Tuesday, March 12, 2019

μπαταριες online

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html
μπαταριες online

«Συμφωνήσαμε», δήλωσε ο κ. Ζεεχόφερ και έκανε λόγο για μια «πάρα πολύ βιώσιμη λύση», αναφερόμενος στην δημιουργία κλειστών κέντρων ασύλου κοντά στα γερμανικά σύνορα, ενώ σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους επιβεβαίωσε πως δεν θα αποχωρήσει από την θέση του υπουργού Εσωτερικών.


«Πιστεύω ότι έπειτα από σκληρή πάλη και δύσκολες μέρες βρήκαμε έναν καλό συμβιβασμό», δήλωσε με τη σειρά της η καγκελάριος ανακοινώνοντας την συμφωνία με τον κυβερνητικό της εταίρο.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

«Θα εγκαταστήσουμε στην Γερμανία κέντρα τράνζιτ. Έτσι διατηρείται ακριβώς το πνεύμα της εταιρικότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ταυτόχρονα γίνεται ένα αποφασιστικό βήμα για την αποκατάσταση της τάξης στην δευτερογενή μετανάστευση», πρόσθεσε.


Πάντως, πριν από την συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία υποτίθεται ότι θα αποτελούσε την ύστατη προσπάθεια γεφύρωσης των διαφορών τους, ο Χορστ Ζεεχόφερ έκανε δηλώσεις που συζητήθηκαν έντονα.


«Δεν θα αφήσω να με απολύσει μια καγκελάριος η οποία είναι καγκελάριος μόνο χάρη σε μένα», είπε στην Sueddeutsche Zeitung και σημείωσε: «Βρίσκομαι σε μια κατάσταση η οποία είναι για μένα αδιανόητη. Το άτομο το οποίο βοήθησα να ανέβει στη σέλα, με πετάει τώρα έξω».


«Μπορώ να μείνω σε μια θέση, αν η βασική γραμμή δεν είναι σωστή;» διερωτήθηκε.


Νωρίτερα, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Χορστ Ζεεχόφερ, συναντήθηκαν για συνομιλίες με τη μεσολάβηση του προέδρου του γερμανικού κοινοβουλίου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όπως μετέδωσε το Γερμανικό πρακτορείο.


«Η Ένωση βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού», φέρεται να είπε ο κ. Σόιμπλε κατά την κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των δύο κομμάτων, η οποία διήρκεσε μόλις μισή ώρα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.




μπαταριες online
τι βιβλιο ειναι αυτο β δημοτικου
λαφαζανης βιογραφια

No comments:

Post a Comment