Friday, May 31, 2019

κινηματογραφικο στουντιο συρος

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

Την ημέρα αυτή κληρώνει για δύο από τα πιο σημαντικά φετινά σχέδια αποκρατικοποιήσεων. Την πώληση του 66% των μετοχών του ΔΕΣΦΑ και τη μακροχρόνια παραχώρηση της Εγνατίας Οδού.


Στην περίπτωση του ΔΕΣΦΑ, πρόκειται να καταθέσουν τις δεσμευτικές προσφορές τους οι δύο μονομάχοι για την απόκτηση του 66%, όσο για την Εγνατία Οδό, εκπνέει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 35ετή τουλάχιστον παραχώρησή της.


σερβιτοροι αγγελιες

Η προσοχή θεσμών και κυβέρνησης θα είναι στραμμένη στο ΤΑΙΠΕΔ, δεδομένου ότι από τον ΔΕΣΦΑ το προσδοκώμενο τίμημα είναι τουλάχιστον 400 εκατ. ευρώ και από την Εγνατία Οδό 50 εκατ. ευρώ.


ψαλιδια κομπος

κινηματογραφικο στουντιο συρος

Ο προϋπολογισμός 2018 προβλέπει έσοδα από αποκρατικοποιήσεις συνολικού ύψους 2,7 δισ. ευρώ, έναντι εκτιμώμενων εισπράξεων 1,6 δισ. ευρώ το 2017. Πιο απλά προβλέπει πως σε μηνιαία βάση θα εισρέουν κατά μέσον όρο 225 εκατ. ευρώ από ιδιωτικοποιήσεις.


κινηματογραφικο στουντιο συρος

ματ νιλσεν

τσαντες απο φελτ
ματ νιλσεν

Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε στον ημιτελικό του λονδρέζικου τουρνουά του Ράφα Ναδάλ με 6-4, 3-6, 7-6(9), 3-6 και 10-8, μετά από συγκλονιστικό ματς, που διακόπηκε χθες, λόγω του προχωρημένου της ώρας και συνεχίστηκε σήμερα στην αγγλική πρωτεύουσα.


Συνολικά το μεγάλο ματς κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους πάνω από πέντε ώρες!


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

Ο «Νόλε» θα διεκδικήσει τίτλο γκραν-σλαμ για πρώτη φορά από το US Open του 2016, όταν είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα. Ο Τζόκοβιτς, που έχει πέσει στο Νο 21 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει στον αυριανό τελικό τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Αντερσον, ο οποίος νίκησε με 7-6 (6), 6-7 (5), 6-7 (9), 6-4, 26-24 τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του κορυφαίου τουρνουά του Λονδίνου.



ματ νιλσεν
νησι ρουντολφ
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html

κρεμα με αλευρι ρυζιου

κρεμα με αλευρι ρυζιου
κρεμα με αλευρι ρυζιου

Η συνάντηση που έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο όροφο της Βουλής αφορούσε στην πορεία των διαπραγματεύσεων και τα ανοιχτά ζητήματα που βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων με τους θεσμούς. Από αρκετούς βουλευτές που συμμετείχαν στην ενημέρωση εκφράστηκε αγωνία και επισημάνθηκε η ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες για την προστασία των πιο αδύναμων πολιτών που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση.


Η ενημέρωση των βουλευτών έγινε ενόψει του Eurogroup της 20ης Μαρτίου και της πορείας των διαπραγματεύσεων, «με στόχο να κλείσουν τα τεχνικά θέματα και να προχωρήσουν οι συζητήσεις για το χρέος». Οι δύο υπουργοί επανέλαβαν ότι θα νομοθετηθούν ταυτόχρονα τα μέτρα και τα αντίμετρα και ταυτόχρονα θα εφαρμοστούν. Είναι χαρακτηριστική η φράση στελέχους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ότι «μέτρα, αντίμετρα και πρωτογενή πλεονάσματα βρίσκονται σε ισορροπία και εφαρμόζονται ταυτόχρονα».


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html

ηλεκτρονικα τυμπανα μεταχειρισμενα

Προβληματισμός και αγωνία



https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html

Ως προς το κλίμα στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αυτό περιγράφεται ως κλίμα προβληματισμού και ανησυχίας να γίνει εφικτό να ισοσταθμιστεί η αναδιανομή της δημοσιονομικής πολιτικής και να υπάρξει εφαρμογή βιώσιμου αναπτυξιακού σχεδίου.


Ταυτόχρονα, όμως, χαρακτηρίζεται θετικό το γεγονός ότι για πρώτη φορά προχωρούν μαζί μέτρα και αντίμετρα με τους οι βουλευτές σημειώνουν την ανάγκη να στηριχθούν τα πιο αδύναμα στρώματα και ταυτόχρονα να υπάρξει και αναπτυξιακή προοπτική.


«Αγωνιζόμαστε να υπάρξει μία βιώσιμη οικονομικά και κοινωνικά συμφωνία», ανέφεραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.



πωσ να γεμισω το ηλεκτρονικο τσιγαρο

1001 παιχνίδια για κορίτσια μαγειρικη

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html
«Πνίγεται» από τα σκουπίδια η Κέρκυρα - Πού «βλέπει» λύση ο δήμαρχος

Ατελείωτα είναι πλέον τα βουνά των απορριμμάτων που έχουν συγκεντρωθεί σε κάθε γωνιά του νησιού, μετά και το αδιέξοδο της επίρριψης των απορριμμάτων στον ήδη γεμάτο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και τις καταστροφές στις εγκαταστάσεις του που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες ο ΧΥΤΥ Λευκίμμης.


Η καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας εναντίων του δημάρχου Κώστα Νικολούζου και του αντιδημάρχου καθαριότητας, Σπύρου Ασπιώτη, για απόπειρα υποβάθμισης του περιβάλλοντος κατά συναυτουργία, οδήγησε την Τρίτη (29/5) τον δήμαρχο Κέρκυρας, σε συνέντευξη τύπου, κατά την οποία, ανακοίνωσε την αναγκαστική λειτουργία της ενδιάμεσης διαχείρισης στο Τεμπλόνι και την εναπόθεση των δεματοποιημένων απορριμμάτων στο ΧΥΤΥ της Λευκίμμης. Η συγκεκριμένη, διαχείριση των απορριμμάτων, αναμένεται, σύμφωνα με το δήμαρχο να ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από την άλλη πλευρά, αντίθετοι δηλώνουν στις προθέσεις του δημάρχου οι κάτοικοι της Νότιας Κέρκυρας, που ετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις ενάντια στη χρήση του ΧΥΤΥ Λευκίμμης, με τον δήμαρχο να κάνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να επιδείξουν πνεύμα συναίνεσης.

Την ίδια ώρα οι τόνοι σκουπιδιών που συσσωρεύονται σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες στο νησί κάνουν πολύ δύσκολη την καθημερινότητα στους κατοίκους, αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού. Όπως ανέφερε ο κ. Νικολούζος, «για την αντιμετώπιση του κινδύνου της δημόσιας υγείας, αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ξεκινήσουν ψεκασμοί και μυοκτονίες σε σημεία συσσώρευσης των μεγάλων όγκων σκουπιδιών».


μαθηματα χορου κατ οικον

1001 παιχνίδια για κορίτσια μαγειρικη

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


«Πνίγεται» από τα σκουπίδια η Κέρκυρα - Πού «βλέπει» λύση ο δήμαρχος
01
«Πνίγεται» από τα σκουπίδια η Κέρκυρα - Πού «βλέπει» λύση ο δήμαρχος

1001 παιχνίδια για κορίτσια μαγειρικη
μυστηριο club περιστερι
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html

αγνος αντιθετα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html
συμβολαιο περιπτερου

Το περιστατικό διήρκεσε συνολικά 25 λεπτά, στα οποία το ρωσικό αεροσκάφος SU-27 πέρασε απευθείας μπροστά από το αμερικανικό EP-3 με μεγάλη ταχύτητα, μεταδίδει το CNNi, επικαλούμενο τρεις Αμερικανούς αξιωματούχους. Το αμερικανικό πλήρωμα ανέφερε αναταράξεις μετά την αρχική αλληλεπίδραση.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html

σπιτια προς πωληση

Στη συνέχεια, το SU-27 πραγματοποίησε και δεύτερο πέρασμα μπροστά από το αμερικανικό αεροσκάφος πραγματοποιώντας ελιγμό, που πιστεύεται ότι προκάλεσε δονήσεις που έγιναν αισθητές στο αμερικανικό πλήρωμα.





αγνος αντιθετα
αγνος αντιθετα

village cinemas cosmos προγραμμα ωρες

village cinemas cosmos προγραμμα ωρες
village cinemas cosmos προγραμμα ωρες

Βλέπετε εάν η εθνική ομάδα δεν πάρει αποτέλεσμα εκτός έδρας με τη Φινλανδία θα μείνει πίσω βαθμολογικά και θα τρέχει και δε θα φτάνει. Αποδείχθηκε και με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει θέματα τόσο με την κυκλοφορία της μπάλας όσο και με τη δημιουργία.


Χρειάστηκε το «άστρο» του Τσιμίκα και ο Μήτρογλου για να έρθει η λύτρωση που κρατά την Εθνική μέσα στο κόλπο της πρώτης θέσης στο 2ο όμιλο της League C του Nations League.


Οι Φινλανδοί έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής και με την Ελλάδα θα δώσουν κι αυτοί τον δικό τους «τελικό». Θα δοκιμαστούν επίσης. Σε περίπτωση νίκης τους θα... φύγουν με +6 και θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα. Την Ελλάδα την βολεύει και η ισοπαλία ώστε να παίξει τα ρέστα της στο Στάδιο. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν γίνει άλλη στραβή όπως στη Βουδαπέστη.


