Wednesday, March 13, 2019

shop outlet canada reviews

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html
καιρος δραμας μετεο

Βίντεο-ντοκουμέντο που τράβηξε ένα από τα παιδιά που επέβαιναν στο μοιραίο λεωφορείο δίνει νέα τροπή στο δράμα. Τα αγόρια γελούν, ευτυχισμένα για τη μέρα που έχουν μπροστά τους, μέρα που όμως θα λάβει σύντομα μία απρόσμενη και άκρως τραγική τροπή.


Το παιδί που τραβούσε το βίντεο σκοτώθηκε στην επίθεση, όπως και πολλοί συμμαθητές του.


περιφερειες μακεδονιας

Η αεροπορική επιδρομή, που έπληξε το σχολικό λεωφορείο, εξαπολύθηκε από τον υπό την Σαουδική Αραβία συνασπισμό. Οι Σαουδάραβες από το 2015 επιτίθενται συνεχώς εναντίον των ανταρτών Χούτι της Υεμένης.


shop outlet canada reviews

Οι μαθητές, ηλικίας περίπου 6 έως 11 ετών, όπως αναφέρει το CNNi, προ της επίθεσης είχαν επισκεφθεί ένα νεκροταφείο ανταρτών.


shop outlet canada reviews

«Λόγω του πολέμου, τα περισσότερα πάρκα και οι κήποι έχουν καταστραφεί», εξήγησε ο 40χρονος δάσκαλος Yahya Hussein. «Οι ωραιότερες περιοχές είναι μαρτυρικά ιερά και τεμένη», συμπλήρωσε, μιλώντας στο αμερικάνικο δίκτυο.


«Ήταν τόσο ενθουσιασμένοι για την εκδρομή», σημείωσε, ακόμη, ο Hussein. «Ήταν το μόνο θέμα για το οποίο συζητούσαν τις τελευταίες μέρες».


Στο βίντεο, που δημοσιεύει το CNNi, οι μαθητές καταγράφονται να αναγιγνώσκουν στίχους από το κοράνι, πριν ξεκινήσουν να παίζουν κυνηγητό στο νεκροταφείο.





https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html

No comments:

Post a Comment