Saturday, February 2, 2019

καφετιερα φιλτρου με προγραμματισμο

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html
ανοιχτο ωοειδες τριμμα
καφετιερα φιλτρου με προγραμματισμο
καφετιερα φιλτρου με προγραμματισμο

Η ακριβής τοποθεσία των σορών τους παρέμενε μυστήριο έως και φέτος τον Ιούλιο, όταν ερευνητές ομάδας, που έφτιαξε η Εθνική Ωκεανική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση, ξεκίνησαν το δύσκολο έργο του εντοπισμού της πρύμνης. Κάτι που κατόρθωσαν με τη χρήση εξελιγμένων εργαλείων.


Ο Daryl Weathers, μέλος του πληρώματος του USS Abner Read, δήλωσε έκπληκτος από την ανακάλυψη.


Ο 94χρονος σήμερα Weathers περιέγραψε πώς το πλήρωμα προσπάθησε να σώσει όσους έπεσαν στη θάλασσα μετά την έκρηξη, όμως, όπως είπε, υπήρχε διαρροή καυσίμων στο σημείο, γεγονός που έκανε την ανάσυρση τους πολύ δύσκολη.


αγιος νικολαος ρηγιλλης

«Γλιστρούσαν και δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε», είπε στο CNNi. Το πλήρωμα έριξε μία βάρκα στο νερό και σωσίβια, όμως, οι καιρικές συνθήκες έκαναν τις προσπάθειες διάσωσης σχεδόν αδύνατες.


Η περιοχή του συμβάντος ήταν γνωστή, όμως οι ειδικοί επικεντρώθηκαν φέτος στον εντοπισμό της ναυαγισμένης πρύμνης. Τον Ιούλιο, τα σόναρ εντόπισαν το πιθανό σημείο στο οποίο βρισκόταν και ένα όχημα στάλθηκε για έρευνα.


«Εισήλθαμε σε μία εξερεύνηση νέας γενιάς», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Mark Moline, διευθυντής της Σχολής Ναυτικής Επιστήμης και Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουεαρ και συνιδρυτής του προγράμματος έρευνας.


«Νέοι αισθητήρες και εξελιγμένα υποβρύχια ρομπότ που μπορούν να στείλουν εικόνες σε πραγματικό χρόνο και να οδηγήσουν σε νέες ανακαλύψεις».





https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html

No comments:

Post a Comment