Sunday, February 3, 2019

θεσσαλονικη ρετζικι χαρτης

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html
πονολαιμος βηχας πονοκεφαλος
η λαιδη και ο αλητης online filmer
θεσσαλονικη ρετζικι χαρτης

Όπως αναφέρουν τα αποτελέσματα της έρευνας, στην ερώτηση εάν θεωρούν ότι οι μετανάστες κάνουν κακό στην ελληνική οικονομία, το 65% απάντησε θετικά ενώ ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 59% δήλωσε πως «τους παίρνουν τις δουλειές», ενώ το ίδιο ποσοστό απάντησε ότι οι μετανάστες κάνουν μεγαλύτερη χρήση των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας από όσο συνεισφέρουν σε επίπεδο φόρων.


Η έρευνα αυτή δείχνει επιπλέον τη σημασία που έχει για τους Έλληνες πολίτες η πολιτισμική ομοιογένεια της χώρας. Για παράδειγμα, για το 63% των Ελλήνων η χώρα τους έχει γίνει χειρότερο μέρος για να ζει κανείς, εξαιτίας της μετανάστευσης και για το 57% η πολιτιστική ζωή της Ελλάδας υποβαθμίζεται λόγω των μεταναστών, αντί να εμπλουτίζεται.


Για το ένα τρίτο των ερωτηθέντων, η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να είναι γενναιόδωρη στην απόδοση του καθεστώτος του πρόσφυγα σε όσους το ζητάνε, ενώ το 44,4% πιστεύει ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους μετανάστες που έφτασαν στη χώρα με το πρόσφατο κύμα λίγο ή πολύ καλύτερα σε σχέση με τους γηγενείς, το 29,2% ότι τους αντιμετωπίζει το ίδιο και το 26,5% λίγο ή πολύ χειρότερα.


θεσσαλονικη ρετζικι χαρτης



https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

No comments:

Post a Comment