Sunday, March 10, 2019

χαζόσ συνωνυμα

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html
χαζόσ συνωνυμα

«Σχετικά με το εμπόριο, δεδομένων των τελευταίων ημερών, υπήρξαν σημαντικές διαφωνίες» υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών του Καναδά Μπιλ Μορνό, σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους.


«Οι Αμερικανοί αποφάσισαν, όπως εμείς το βλέπουμε, να προβούν σε ενέργειες που δεν είναι σε καμία περίπτωση εποικοδομητικές, στην πραγματικότητα είναι καταστροφικές για την ικανότητά μας να πετύχουμε πράγματα στο θέμα των δασμών στο αλουμίνιο και τον χάλυβα» υπογράμμισε ο Καναδός υπουργός, μετά το τέλος των συνομιλιών.


χαζόσ συνωνυμα

Επιπλέον, στο τέλος της τεταμένης Συνόδου, οι υπουργοί Οικονομικών των 7 ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη ζήτησαν από τον Αμερικανό ομόλογό του Στίβεν Μνούτσιν να μεταφέρει στον Λευκό Οίκο την «ομόφωνη ανησυχία και απογοήτευσή» τους σχετικά με το θέμα των αμερικανικών δεσμών.


πενταδα παναθηναικου μπασκετ

«Οι υπουργοί και οι διοικητές των Κεντρικών Τραπεζών συμφώνησαν ότι η συζήτηση πρέπει να συνεχιστεί στη Σύνοδο σε επίπεδο αρχηγών κρατών στο Σαρλεβουά, όπου χρειάζεται η ανάληψη αποφασιστικής δράσης. Στόχος θα πρέπει να είναι να αποκατασταθούν οι συλλογικές συνεργασίες για την προώθηση του ελεύθερου, δίκαιου, προβλέψιμου και αμοιβαίως επωφελούς εμπορίου» επισημαίνεται στο κοινό ανακοινωθέν της G7 που συνέταξε ο Καναδάς.


Η Γαλλία κάνει κάλεσμα να αποφευχθεί ο εμπορικός πόλεμος



στρατος βασικη εκπαιδευση

No comments:

Post a Comment