών με χρηματιστηριακή αξία τουλάχιστον 1 δισεκ. ευρώ. Το 2016 ο φόρος αυτός απέφερε 1,1 δισεκ. ευρώ και αυξήθηκε φέτος στο 0,3%.


Η σύνοδος για το κλίμα "One Planet Summit" που θα φιλοξενηθεί την Τρίτη στο Παρίσι, με τη συμμετοχή περίπου 50 ηγετών, θα επικεντρωθεί στο ζήτημα της χρηματοδότησης του αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής. Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν συγκάλεσε αυτήν τη σύνοδο ακριβώς μετά την απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.


βιβλιο για ταρω

μπαρες δημητριακων με ταχινι χωρις ψησιμο

ιδεες για ρομαντικη ατμοσφαιρα

Στη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


«Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού ("από ...% έως ...%"). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό», υπογραμμίζει ο ΕΣΘ.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

Τονίζει, δε, ότι, «ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι πρακτικές επικοινωνίας μείωσης της τιμής διενεργούνται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα και προαιρετικά σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα».


Ο ΕΣΘ σημειώνει, επίσης, ότι, η διενέργεια εκπτώσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης και υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με την παρ. 1 άρθρου 16 ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 (προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα).


οδυσσεια μεταφραση καζαντζακης


ιδεες για ρομαντικη ατμοσφαιρα
ιδεες για ρομαντικη ατμοσφαιρα
μπισκοτα αλλατινη
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

κριστινα πιμενοβα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html
τροχαιο σημερα εθνικη

Στο σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες κατά την έναρξη της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον δρα Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ για την αποδοχή της πρόσκλησης του να οργανώσει αυτή την Επιτροπή που θα επιχειρήσει, όπως είπε, να διευκρινίσει και να υπογραμμίσει τις αιτίες για τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στο Μάτι. Επίσης, ο κ. Τσίπρας σημείωσε την πεποίθησή του ότι πρωτίστως το κρίσιμο είναι πως με τις προσπάθειες του Διευθυντή του Παγκόσμιου Κέντρου Παρακολούθησης Πυρκαγιών που αναλαμβάνει επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής, «θα έχουμε στα χέρια μας συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να λάβουμε μέτρα και πολιτικές για την αποφυγή τέτοιων καταστροφών στο μέλλον».


Τον διαβεβαίωσε ότι θα του παρασχεθεί κάθε βοήθεια και πως η Επιτροπή θα είναι ανεξάρτητη, τονίζοντας ότι απαιτείται ανεξάρτητη οπτική, ιδέες και προτάσεις για την προστασία από τέτοιες καταστροφές στο μέλλον. Επισήμανε δε την πιθανότητα να υπάρξουν ξανά στο μέλλον κίνδυνοι εξαιτίας των εξελίξεων αναφορικά με την κλιματική αλλαγή, υπογραμμίζοντας συνεπώς την αναγκαιότητα «να προετοιμαστούμε και να προστατευτούμε με τον σωστό τρόπο».


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html

ατλαντα της ελλαδας

Ο κ. Γκόλνταμερ ευχαρίστησε εκ νέου για την πρόσκληση του πρωθυπουργού και εξήγησε ότι επιπλέον κίνητρο για την αποδοχή της εκ μέρους του είναι και το γεγονός της νέας περιόδου πυρκαγιών που απειλούν τον κόσμο συνολικά. Παρέπεμψε σε πρόσφατο άρθρο των New York Times όπου Αμερικανοί συνάδελφοί του μιλούν για μια χωρίς προηγούμενο εποχή πυρκαγιών που είναι δύσκολο να ελεγχθούν και που συμπεριφέρονται διαφορετικά απ' ό, τι γνωρίζαμε πριν. Ως προς αυτό επισήμανε τα παραδείγματα των πυρκαγιών στην Πορτογαλία, την Καλιφόρνια, τη Σουηδία και της μικρότερης έκτασης πυρκαγιές στη Γερμανία. Σημείωσε ότι βλέπουμε ότι αλλάζουν δραματικά τα τοπία και καθίστανται περισσότερο ευάλωτα όχι μόνο αυτά αλλά και οι άνθρωποι που διαμένουν στις περιοχές αυτές.


Ο κ. Γκόλνταμερ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι «όλοι, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας εισερχόμαστε σε μια εποχή που προσδιορίζεται από αριθμό παραμέτρων, όπου αυτές οι πυρκαγιές γίνονται μεγαλύτερη απειλή για όλους μας», για να τονίσει ότι «πρέπει να αναπτύξουμε ένα όραμα, πολιτικές και στρατηγικές για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα θέματα». Μιλώντας για τις πυρκαγιές στο Μάτι εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους οικείους των θυμάτων, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε θάνατος αξίζει της προσοχής μας. Δήλωσε, τέλος, ότι ανυπομονεί για μια εποικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της ανεξάρτητης επιτροπής που θα βασιστεί σε ειδικούς, επαγγελματίες, καθηγητές, με στόχο να διασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον.


κριστινα πιμενοβα


κριστινα πιμενοβα

κλεισθένους 209 γέρακας

Η συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους σημειώθηκε κατά την επιστροφή σχηματισμού δύο ελληνικών αεροσκαφών που είχαν απογειωθεί για να αναχαιτίσουν τουρκικά αεροσκάφη, στη θαλάσσια περιοχή περίπου 9 μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το δεύτερο μαχητικό του σχηματισμού έχασε την επικοινωνία με το πρώτο, το οποίο όπως δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου.


Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία λαμβάνουν μέρος ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό και τη διάσωση του χειριστή του μαχητικού αεροσκάφους, αλλά και ένα πλωτό του Λιμενικού που απέπλευσε από τη Μυτιλήνη.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας σήμερα στις 12:15, υπήρξε απώλεια επαφής αεροσκάφους M2000-5, εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου.


κλεισθένους 209 γέρακας

Πτώση Mirage: Αυτό είναι το αεροσκάφος που κατέπεσε


30697907 10155627587032058 2876625076017430528 n


Άμεση ήταν η ενημέρωση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το περιστατικό.



κλεισθένους 209 γέρακας
παιχνίδια τρίλιζας
συλβια παπαδοπουλου διεθνης βιβλιοθηκη
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

sydney observatory night visit

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html
sydney observatory night visit

Ο Γκολομέεφ πλησίασε και πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ στο 50άρι ελεύθερο, που έκανε στον προκριματικό (21.69) και με 21.73 τερμάτισε τελικά στην 7η θέση της πολύ γρήγορης κούρσας του τελικού. Ακόμη και ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ, απλά θα έφερνε τον Έλληνα πρωταθλητή μια θέση πιο ψηλά, αφού η 5άδα ήταν σαφώς πιο γρήγορη.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html

1golomeeffinal
(Τα αποτελέσματα στο 50άρι ελεύθερο)


κυλικειο νοσοκομειου ριου

Το χρυσό κέρδισε το νέο παιδί θαύμα της Αμερικανικής κολύμβησης, ο Κάλεμπ Ντρέσελ με 21.15, ενώ λίγη ώρα μετά κατέκτησε και δεύτερο χρυσό μετάλλιο επικρατώντας εύκολα και στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδας με 49.86, μόλις τέσσερα εκατοστά διαφορά από το παγκόσμιο ρεκόρ (49.82) του "θρύλου" Μάικλ Φέλπς.


18293227
(Ξέσπασμα του Ντρέσελ μετά τα δύο χρυσά μετάλλια του Σαββάτου - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TIBOR ILLYES)


νομοθεσια για ανοιγμα φαρμακειου

Αποκλεισμός στο "τσακ" για τον Χρήστου


Ο Απόστολος Χρήστου έκανε σπουδαία εμφάνιση και στον ημιτελικό των 50 μέτρων ύπτιο. Μάλιστα βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με 24.88 (το προηγούμενο 24.97), αλλά η επίδοση δεν ήταν αρκετή για να του δώσει μια θέση στην 8άδα του τελικού.


