Friday, February 1, 2019

φωτογραφιες γαμου next day

επιτρεπω στον υιο μου

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν και με φόντο τα δύσκολα εθνικά θέματα που έρχονται στο προσκήνιο, ο πρωθυπουργός ζήτησε συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, με τον οποίο θα συζητήσει, στις 16:30 στο Μαξίμου, την πρόταση νόμου για τη συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html

φωτογραφιες γαμου next day

Οι σχέσεις των δύο αρχηγών σε προσωπικό επίπεδο ήταν πάντα καλές, ενώ ο πρωθυπουργός μέσω αυτής της συνάντησης στέλνει μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες:



  • Η αναζήτηση ευρύτερων συμμαχιών σε πολιτικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο βρίσκει ανταπόκριση από τον Σταύρο Θεοδωράκη

  • Ο κ. Θεοδωράκης δείχνει ωριμότητα στα εθνικά θέματα και γι’αυτό εισακούγεται. Εξάλλου, αντίστοιχη πρόταση είχε κάνει και ο κ. Μητσοτάκης, η οποία όμως δεν είχε καμία τύχη για ευνόητους λόγους.

  • Η προκλητικότητα της Τουρκίας απαιτεί εθνική ομοψυχία και ότι τάσσεται υπέρ αυτής

  • Ότι δεν χωρούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες με αφορμή τα εθνικά θέματα, κάτι με το οποίο συμφωνεί ο κ. Θεοδωράκης


Η συνάντηση προκάλεσε διαδικτυακό διαξιφισμό μεταξύ Γεννηματά-Θεοδωράκη. Η κα Γεννηματά επανήλθε χθες στο θέμα και χαρακτήρισε «ρομαντικό» τον Σταύρο Θεοδωράκη τον οποίο «εκμεταλλεύεται» ο πρωθυπουργός προσθέτοντας πως «με τον Σταύρο προχωράμε μαζί, είναι μέσα στο Κίνημα Αλλαγής, προχωράμε με τις δυσκολίες μας…»


Οι τριβές στο Κίνημα Αλλαγής είναι εμφανείς με διάφορες αφορμές ενόψει του συνεδρίου. Πληροφορίες που περιγράφουν το κλίμα επικαλούνται δημοσίευμα εφημερίδας που έκανε λόγο για εισηγήσεις που δέχεται η κα Γεννηματά για διαγραφή του Σταύρου Θεοδωράκη και η οποία θεωρήθηκε, από πλευράς του, εχθρική κίνηση.




φωτογραφιες γαμου next day
λαμπουσης τρυφωνας
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html

No comments:

Post a Comment