Thursday, March 7, 2019

στικτο οζιδιο πνευμονας

στικτο οζιδιο πνευμονας

Στη συνάντηση η διοίκηση της Super League, αλλά και οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ, θα αναλύσουν στον κ. Βασιλειάδη τις ενστάσεις τους για τη διακοπή του πρωταθλήματος, με την κυβέρνηση πάντως να εμφανίζεται αποφασισμένη στο να φτάσει την υπόθεση μέχρι το… τέλος.


Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην παιχτεί ποδόσφαιρο στη Super League πριν τελεσιδικήσουν όλες οι υποθέσεις που έχουν καταλήξει στα δικαστήρια, πράγμα που σημαίνει πως είναι απίθανο να υπάρξει πρωτάθλημα πριν το Σαββατοκύριακο 31/3-1/4, δηλαδή μετά τη διακοπή για τα φιλικά των εθνικών ομάδων.


ζωντανη αμμος

αρλετα ας ερχοσουν για λιγο

Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, καθώς ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν… ενδιαφέρεται αν οι ελληνικές ομάδες μείνουν εκτός διεθνών διοργανώσεων, αν πρώτα δεν υπάρχουν οι απαραίτητες δεσμεύσεις και η συμφωνία για νέο πλαίσιο, νέο ποινολόγιο για να μπορέσει να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html


«Αν δεν πάρουμε δεσμεύσεις, αν δεν σταματήσουν οι δηλώσεις, αν δεν συμφωνήσουμε το νέο κανονιστικό πλαίσιο, το νέο ποινολόγιο, θα φτάσουμε μέχρι τέλους. Εμείς δεν πρόκειται να ρισκάρουμε τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια γιατί αυτοί είναι κοκόρια. Η ΕΠΟ, η Λίγκα και οι τακτικοί δικαστές να κάνουν άμεσα αναμόρφωση του κανονιστικού πλαισίου, το οποίο δεν είναι επαρκές. Ας γίνει και Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί. Αν δεν κάνουν μορατόριουμ οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και αν δεν δεχτούν να εισαχθούν στο ποινολόγιο οι ποινές για τις εμπρηστικές τους δηλώσεις, εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Δεν πιεζόμαστε καθόλου. Εμάς δεν μας κρατάει κανένας. Δεν μπορούν να βγαίνουν οι άνθρωποι που ήταν της εξυγίανσης και να κάνουν αυτά τα πράγματα και να σφάζονται. Έχουν όλοι τους ευθύνη».



«Αν θέλουν οι ομάδες να βγουν στην Ευρώπη θα πρέπει να κάτσουν όλοι στο τραπέζι για να σταματήσει αυτή η αηδία», είπε επίσης ο υφυπουργός μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.


Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση αποφάσισε χθες την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ ο κ. Βασιλειάδης γνωστοποίησε την απόφαση και στην FIFA, με επιστολή του στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ελήφθη.





στικτο οζιδιο πνευμονας
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

No comments:

Post a Comment