Thursday, January 31, 2019

τραγουδιστες με αναπηρια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

Στην πρώτη εκπομπή η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου, οι συντελεστές της εκπομπής εκθείαζαν τον Ρώσο πρόεδρο για την καλή φυσική του κατάσταση, το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας, την αγάπη του για τα παιδιά και την παρέμβαση που έκανε με τον τηλεοπτικό του διάγγελμα για το νομοσχέδιο της ρωσικής κυβέρνησης που προβλέπει την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης η οποία είχε σκοπό να μετριάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε στην ρωσική κοινωνία.


Η εκπομπή ανακοινώθηκε από το κανάλι «Ρωσία-1» την παραμονή της προβολής της, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το περιεχόμενο της, για το κάθε πότε θα προβάλλεται και ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.


ταξι και φπα

Στη συνέχεια όμως διευκρινίστηκε ότι κάθε εβδομάδα ο παρουσιαστής Βλαντίμιρ Σολοβιόφ και οι προσκεκλημένοι του θα μιλούν για το έργο και τον τρόπο με τον οποίο ξεκουράζεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος εμφανίσθηκε στην πρώτη εκπομπή περιέγραψε την εκπομπή ως μια προσπάθεια να δείξουν πως περνάει την εβδομάδα ο πρόεδρος της χώρας.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

2018 08 27T160255Z 253848629 RC1F82122B90 RTRMADP 3 RUSSIA PUTIN
Πηγή: Sputnik/Alexei Nikolsky/Kremlin via REUTERS


Ο παρουσιαστής της εκπομπής Σαλαβιόφ, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου την περασμένη εβδομάδα, το οποίο ήταν αρκετά φορτωμένο, αφού βρέθηκε στο Κεμέροβο, το Νοβοσιμπίρσκ, τη Μόσχα και το Σότσι.


Στην πρώτη αυτή εκπομπή ο Σαλαβιόφ έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο τηλεοπτικό διάγγελμα του Ρώσου προέδρου για το νομοσχέδιο της ρωσικής κυβέρνησης που προβλέπει την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, λέγοντας ότι την απόφαση για το τηλεοπτικό διάγγελμα την πήρε μόνος του ο Ρώσος πρόεδρος, όπως μόνο τους έγραψε και το κείμενο του διαγγέλματος.


Ρωσία: Διάγγελμα Πούτιν για τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό



τραγουδιστες με αναπηρια
τραγουδιστες με αναπηρια
πάχη μεγάρων χάρτης

No comments:

Post a Comment