1christou50m
(Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των 2 ημιτελικών)


Έμεινε στη 10η θέση για 4 εκατοστά, καθώς ο 8ος Ισραηλινός Κοπέλεφ μπήκε με χρόνο 24.84. Αν μάλιστα ο Χρήστου πλησίαζε το πανελλήνιο ρεκόρ του Άρη Γρηγοριάδη (24.77) τότε θα ήταν άνετα στον αυριανό αγώνα.



sydney observatory night visit

μερικές φορές επιστρέφουν

βιβλιοθηκη τει πατρας

Το τελευταίο διάστημα ήταν άστεγος και έμενε στην παραλία, όπου είχε διαμορφώσει σε ένα δέντρο της, μία προσωρινή γωνιά και κοιμόταν.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

μερικές φορές επιστρέφουν

Αυτήν την ώρα η σωρός του ηλικιωμένου μεταφέρεται για νεκροψία στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.



nekros astegos paralia ierapetra 4
Πηγή: radiolasithi.gr



μερικές φορές επιστρέφουν
βαλς με δωδεκα θεους ηθοποιοι φιλιππος
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

παλιες συσκευες τηλεφωνου οτε

παλιες συσκευες τηλεφωνου οτε

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων για θέματα αρμοδιότητάς του επεσήμανε ότι «ο νέος Κανονισμός Δουβλίνο δεν μπορεί να εφαρμοστεί και αν τύχει μια κρίση όπως του 2015, θα καταπέσει».


Ενημέρωσε ακόμη, ότι από τις 35.000 μετεγκαταστάσεις που είχαν προγραμματιστεί από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχουν γίνει μέχρι στιγμής οι 12.000 και είναι έτοιμες άλλες 2.000 και πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει παρόλο ο μηχανισμός λήγει τον Σεπτέμβριο του 2017.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

πολυεθνικεσ εταιριεσ wikipedia


παλιες συσκευες τηλεφωνου οτε
βαση τοιχου samsung 24
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

φωτεινη μαυρακη σημερα

σπουδές ψυχολογίας στο εξωτερικό

Ο υπουργός Οικονομίας, ανέφερε στην ΕΡΤ, ότι «το 2017 η χώρα θα έχει το πλεόνασμα που πρέπει να έχει», ενώ τόνισε με έμφαση ότι δεν χρειάζονται νέα μέτρα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τέταρτο μνημόνιο.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

Ερωτηθείς για τις παλαιότερες δηλώσεις του ως ακαδημαϊκός για παράλληλο νόμισμα, ο υπουργός επισήμανε ότι πρόκειται για παραπλανητικό ερώτημα καθώς - όπως σημείωσε - ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.


Εξέφρασε μάλιστα την απορία πως δεν καταλαβαίνει τις ανακοινώσεις και τα σχόλια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον λόγο που κινδυνολογούν.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, σημείωσε ότι το 2012, σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είχε προτείνει την έξοδο από το ευρώ, ενώ εκείνος τότε είχε δηλώσει πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τη χώρα.


Ο υπουργός Οικονομίας επισήμανε ότι η Ευρώπη έχει ανάγκη την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη και τη σταθερότητα γιατί μετά το Brexit έχουν αλλάξει οι κανόνες μέσα στη Γηραιά Ήπειρο και πως εμφανίζονται πολλές χώρες να έχουν φυγοκεντρικές τάσεις.


«Νομίζω πως για να δώσουν την πίστη στους Ευρωπαίους πολίτες πρέπει να αλλάξουν πολιτική και η επιστροφή της Ελλάδας θα τους βοηθήσει. Ίσως φαίνεται παράδοξο, αλλά υπάρχουν εκλογές σε Αυστρία, Γερμανία και Γαλλία και ίσως δούμε πολιτικές αλλαγές σε Αυστρία και Γαλλία», υπογράμμισε ο κ. Παπαδημητρίου, ενώ πρόσθεσε πως πρέπει και η Γερμανία να αλλάξει πολιτική.



φωτεινη μαυρακη σημερα
φωτεινη μαυρακη σημερα
η ζωη μας μια βολτα πρωταγωνιστες

αποσυρεται το 500ευρω

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.


Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους επιβλέποντες φορείς ή/και στις υπηρεσίες τοποθέτησης, όπως έχουν καθοριστεί, βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 8/2018.


αποσυρεται το 500ευρω

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική αίτησή τους και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:



  • Από το μητρώο τους, μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.

  • Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και, σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον πίνακα αποκλειομένων.


Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ στην ενότητα πρόγραμμα «προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html


αποσυρεται το 500ευρω
μιλα νουμερα τηλεθεασης
κυματιστα μαλλια vang

ρωσια ρανταρ

σωληνα κατασκευων τιμη
ρωσια ρανταρ

Η επιτυχία ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους πρωθυπουργούς στην Ευρώπη είναι άνευ προηγουμένου: με σχεδόν όλα τα ψηφοδέλτια καταμετρημένα και έπειτα από την έντονη κινητοποίηση των ψηφοφόρων του το Φιντές συγκέντρωσε το 48,8% των ψήφων έχοντας προβάδισμα σχεδόν 30 μονάδων από το Γιόμπικ, το ακροδεξιό κόμμα.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html

Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι το Φιντές συγκεντρώνει 133 έδρες στο κοινοβούλιο σε σύνολο 199 και άρα ξανά την υπερπλειοψηφία, όπως και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, το 2010 και το 2014, κάτι που θα του επιτρέψει να μπορεί να περνά συνταγματικές μεταρρυθμίσεις.


«Η χώρα είναι πορτοκαλί», το χρώμα του Φιντές, ανέφερε στην πρώτη του σελίδα το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα το Index. hu, ένας από τους μεγαλύτερους ειδησεογραφικούς ιστότοπους της Ουγγαρίας.


Οι Ευρωπαίοι εταίροι του δεν βιάστηκαν να συγχαρούν τον 54χρονο Όρμπαν, ο εθνικιστικός λόγος του οποίου κατά «της μεταναστευτικής εισβολής», της πολυπολιτισμικότητας και της φερόμενης παρέμβασης «των Βρυξελλών» αποτελούν σπαζοκεφαλιά για κάποια κράτη μέλη της ΕΕ.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

ηλεκτρικός ωράριο

ρωσια ρανταρ

Όμως ο Όρμπαν δεν είναι μόνος. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός που το 2015 ύψωσε έναν φράχτη πολλών εκατοντάδων χιλιομέτρων για να εμποδίσει την είσοδο στη χώρα των προσφύγων, τους οποίους παρομοιάζει με «τρομοκράτες», εμφανίζεται ενδυναμωμένος από τη σκλήρυνση της μεταναστευτικής πολιτικής πολλών ευρωπαϊκών χωρών.


Βίκτορ Όρμπαν: Από φιλελεύθερος πολιτικός, απολογητής του ανατολικοευρωπαϊκού αυταρχισμού


Ήδη σύμμαχος με πολλές χώρες της κεντρικής Ευρώπης, μεταξύ των οποίων η Πολωνία, στην εθνικιστική του σταυροφορία, έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να συνεργαστεί με την Ιταλία και την Αυστρία, σχηματίζοντας μια συμμαχία των χωρών που αντιτίθενται στους μουσουλμάνους πρόσφυγες. Στη Βιένη βρίσκεται στην εξουσία από τον Δεκέμβριο ένας συνασπισμός των συντηρητικών και των ακροδεξιών. Στη Ρώμη η ακροδεξιά Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι είναι επικεφαλής ενός συνασπισμού της δεξιάς που κέρδισε στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Μαρτίου.


«Η αντιστροφή των αξιών και η μαζική μετανάστευση που προωθεί η ΕΕ απορρίφθηκαν και πάλι», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Μαρίν Λεπέν επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο. Ο Ολλανδός Γκέερτ Βίλντερς, επικεφαλής του αντι-ισλαμικού ακροδεξιού Κόμματος για την Ελευθερία επίσης συνεχάρη τον Όρμπαν.


«Αυτό το παλιρροϊκό κύμα υπέρ του Φιντές δίνει στον Όρμπαν τεράστια νομιμοποίηση εξαιτίας του αυξημένου ποσοστού συμμετοχής», εκτιμά ο πολιτικός επιστήμονας Ντάνιελ Χέγκεντους του Freedom House, ο οποίος προβλέπει την εντατικοποίηση «των επιθέσεων ενάντια στην αποδυναμωμένη κριτική της κοινωνίας των πολιτών».


αθλητικος συλλογος αριων

«Είναι επαίσχυντο. Ως Ευρωπαίος αισθάνομαι ντροπή, ντροπή που υπήρχε ένα πλοίο στη Μεσόγειο και για μερικές ημέρες κανείς δεν ήθελε να πάρει αυτούς τους ανθρώπους», σημείωσε.


