Wednesday, March 20, 2019

αξιοθεατα στη θεσσαλια

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

Καθώς ο πρόεδρος Τραμπ ολοκλήρωνε την εβδομαδιαία επίσκεψή του στην Ευρώπη, χαρακτήρισε ως «εχθρούς» τους παραδοσιακούς συμμάχους της Ουάσινγκτον, ενώ παρουσίασε την Ρωσία ως αρκετά σημαντική, ώστε να είναι ανταγωνιστική απέναντι στις ΗΠΑ.


Από την άλλη μεριά, ο προκάτοχος του στον Λευκό Οίκο Μπαράκ Ομπάμα είχε χαρακτηρίσει την Ρωσία ως μία περιφερειακή δύναμη, η οποία εξαφανίζεται σταδιακά.


Ο Τραμπ από την πλευρά του κατά την συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την προσωπική συνάντησή του με τον Πούτιν απέφυγε την άσκηση κριτικής προς τον Ρώσο πρόεδρο.


Ο ίδιος έδωσε έμφαση στον χαρακτηρισμό του «ανταγωνιστή» που απηύθυνε στον Πούτιν ως προς την διάσταση του κομπλιμέντου.


αξιοθεατα στη θεσσαλια

Σε μία διαφορετική περίπτωση ο Τραμπ παρενέβη προκειμένου να απαντήσει σε μία στοχευμένη ερώτηση που είχε γίνει στον Πούτιν, ενώ πριν από λίγες ημέρες προηγήθηκε η απαγγελία κατηγοριών κατά 12 Ρώσων πρακτόρων από τον ειδικό ανακριτή με εισαγγελικά καθήκοντα Ρόμπερτ Μιούλερ.


Οι Ρώσοι πράκτορες κατηγορούνται για την ηλεκτρονική υποκλοπή στοιχείων από την Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος, το 2016, ώστε ο Τραμπ να βοηθηθεί απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον.




αξιοθεατα στη θεσσαλια
κουταλακια για spinning
περιοδος βικιπαιδεια
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

No comments:

Post a Comment