Σε κάθε περίπτωση, το ματς της Δευτέρας αποτελεί crash test. Κυρίως για τον Σκίμπε κι ας λέει πως δεν έχει ακούσει τίποτα για το... μέλλον του. Η Εθνική δεν παρουσιάζει βελτίωση, εξτρέμ δεν υπάρχουν ή μάλλον υπάρχουν αλλά δεν καλούνται (σ. σ. Χατζηγιοβάνης) και η προβληματική κυκλοφορία της μπάλας αποτελούν άλυτα προβλήματα.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

πρησμενο στηθος φλεβες

Η νίκη με την Ουγγαρία έφερε ηρεμία και στο Τάμπερε θα φανεί κατά πόσο οι προβληματισμοί που υπάρχουν στην ΕΠΟ, παρά την έκρηξη του Βαγγέλη Γραμμένου, εκδηλωθούν σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.



εκθεση αυτοκινητου αθηνα 2013
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html

τσιμεντο ελαφρυ

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html
τζογος και τυχερα παιχνιδια
τσιμεντο ελαφρυ

Η εφημερίδα επικαλείται ένα κυβερνητικό έγγραφο που διέρρευσε.


Το υπουργείο Εσωτερικών δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο να σχολιάσει το έγγραφο αυτό. Σύμφωνα με το δημοσιεύμα πάντως, ακόμη δεν το έχουν υιοθετήσει οι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης της Τερέζα Μέι.


τσιμεντο ελαφρυ


"Για να το θέσουμε ξεκάθαρα, αυτό σημαίνει ότι, για να θεωρείται πολύτιμη για τη χώρα συνολικά, η μετανάστευση δεν θα πρέπει να ωφελεί μόνο τους ίδιους τους μετανάστες αλλά και τους υφιστάμενους κατοίκους" αναφέρεται στο κείμενο.



Στο έγγραφο περιγράφεται η εισαγωγή, σε φάσεις, ενός νέου μεταναστευτικού συστήματος που τερματίζει το δικαίωμα εγκατάστασης στη Βρετανία για τους περισσότερους Ευρωπαίους μετανάστες ενώ ταυτόχρονα επιβάλλονται σκληρότεροι, νέοι περιορισμοί στο δικαίωμά τους να φέρνουν στη χώρα μέλη της οικογένειάς τους.



αποτελεσματα πανελληνιων υπουργειο παιδειας
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html

beatles πληροφοριες

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html
συλληψη μωρου
beatles πληροφοριες

Ο Παναθηναϊκός με εκπληκτικό τον Γκονζάλες (τελείωσε με 23 πόντους) πήρε το πρώτο σετ στου Ρέντη με 21-25 δείχνοντας ικανός να κάνει την έκπληξη και να σπάσει τα πολύ κακό σερί ηττών (πλέον έχει 1 νίκη στα τελευταία 23 ματς, τον Μάρτιο του 2015).


4028043
(Ο Γκονζάλες (ν.10) καρφώνει - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Ο Ολυμπιακός βρήκε όμως την ηρεμία να γυρίσει στο ματς με τον Αγκάμεζ να "πυροβολεί" από το σερβίς και με τα καρφιά του (τελείωσε με 25 πόντους), αλλά και τον Κοκκινάκη εξαιρετικό σε επίθεση (16 πόντοι) και στην υποδοχή (ποσοστό 62%). Κέρδισε 25-23 (παρά την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού) το 2ο σετ και κυρίως με 25-8 το 3ο.


4027919
(Σούπερ Αγκάμεζ για τον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Στο φινάλε είχαμε ντέρμπυ πόντο-πόντο, αλλά στο τέλος οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο ψύχραιμοι και κέρδισαν με 25-21 για τη νίκη με 3-1 σετ.


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (19.00) στην Πυλαία τον Ηρακλή στο 2ο ημιτελικό, ενώ ο τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 19.30 στου Ρέντη (οι έδρες των αγώνων προέκυψαν μετά από κλήρωση λόγω της ματαίωσης του fianl-4 στην Κύπρο για λόγους ασφαλείας) με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται για 4η φορά (2013, 2015 και 2016) στην διεκδίκηση του τροπαίου.



beatles πληροφοριες
cable vga a rca
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

αθηνα λιουμπλιανα πτησεισ

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

Συνολικά, πέντε ευρωπαϊκές χώρες εντάχθηκαν σε προγράμματα διάσωσης - η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Κύπρος.


H χώρα μας ήταν η πρώτη που στηρίχθηκε οικονομικά από την Ευρωζώνη και, δυστυχώς, η τελευταία που βγαίνει από τα μνημόνια.


είσαι ένα περιστέρι που πετά στον ουρανό

αθηνα λιουμπλιανα πτησεισ

Από το 2010 έως και το 2018, η Ελλάδα εφάρμοσε σειρά μεταρρυθμίσεων και βρέθηκε αντιμέτωπη με το «τέρας» της λιτότητας.


χταποδι βραστο σαλατα

2018 08 17T070718Z 756825535 RC15DC8F5B70 RTRMADP 3 EUROZONE GREECE BAILOUT ENDS
Πηγή: REUTERS/Yannis Behrakis/File Photo


Η ελληνική κοινωνία μετρά ακόμη τις πληγές της και βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις.


Ωστόσο, το «ελληνικό δράμα» - όπως είχε ονομαστεί η τρικυμιώδης κατάσταση που επικρατούσε στην χώρα μας από διεθνή δίκτυα τα περασμένα χρόνια - ανήκει πλέον στο παρελθόν και η οικονομία της χώρας επιστρέφει αργά-αργά προς την κανονικότητα.


Όμως, από το 2009 έως και σήμερα, πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι.


Ακολουθούν οι βασικοί «σταθμοί» της ελληνικής κρίσης.


«Σύννεφα» πάνω από την Αθήνα


Οκτώβριος 2009: Ξεσπάει «καταιγίδα» στην Αθήνα, μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2007-2008. Η κυβέρνηση Παπανδρέου ανακοινώνει το πραγματικό μέγεθος του ελλείμματος.

Δεκέμβριος του 2009: Ο οίκος αξιολόγησης Moody’s υποβαθμίζει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, έπειτα από αντίστοιχες κινήσεις των Fitch και Standard & Poor’s.


Απρίλιος του 2010: Ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης.


«Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε. Ε. Έχω ήδη δώσει εντολή στον υπουργό Οικονομικών να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Και οι εταίροι μας θα συνδράμουν άμεσα και αποφασιστικά, ώστε να παράσχουν στην Ελλάδα το απάνεμο λιμάνι που θα μας επιτρέψει να ξαναχτίσουμε το σκάφος μας με γερά και αξιόπιστα υλικά» λέει από το Καστελόριζο ο κ. Παπανδρέου.





αθηνα λιουμπλιανα πτησεισ
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

ρωμαιοι η ελληνες

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html
ρωμαιοι η ελληνες
ρωμαιοι η ελληνες

Η Ελλάδα το 2016 πέτυχε το κριτήριο του ελλείμματος το οποίο θέτει η Συνθήκη του Μάαστριχτ, καθώς βρίσκεται κάτω από το 3% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ). Συγκεκριμένα , το δημοσιονομικό αποτέλεσμα της Ελλάδος το 2016 ανήλθε σε πλεόνασμα 0,7% του ΑΕΠ, όταν το 2015 ήταν έλλειμμα 5,9% του ΑΕΠ, το 2014 έλλειμμα 3,7% του ΑΕΠ και το 2013 έλλειμμα 13,1% του ΑΕΠ.


Την εκπλήρωση από την Ελλάδα των προϋποθέσεων της ΕΕ για το έλλειμμα, δηλαδή τη μείωσή του κάτω από το 3% του ΑΕΠ ανακοίνωσε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί σε συνέντευξη Τύπου κατά την οποία παρουσίασε τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανά χώρα. Ωστόσο ο Γάλλος Eπίτροπος διευκρίνισε ότι η επίσημη απόφαση για τη διακοπή της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος θα ληφθεί μόλις επιτευχθεί η συνολική, πολιτική απόφαση για το ελληνικό ζήτημα.


θυμαμαι στιχοι βερτης

«Η Ελλάδα έφερε το έλλειμμά της κάτω από το 3% το 2016 και το 2017, όπως επιβάλλουν οι κανόνες. Αυτά είναι καλά νέα» είπε ο Μοσκοβισί, προσθέτοντας ότι στο Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, θα συζητηθεί η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και η πορεία του χρέους σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο επίπεδο. «Ελπίζω με θετικό τρόπο» είπε ο Γάλλος επίτροπος, επισημαίνοντας ότι «μετά από όσα έγιναν από την πλευρά των ελληνικών αρχών, του ελληνικού λαού και του ελληνικού κοινοβουλίου είναι ώρα και οι εταίροι της Ελλάδας να αναλάβουν την ευθύνη τους».


Σε ό, τι αφορά τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, ανέφερε πως με δεδομένο ότι οι εν εξελίξει διαβουλεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του χρέους θα έχουν επιπτώσεις στα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας, «η επίσημη απόφαση για την κατάργηση της διαδικασίας (σ. σ. υπερβολικού ελλείμματος) θα ληφθεί μόλις διευκρινιστούν οι υπόλοιπες πτυχές».