«Είναι πολύ σαφές ότι η Ευρώπη πρέπει να μεταρρυθμίσει το σύστημά της χορήγησης ασύλου με συλλογικό τρόπο, προβάλλεται μεγάλη αντίσταση σε αυτό, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος», κατέληξε.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

Με φόντο το συγκεκριμένο πλοίο ξέσπασε και κόντρα μεταξύ Παρισιού και Ρώμης με τον Γάλλο πρέσβη στην ιταλική πρωτεύουσα να καλείται στο υπουργείο Εξωτερικών ώστε να του εκφραστεί η έντονη δυσαρέσκεια της Ιταλίας στις σφοδρές επικρίσεις που εκφράστηκαν από πλευράς της χώρας του για τους ιταλικούς χειρισμούς σχετικά με το πλοίο Aquarius.


Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατήγγειλε την απόφαση της Ρώμης λέγοντας ότι με βάση το διεθνές δίκαιο η Ιταλία θα έπρεπε να έχει δεχτεί τους μετανάστες.


ισιωτικη η πιστολακι

Η Ρώμη απάντησε χαρακτηρίζοντας «υποκριτική» την αντίδραση της Γαλλίας.


Την Παρασκευή πάντως είναι προγραμματισμένη η συνάντηση στο Παρίσι ανάμεσα στον πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε και τον γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.



αθλητικος συλλογος αριων
αθλητικος συλλογος αριων
κυριακες στην τεχνοπολη
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html

cookies με υγρη σοκολατα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html
τω νεα τηλεθεαση
σταυρίδη-πατρικίου
cookies με υγρη σοκολατα

Ο άστεγος, που χρησιμοποίησε ένα καροτσάκι σουπερμάρκετ για να αντιμετωπίσει τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι στο κέντρο της Μελβούρνης την Παρασκευή, θα ανταμειφθεί για την αλτρουιστική πράξη του από ευγνώμονες πολίτες που έχουν δωρίσει μέχρι στιγμής ποσό που ξεπερνάει τα 36.000 δολάρια ΗΠΑ για να τον βοηθήσουν.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

Ο Μάικλ Ρότζερς, ο οποίος είναι πλέον γνωστός με το προσωνύμιο "καροτσάκιας" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπάθησε επανειλημμένως να αποκρούσει τον δράστη της επίθεσης, Χάσαν Χάλιφ Σάιρ Άλι, ο οποίος επιτίθετο σε αστυνομικούς με το μαχαίρι που κρατούσε, αφού λίγο νωρίτερα είχε μαχαιρώσει τρεις ανθρώπους, τον έναν θανάσιμα, στην Μπερκ Στριτ της Μελβούρνης την Παρασκευή.


Οι προσπάθειές του αυτές βιντεοσκοπήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και μια φιλανθρωπική οργάνωση τον εντόπισαν στη συνέχεια για να μάθουν την ιστορία του.



A bystander who tried to apprehend a potential terrorist with a shopping trolley has been praised as a hero.

Three people were stabbed by a man on a busy shopping street in Melbourne, Australia - struggling to disarm the assailant, police were forced to shoot him. pic.twitter.com/ZoNF4VT9tO

— Channel 5 News (@5_News) November 9, 2018


cookies με υγρη σοκολατα

Wednesday, January 30, 2019

now is good κριτικη

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html
now is good κριτικη

Σε επιστολή που απέστειλε ο αρχιεπίσκοπος την Παρασκευή στον υπουργό, επισημαίνει ότι «η υπόθεση της Εκκλησίας είναι υπόθεση ενός λαού και όχι ενός υπουργού» και κάνει λόγο για «ιδεοληπτικές ερμηνείες των πολέμιων της».


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι ο ρόλος της Εκκλησίας ήταν «συνεπής και αδιάβλητος» στην περίοδο της Δικτατορίας και χαρακτηρίζει «παντελώς αβάσιμες και πλασματικές τις επικρίσεις ότι δήθεν η Εκκλησία συνεργάστηκε με τη Δικτατορία».


Στη συνέχεια παραθέτει μία σειρά ερωτημάτων που θα πρέπει να απαντηθούν από τους επικριτές της, όπως λέει.


διοικητες εσυ

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή




now is good κριτικη
χρύσα γκάγκα

καπνιστο κρεας πως γινεται

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html
νιχώρι κωνσταντινούπολης
καπνιστο κρεας πως γινεται

Η συνάντηση θα γίνει στις 11 το πρωί στο Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, στο κτίριο του Υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, και το απόγευμα ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Πρέσπες, όπου το βράδυ θα παρακολουθήσει τη συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.


Οι φορείς που θα εκπροσωπηθούν είναι τα Επιμελητήρια (Εμπορικό-Βιομηχανικό, Βιοτεχνικό, Επαγγελματικό, Τεχνικό, Οικονομικό, Γεωτεχνικό), ο Εμπορικός Σύλλογος, οι Σύνδεσμοι Εξαγωγέων και Βιομηχανιών Β. Ελλάδος, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων και η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, ενώ ο πρωθυπουργός θα πλαισιώνεται από υπουργούς.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

Παραδοσιακά οι συναντήσεις των εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης με τον εκάστοτε πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνονταν στην Αθήνα, παραμονές της ΔΕΘ, αλλά φέτος μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη και η αιτία είναι η λειτουργία του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην πόλη.



καπνιστο κρεας πως γινεται
μιξερακι φραπε nescafe

σταυρος του νοτου εισητηρια

σταυρος του νοτου εισητηρια

Ο κ. Λεβέντης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό τόνισε «αν πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι αυτό θα τον βοηθήσει στις εκλογές είναι λάθος» και του πρότεινε να το ξανασκεφθεί μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας και να βγάλει τα ονόματα των δύο πρώην πρωθυπουργών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπεραμυνόμενος της άποψής του είπε ακόμη: « Να ξέρει ο πρωθυπουργός πως ό, τι κάνει τώρα για τους αντιπάλους του θα το βρει μπροστά του για τον εαυτό του».

Αναφερόμενος σε αυτό καθ’ αυτό το σκάνδαλο Novartis, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η χώρα δεν χρεοκόπησε μόνο από τα 20 δισ. του συγκεκριμένου σκανδάλου αλλά χρεοκόπησε και από τα ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στα δημόσια έργα, με τις προσλήψεις και με τις παρανομίες και σκάνδαλα κάθε είδους καθώς και με τα όσα έκανε ο Βαρουφάκης ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι η μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ καθώς πολλά στελέχη του μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

Παράλληλα πρότεινε στα θέματα προμηθειών να υπάρξει διακομματική επιτροπή με εισαγγελικό λειτουργό ώστε να υπάρχει διαφάνεια.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ζητώντας από τα πολιτικά κόμματα να ξεκαθαρίσουν ποιοι συμφωνούν να δώσουν το όνομα Μακεδονία λέγοντας: «Τα μνημόνια καταπίνονται γιατί ο λαός ξέρει ότι με μεγάλες θυσίες ίσως ξαναστηθεί στα πόδια του. Όταν όμως δοθεί το Μακεδονία στα Σκόπια θα έχει ξεριζωθεί η ψυχή της Ελλάδος και όποιος το κάνει θα έχει μεγάλες συνέπειες».




σταυρος του νοτου εισητηρια
ληγουν τα μεικ απ
ασε με ασε με λιτσα διαμαντη
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

tom and jerry ειδη παρτυ

χαικου για τις εποχες
εγω φοβαμαι ρημα

Τελευταία φορά που ο Αντετοκούνμπο είχε διψήφιους αριθμούς σε τρεις στατιστικές κατηγορίες ήταν την 1η Απριλίου και κατά σύμπτωση αντίπαλος του Μιλγουόκι ήταν και πάλι το Ορλάντο. Έτσι κι αλλιώς ο Έλληνας παίκτης προέρχεται από ένα μεγάλο σερί εξαιρετικών εμφανίσεων, που όμως δεν ειχε συνοδευτεί και από μεγάλες νίκες των Μπακς.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html

Αυτή την φορά οι 21 πόντοι (6/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 9/9 βολές), τα 10 ριμπάουντς, οι 10 ασσίστς, τα 5 κλεψίματα, τα 3 κοψίματα και ο δείκτης αξιολόγησης στο +13 είχαν και αντίκρυσμα με τα "ελάφια" να κάνουν το 6-7 στην Ανατολή (9η θέση) ξεπερνώντας τους Μάτζικ, που έχουν ρεκόρ 6-8.


tom and jerry ειδη παρτυ


Top plays as The Greek Freak notches his first triple-double of 16-17!! #OwnTheFuture pic.twitter.com/TFiVkBQ8rZ

— Milwaukee Bucks (@Bucks) November 22, 2016


tom and jerry ειδη παρτυ
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

εθνική τράπεζα ωράριο λειτουργίας

εθνική τράπεζα ωράριο λειτουργίας

Ο Ντέιβιντ Σκοτ, τοπικός αξιωματούχος της Κάπιτι στο βορειοανατολικό Γουέλινγκτον, αρνήθηκε ότι ακούμπησε με τα γεννητικά του όργανα μια εργαζόμενη στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής πέρυσι.


