Wednesday, February 20, 2019

παραδοσιακα γλυκα on line

γκαραζοπορτες ραφηνα
παραδοσιακα γλυκα on line

Σύμφωνα με την επείγουσα ανακοίνωση που απευθύνεται τόσο στους διευθυντές σχολείων όσο και στα ΜΜΕ ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Αθανάσιος Γαλήνας, εφιστά την προσοχή για το γιαπωνέζικο σίριαλ και περιοδικό κινουμένων σχεδίων «Death Note» το οποίο όπως σημειώνει έφτασε σε σημείο να επηρεάζει εφήβους ανά τον κόσμο, ενώ ήδη έχουν καταγραφεί σοβαρά περιστατικά ακόμα και δολοφονία.


μεγκα σειρες τουρκικες ζωες παραλληλες

Ο ίδιος ζητά από τους διευθυντές σχολείων όλων των βαθμίδων αλλά και από τα ΜΜΕ να ενημερώσουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους για το συγκεκριμένο ζήτημα εφιστώντας την προσοχή όλων προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.


Στην ανακοίνωση του ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών αναφέρει:


παραδοσιακα γλυκα on line

«Με αφορμή πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Εισαγγελίας, και σε εκτέλεση της με αριθμό 5155/18.06.2018 παραγγελίας της κας Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στους ανηλίκους, και κυρίως στους εφήβους, σχετικά με την επικινδυνότητα του “Death Note”, γιαπωνέζικου σίριαλ κινουμένων σχεδίων, όπου «ο καλός ήρωας θέλει να σώσει τον κόσμο σκοτώνοντας μέσα από ένα ημερολόγιο με υπερφυσικές δυνάμεις τους κακούς».


Το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι σειρά ιαπωνικών manga, σε σενάριο 'Οομπα Τσογκούμι και εικονογράφηση Τακέσι Ομπάτα. Πρόκειται για την ιστορία του μαθητή λυκείου Γιαγκάμι Λάιτ, ο οποίος ανακαλύπτει ένα τετράδιο, με το οποίο μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε, απλά γράφοντας το όνομά του σε αυτό σκεπτόμενος το πρόσωπό του. Η πλοκή παρακολουθεί τις προσπάθειες του να καθαρίσει από τους εγκληματίες μία «κοινωνία που σαπίζει» και να γίνει ο ίδιος κριτής και «θεός ενός νέου κόσμου» οδηγούμενος σταδιακά στην παράνοια. Εμπόδιο στα σχέδια του στέκεται η αστυνομία με την πολύτιμη βοήθεια του καλύτερου ντετέκτιβ του κόσμου, του «L».



https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

No comments:

Post a Comment