«Ήδη μπορούμε να πούμε όμως πως βρισκόμαστε σε αυτόν το δρόμο» σημείωσε και ξεκαθάρισε ότι «οι προϋποθέσεις από το Σύμφωνο Σταθερότητας έχουν πλέον εκπληρωθεί από την Ελλάδα».


Οι προβλέψεις της ΕΕ



Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, το συνολικό επίπεδο του ελλείμματος στη ζώνη του ευρώ αναμένεται να μειωθεί στο 1,4% του ΑΕΠ φέτος έναντι του ανώτατου επιπέδου του 6,1% του ΑΕΠ το 2010.


Βάσει της αξιολόγησης των προγραμμάτων σταθερότητας και σύγκλισης του 2017, η Επιτροπή έχει επίσης λάβει ορισμένα μέτρα στο πλαίσιο του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης.


Η Επιτροπή συνιστά να κλείσουν οι διαδικασίες υπερβολικού ελλείμματος για την Κροατία και την Πορτογαλία. Αν το Συμβούλιο ακολουθήσει τη σύσταση της Επιτροπής, αυτό θα έχει ως συνέπεια μόνον τέσσερα κράτη μέλη(Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Γαλλία και Ελλάδα (που αντιμετωπίζει «επείγουσες προκλήσεις» να βρίσκονται υπό το διορθωτικό σκέλος του Συμφώνου, σε σύγκριση με 24 χώρες το 2011.


Η Επιτροπή εξέδωσε επίσης εκθέσεις για το Βέλγιο και τη Φινλανδία σύμφωνα με το άρθρο 126 παράγραφος 3 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ), στις οποίες εξετάζει τη συμμόρφωσή τους με το κριτήριο του χρέους που προβλέπει η Συνθήκη. Και στις δύο περιπτώσεις, το συμπέρασμα είναι ότι το κριτήριο του χρέους θα πρέπει να θεωρείται ότι τηρείται επί του παρόντος. Στην περίπτωση του Βελγίου, το συμπέρασμα αυτό ισχύει υπό τον όρο ότι θα ληφθούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα το 2017 προκειμένου να εξασφαλιστεί ευρεία συμμόρφωση με την πορεία προσαρμογής για την επίτευξη του μεσοπρόθεσμου στόχου το 2016 και το 2017 μαζί.


Στην περίπτωση της Φινλανδίας, σημειώνεται ότι η ταχεία θέσπιση και εφαρμογή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων για αύξηση της παραγωγικότητας και της προσφοράς εργασίας είναι ουσιώδους σημασίας για τη βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης μεσοπρόθεσμα και τη βελτίωση της δημοσιονομικής βιωσιμότητας.


Όσον αφορά την Ιταλία, η Επιτροπή επιβεβαιώνει ότι τα πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα που ζητήθηκαν για το 2017 έχουν ληφθεί και ότι, συνεπώς, δεν κρίνονται απαραίτητα περαιτέρω μέτρα για τη συμμόρφωση με το κριτήριο του χρέους στο παρόν στάδιο.


Η Επιτροπή απηύθυνε προειδοποίηση στη Ρουμανία σχετικά με την ύπαρξη σημαντικής απόκλισης από την πορεία προσαρμογής για την επίτευξη του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού στόχου το 2016 και συνιστά στο Συμβούλιο να εγκρίνει σύσταση ώστε να λάβει η Ρουμανία τα κατάλληλα μέτρα το 2017, προκειμένου να διορθωθεί αυτή η σημαντική απόκλιση. Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη διαδικασία του πλαισίου οικονομικής διακυβέρνησης της ΕΕ τίθεται σε λειτουργία. Παρέχει στις αρχές την ευκαιρία να λάβουν διορθωτικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί η κίνηση της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος.


Με βάση την αξιολόγηση των προγραμμάτων σταθερότητας του 2017, η Επιτροπή προτείνει να χορηγηθεί η αιτούμενη ευελιξία στη Λιθουανία και τη Φινλανδία.



κατασκευη ραφιων απο παλετες

καλε μου αγγελε στιχοι

προβλεψη καιρου νοεμβριου 2015
καλε μου αγγελε στιχοι

Σε κατάσταση πλήρους επιφυλακής για το επόμενο 48ωρο κηρύχτηκε η Ζάκυνθος μετά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου. Δεκάδες μετασεισμοί έχουν εκδηλωθεί μετά τον κύριο σεισμό με τον μεγαλύτερο να είναι 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.


καλε μου αγγελε στιχοι

Tραυματισμένο αλλά αγέρωχο, το μνημειώδες Καστρομονάστηρο των Στροφάδων, άντεξε στη σφοδρότητα του σεισμού, και εξακολουθεί να στέκει όρθιο. Πάνω από το νησάκι πέταξε η Αερολέσχη Ζακύνθου θέλοντας να απωτυπώσει την κατάσταση που επικρατεί και μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο που παραχώρησαν στο imerazante.gr


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html

πρωτογονη ζωγραφικη




https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html

γαβριηλ φαρμακειο μυτιληνη

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
ονοματα επιτυχοντων πανελληνιων 2017 λαμια

Στο δεύτερο βίντεο ο 32χρονος βρίσκεται πάνω σε ένα τζιπ με πάνοπλους πολεμιστές του ISIS, πυροβολώντας στον αέρα.


γαβριηλ φαρμακειο μυτιληνη

Το πιο ενδιαφέρον όμως για τις Αρχές είναι η εμφάνιση σε ένα από τα βίντεο, ενός θρησκευτικού ηγέτη των τζιχαντιστών, ο οποίος βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τον 32χρονο. Οι ελληνικές Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

αφαντος αγγλικα

Ο 32χρονος είχε φροντίσει να μην φαίνονται στο κινητό του οι πρόσφατες τηλεφωνικές του κλήσεις, όμως σε λίγες ημέρες οι Αρχές θα γνωρίζουν ακριβώς με ποιους επικοινωνούσε.


Ο ίδιος, παραδέχτηκε ότι είχε πολεμήσει στο πλευρό του ISIS, όμως υποστήριξε ότι είχε διαφωνήσει μαζί τους και έφυγε από τη χώρα γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του.


tzixantistis alexpoli ena


Πηγή: alexpoli.gr


Πάντως, οι αστυνομικοί που διάβασαν τις συνεντεύξεις που έδωσε για να πάρει το άσυλο, διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι είχαν να κάνουν με ακραίο φανατικό ισλαμιστή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, του είχε επιβληθεί το μέτρο της διακριτικής παρακολούθησης και οι άκρως απόρρητες πληροφορίες που έφταναν στις ελληνικές Αρχές, έκαναν λόγο για επικίνδυνο τζιχαντιστή και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε μπει και στη λίστα των ατόμων με απαγόρευση εισόδου στη χώρα σε περίπτωση που έφευγε για τη Συρία και επιχειρούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα.


Στη Ελλάδα έφτασε το 2016 με βάρκα από τα παράλια της Τουρκίας, μαζί με την οικογένειά του, και υπέβαλε αίτημα ασύλου.


Χθες Πέμπτη, που πήγαν για την ανανέωση του τρίπτυχου στο άσυλο, η γυναίκα του μίλησε στους υπαλλήλους για την ενδοοικογενειακή βία που ασκούσε, ενώ τους αποκάλυψε και τη δράση του συζύγου της στο πλευρό του ISIS.


Ο 32χρονος μόλις ενημερώθηκε από τις Αρχές ότι έχει συλληφθεί ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης και κατηγορείται με το άρθρο 187Α, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με κουβέρτα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.



γαβριηλ φαρμακειο μυτιληνη

εντονος βηχας μωρο

εντονος βηχας μωρο

Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη συνταξιοδότηση τραπεζοϋπαλλήλων οι οποίοι είχαν την κρίσιμη στιγμή – δηλαδή τον Μάιο του 2016 όταν τέθηκε σε ισχύ ο νόμος Κατρούγκαλου (ν. 4387/2016) – τον απαραίτητο χρόνο ασφάλισης, αλλά όχι και το νέο κατά περίπτωση όριο ηλικίας.


μένιο παναγιώτου

στεφανος χιος επικο βιντεο

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΟΤΟΕ, με την 935/2018 απόφαση του ΣτΕ έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων μελών της ότι ισχύουν οι ρυθμίσεις των καταστατικών του ΤΕΑΠΕΤΕ (πρώην Εμπορικής Τράπεζας), του ΤΑΠΤΠ (ALPHA ΒΑΝΚ) και του ΛΑΚ (Τράπεζα Αττικής) σύμφωνα με τις οποίες το συνταξιοδοτικό δικαίωμα θεμελιώνεται με μόνη τη συμπλήρωση του απαιτούμενου χρόνου ασφάλισης, χωρίς να απαιτείται ταυτοχρόνως ούτε η συμπλήρωση του προβλεπόμενου σχετικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, ούτε η αποχώρηση από την υπηρεσία. Υπενθυμίζεται πως στον νόμο Κατρούγκαλου αναφέρονταν πως ο ΕΦΚΑ χορηγεί προσυνταξιοδοτική παροχή στους παλαιούς ασφαλισμένους (μέχρι 31/12/1992) του πρώην ΕΤΑΤ, εφόσον αυτοί έχουν θεμελιώσει δικαίωμα λήψης της παροχής έως την έναρξη ισχύος του νόμου 4387/2016, δηλαδή έως 12/5/2016.


Όσοι δεν είχαν θεμελιώσει δικαίωμα έχαναν την προσυνταξιοδοτική παροχή και δικαιούνταν μόνο προσαύξηση του ποσού της επικουρικής τους με ετήσιο συντελεστή αναπλήρωσης 0,075% για καθεμία ποσοστιαία μονάδα (1%) επιπλέον εισφοράς.