Το φερόμενο θύμα δήλωσε ότι ο Σκοτ την ακούμπησε στην πλάτη με ένα αντικείμενο μήκους 10 με 12 εκατοστών περίπου, μετέδωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος stuff. co. nz.


Ο δικαστής Πίτερ Χομπς τότε ζήτησε από τον γιατρό του 72χρονου κατηγορούμενου να μετρήσει το πέος του με έναν ξύλινο χάρακα στο κελί του δικαστηρίου. Ωστόσο, ο δικαστής δεν αποκάλυψε δημοσίως τα αποτελέσματα της μέτρησης, σύμφωνα με το Radio New Zealand.


λυσεις πανελληνιων 2011

Ο δικηγόρος του Σκοτ ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του ακούμπησε με το πορτοφόλι του την ανάγουσα, κάποια στιγμή που πέρασε δίπλα της. Όμως το θύμα τονίζει ότι αυτό που την ακούμπησε στην πλάτη δεν θα μπορούσε να είναι πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο ή κιτ ινσουλίνης, επιμένοντας ότι επρόκειτο όντως για το μόριο του κατηγορούμενου.


ηλεκτρονικη βαθμολογια απθ


εθνική τράπεζα ωράριο λειτουργίας
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

δηλωσεις ρωσων για ελλαδα

δηλωσεις ρωσων για ελλαδα

Πρόκειται για μια από τις πιο πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον στελεχών των σωμάτων ασφαλείας τους τελευταίους μήνες και διαπράχθηκε την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της κυβέρνησης του νέου προέδρου Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ το Σαββατοκύριακο.


απο λαρισα για λευκαδα

Όπως γνωστοποίησαν, μέσω Twitter, εισαγγελείς της Χαλίσκο, έξι πολιτειακοί αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυρών στον δήμο Λα Ουέρτα, στις μεξικανικές ακτές στον Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ ακόμη δεν έχει κοπάσει ο σάλος για μια επίθεση εναντίον του προξενείου των ΗΠΑ στη Γουαδαλαχάρα, την πρωτεύουσα της Πολιτείας.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

Μια εκπρόσωπος της πολιτειακής εισαγγελίας ανέφερε ότι δεν είναι σαφές ποιος ευθύνεται για τους θανάτους των αστυνομικών.


Η περιοχή αυτή πάντως είναι γνωστό πως θεωρείται έδαφος του Καρτέλ Νέα Γενιά της Χαλίσκο (ΚΝΓΧ), μιας από τις πιο ισχυρές και πιο βίαιες μεξικανικές συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά.


water fun αθηνα


δηλωσεις ρωσων για ελλαδα
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html

μουδιασμα πρωκτου

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html
ζηταω δουλεια στο αιγαλεω
γκλατ ταινιες
Παρέμβαση Ιερώνυμου για Σκοπιανό: Δεν δίνουμε πουθενά το όνομά μας

Στη θέση της Εκκλησίας για το Μακεδονικό ζήτημα αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από τον Αυλώνα όπου βρέθηκε, για να παραστεί στα εγκαίνια της Λαογραφικής έκθεσης στο Πνευματικό Κέντρο.


«Δεν γινόμαστε Έλληνες μόνο μία στιγμή ή μία ημέρα. Έλληνες είμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα. Η Εκκλησία πήρε θέση. Είπε ξεκάθαρα ότι δεν δίνουμε πουθενά το όνομά μας, αλλά δεν είναι έργο της Εκκλησίας», είπε ο Αρχιεπίσκοπος.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

μουδιασμα πρωκτου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



μουδιασμα πρωκτου

μονολιθικός συνώνυμο

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html
ατυχημα σερρες αυτοκινητοδρομιο
γανοδερμα και απωλεια βαρους
μονολιθικός συνώνυμο
μονολιθικός συνώνυμο

Παρά τις φήμες ότι έχει χωρίσει με τη Julie Gayet, η ηθοποιός ήταν στο πλάι του. Στην παρέα ήταν ο διάσημος τραγουδιστής Charles Aznavour καθώς και άλλοι φίλοι του πρώην προέδρου.


Φωτογραφία από την επίσκεψη του Hollande, της Julie και των φίλων τους ανέβασε στο Facebookο ιδιοκτήτηςτου εστιατορίου αλλά και ο Richard Findykian που έκανε διακοπές στην περιοχή.






https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html

μαρια μπακοδημου νεα κολεξιον

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html
αγιος χαραλαμπος φιλιατρα 2014
μαρια μπακοδημου νεα κολεξιον

To τηλεφώνημα κράτησε μία ώρα και δέκα λεπτά. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές:


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html


  • Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε στον Τούρκο Πρόεδρο τις ελληνικές θέσεις για τα ζητήματα ασφάλειας και εγγυήσεων. Διατύπωσε, μάλιστα, την εκτίμηση ότι πιθανή λύση στο Κυπριακό θα έχει θετική επίδραση στον κυπριακό λαό, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις καθώς και στις Ευρωτουρκικές σχέσεις.

  • Σε ό, τι αφορά τη διαδικασία, ο Έλληνας πρωθυπουργός διατύπωσε στον Τούρκο πρόεδρο τη θέση ότι θα μεταβεί στη Γενεύη μόνο εφόσον διαφανεί πιθανότητα συμφωνίας. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να επανεκτιμήσουν τα δεδομένα την παραμονή της Πολυμερούς.




μαρια μπακοδημου νεα κολεξιον
μπαταρια ποδηλατου 36v

ερευνα ικανοποιησης πελατων

Μετά την απόφαση αυτή, που εκδόθηκε από το ΣΤ’ Τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου, κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι διατάξεις του «μνημονιακού» νόμου 4093/2012 με τις οποίες καταργήθηκαν από την 1η/1/2013 τα επιδόματα εορτών και αδείας που καταβάλλονται σε όσους υπαλλήλους και λειτουργούς του Δημοσίου ελάμβαναν μηνιαίες ακαθάριστες αποδοχές μέχρι 3.000 ευρώ.


τεταρτο δημοτικο σχολειο ιωαννινων

Στην ουσία, η απόφαση ανοίγει δρόμο σε χιλιάδες υπαλλήλους και λειτουργούς του Δημοσίου να διεκδικήσουν με προσφυγές στα πρωτοβάθμια δικαστήρια την αναδρομική είσπραξη των επιδομάτων εορτών και αδείας.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html

ερευνα ικανοποιησης πελατων

Σε περίπτωση, δε, που οριστεί από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι η αναδρομικότητα ξεκινά από το 2013, το διεκδικούμενο ποσό θα μπορεί να φθάσει μέχρι και τις 6.000 ευρώ για την περίοδο 2013-2018.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

Επιπλέον, το διεκδικούμενο ποσό θα μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς θα είναι δυνατό να διεκδικηθεί και η καταβολή επιδομάτων εορτών και αδείας για μετά το 2018 και εις το διηνεκές, αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».


ερευνα ικανοποιησης πελατων

Ποιους αφορά


Βάσει της απόφασης του ΣΤ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και υπό την προϋπόθεση ότι και η Ολομέλεια του ανώτατου δικαστηρίου θα κρίνει ότι τα επιδόματα πρέπει να καταβληθούν αναδρομικά από την 1η-1-2013, δικαιούχοι αναδρομικών έως και 6.000 ευρώ για την εξαετία 2013-2018 μπορούν να καταστούν:


1. Οι πολιτικοί δημόσιοι υπάλληλοι, που από τον Οκτώβριο του 2011 έως την 31η-12-2015 αμείβονταν με το ενιαίο μισθολόγιο του ν. 4024/2011 και από την 1η/1/2016 μέχρι και σήμερα αμείβονται με το ενιαίο μισθολόγιο του νόμου 4354/2015. Στους υπαλλήλους αυτούς περιλαμβάνονται:


-Οι μόνιμοι και δόκιμοι πολιτικοί δημόσιου υπάλληλοι, καθώς και οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου που υπηρετούν στα υπουργεία, στην Προεδρεία της Δημοκρατίας, στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, στις Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές (ΑΔΑ<) που δεν έχουν νομική προσωπικότητα και στη Βουλή των Ελλήνων.


