Friday, March 8, 2019

αντονέν αρτώ ποιηματα

κουτι για υγρασια
αντονέν αρτώ ποιηματα

Ο Πάνος Καμμένος προχώρησε σε μια δήλωση-βόμβα, τονίζοντας ότι θα παραιτηθεί από υπουργός όταν θα ολοκληρωθεί η συνταγματική αναθεώρηση στην πΓΔΜ. Η εν λόγω δήλωση προκάλεσε δυσφορία στο Μαξίμου, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Άμυνας να προχωρά σε διευκρινιστική δήλωση επανερχόμενος στην πάγια θέση του, ότι δηλαδή θα παραιτηθεί όταν η συμφωνία τεθεί προς ψηφοφορία στην ελληνική βουλή.


Άμεση ήταν, ωστόσο, η αντίδρασή του στο ζήτημα του Τέρενς Κουίκ, που ετέθη χτες εκτός κόμματος. Ο κ. Κουίκ είχε διαχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό τη θέση του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο ονοματολογικό. Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου θυμίζουν ενίοτε… χρησμό, με τη στάση του κυβερνητικού εταίρου να προκαλεί τακτικά σύγχυση.


Όπως αναφέρουν πηγές, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν σκοπεύουν να στηρίξουν καμία πρόταση μομφής που θα κατατεθεί από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας αλλά σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός λάβει την πρωτοβουλία να μετατρέψει τη διαδικασία σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση τότε το ενδεχόμενο να μην του παράσχουν στήριξη παραμένει ανοιχτό.





αντονέν αρτώ ποιηματα
νιρβάνα κινηματογράφος
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

No comments:

Post a Comment