Για τις διατάξεις αυτές ακολούθησε ερμηνευτική εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, εναντίον της οποίας προσέφυγαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των τραπεζοϋπαλλήλων. Όπως τονίζει η ΟΤΟΕ, η απόφαση του Δικαστηρίου ισχύει έναντι όλων και δεσμεύει το υπουργείο το οποίο πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

εντονος βηχας μωρο

Η ΟΤΟΕ αναμένει και τις άλλες αποφάσεις του ΣτΕ για την ακύρωση των υπουργικών αποφάσεων του Νόμου Κατρούγκαλου για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις.


Thursday, May 30, 2019

καλλιεργεια σκορδου με σπορο

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html
εκπομπη ελενης σημερα
καλλιεργεια σκορδου με σπορο

Ο κ. Βούτσης προσθέτει ότι τα σημεία συμφωνίας που παρουσίασαν ο Πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος νοηματοδοτούν παράλληλα με την καθιέρωση του πολιτικού όρκου, την ουδετεροθρησκία η οποία εισάγεται στο Άρθρο 3 του Συντάγματος ενώ σημειώνει ότι ανοίγει επιτέλους μια επίκαιρη συζήτηση η οποία, όπως λέει, κινείται στη σωστή κατεύθυνση.


Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Βουλής απαντά στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης εξηγώντας για ποιους λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ψηφίσει την πρόταση που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία το 2013 υποστηρίζοντας ότι ήταν μια περιοριστική και προβληματική ρύθμιση που δεν αφορούσε μια συνολική στρατηγική για τις σχέσεις κράτους - εκκλησίας, όπως η πρόταση που κατατίθεται σήμερα.


Αναφορικά με τις επικρίσεις που διατυπώθηκαν ότι το κράτος θα συνεχίσει να καταβάλει το χρηματικό ποσό για την κάλυψη των μισθολογικών αναγκών της Εκκλησίας, ο Πρόεδρος της Βουλής σημειώνει ότι η συζήτηση που άνοιξε «επιτρέπει συν τω χρόνω η Ορθόδοξη Εκκλησία να αναλάβει τα βάρη που αφορούν στη μισθοδοσία εφόσον προχωρήσει σωστά η συνδιαχείριση του συνόλου της περιουσίας της μετά το 1951».


καλλιεργεια σκορδου με σπορο

Σχετικά με την συζήτηση που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα για τη συνταγματική αναθεώρηση ο κ. Βούτσης σημειώνει ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για συζήτηση και διαβεβαιώνει ότι θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και προθεσμίες. «Είναι πολύ ώριμο, καθώς η χώρα βγαίνει από τις μνημονιακές δεσμεύσεις, να προχωρήσει η Συνταγματική Αναθεώρηση. Είναι ευθύνη και χρέος μας να δρομολογηθούν οι αναγκαίοι εκσυγχρονισμοί στο ελληνικό Σύνταγμα», σημειώνει ο Πρόεδρος της Βουλής.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html



διας κατασκευαστικη χανια

ευχες μητερας

ονειροκριτης φιλαω παιδι
τσαυ επιδομα μητροτητας
Αθήνα: Επιθέσεις με μολότοφ κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Νέες επιθέσεις πραγματοποίησαν ομάδες κουκουλοφόρων στη Χαριλάου Τρικούπη, στο ύψος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, όπου σταθμεύει διμοιρία των ΜΑΤ, εναντίον της οποίας πέταξαν βόμβες μολότοφ.


ευχες μητερας

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής (4/2) στις 21:00 και τις 23:00.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από τις επιθέσεις δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html


ευχες μητερας
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

ελληνικα τραγουδια αλφαβητικα

αεροπορικα εισητηρια χαλκιδικη
Αυτές είναι οι νέες ταυτότητες με ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα

Νέες ταυτότητες με ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα και επιπλέον βιομετρικά στοιχεία σχεδιάζει για όλες της χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Κομισιόν.


Με το επιχείρημα της μεγαλύτερης ασφάλεια σε καιρό μόνιμης τρομοκρατικής απειλής είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ΕΕ, που θα παρουσιαστούν σήμερα, Τρίτη, στις Βρυξέλλες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Εδώ και πάνω από δύο χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταθέτει προτάσεις για τη δημιουργία μιας «Ασφαλούς Ένωσης» με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό εν δυνάμει δραστών πολύ πριν πραγματοποιηθούν τρομοκρατικές ενέργειες.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html

ελληνικα τραγουδια αλφαβητικα

Τι σημαίνει όμως ότι οι ταυτότητες θα έχουν ψηφιακό αποτύπωμα και βιομετρικά στοιχεία;

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ



ελληνικα τραγουδια αλφαβητικα
ματωμενος γαμος χατζιδακις
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html

φθινόπωρο κατασκευές

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html
Επίδομα Αλληλεγγύης: Την Παρασκευή καταβάλλεται το βοήθημα

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Ιουνίου 2018.


εκκλησιαστικος παιδικος σταθμος πατρα

Οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 293.195 και το ποσό που θα τους καταβληθεί είναι 65.664.302,27 ευρώ.


φθινόπωρο κατασκευές



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ' ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.


μεταχειρισμενο μηχανημα υπερηχων

φθινόπωρο κατασκευές

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι θα λάβουν:

Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 200 ευρώ τον μήνα.
Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού, επιπλέον 100 ευρώ τον μήνα.
Για κάθε ανήλικο μέλος, προσαύξηση του ποσού κατά 50 ευρώ κάθε μήνα.
Επιπλέον το ΚΕΑ συνδέεται με σειρά από κοινωνικές υπηρεσίες, παροχές και αγαθά, όπως η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων, η παροχή σχολικών γευμάτων, η παραπομπή και ένταξη σε δομές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και υποστήριξης και η ένταξη στα προγράμματα των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας.


Επίδομα Αλληλεγγύης: Την Παρασκευή καταβάλλεται το βοήθημα
01
Επίδομα Αλληλεγγύης: Την Παρασκευή καταβάλλεται το βοήθημα

αντίστοιχη στα αγγλικά

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html
πουκαμισο γυναικειο παραλλαγης
Κρήτη: Τραγωδία στην Ελούντα με χειριστή μπουλντόζας

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/04) στις λιμενικές Αρχές του Αγίου Νικολάου, όταν μπουλντόζα έπεσε στη θάλασσα.


Ο άτυχος χειριστής της μπουλντόζας εκτελούσε εργασίες σε παραλία στην περιοχή της Ελούντας. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο neakriti.gr o Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κ. Πεπόνης, ο άνδρας φέρεται να έπεσε στη θάλασσα με τη μπουλντόζα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να χάσει τη ζωή του.


εμφανισεις στα oscar 2015

αντίστοιχη στα αγγλικά



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Άμεσα στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική και διασώστες του ΕΚΑΒ καθώς και η Ελληνική Αστυνομία.

Δυστυχώς ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο εργάτη και οικογενειάρχη, γνωστό στην τοπική κοινωνία της Ελούντας, που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στη θάλασσα.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μπαλταδώρος: Αποκάλυψη «βόμβα» για τα αίτια της πτώσης του Mirage – Έγγραφο – ντοκουμέντο

Τι σημαίνει το όνομα Γεώργιος - Έξι πράγματα που δεν ξέρατε




αντίστοιχη στα αγγλικά

snap on tool box

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html
προγραμμα εξεταστικης χημικων μηχανικων πατρας
snap on tool box
snap on tool box

«Θα είμαστε πιο αυστηροί σε τέσσερις κυρίως παραβάσεις. Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, παραβίαση stop, υπέρβαση ταχύτητας πάνω από 40 χιλιόμετρα και από την άλλη πλευρά οινόπνευμα. Σε αυτές τις παραβάσεις και θα επιμηκυνθεί ο χρόνος αφαίρεσης των πινακίδων και θα επιμηκυνθεί ο χρόνος αφαίρεσης του διπλώματος και δεν θα επιστρέφονται» δήλωσε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm.


Ωστόσο, ο κ. Μαυραγάνης, ξεκαθαρίζει ότι το πρόστιμο για τους φτωχούς δεν θα μειωθεί, αλλά θα διατηρηθεί στα σημερινά επίπεδα.


«Η ποινή πρέπει να έχει αποτρεπτική ισχύ και να έχει αποτρεπτική ισχύ για όλους θα πρέπει να έχει και για αυτούς οι οποίοι έχουν μεγαλύτερο εισόδημα. Δεν θα μειωθεί για τους φτωχούς το πρόστιμο, θα είναι εκεί που είναι σήμερα, αυτό το οποίο προτείνουμε είναι ότι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μεγαλύτερο εισόδημα για του οποίους ίσως κάποια πρόστιμα να μην έχουν την ίδια αποτρεπτική ισχύ να προσαρμοστεί στο εισόδημά τους όχι βεβαίως από τους τροχονόμους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.