-Οι υπάλληλοι των Ανεξαρτήτων Διοικητικών Αρχών (ΑΔΑ) με νομική προσωπικότητα.


-Οι υπάλληλοι των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης (ΟΚΑ).


-Οι υπάλληλοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), πρώτου και δεύτερου βαθμού (Δήμοι, περιφέρειες).


-Οι υπάλληλοι των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ).


-Οι υπάλληλοι των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) που ανήκουν στο κράτος ή σε ΝΠΔΔ ή σε ΟΤΑ.


-Οι υπάλληλοι των Δημοσίων Επιχειρήσεων, Οργανισμών και Ανώνυμων Εταιρειών.


-Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


-Οι υπάλληλοι της Γραμματείας των δικαστηρίων και Εισαγγελίων, των Έμμισθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων της χώρας.


-Οι γιατροί υπηρεσίας υπαίθρου και οι μόνιμοι αγροτικοί γιατροί.


-Οι υπάλληλοι των Τοπικών Ενώσεων Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) και Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ) της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ).


-Οι υπάλληλοι των Γενικών και Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων.


-Το προσωπικό των νομικών προσώπων της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού, των εξομοιούμενων προς αυτά των λοιπών Εκκλησιών, δογμάτων και γνωστών θρησκειών, που επιβαρύνει τον Κρατικό Προϋπολογισμό.


2. Οι λοιποί υπάλληλοι και λειτουργοί του Δημοσίου:


-Οι αμειβόμενοι με ειδικά μισθολόγια, δηλαδή οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες, οι λιμενικοί, οι γιατροί του ΕΣΥ, οι καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι ερευνητές, οι διπλωματικοί υπάλληλοι για χρονικές περιόδους από την 1η-1-2013 και μετά, κατά τις οποίες οι ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές τους δεν υπερέβαιναν το ποσό των 3.000 ευρώ.


-Οι υπάλληλοι της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).


Η αίτηση


Με την απόφαση του ΣΤ’ Τμήματος του ΣτΕ το κύμα προσφυγών στη δικαιοσύνη αναμένεται να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς οι πιθανότητες να τελεσφορήσουν είναι, πλέον, πολύ μεγάλες.


Προς την κατεύθυνση αυτή, η ΑΔΕΔΥ με εσωτερικό έγγραφο που έχει κοινοποιήσει στις Ομοσπονδίες και τα νομαρχιακά της τμήματα ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο έχει ενημερώσει για τα σχετικά βήματα που απαιτούνται.




οικογένεια καράμπελα retrodb

γαλακτομπουρεκο σε τριγωνα

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html
σκουφακια κολυμβησης admiral

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση διαδικτυακά στο http://www.oaed.gr/.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html

euro optics nz

γαλακτομπουρεκο σε τριγωνα

Το πρόγραμμα, διάρκειας 12 μηνών και συνολικού προϋπολογισμού 90 εκατ. ευρώ, υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ και απευθύνεται σε άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, που θα εργαστούν σε υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς.


γαλακτομπουρεκο σε τριγωνα

Στόχος του προγράμματος είναι η άμεση απόκτηση εργασιακής εμπειρίας των νέων πτυχιούχων στο επιστημονικό αντικείμενο, η θεσμική αναβάθμιση του Δημοσίου, μέσω συγκεκριμένων project που εκτελεί υψηλά καταρτισμένο νέο εργατικό δυναμικό και η αντιμετώπιση του φαινομένου της διαρροής του επιστημονικού δυναμικού νεαρής ηλικίας σε άλλες χώρες προς αναζήτηση εργασίας.


Οι μεικτές μηνιαίες αμοιβές των ωφελουμένων ορίζονται,


α) για την κατηγορία πανεπιστημιακής εκπαίδευσης έως τα 1.040 ευρώ


β) για την κατηγορία τεχνολογικής εκπαίδευσης έως τα 990 ευρώ,


Για τους ωφελούμενους οι οποίοι διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο ή διδακτορικό δίπλωμα, οι ανωτέρω αποδοχές προσαυξάνονται, μηνιαίως, κατά 50 ευρώ ή 100 ευρώ, αντίστοιχα.


Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας:



Με δράσεις όπως η ψηφιοποίηση του αρχείου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), η εκπόνηση μελετών αναβάθμισης και περιβαλλοντικής βελτίωσης των νοσοκομείων της χώρας, αλλά και ο σχεδιασμός και η υλοποίηση παρεμβάσεων ατομικής και ομαδικής συμβουλευτικής για νέους στις φυλακές, το πρόγραμμα αξιοποιεί ένα νέο επιστημονικό δυναμικό σε θέσεις και δράσεις με άμεσα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα.



αγιοσ ελευθεριοσ ποτε γιορταζει

η χιονατη και η επτα νανοι παραμυθι

Από την Κυριακή των Βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η λεγόμενη Μεγάλη Εβδομάδα ή Εβδομάδα των Παθών. Κατά την ημέρα αυτή εορτάζεται η ανάμνηση της θριαμβευτικής εισόδου του Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα όπου, κατά τους συγγραφείς των Ιερών Ευαγγελίων, οι Ιουδαίοι τον υποδέχθηκαν κρατώντας βάια ή βάγια (κλάδους φοινίκων) και απλώνοντας στο έδαφος τα ρούχα τους ζητωκραύγαζαν «Ὡσαννά, εὐλογημένος ὁ ἐρχόμενος ἐν ὀνόματι Κυρίου».


αγιοσ ελευθεριοσ ποτε γιορταζει

Κατά τους πρώτους αιώνες του Χριστιανισμού η εορτή της ανάμνησης αυτής τελούνταν μαζί με την ανάσταση του Λαζάρου. Αργότερα η δεύτερη μετατέθηκε κατά μία ημέρα πριν, το λεγόμενο Σάββατο του Λαζάρου.


Σήμερα, η Κυριακή αυτή τόσο στην Ανατολική όσο και στη Δυτική Εκκλησία θεωρείται ως αρχή των Αγίων Παθών. Παρά το χαρμόσυνο χαρακτήρα της, αρχικά η κατάλυση ψαριών, λαδιού και κρασιού την ημέρα αυτή θεωρήθηκαν ασυμβίβαστα προς την ιερότητα της Μεγάλης Εβδομάδας και της ακολουθούμενης νηστείας, προσαρμόζοντας αυτή ανάλογα.


Η παραπάνω ανάμνηση τιμάται ιδιαίτερα με εξέχουσα υμνολογία και μεγαλοπρεπή λειτουργία, στο τέλος της οποίας διανέμονται βάγια που έχουν προηγουμένως ευλογηθεί κατά την ακολουθία του όρθρου.


Τα έθιμα της αναπαράστασης


Σύμφωνα με το el. wikipedia. org, στις πρώτες εκκλησίες εορταζόταν η μνήμη αυτή με αναπαράσταση του γεγονότος.


Συγκεκριμένα, στους Αγίους Τόπους κατά τον 4ο αιώνα ο επίσκοπος ξεκινώντας με πομπή από το Όρος των Ελαιών εισερχόταν στα Ιεροσόλυμα επί «πώλου όνου» περιστοιχιζόμενος από τον κλήρο, ενώ οι πιστοί προπορεύονταν κρατώντας κλάδους φοινίκων.


Στους δε βυζαντινούς χρόνους τελούνταν ο λεγόμενος «περίπατος του Αυτοκράτορα», όπου η πομπή ξεκινούσε από τα ανάκτορα στην οποία συμμετείχε ο αυτοκράτορας κρατώντας την εικόνα του Χριστού πλαισιωμένος από το ιερατείο, όπου και κατέληγε στην Αγιά Σοφιά. Της αυτοκρατορικής αυτής πομπής ηγούνταν ο λαμπαδάριος ο οποίος έψελνε «Ἐξέλθατε ἔθνη καὶ θεώσασθε σήμερον τὸν βασιλέα τῶν οὐρανῶν...».


Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Βαλσαμώνα, στο τέλος της εορτής αυτής ο μεν Αυτοκράτορας διένεμε ιδιόχειρα βάγια και σταυρούς, ο δε Πατριάρχης κεριά για τη Μεγάλη Εβδομάδα.


Το βυζαντινό αυτό έθιμο παρέλαβαν και τηρούσαν με ευλάβεια και οι Τσάροι της Ρωσίας, τους οποίους ακολουθούσε ο κλήρος ξεκινώντας από το Κρεμλίνο και καταλήγοντας στο μητροπολιτικό ναό.


