Monday, February 18, 2019

ελληνιδα εγινε μουσουλμανα

νεα για τρομοκρατια

Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους οι γονείς και τρία από τα παιδιά τους, ενώ αγνοούνται ακόμη τρία παιδιά, ηλικίας 12, 15 και 16 ετών. Οι αστυνομικοί δεν ξέρουν αν επέβαιναν μέσα στο όχημα όταν έπεσε από τον γκρεμό μέσα στη θάλασσα.


Παρακάτω ακολουθούν όλες οι πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το CNNi, για το μυστήριο έως και τώρα.


Τα παιδιά


Τα παιδιά είχαν υιοθετηθεί από το Τέξας το 2006 και 2009, σύμφωνα με την Tiffani Butler, εκπρόσωπο Τύπου Αστυνομικού Τμήματος της εν λόγω πολιτείας. Παραμένει άγνωστο αν και τα έξι παιδιά – ήταν όλα υιοθετημένα – είχαν δοθεί στην οικογένεια με νόμιμες διαδικασίες.


Αρχικώς, το 2006, υιοθετήθηκαν η Abigail, η Hannah και ο Markis, τρία αδέλφια από το Κολοράντο. Ακόμη τρία αδέλφια η Sierra, ο Jeremiah και ο Devonte, έγιναν μέλος της ίδιας οικογένειας το 2009.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

Ο Devonte, ο οποίος είναι αφροαμερικανός, είχε γίνει ευρέως γνωστός το 2014, όταν μία φωτογραφία του είχε γίνει viral στο διαδίκτυο. Το καρέ, που κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο, τον έδειχνε να αγκαλιάζει έναν λευκό αστυνομικό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Πόρτλαντ του Όρεγκον σχετικά με τις δολοφονίες μελών της αφροαμερικανικής κοινότητας.



The little boy in this staged photo, Devonte Hart has been reported as missing with two of his sisters. His two mothers and his other three siblings have been found dead in an SUV that went off of a cliff and into the ocean. pic.twitter.com/6oGhliLFY4

— Wyborn “Wybie” Lovat (@BeBraesFull) 30 Μαρτίου 2018


ελληνιδα εγινε μουσουλμανα
ελληνιδα εγινε μουσουλμανα
ρεαλ νεουσ
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

No comments:

Post a Comment