κορεατική πρεσβεία

αξιωματικων αστυνομιας βασεις 2017

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html
ασφαλειες βικτωρατου
κουτρα στελλα
Έλληνες στρατιωτικοί - Αποκάλυψη «βόμβα»: Το προκλητικό αίτημα του αρχηγού του τουρκικού στρατού

Τι ζήτησε ο Τούρκος αρχηγός του στρατού από τον Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς – Το μεγάλο ψέμα που είπαν οι Τούρκοι λίγο μετά τη σύλληψη των δύο αξιωματικών στον Έβρο


Απροκάλυπτα οι Τούρκοι ζητούν ανταλλαγή των 8 στρατιωτικών τους που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που αιχμαλωτίστηκαν και κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ακόμα και στο τετ α τετ που είχε ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης με τον Τούρκο αρχηγό Χουλουσί Ακάρ επί της ουσίας τέθηκε θέμα ανταλλαγής των στρατιωτικών, με τον Έλληνα αρχηγό να «κόβει» κάθε συζήτηση.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

αξιωματικων αστυνομιας βασεις 2017

Την Τετάρτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της συνεδρίασης της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, οι Ευάγγελος Αποστολάκης και Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκαν. Ήταν ένα ραντεβού που είχε συμφωνηθεί από τις πρώτες ημέρες αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο. Στη συνάντηση των Βρυξελλών ο Χ. Ακάρ επανέλαβε το «μεγάλο ενδιαφέρον» που είχε η Άγκυρα για τους οκτώ στρατιωτικούς της που βρίσκονται στην Αθήνα και ζητούν πολιτικό άσυλο. Με απλά λόγια ζήτησε τους οκτώ για να δώσει τους δύο.

Από την πλευρά του ο Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης του επεσήμανε ότι «συγκρίνει δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις», οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο οποιασδήποτε συζήτησης. Πόσο μάλλον να μπουν σε συζήτηση περί ανταλλαγής.

Εξήγησε στον Ακάρ ότι η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να κινηθεί γρήγορα στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Αν έχετε οποιαδήποτε απόδειξη ότι διέπραξαν κάτι παράνομο, ας τους γνωστοποιήσετε το κατηγορητήριο. Αν δεν έχετε, οφείλετε να τους αφήσετε ελεύθερους αμέσως», είπε στον Ακάρ.

Σε απάντηση ο Τούρκος αρχηγός… κάλεσε τον Α/ΓΕΕΘΑ να επισκεφθεί την Άγκυρα. Ο Ευάγγελος Αποστολάκης του απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει η επίσκεψη στην Άγκυρα όσο «κρατάς παράνομα δύο στρατιωτικούς μας».

Ο Τούρκος αρχηγός επέμεινε ότι πρέπει να επικοινωνήσουν, αλλά η στάση του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ ήταν σταθερή: «Αφήστε ελεύθερους τους στρατιωτικούς μας και μετά συζητάμε».

Οι δύο αρχηγοί είχαν διαύλους καλής επικοινωνίας μέχρι τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών στον Έβρο. Εκείνη την ημέρα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο αρχηγό να διαβεβαιώνει τον Α/ΓΕΕΘΑ πως το θέμα θα λυνόταν σε λίγες ώρες…

Διαβάστε επίσης:

Παιδοκτόνος Πετρούπολης: «Οφείλω συγγνώμη μόνο στο Θεό»

Δημήτρης Παγουρτζής: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διέπραξε το μακελειό στο σχολείο (Pics)



αξιωματικων αστυνομιας βασεις 2017

τελευταια νεα νικος ρωμανος

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html
αννα βισση official site
τελευταια νεα νικος ρωμανος

Μάλιστα, είχε συλληφθεί και πάλι το 2014 με το ίδιο αδίκημα και είχε αποφυλακιστεί. Τώρα οι αστυνομικοί ψάχνουν να τον εντοπίσουν μαζί με άλλα εννέα άτομα, ενώ έχουν συλλάβει τρία μέλη του κυκλώματος.


Οι παράτυποι μετανάστες πλήρωναν 1.500 ευρώ για να φτάσουν από τον Έβρο στην Αττική και 3.500 χιλιάδες ευρώ για να τους μεταφέρουν στη Λακωνία και από εκεί στην Ιταλία.


Το κύκλωμα χρησιμοποιούσε ένα σκάφος, στο οποίο καπετάνιος ήταν ένα άτομο χωρίς να διαθέτει καν πτυχίο, ενώ είχε συλληφθεί και πάλι το 2017 για το ίδιο αδίκημα. Μάλιστα είχε πάντα μαζί του κινητό με θερμική κάμερα για να μπορεί μέσα στη νύχτα να εντοπίζει την οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση από τις αρχές ασφαλείας.


Οι αξιωματικοί του οργανωμένου εγκλήματος διαπίστωσαν ότι τα μέλη του κυκλώματος ήταν έτοιμα να επιβιβάσουν 46 παράτυπους μετανάστες σε ένα σκάφος το οποίο δεν διέθετε ούτε καν σωσίβια.


Μάλιστα λίγο πριν την επιχείρηση των αρχών, το σκάφος προσάραξε σε αβαθή και άρχισε να βάζει νερά. Στην επιχείρηση πήρε μέρος το Λιμενικό αλλά και δύναμη της Frontex, ενώ η δράση του κυκλώματος ξεκίνησε από τον Αύγουστο του 2018.



τελευταια νεα νικος ρωμανος
μισθωση υδροφορας

στερεοφωνικο κωτσοβολος

σε θελω πουλοπουλος στιχοι
στερεοφωνικο κωτσοβολος

Ο Μπρούνο Λεμέρ είπε πως πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια τους επομένους μήνες, από κάθε πλευρά, για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και να υπάρξει μια οριστική ρύθμιση του ζητήματος του ελληνικού χρέους. Στη βάση αυτή τόνισε πως υπάρχουν ακόμα κάποιες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση.



«Πρέπει να επιτευχθεί μια συμφωνία μεταξύ του ΔΝΤ και της Ελλάδας για τα πρωτογενή πλεονάσματα. Πιστεύω ότι υπάρχει καλή συνεννόηση μεταξύ του Ταμείου και της Ελλάδας προκειμένου να φτάσουμε σε αυτή τη συμφωνία. Όλα αυτά θα μας επιστρέψουν να βάλουμε πίσω μας το ζήτημα του ελληνικού χρέους», είπε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών.



Να σημειωθεί πως οι δηλώσεις Λεμέρ δεν έρχονται μια τυχαία στιγμή. Ο Γάλλος υπουργός συμμετείχε προ ημερών σε ειδική εκδήλωση με την Κριστίν Λαγκάρντ στο Παρίσι, ενώ είχε και συνεργασία μαζί της κατά την οποία συζήτησαν το ελληνικό ζήτημα.


Η τοποθέτηση Λεμέρ δείχνει πως το βασικό προαπαιτούμενο της τέταρτης αξιολόγησης θα είναι η μείωση του αφορολογήτου από το 2019, η οποία θα φέρει επιβαρύνσεις έως 650 ευρώ για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες και μαζί με τη νέα μείωση των συντάξεων κατά 18% από την 1η Ιανουαρίου 2019, θα οδηγήσουν σε πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα ύψους 3,6 δισ. ευρώ!


Αυτό γίνεται διότι το ΔΝΤ ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι έχει ξεκαθαρίσει πως κατά τις δικές τους προβλέψεις η Ελλάδα δεν θα πετύχει το στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2019 και το 2020.


Πρέπει να σημειωθεί πως μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πριν ακριβώς ένα μήνα, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε πει πως η κυβέρνηση έχει πολλά βραχυπρόθεσμα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως υπάρχει κίνδυνος το ΔΝΤ να ζητήσει μείωση του αφορολόγητου ήδη από το 2019.



«Έχουμε δυο κινδύνους. Ο ένας είναι οι τράπεζες. Ο άλλος είναι το ΔΝΤ να ζητήσει να έρθει το 2019 η μείωση του αφορολόγητου», είχε δηλώσει στις 20 Ιανουαρίου ο κ. Τσακαλώτος.



Μέλλει να καταδειχθεί το εάν με την έλευση των θεσμών στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί άμεσα και το ζήτημα της μείωσης του αφορολογήτου.



στερεοφωνικο κωτσοβολος
αναγνώστου
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_96.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html

υποπτο στιχοι

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html
εμποδιζω κλιση
Συλλήψεις διακινητών μετά από καταδίωξη σε Εγνατία και Π. Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας

Στην σύλληψη έξι ατόμων, που ενέχονται σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούν για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες διακινήσεις μεταναστών.


υποπτο στιχοι

Και στις δύο περιπτώσεις, οδηγοί των οχημάτων δε συμμορφώθηκαν σε σήματα ελέγχου και ακολούθησε καταδίωξη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί εντόπισαν επιβατηγό αυτοκίνητο να κινείται στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Προφήτη), το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν, ωστόσο ο 32χρονος οδηγός του οχήματος, που στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

Έπειτα από σύντομη καταδίωξη, το όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αγρό, ενώ ο οδηγός και ο 17χρονος Πακιστανός συνοδηγός επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.


νεο λυκειο ριζοσπαστης

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν έντεκα Πακιστανοί, τρεις εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, οι μεταφερόμενοι εισήλθαν στη χώρα το βράδυ της Πέμπτης (5/7) από την ελληνοτουρκική μεθόριο.

Σε ό, τι αφορά τη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί εντόπισαν δύο αυτοκίνητα να κινούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, τα οποία επιχείρησαν να ελέγξουν.

Το πρώτο όχημα, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός, με οδηγό 30χρονο και συνοδηγό 34χρονο Πακιστανοί, συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και ακινητοποιήθηκε, ενώ το έτερο όχημα με οδηγό 31χρονο Πακιστανό και συνοδηγό 28χρονο ομοεθνή του, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Λαγκαδά και στο εσωτερικό του εντοπίσθηκαν δεκατρείς 13 παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα για τη νόμιμη παραμονή τους έγγραφα.

Οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου έχοντας καταβάλει χρηματικό ποσό για την παράνομη μεταφορά τους με τελικό προορισμό χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr



υποπτο στιχοι

νικος σεργιανοπουλος ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

Η 53χρονη, όπως αποφάσισε το δικαστήριο, θα αφεθεί ελεύθερη με αναστολή.