Στην Ελλάδα αντ' αυτών διατηρείται μόνο η διανομή των βαγιών από τους ιερουργούς των εκκλησιών.



αγιοσ ελευθεριοσ ποτε γιορταζει
vichy products on sale
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html

πρακτικη ασκηση παντειο δημοσια διοικηση

πλαστικες ποδιες κουζινας
πρακτικη ασκηση παντειο δημοσια διοικηση

Αυτό υπογράμμισε σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή (23/03/2018) στην Καλαμάτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της 23ης Μαρτίου του 1821.


Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε τα εξής:


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html


«Η "Προειδοποίησις εις τας Ευρωπαϊκάς Αυλάς", το πρώτο πολιτικό και διπλωματικό έγγραφο των επαναστατημένων Ελλήνων, το οποίο απηύθυνε από την Καλαμάτα την 23η Μαρτίου 1821 η Μεσσηνιακή Γερουσία, υπό την ηγεσία του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, αποτελεί εθνική παρακαταθήκη για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Αυτή η παρακαταθήκη, συνέχισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, έχει τρεις εμβληματικές πτυχές και εξήγησε: «Πτυχή πρώτη: Το Έθνος των Ελλήνων, ξεκινώντας από τα βάθη των αιώνων, έδωσε από την Αρεόπολη, την 17η Μαρτίου, από την Καλαμάτα την 23η Μαρτίου και, τέλος, την κορύφωση από την Αγία Λαύρα την 25η Μαρτίου 1821, "σάρκα και οστά" και στο Νεώτερο Ελληνικό Κράτος.


ενιαία αρχή πληρωμών μισθών στο δημόσιο

Πτυχή δεύτερη: Η "Προειδοποίησις εις τας Ευρωπαϊκάς Αυλάς" της Μεσσηνιακής Γερουσίας αποδεικνύει ήδη από την αρχή της Εθνεγερσίας του 1821, πόσο εμείς οι Έλληνες, είμαστε δεμένοι με την ελευθερία, η οποία για το έθνος των Ελλήνων είναι αξία υπαρξιακή. Με την έννοια ότι είμαστε λαός και έθνος της φιλίας, της ειρήνης, και της καλής γειτονίας. Αλλά ξέρουμε πάντοτε να υπερασπιζόμαστε την ελευθερία μας, χωρίς να κάνουμε ουδεμία έκπτωση και ταυτοχρόνως να υπερασπιζόμαστε το έδαφος, την κυριαρχία και τα σύνορα της πατρίδας μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


πρακτικη ασκηση παντειο δημοσια διοικηση

Πτυχή τρίτη: Η "Προειδοποίησις εις τας Ευρωπαϊκάς Αυλάς" της Μεσσηνιακής Γερουσίας απευθύνθηκε, πρωτίστως, στους λαούς της Ευρώπης. Απέδειξαν οι πρόγονοί μας από την εποχή τη εθνεγερσίας ποσό στραμμένη ήταν η Ελλάδα στην Ευρώπη, πόσο προσέβλεπε στην Ευρώπη. Γι' αυτό θα τονίζω πάντοτε, ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι και για αυτό πρωτοπόροι στην ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού μας οράματος».


Ενός οράματος, όπως πρόσθεσε, «που συνίσταται στη δημιουργία μιας ομοσπονδιακού τύπου Ευρώπης, πάνω στις αντηρίδες της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, ικανής να υπερασπιστεί την αποστολή της, όχι μόνο έναντι των λαών της, αλλά έναντι της ανθρωπότητας, στηρίζοντας και υπερασπιζόμενη τις θεμελιώδεις αρχές της ειρήνης, του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης, και ιδίως της κοινωνικής δικαιοσύνης».


Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στον ιστορικό ναό των Αγίων Αποστόλων, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσοστόμου.


Στη συνέχεια μετέβη στο Ηρώο του Εικοσιένα, όπου εψάλη τρισάγιο στη μνήμη των ηρώων του Εικοσιένα και ακολούθησε προσκλητήριο οπλαρχηγών που συμμετείχαν στην έναρξη του αγώνα την 23η Μαρτίου 1821 στην Καλαμάτα.


Κατόπιν, ο Προκόπης Παυλόπουλος κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο και παρακολούθησε την αναπαράσταση της κατάληψης της Καλαμάτας, καθώς και την παρέλαση.


Στις εκδηλώσεις παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι βουλευτές Μεσσηνίας Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωσταντινέας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, η αντιπεριφερειάχης Μεσσηνίας Ελένη Αλιφέρη, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.




https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html

σπιτια σκυλου σχεδια

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html
σπιτια σκυλου σχεδια

Οι άνεμοι αναμένονται ανατολικοί νοτιοανατολικοί και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά και νοτιά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα.


καψτε λιπος ακινητοι

άνεμοι: ανατολικοί και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες.


άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου.



σπιτια σκυλου σχεδια
εργατικό κέντρο φθιώτιδας

καλωδιο καμερας ασφαλειας

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html
σπυρος φλωρος ηθοποιος
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.951.370 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 9 έως και τις 15 Ιουλίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.951.370 ευρώ.


Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή, ενώ η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων του ΟΠΑΠ, από την Παρασκευή 29 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «60 χρόνια ΟΠΑΠ», αξίας 2 ευρώ, που προσφέρει κέρδη έως και 60.000 ευρώ στους τυχερούς παίκτες. Από την ημέρα κυκλοφορίας του έως σήμερα, το παιχνίδι έχει μοιράσει κέρδη 992.995 ευρώ.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παράλληλα, συνεχίζεται η κυκλοφορία του παιχνιδιού «Παγκόσμιο Κύπελλο στα Κέρδη», αξίας 2 ευρώ. Το «Παγκόσμιο Κύπελλο στα Κέρδη», το πρώτο ΣΚΡΑΤΣ με δεύτερη ευκαιρία, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που δεν έχουν κερδίσει κάποιο από τα έπαθλα του παιχνιδιού, να συμμετέχουν με το μη κερδισμένο δελτίο τους σε κλήρωση για πέντε ταξίδια στη νικήτρια χώρα της διοργάνωσης, τη Γαλλία.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.


καλωδιο καμερας ασφαλειας


καλωδιο καμερας ασφαλειας
πλυντηριο ρουχων δεν στραγγιζει

Tuesday, January 29, 2019

ραδιο αμορε κρητη

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html
ζελε με γιαουρτι ακης
ντόρα μπακογιάννη ύψος
ραδιο αμορε κρητη
ραδιο αμορε κρητη

Ο σπουδαίος ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς.


Ο Μάνος Ελευθερίου είχε αντιμετωπίσει πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο φάνηκε πως ξεπέρασε, ωστόσο η καρδιά του τελικά τον «πρόδωσε».


Όπως έγινε γνωστό, η πολιτική του κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ στη συνέχεια η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί, όπως ο ίδιος επιθυμούσε.


Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου


Τη βαθιά θλίψη για το θάνατο του Μάνου Ελευθερίου, εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος.


«Αντίο» στον Μάνο Ελευθερίου είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.


«Στον κόσμο τούτο είναι φορές που πάει κανείς και δίχως χάρτη. Ο Μ. Ελευθερίου διέγραψε μια πορεία στον πολιτισμό που υπερβαίνει κατά πολύ την βιολογική του παρουσία, θα είναι μαζί μας για πολλές γενιές. Με τα λόγια του τίμησε τα χρόνια μας. Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση & σεβασμό» έγραψε ο κ. Τσίπρας.



Στον κόσμο τούτο είναι φορές που πάει κανείς και δίχως χάρτη. Ο Μ. Ελευθερίου διέγραψε μια πορεία στον πολιτισμό που υπερβαίνει κατά πολύ την βιολογική του παρουσία, θα είναι μαζί μας για πολλές γενιές. Με τα λόγια του τίμησε τα χρόνια μας. Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση & σεβασμό

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 22, 2018

λαιτ διαιτα

παπλωματοθηκη cars
λαιτ διαιτα
λαιτ διαιτα

Όπως είναι γνωστό στο ΣτΕ έχουν προσφύγει 507 κάτοικοι της περιοχής του Ελληνικού (Κάτω και 'Ανω Ελληνικό, 'Αγιος Κοσμάς, Αργυρούπολης και όμοροι Δήμοι), όπως και 4 νομικά πρόσωπα και ζητούν να ακυρωθεί το από 28.2.2018 προεδρικό διάταγμα για την «έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά περιφέρειας Αττικής» (έκταση 6.000 στρεμμάτων). Οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι το επίμαχο Π. Δ. είναι αντισυνταγματικό, αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και παράνομο.


