Thursday, January 31, 2019

ελάτη τρικάλων αξιοθέατα

εμμηνοπαυση πονοσ στο στηθοσ
ελάτη τρικάλων αξιοθέατα

«Στον τοίχο, εκτός στόχων, και στην ύφεση έριξε τη χώρα η κυβέρνηση στην οποία υπουργός Οικονομικών ήταν ο κ. Στουρνάρας», υποστήριξε ο Ν. Παππάς μέσω της «Εφημερίδας των Συντακτών» και κάλεσε τον κεντρικό τραπεζίτη να πάρει θέση αν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις των ευρωπαϊκών θεσμών ή του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία.


Επικριτικός εμφανίστηκε και απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, θυμίζοντας ότι «παρέλαβε το χρέος στα 100 δισεκατομμύρια και το παρέδωσε στα 180, θα περίμενε κανείς μια λέξη αυτοκριτικής».


«Αλίμονο αν αφήσουμε την Ελλάδα σε αυτούς που την χρεοκόπησαν. Ο ελληνικός λαός ακούει ανθρώπους όπως ο κ. Σημίτης να μιλούν ως εκπρόσωποι της ΝΔ και βγάζει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα», ανέφερε ακόμη στη συνέντευξή του.


Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, σημείωσε πως «η β' αξιολόγηση κλείνει με παρεμβάσεις που έχουν μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα» και με αφορμή τη διαπίστωση αυτή, επιτέθηκε στην ΝΔ τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν έχει πρόβλημα με τα αρνητικά μέτρα και τις περικοπές. Έχει πρόβλημα με τα θετικά ισοδύναμα, αυτά καταψηφίζει».


Μάλιστα, εκτίμησε ότι «η ΝΔ θα πληρώσει βαρύ πολιτικό τίμημα» εξαιτίας της επιλογής της να κατηγορεί την κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση.



ελάτη τρικάλων αξιοθέατα
ξυσιμο γεννητικων οργανων
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

No comments:

Post a Comment