νικος σεργιανοπουλος ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

Η απόφαση του Εφετείου Λάρισας έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους. Στο πλευρό της καθαρίστριας βρέθηκε σήμερα και η κόρη της, που στο άκουσμα της απόφασης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

υποδειγμα μη υπηρεσιακης αναφορας

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, η οποία ζήτησε μάλιστα να τής διαβιβαστεί η επίμαχη απόφαση προκειμένου να εξεταστεί εάν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών που την εξέδωσαν.


Η καταδίκη της 53χρονης καθαρίστριας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε ολόκληρη τη χώρα, με νομικούς κύκλους, φορείς αλλά και απλούς πολίτες να εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το σκεπτικό της απόφασης και την αυστηρή ποινή που επιβλήθηκε στη γυναίκα.


bomb it 3 kizi

Όπως είπε η ίδια η γυναίκα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου:



«Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μια καλύτερη ζωή από τη δική μου. Έτρεμε η ψυχή μου μη μεγαλώσουν σε ίδρυμα, όπως εγώ».



«Ντρέπομαι, αλλά το έκανα για τα παιδιά μου» δηλώνει η 53χρονη καθαρίστρια μέσα από τη φυλακή




νικος σεργιανοπουλος ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

camping χαλκιδικη νεα ροδα

Ο κ. Ταγίπ Ερντογάν θα ψηφίσει σε σχολείο στο Σκούταρι της ασιατικής πλευράς της Κωνσταντινούπολης όπου άλλωστε ψηφίζει πάντοτε. Ο απερχόμενος και τελευταίος πρωθυπουργός της χώρας Μπιναλί Γιλντιρίμ θα ψηφίσει στην Σμύρνη, ενώ όπως κάθε φορά ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και ο εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν και ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί θα ψηφίσουν στην Άγκυρα.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

πως να φορεσω κορδελα στα μαλλια

camping χαλκιδικη νεα ροδα

Στην Κωνσταντινούπολη και στο Μαιλέρμπεγι, θα ρίξει την ψήφο της η Μεράλ Ακσενέρ ηγέτης του Καλού Κόμματος ενώ ο υποψήφιος πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Μουχαρέμ Ιντζέ πρόκειται να ψηφίσει στην Γιάλοβα από όπου κατάγεται. Ο υποψήφιος του κουρδικού κόμματος, Σελαχατίν Ντεμιρτάς, θα ψηφίσει στις φυλακές της Αδριανούπολης όπου κρατείται.


camping χαλκιδικη νεα ροδα

Τουρκικές εκλογές: Η «απειλή» Ιντζέ και ο άσος στο μανίκι του Ερντογάν


ελενη ραντου υγεια

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας σε όλη την χώρα. Πάνω από 38.000 αστυνομικοί, τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, 5 ελικόπτερα και πάνω από 100 αύρες θα τηρούν την ασφάλεια στην Κωνσταντινούπολη. Σε όλη την Τουρκία συνολικά πάνω από 530.000 στελέχη της ασφάλειας θα τηρούν την τάξη.


Για πρώτη φορά σε αυτές της εκλογές στελεχώθηκαν μονάδες με φορητές κάλπες που θα πάνε στις κατοικίες ατόμων με ειδικές ανάγκες για να ασκήσουν με ευκολία το δικαίωμα τους ως ψηφοφόροι.


Ο Πρόεδρος του Ανώτατου εκλογικού Συμβουλίου δήλωσε ότι ευελπιστεί πως τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν πριν από τις 11:00 το βράδυ.




https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html

δεσμες φωτος

δεσμες φωτος

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ από την έρευνα προέκυψε ότι η φωτιά προκλήθηκε από σπινθήρες ηλεκτροσυγκόλλησης που είχαν πέσει στα ξύλινα δοκάρια στήριξης της στέγης κατά τη διάρκεια εργασιών του συνεργείου.


δεσμες φωτος

4084451


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

ασαφή συστήματα

4084448


4084447


Όπως αναφέρει το πόρισμα της Πυροσβεστικής η καύση στα ξύλινα δοκάρια ήταν υποβόσκουσα, για αυτό και οι κάτοικοι ένιωθαν έντονη μυρωδιά καπνού το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες πριν εκδηλωθεί η μεγάλη πυρκαγιά.


tem2


tem1


tem3


Σύμφωνα πάλι με την ΕΡΤ υπάρχει και βίντεο στα χέρια των αρχών που δείχνει την εστία που εκδηλώθηκε η φωτιά τα ξημερώματα της Τεταρτης.
Για την πορεία των ερευνών έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ορεστιάδας.





γιουρο ντισνευ
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html

κρεμμυδοπιτα με κοπανιστη

τα καβουρακια ταβερνα ιτεα
κρεμμυδοπιτα με κοπανιστη

Το σαουδαραβικό αντιπυραυλικό σύστημα ενεργοποιήθηκε, αναχαιτίζοντας τον πύραυλο, θραύσματα του οποίου κατέπεσαν κοντά στο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Twitter, κατέγραψαν καπνό στην περιοχή ενώ αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για δυνατή έκρηξη.


κρεμμυδοπιτα με κοπανιστη


Video of intercepters being launched by Saudi air defense after Houthis launched a ballistic missile towards King Khalid Airport in Riyadh pic.twitter.com/riESLOJPiB


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html
— News_Executive (@News_Executive) 4 Νοεμβρίου 2017


δεν ισχυει το email

πας λαμια μεταγραφες 2015

πας λαμια μεταγραφες 2015

Σύμφωνα με πρόσφατη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, αναφορικά με χρήσεις μέχρι 31.12.2013, η πενταετής παραγραφή μπορεί να παρατείνεται κατά ένα έτος εάν τα συμπληρωματικά στοιχεία περιήλθαν σε γνώση της φορολογικής αρχής εντός του τελευταίου έτους της αρχικής πενταετίας.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

πας λαμια μεταγραφες 2015

Σύμφωνα με το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, η παραπάνω ετήσια παράταση της προθεσμίας παραγραφής δεν έρχεται σε αντίθεση με τις συνταγματικές αρχές της ασφάλειας δικαίου και της προστατευόμενης εμπιστοσύνης του διοικούμενου.


H πρακτική των διαδοχικών παρατάσεων του χρόνου παραγραφής δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή ούτε σε υποθέσεις φόρου κληρονομιών, ασχέτως εάν για έτη πριν από το 2015 έχουν ισχύ ειδικότερες διατάξεις παραγραφής.


Ως γνωστόν, το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματική την πρακτική των διαδοχικών παρατάσεων του χρόνου παραγραφής των φορολογικών αξιώσεων του Δημοσίου ως αντίθετη με τη συνταγματική αρχή της ασφάλειας δικαίου (ΣτΕ 1738/2017).


Επισημαίνεται ότι για υποθέσεις που υπάγονται στον φόρο κληρονομιών και ανάγονται σε χρήσεις πριν από το 2015, η παραγραφή ορίζεται δεκαετής εάν έχει υποβληθεί ανακριβής δήλωση και δεκαπενταετής επί παράλειψης δήλωσης ολόκληρης ή μέρους της περιουσίας που αποκτήθηκε.


Τέλος, η φορολογική αρχή έχει δικαίωμα να προβεί σε επανέλεγχο χρήσης, όταν με δικαστική απόφαση ακυρώθηκε προηγούμενη πράξη της για το ίδιο φορολογικό έτος, ακόμη και όταν η υπόθεση δεν αναπέμπεται ρητά σε επανέλεγχο, αλλά μόνο εφόσον η φορολογική αρχή ενεργεί μέσα στον χρόνο της προθεσμίας παραγραφής του σχετικού δικαιώματός της, δηλαδή εντός της προβλεπόμενης πενταετίας.



θεοδωρος λωτης
ζολωτας νυφικα διευθυνση
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

τηγανητή μελιτζάνα

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

Μάλιστα, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει ένα βήμα πιο πέρα, προαναγγέλλοντας ότι «κάνουμε ό, τι μπορούμε για να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και μέχρι το τέλος του χρόνου ενδεχομένως να κάνουμε και το δεύτερο βήμα».


λευκο ροδο ζωγραφου κριτικες

Σε συνέντευξή στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», διαβεβαιώνει ότι το 2019 θα εφαρμοστούν τόσο τα μέτρα όσο και τα αντίμετρα και καταθέτει τα τρία «μέτωπα» στα οποία θα ρίξει όλες τις δυνάμεις της η κυβέρνηση:


-ανάκτηση της εμπιστοσύνης και αποδέσμευση από την ανάγκη δανεισμού από τον ΕSM


-επιτάχυνση της ανάκαμψης και ανάκτηση της εργασίας με αξιοπρεπείς συνθήκες και μισθούς


τζος χάρτνετ

-ανοικοδόμηση του κοινωνικού κράτους.


«Και στα τρία πεδία οι διαχωριστικές γραμμές με τη ΝΔ είναι ευκρινείς», υπογραμμίζει.