Σήμερα, Δευτέρα, προσέφυγαν στο ΣτΕ το «Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων» και η «Οικολογική Συνεργασία» και ζητούν να ακυρωθεί το επίμαχο Π. Δ. ως αντισυνταγματικό και παράνομο, ως προς το σκέλος εκείνο που αφορά το δασικό τμήμα του, της έκτασης των 243 στρεμμάτων.


Στην αίτηση ακύρωσης υποστηρίζουν ότι υπάρχει πλάνη περί τα πράγματα ως προς δασικό τμήμα της έκτασης στο Ελληνικό, καθώς η σχετική μελέτη, προβλέπει τη διατήρηση ή την μεταφύτευση τμήματος της δασικής έκτασης, ενώ χαρακτηρίζει την επίμαχη δασική έκταση ως «τεχνητή δασική φυτεία».


πωλούνται κοτέτσια

Έτσι, υποστηρίζουν ότι:


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html


Η πλάνη περί των πραγμάτων, μαζί με την έλλειψη της πλήρους και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας, προσκρούει τόσο στο άρθρο 24 του Συντάγματος που προστατεύει το περιβάλλον στην έννοια του οποίου περιλαμβάνονται και οι δασικές εκτάσεις, όσο και στο δασικό νόμο 998/1979, ενώ αντιμετωπίζει και νομικό πρόβλημα ως το θεωρημένο αλλά παρανόμως μη αναρτηθέντα δασικό χάρτη της επίμαχης περιοχής.




https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

μπλεικ λαιβλι φωτογραφιεσ

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html
μπλεικ λαιβλι φωτογραφιεσ
μπλεικ λαιβλι φωτογραφιεσ

Η Γκρέμιο κατέκτησε για 3η φορά στην ιστορία της (1983, 1995 οι προηγούμενες) το Champions League της Νοτίου Αμερικής με δύο νίκες επί της Λανούς. Μετά το 1-0 στη Βραζιλία, κατάφερε να επιβληθεί και 2-1 μέσα στο Μπουένος Άϊρες. Φερναντίνιο και Λουάν σημείωσαν τα δύο γκολ των Βραζιλιάνων, πριν μειώσει με πέναλτυ ο Χοσέ Σαντ.


18788963
(Οι παίκτες της Γκρέμιο πανηγυρίζουν με τους οπαδούς τους το γκολ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / DAVID FERNANDEZ)



Festejo de Grêmio, campeón. pic.twitter.com/jWhFclVW3B

— Luciana Núñez (@BionicaXeneize) 30 Νοεμβρίου 2017


ολυμπος σουβλακι περισσος
ougachallenge διδυμοι
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

χριστουγεννιατικα γλυκα οι συνταγες της παρεας

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html
πολιτιστικο παρκο προσφορα

Ο κ. Τσιρώνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επέλεξε να προσφέρει κάλυψη στον Νίκο Τόσκα και στους πρώην αρχηγούς Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, που απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, λέγοντας ότι «δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη φταίει για ότι συμβαίνει».


Όπως είπε μεταξύ άλλων, «δεν μπορούμε να λέμε ότι όλα έγιναν καλά καμωμένα, όταν υπάρχει έστω και ένας νεκρός».


χριστουγεννιατικα γλυκα οι συνταγες της παρεας

Αναφορικά με τη στάση των Οικολόγων, τους οποίους και εκπροσωπεί, ανέφερε, «εμείς οι Οικολόγοι ζητήσαμε συγνώμη. Νιώθουμε την ανάγκη, εμείς οι οικολόγοι να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί εμείς κάποια πράγματα τα ξέραμε. Δεν πιέσαμε όσο έπρεπε».


χριστουγεννιατικα γλυκα οι συνταγες της παρεας




αδενας στο ματι του σκυλου

τε πληροφορικης

κοντεινερ γραφεια

«Ποτέ δεν εργάσθηκα για τη Ρωσία», ξεκαθάρισε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο λίγο προτού αναχωρήσει για τη Νέα Ορλεάνη (πολιτεία της Λουιζιάνα), σχολιάζοντας το άρθρο της εφημερίδας The New York Times, η οποία την περασμένη Παρασκευή έγραψε ότι το FBI πραγματοποίησε μυστικά έρευνα για να διαπιστώσει αν ο Τραμπ ενεργούσε προς το συμφέρον της Ρωσίας.


«Ποτέ δεν εργάσθηκα για τη Ρωσία» επανέλαβε ο Τραμπ και συνέχισε: «Όχι μόνο δεν εργάσθηκα για τη Ρωσία, αλλά νομίζω ότι είναι και ντροπή που κάνατε ένα τέτοιο ερώτημα, γιατί όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα. Είναι απλώς ένα ψέμα της εφημερίδας».


Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post, που έγραψαν ότι είχε αποκρύψει λεπτομέρειες από το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και πήρε τις σημειώσεις των διερμηνέων του, ήταν ψευδές.


Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς, την ίδια ακριβώς ημέρα, είχε χαρακτηρίσει το περιεχόμενου του άρθρου ως ανοησίες.




τε πληροφορικης
τε πληροφορικης
ταξινομηση καρδιακων φυσηματων
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html

παραταση εσπα 2016

βοτανα μαγαζι αθηνα

Οι τοπικές αρχές συνέλαβαν δύο δράστες οι οποίοι φέρεται να έσκαψαν κατά μήκος του Σινικού Τείχους ψάχνοντας για αρχαία νομίσματα και τόξα με τη βοήθεια ανιχνευτών μετάλλων.


παραταση εσπα 2016

Στην περιοχή της αυτόνομης περιοχής της Εσωτερικής Μογγολίας, την Μπαοτού, το Τείχος είναι χτισμένο στις κορυφογραμμές των βουνών και ανά 1000 μέτρα έχει αμυντικούς πύργους - παρατηρητήρια. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν την ώρα που έσκαβαν γύρω από έναν αμυντικό πύργο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλά κλεμμένα αρχαία αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν αμέσως. Η παράνομη ανασκαφή αναφέρθηκε από εθελοντές φρουρούς οι οποίοι προστατεύουν το Σινικό Τείχος.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

παραταση εσπα 2016

Στην αυτόνομη περιοχή της εσωτερικής Μογγολίας το Σινικό Τείχος έχει έκταση 7.570 χλμ ή το 35% του συνόλου του Σινικού Τείχους.


Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβρη η Υπηρεσία Προστασίας της Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Κίνα, έπειτα από επιθεωρήσεις, είχε ζητήσει ενίσχυση των μέτρων προστασίας του Τείχους.


Το Σινικό τείχος είναι κινεζική οχύρωση που κατασκευάστηκε σταδιακά, προκειμένου να προστατευθεί η Κίνα από τις επιδρομές μογγολικών και τουρκικών φύλων.


Η κατασκευή του ξεκίνησε σταδιακά από τον 7ο αι. π. Χ., αλλά η σημερινή του μορφή οφείλεται κυρίως στη δυναστεία Μινγκ (τέλη του 14ου αι. με αρχές του 17ου αι. μ. Χ.).


Το Tείχος εκτείνεται σε συνολικό μήκος 8.850 χλμ, σύμφωνα με πρόσφατη μέτρηση, αποτελούμενο από 6.259 χλμ πραγματικού τείχους, 359 χλμ τάφρου και 2.232 χλμ φυσικών οχυρώσεων όπως λόφοι και ποταμοί.


Αποτελεί έτσι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις ανθρώπινο οικοδόμημα. Κατά άλλη σύγχρονη μέτρηση, το Σινικό Τείχος, με όλες τις διακλαδώσεις του, έχει συνολικό μήκος 21.196 χιλιόμετρα.



η στέρνα του μπλουμοσήφη
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html

μαυρα μαλλια με βοτανα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html
μαυρα μαλλια με βοτανα
Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Παρήγγειλε πίτσα με τον σουγιά στο χέρι!

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι (6/1/2019) στη Λαμία, σε κατάστημα εστίασης που βρίσκεται στην πλατεία Λαού.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html

Λίγο πριν τις 14:00, ένας 36χρονος άνδρας που αντιμετωπίζει προβλήματα με εξαρτησιογόνες ουσίες και είναι γνωστός στις Αρχές, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, μπήκε στο μαγαζί και ζήτησε να φάει πίτσα με την απειλή ενός σουγιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η πωλήτρια διατήρησε την ψυχραιμία της, ενώ ειδοποίησε την Αστυνομία, με την Άμεση Δράση να επεμβαίνει και να συλλαμβάνει τον 36χρονο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δράστης είχε μαζί του σουγιά με λάμα μήκους 6 εκατοστών και αντιμετωπίζει την κατηγορία περί όπλων και κατοχής.


