Sunday, March 17, 2019

πόλο μπλουζάκια

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html
πεδίο βολής τσερίου

Με την ημερομηνία της εξόδου (29 Μαρίου), να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, βυθίζοντας την πολιτική σκηνή της Βρετανίας στο απόλυτο χάος, η βασίλισσα ζήτησε από τους βουλευτές να ξεφύγουν από τα στεγανά και να επιλύσουν την κρίση.


Κατά τη διάρκεια της ετήσιας ομιλίας της στο Ινστιτούτο Γυναικών του Νόρφλοκ, η βρετανίδα μονάρχης δεν αναφέρθηκε στο Brexit αυτό καθ’ αυτό, τόνισε, όμως πως κάθε γενιά έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις.


«Καθώς αναζητούμε νέες απαντήσεις στη σύγχρονη εποχή, εγώ τουλάχιστον προτιμώ τις δοκιμασμένες συνταγές, όπως το να μιλάμε όμορφα ο ένας για τον άλλον και να σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις. Να συνεργαζόμαστε για να βρίσκουμε ένα κοινό έδαφος και να μην χάνουμε ποτέ την ευρύτερη εικόνα", είπε η βασίλισσα.


Τα σχόλιά της ερμηνεύτηκαν ως ένα κωδικοποιημένο μήνυμα προς τους πολιτικούς της χώρας.


πόλο μπλουζάκια

πόλο μπλουζάκια

Ενδεικτικός είναι ο τίτλος της εφημερίδας Times: «Σταματήστε τη διαμάχη για το Brexit, λέει η βασίλισσα στους αντιμαχόμενους πολιτικούς», ενώ το BBC ανέφερε ότι αναμφίβολα η βασίλισσα στέλνει ένα μήνυμα.


Ως επικεφαλής του κράτους η βασίλισσα παραμένει δημοσίως ουδέτερη στην πολιτική και δεν ψηφίζει παρότι, ενόψει του δημοψηφίσματος του 2014 για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, είχε κάνει μια έμμεση έκκληση προς τους Σκωτσέζους να αναλογιστούν σοβαρά το μέλλον τους.




καφε καστορινα μποτακια
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

No comments:

Post a Comment