Στο θέμα των επενδύσεων ειδικότερα, ο Δ. Τζανακόπουλος κάνει λόγο για «πολύ μεγάλο» επενδυτικό ενδιαφέρον: «Οι επενδυτές ήδη έχουν αρχίσει να ανταποκρίνονται και αυτό φαίνεται από την ανάκαμψη όλων των θεμελιωδών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αξιοποιηθεί το μομέντουμ ώστε να προσανατολιστούν τα επενδυτικά κεφάλαια σε επενδύσεις που θα έχουν προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία. Η κυβέρνηση έχει επεξεργαστεί το σχέδιο για τον μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου και έχει θέσει τόσο κλαδικές όσο και τοπικές προτεραιότητες, τις οποίες θέτει στο δημόσιο διάλογο μέσα από τα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια. Για πρώτη φορά λοιπόν η χώρα πορεύεται με ένα συμπαγές αναπτυξιακό σχέδιο και όχι με κριτήριο την ενίσχυση φίλων και συνοδοιπόρων. Αυτό το βλέπουν οι επενδυτές και το αξιολογούν θετικά».




τηγανητή μελιτζάνα
τηγανητή μελιτζάνα
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

χειρότερες ατάκες πεσίματος

χειρότερες ατάκες πεσίματος

Το αμερικανικό ρόβερ Curiosity που βρίσκεται στον «κόκκινο» πλανήτη πρέπει να ανακάλυψε κάτι σημαντικό. Η ανακοίνωση θα γίνει αύριο, Πέμπτη, το βράδυ στις 21:00 ώρα Ελλάδας.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

Η NASA έκανε γνωστό ότι σε συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή επιστημόνων «θα ανακοινωθούν νέα επιστημονικά ευρήματα του ρόβερ Curiosity». Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από τη NASA TV, το Facebook Live, το YouTube και το Twitter/Periscope.


ετσι κι αλλιως εστιατοριο

Υπάρχει ζωή στον Άρη; Η φωτογραφία της NASA γεννά ερωτήματα


χειρότερες ατάκες πεσίματος

Το ρόβερ, που έφθασε στον Άρη τον Αύγουστο του 2012, συνεχίζει να ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά στο Όρος Σαρπ, ένα βουνό ύψους περίπου 5.000 μέτρων στο κέντρο του κρατήρα Γκέιλ.


19609522


Curiosity, Άρης/Πηγή NASA-JPL-Caltech-MSSS/ΑΠΕ-ΜΠΕ



τόσα παιδιά τόση ευτυχία

σπανουλης βαλερια

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
καραγιαννη ελενη ψυχολογος
σπανουλης βαλερια

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο Πρωθυπουργός, κινήθηκε προς το μέρος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος είχε φτάσει λίγα λεπτά νωρίτερα, προκειμένου να τον χαιρετήσει και να του ευχηθεί καλή χρονιά, για το νέο έτος.


σπανουλης βαλερια

XEIRA 2222


(Πηγή φωτογραφίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ///EDUROKINISSI)


Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας κάθισε στη θέση του σχεδόν δίπλα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς ανάμεσά τους στεκόταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.


KYR TSIP 2


(Πηγή φωτογραφίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ///EDUROKINISSI)



περιοδικο βαπτιση mommy
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

Wednesday, May 29, 2019

ονειροκριτης θυμος νευρα

σμολ φόργουρντ
προτεινομενα εστιατορια γλυφαδα
ονειροκριτης θυμος νευρα

Συγκεκριμένα, στη γωνία Αιόλου και Ερμού ήταν πολλοί αυτοί που συγκεντρώθηκαν για να δουν από κοντά τους Βρετανούς «γαλαζοαίματους».


Ο πρίγκιπας ήταν ιδιαιτέρως προσιτός, χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους και έκατσε για έναν σύντομο καφέ με τη σύζυγό του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, ενώ πήρε και ένα κουλούρι.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html

Στη συνέχεια μπήκαν στο εκκλησάκι που είναι επί της πλατείας, όπου παρέμειναν για λίγη ώρα, πριν κάνουν μία βόλτα στην περιοχή και τελικώς αποχωρήσουν.


Πριν από λίγη ώρα, ο Κάρολος είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.


Τα μέτρα ασφαλείας στην πρωτεύουσα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα, ενώ εφαρμόζονται και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τροχαία.



ονειροκριτης θυμος νευρα

καθρεπτες κομμωτηριου

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html

Ως γνωστόν το τμήμα αυτό ανήκει στο συνολικό επενδυτικό σχέδιο που προωθεί η ΕΕ ως έργο κοινού ενδιαφέροντος (PCI) για τη διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ.


Η Κομισιόν έχει αντιδράσει έντονα καθώς έχει επιλεγεί ως φορέας υλοποίησης η κυπριακών συμφερόντων EuroAsia Interconnector.


καθρεπτες κομμωτηριου

Η Κομισιόν σε επιστολή της έχει κάνει απολύτως σαφές ότι εάν η ΡΑΕ δεν αποσύρει ή αναθεωρήσει την απόφαση ανάθεσης του έργου στην «Αριάδνη» του ΑΔΜΗΕ, η ένταξη της διασύνδεσης στα έργα PCI της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παύσει να ισχύει.


Δηλαδή, πέραν της συζήτησης επί της πρότασης της Κομισιόν (την οποία δεν αποδέχεται ο ΑΔΜΗΕ, ενώ ΥΠΕΝ και ΡΑΕ έχουν στείλει αντιπροτάσεις), υπάρχει ένα δεύτερο επίπεδο που αφορά το κατά πόσον μπορεί να συνεχίσει να ισχύει η ανάθεση στην «Αριάδνη» όσο το έργο παραμένει PCI. Επί αυτού του δεύτερου επιπέδου έχει δημιουργηθεί πλέον μια βασική διελκυστίνδα, με την Κομισιόν να πιέζει και την Euroasia να κινείται νομικά για ανατροπή της απόφασης.


ονοματα επιτυχοντων πανελληνιων 2017 λαμια

Ας σημειωθεί ότι στην αίτηση αναθεώρησης η εταιρεία Euroasia Interconnector υποστηρίζει επίσης ότι το να παρεμβαίνει η ΡΑΕ σε όρους εμπορικούς και τεχνικούς σε συμβάσεις μεταξύ αντισυμβαλλόμενων μερών είναι αντισυνταγματικό.


Το θέμα το σηκώνουν οι Κύπριοι ευρωβουλευτές, με έναν εξ αυτών, τον Κώστα Μαυρίδη, να καταθέτει ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την οποία χαρακτηρίζει παράνομη με τον κοινοτικό κανονισμό την απευθείας ανάθεση της ΡΑΕ, αλλά και να κάνει λόγο για ενεργειακή απομόνωση της Κύπρου



καθρεπτες κομμωτηριου
κεπ καβαλας ωραριο

λαυρεντησ μαχαιριτσασ ετσι δραπετευω απ τισ παρεεσ

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html

Το ματς της βραδιάς, αν όχι και της φάσης των «16» του Champions League, έγινε το βράδυ της Τετάρτης (7/3) στο Λονδίνο ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο, είχε λιγότερες πιθανότητες και ήθελε είτε νίκη στην Αγγλία, είτε ισοπαλία με σκορ μεγαλύτερο του 2-2. Το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τους Ιταλούς, αφού τα «Σπιρούνια» προηγήθηκαν στο 39’ με τον Σον και έφτασαν ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση.


τμημα διαβατηριων κοζανη

Παρόλα αυτά, η Γιουβέντους δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 64’ ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ισοφάρισε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αργεντινός φορ πέρασε μια εξαιρετική πάσα στον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος με το πρώτο του φετινού του γκολ στο Champions League έδωσε σκορ πρόκρισης (2-1) στη Γιουβέντους. Η Τότεναμ από εκεί και πέρα προσπάθησε να φτάσει τουλάχιστον σε σκορ που να οδηγεί το ματς στην παράταση, έχασε μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, η Γιουβέντους βρέθηκε για δεύτερη σερί σεζόν στα προημιτελικά και τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.



Two goals in four minutes and this tie has turned on it's head! ?

Paulo Dybala puts Juventus ahead at Wembley! pic.twitter.com/dzhD7mk5WM


λαυρεντησ μαχαιριτσασ ετσι δραπετευω απ τισ παρεεσ

— Football on BT Sport (@btsportfootball) March 7, 2018

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι παρά την εντός έδρας ήττα της από τη Βασιλεία (1-2), πέρασε στα προημιτελικά του Champions League αφού στο πρώτο ματς στην Ελβετία είχε κάνει… περίπατο (0-5). Μόλις στο 8’ ο Γκάμπριελ Ζέσους έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γκουαρντιόλα, δείχνοντας πως η βραδιά θα είναι πολύ εύκολη στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ».


Η Βασιλεία, πάντως, έπαιξε χωρίς άγχος και στο 17’ ισοφάρισε με τον Μοχάμεντ Ελιονούσι. Στο 71’ ο Λανγκ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Μάντσεστερ Σίτι, πάντως, προκρίθηκε στους «8» για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά τη σεζόν 2015-2016 όταν είχε περάσει σε βάρος της Ντιναμό Κιέβου αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν.



λαυρεντησ μαχαιριτσασ ετσι δραπετευω απ τισ παρεεσ
σπανια αναρριχωμενα φυτα
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

της ψυχης τα αντισωματα στιχοι

ΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη: Πρωτοετής φοιτήτρια ιατρικής κρεμάστηκε στο σπίτι της

Ανείπωτη θλίψη για την οικογένειά της


Απαγχονισμένη βρέθηκε στο σπίτι της στην οδό Καραϊσκάκη στην Αλεξανδρούπολη, ακριβώς απέναντι από το αστυνομικό τμήμα της πόλης, 20χρονη φοιτήτρια ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι γονείς της φοιτήτριας είχαν χάσει τα ίχνη της για 24 ώρες και ζήτησαν από ιδιοκτήτρια παρακείμενου καταστήματος καφέ, να εισέλθει στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά.