αποπειρα δολοφονιας αμαλιας


μαυρα μαλλια με βοτανα
κτελ αθηνα για αραχωβα

ελληνική κυβέρνηση υπουργεία

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
ελληνική κυβέρνηση υπουργεία

Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύεται ιδιαίτερα ο ρόλος του διοικητικού Συμβουλίου και διαχωρίζεται περαιτέρω ο ρόλος των μετόχων - που διατηρούν καθοριστικό ρόλο στις στρατηγικές επιλογές-, από εκείνο των διοικητικών εκτελεστικών στελεχών.


γιαννης αποστολακης σεφ

Η βασική διοικητική αλλαγή έγκειται στην ανάληψη του εκτελεστικού ρόλου του διευθύνοντος συμβούλου της Olympia από τον Ρόμπυ Μπουρλά, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας Westnet. Ο κ. Μπουρλάς εντάχθηκε στο δυναμικό της Olympia το 2006 και έχει διατελέσει με επιτυχία σε διάφορες θέσεις ευθύνης στον όμιλο. Κατέχει BSc και MSc από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Cornell της Νέα Υόρκης, καθώς και M. B.A. από το Πανεπιστήμιο M. I.T. της Βοστώνης.


O κ. Κώστας Καραφωτάκης, μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Olympia, τοποθετείται σύμβουλος του ομίλου και μέλος του Δ. Σ με βασική ευθύνη τη στρατηγική επενδύσεων και ανάπτυξης του ομίλου.


κεραυνος καλαματας

Ο κ. Γιάννης Καραγιάννης παραμένει εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου και μέλος Δ. Σ..


Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η νέα δομή του ομίλου Olympia υλοποιείται για να μεταμορφώσει τον όμιλο σε ένα δυναμικό πολυεθνικό οργανισμό, με σύγχρονους μηχανισμούς εταιρικής διακυβέρνησης και για να αναδείξει το διοικητικό συμβούλιο, ως το κύριο όργανο αποφάσεων που θα διασφαλίσει την επιτυχημένη πορεία του ομίλου στο μέλλον.



ελληνική κυβέρνηση υπουργεία
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

ati omni hybrid maxx p3 review

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

«Η βία και η ανομία δυστυχώς επεκτείνονται από το κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας. Οι πολίτες νοιώθουν ανασφάλεια, καθώς κινδυνεύουν οι ίδιοι και οι περιουσίες τους από διάφορους ανεξέλεγκτους κουκουλοφόρους» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έφτασε στο πρωτοφανές σημείο να διαπραγματεύεται με κατηγορούμενους για τρομοκρατία και εν τέλει να κάνει ό, τι της ζητούν».


«Αυτό συνιστά βαρύ πλήγμα για τη δημοκρατική νομιμότητα και το κράτος δικαίου. Είναι πρόκληση για τους πολίτες που αισθάνονται απροστάτευτοι» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Εγγυώμαι ότι τα φαινόμενα αυτά θα σταματήσουν αμέσως από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Το ελληνικό κράτος δεν θα ανέχεται πράξεις ή απειλές βίας. Οι πολίτες θα προστατεύονται».


ati omni hybrid maxx p3 review

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπλήρωσε ότι η αστυνομία έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών.


«Θα της παρέχουμε την πολιτική κάλυψη για να επιτελέσει την αποστολή της. Οι φυλακές του Κορυδαλλού θα πάψουν να είναι άντρο όσμωσης ποινικών και τρομοκρατών. Οι τρομοκράτες θα μεταφερθούν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Οι πολίτες, ασχέτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, απαιτούν ασφάλεια στις πόλεις και τις γειτονιές τους. Να μας έχουν εμπιστοσύνη ότι αυτό θα συμβεί» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.



ati omni hybrid maxx p3 review
σαλατα με λαχανο και καροτο θερμιδες
δεκαετια εξηντα ελληνικα

περιβαλλοντικη μελετων αε

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
πλυμένη
περιβαλλοντικη μελετων αε

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος άφησε εκτός 12άδας τους Γιάννη Μπουρούση και Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου αποβλήθηκε στις αρχές της τρίτης περιόδου, για έντονη διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.


Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης με 13π.


Η ελληνική ομάδα άρχισε τον αγώνα με τους Καλάθη, Σλούκα, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Μήτογλου. Παρά τα δύο γρήγορα φάουλ του τελευταίου, η Εθνική ανοίγοντας το ρυθμό σε κάθε ευκαιρία είχε ένα μικρό προβάδισμα (2-4, 8-9) στο ξεκίνημα. Τα μακρινά σουτ των Τζάκσον και Ρουσέλ επέτρεψαν στη Γαλλία να ξεφύγει με πέντε, 16-11, με τη συμπλήρωση έξι λεπτών, την ώρα που και ο Παπαγιάννης αποχωρούσε νωρίς με δύο φάουλ. Το τρίποντο του Καουντί έφερε τους οικοδεσπότες στο 22-13, απέναντι στην Εθνική που έκλεισε το δεκάλεπτο στο -8, 22-14, έχοντας έξι λάθη. \


Η βελτιωμένη ελληνική άμυνα κράτησε χωρίς σκορ για σχεδόν τρία λεπτά τους «τρικολόρ», ωστόσο δεν αξιοποίησε αυτό το διάστημα επιθετικά και με διαδοχικά καρφώματα του Φαλ η Γαλλία έφτασε στο 26-15. Το τρίποντο του Παπαπέτρου και το γκολ-φάουλ του Παπαγιάννη έδωσαν επιθετικές λύσεις στην Ελλάδα, 28-21, ενώ ένα ακόμη μακρινό σουτ του Λαρεντζάκη και μια βολή μετά από κλέψιμο μείωσαν στους έξι, 35-29, 1:27 πριν το ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με 38-31.


Το καλό ξεκίνημα της Εθνικής στο τρίτο δεκάλεπτο με τη μείωση της διαφοράς στους πέντε, 42-37, δεν είχε συνέχεια. Τα σουτ του Τζάκσον και η αποβολή του Παπανικολάου για διαμαρτυρία επέτρεψαν στη Γαλλία με τρίποντο του Μπατούμ να φτάσει για πρώτη φορά στο +13, 50-37, μετά από τριάμισι λεπτά. Η ελληνική ομάδα αντέδρασε με οκτώ διαδοχικούς πόντους του Παπαγιάννη, 55-45, αλλά ο Μπατούμ πότε σκοράροντας και πότε δημιουργώντας προκαλούσε διαρκώς προβλήματα και η περίοδος ολοκληρώθηκε με 65-51. Μια ασίστ και ένα τρίποντο του Σλούκα οδήγησαν στο 69-56 στο πρώτο τετράλεπτο του τέταρτου δεκαλέπτου. Η Γαλλία, ωστόσο συντήρησε τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα κι έφτασε στη νίκη με 84-68.


Δεκάλεπτα: 22-14, 38-31, 65-51, 84-68.


Γαλλία (Κολέ): Μπατούμ 13 (12 ασίστ, 5 κλεψ.), Καουντί 10 (6 ριμπ.), Τζαϊτέ 8, Νουά 2 (3 ριμπ.), Λεσόρ 10 (5 ριμπ.), Κοφί 5 (6 ριμπ.), Ρουσέλ 6, Ζουλιέν 2, Λακόμπ 7 (3 ριμπ.), Τζάκσον 13 (3 ριμπ.), Φαλ 8 (4 ριμπ.), Κονατέ.


Ελλάδα (Σκουρτόπουλος): Ντόρσεϊ 2 (2 ριμπ., 2 ασίστ), Λαρεντζάκης 8, Καλάθης 4 (5 ασίστ, 3 ριμπ.), Σλούκας 12 (5 ασίστ, 2 ριμπ.), Μαργαρίτης 1 (2 ριμπ., 2 κλεψ.), Παπαγιάννης 13 (3 ριμπ.), Πρίντεζης 5 (2 ριμπ., 2 κλεψ.), Παπανικολάου 7, Μάντζαρης, Παπαπέτρου 8 (3 ριμπ.), Βασιλόπουλος 2 (2 κλεψ.), Μήτογλου 6.




περιβαλλοντικη μελετων αε
νεα εξαφανιση στα γιαννενα