Wednesday, February 20, 2019

μπερναρ και μπιανκα disney

μπερναρ και μπιανκα disney

Η Βελγική εφημερίδα Nieuwsblad φιλοξενεί άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο 28χρονος παίκτης έχει εκφράσεις σκέψεις να φύγει από την Ελλάδα καθώς είναι τρομοκρατημένος από τη ληστεία στο σπίτι του.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

καλιφορνια νεκροι

μπερναρ και μπιανκα disney

«Ο Βαντίς Οτζίτζα ίσως φύγει μετά από 6 μήνες παρουσίας στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος Βέλγος αποκάλυψε ότι φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειας του, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του» αναφέρει ο πρόλογος του κειμένου.


18443783
(Οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι η οικογένειά του Οφόε (δ.) τον πιέζει να φύγουν από την Ελλάδα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΧΑΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ)


«Το πρωί του Σαββάτου, η οικία του Οτζίτζα έπεσε θύμα διαρρηκτών, που έκλεψε κοσμήματα και μετρητά. Ο παίκτης, η σύντροφός του και η 5 μηνών κόρη τους δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Μεγαλύτερη ζημιά είναι η ψυχολογική επιβάρυνση του παίκτη, καθώς δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής, που έχει πέσει θύμα διαρρηκτών. Πριν λίγες εβδομάδες έγινε απόπειρα στο σπίτι του Προτό και φαίνεται ότι οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού, έχουν γίνει στόχος σπείρας διαρρηκτών. Η οικογένεια του Οφόε, του επεσήμανε ότι φοβούνται πολύ και πιθανότατα η φυγή του να είναι μονόδρομος. Ο παίκτης έχει «ανοικτά τα αφτιά» του και θα εξετάσει τις επιλογές του».


σελήνη κενή πορείας σεπτέμβριος 2017

1BelgiumOfoe2017 11 14 1023
(Το δημοσίευμα της Βελγικής εφημερίδας)


Στην επόμενη παράγραφο αναφέρεται πως ο Οτζίτζα επέλεξε τον Ολυμπιακό και ότι η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι πρωταρχικό μέλημα του.


No comments:

Post a Comment