Το θέαμα που αντίκρυσαν ήταν σοκαριστικό. Η νεαρή κοπέλα είχε βάλει τέλος στη ζωή της έχοντας αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωνε απογοητευμένη από τη ζωή.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html

της ψυχης τα αντισωματα στιχοι

της ψυχης τα αντισωματα στιχοι

Αμέσως μετά ενημερώθηκαν οι Αρχές και έγινε η αυτοψία στο χώρο από τον ιατροδικαστή Θράκης, κ. Παύλο Παυλίδη, ο οποίος σήμερα θα διενεργήσει την νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και οι συγγενείς της. Πρώτος έφτασε στην Αλεξανδρούπολη ο αδελφός της που ζει στην Ξάνθη. Ο νεαρός δεν μπορούσε να πιστέψει πως η αδερφή του έβαλε τέλος στη ζωή της.



ψαρας θα γινω στην στερια
элиста

παιδοψυχολογοι στα γιαννιτσα

splash orpington chicks for sale
παιδοψυχολογοι στα γιαννιτσα

Πιο συγκεκριμένα, ένας πιλότος της Learjet και ένας των Αμερικανικών Αερογραμμών είδαν το «αντικείμενο» στις 24 Φεβρουαρίου και ενημέρωσαν τον περιφερειακό ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας στο Αλμπουκέρκι.


- «Ήταν κάποιος από πάνω μας, ο οποίος μας πέρασε πριν από 30 δευτερόλεπτα;», ρωτά ο πιλότος της Learjet στη σύντομη συνομιλία.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

- «Αρνητικό» ήταν η απάντηση του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html

- «Οκ, κάτι πέρασε πάντως», είπε ο πιλότος.


μαρια μπακοδημου νεα κολεξιον

- «Ένα ούφο», απάντησε αμέσως κάποιος.


- «Ναι», απαντά ο πιλότος με ένα συγκρατημένο χαμόγελο.




παιδοψυχολογοι στα γιαννιτσα

ταμειακη μηχανη προβλημα

επιθεωρηση στοιχειου
ταμειακη μηχανη προβλημα

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία «οι δύο ηγέτες δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τις προσπάθειες για την ενίσχυση της συνεργασίας σε κοινές στρατηγικές προκλήσεις και να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες και των δύο χωρών που επηρεάζουν τις διμερείς σχέσεις», υπογράμμισε η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.


Εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου τόνισε ότι οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να διορθώσουν ευαίσθητα θέματα που έχουν αμαυρώσει τις σχέσεις των δύο συμμάχων.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html

Ο Λευκός Οίκος δεν έκανε κάποια αναφορά στη Συρία, όπου η στρατιωτική εκστρατεία της Τουρκίας εγείρει κινδύνους σύγκρουσης των δύο νατοϊκών συμμάχων.


Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, οι δύο πρόεδροι αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στην περιοχή και τις σχέσεις των δύο χωρών. Συζήτησαν "διμερή και περιφερειακά ζητήματα" γράφει το πρακτορείο, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις.



ταμειακη μηχανη προβλημα
πως να βγαλω 500 ευρω καθε μερα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

αγ αικατερινης γιορτη

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html
ανω αντλια συμπλεκτη fiat doblo
αγ αικατερινης γιορτη

Δείτε παρακάτω τις εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Δήμος και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας.


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου


Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Ελευθερίου (Αναβρυτής 5)
19:00 Συναυλία με το ρεμπέτικο μουσικό σχήμα Μπιλαντέρια
Πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο)
20:30 «Με διάθεση Latin». Συναυλία της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων.


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου


βιογραφικο στον οαεδ

Πλατεία Μοναστηρακίου
14.00 Αποκριάτικος περίπατος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου


Πεζόδρομος Ερμού
11.00 Αποκριάτικος περίπατος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου


Ζάππειο (μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο)
11.00 Αποκριάτικος περίπατος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων
Σταθμός Μετρό Ακρόπολη


12.00 Πλακιώτικη Αποκριά με παρέλαση καρναβαλιστών. Ένας πανηγυρικός και μεθυστικός περίπατος στα στενά της Πλάκας με μουσικά όργανα, χορό και αποκριάτικα τραγούδια από τις Μορφές Έκφρασης. Διαδρομή: Mετρό Ακροπόλεως, Σέλλεϋ, Βύρωνος, πλατεία Αγίας Αικατερίνης, πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας, Κυδαθηναίων, Αδριανουπόλεως, Τριπόδων, Φλέσσα, Λυσίου, Μάρκου Αυρηλίου, Αδριανού, πλατεία Μοναστηρακίου


12.00 7ο Κυνήγι Θησαυρού στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού. Φέτος στο κυνήγι εστιάζουμε στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη και την Πλάκα , μια γοητευτική αλλά ακόμα άγνωστη περιοχή της Αθήνας που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε μόνο ως τουριστικό προορισμό. Εγγραφές και σημείο συνάντησης στο εστιατόριο Διόνυσος στην Ακρόπολη από τις 10.00-12.00. Σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Ξεναγών.


Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου


Λόφος Φιλοπάππου
10.00 Αποκριάτικος περίπατος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.
11.00 Αποκριάτικη συναυλία του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή του Λάκη Χαλκιά.




αγ αικατερινης γιορτη

ιωάννα ελευθερίου

ιωάννα ελευθερίου
ιωάννα ελευθερίου

Όπως επανέλαβε πολλές φορές ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι τοξικομανής, χτες το πρωί του έκλεψαν το πορτοφόλι, που είχε μέσα όλα του τα χαρτιά.


Υποστηρίζει ότι πήγε στο τμήμα της Ομόνοιας για να το καταγγείλει και λόγω φόρτου εργασίας εκείνοι του ζήτησαν να πάει πάλι σήμερα το πρωί.


επτα θαλασσες του κοσμου

Και σήμερα το πρωί, όμως, όταν πήγε στο τμήμα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, οι υπεύθυνοι δεν ασχολήθηκαν μαζί του, λέγοντας ότι έχουν δουλειά, καθώς είχαν φτάσει στο τμήμα αρκετές προσαγωγές.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

Ο άνδρας άρχισε να διαμαρτύρεται, χωρίς, όμως, κανένα αποτέλεσμα. Όπως είπε, δεν άντεξε να μην του δίνουν καμία σημασία και ανέβηκε στο γλυπτό για να διαμαρτυρηθεί και επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί μαζί του.


Στο σημείο δεν πήγαν διαπραγματευτές της ΕΛ. ΑΣ. και τελικά τον έπεισε να κατέβει με ασφάλεια ο αστυνομικός διευθυντής Ηλίας Αλεβιζόπουλος, ο οποίος ανέβηκε στο γερανοφόρο όχημα της πυροσβεστικής και μετά από διάλογο που είχε με τον άνδρα για πάνω από δύο ώρες, τον έπεισε να κατέβει με ασφάλεια.


Αυτή την ώρα, έχει μεταφερθεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο Ελπίς, ενώ αστυνομικοί θα του πάρουν κατάθεση σε συνεννόηση με τους γιατρούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο εγκλεισμού του άνδρα.



επαρχια φαρσαλων χαρτης
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html

σινεμα αλικη προγραμμα

γιώργος πάντζας ταινίες
εισπραξεισ ανω των 500 ευρω

Όπως καταγράφηκε σε βιντεάκι που ανέβηκε στα social media, η αστυνομικός πλησίασε την οδηγό και της είπε ότι η πινακίδα της είχε λήξει εδώ και δύο εβδομάδες, και όπως ήταν φυσικό, εκείνη φοβήθηκε για τα χειρότερα. Τελικά, η αστυνόμος τη ρώτησε εάν έχει προετοιμαστεί για τις γιορτές και της πρόσφερε το χαρτονόμισμα, ενώ εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.


Η συγκεκριμένη οδηγός δεν ήταν η μοναδική τυχερή, αφού το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Ocala έχει μπει για τα καλά σε γιορτινό κλίμα, και προσπαθεί να το μεταφέρει και στους κατοίκους της πόλης. Με ποιο τρόπο; Μοιράζοντας χρήματα σε ανυποψίαστους περαστικούς.


σινεμα αλικη προγραμμα


SECRET SANTA: This police officer was certainly in the Christmas spirit when instead of giving a woman a ticket for an expired tag, he handed her $100. The Ocala Police Department distributed $5,200 worth of $100 bills from anonymous donors to residents. https://t.co/ZIMDabvnqR pic.twitter.com/AUYKt1G9Na

— ABC News (@ABC) December 22, 2018


σινεμα αλικη προγραμμα
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html

ωραια λογια για πανσεληνο

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html
γερμανος φαληρου 3

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών στη συνάντηση που διήρκησε για περισσότερες από πέντε ώρες και στην οποία μετείχαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Γιώργος Χουλιαράκης και ο Δημήτρης Λιάκος έγινε μια γενική συζήτηση για την πρόοδο στην εφαρμογή των μεταμνημονιακών υποχρεώσεων, αλλά όχι μόνον.


Όπως προέκυψε οι θεσμοί δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στις δικαστικές αποφάσεις για τα αναδρομικά και ζήτησαν αναλυτικές πληροφορίες για το πώς σκοπεύει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το θέμα, ειδικά εάν προκύψουν και άλλες τελεσίδικες αποφάσεις.


ωραια λογια για πανσεληνο

Σε σχέση με τις τράπεζες και την ανάσχεση των «κόκκινων» δανείων τα κυβερνητικά στελέχη ανέφεραν πως προχωρεί το σύστημα με τις κρατικές εγγυήσεις (asset protection scheme) και πως υπάρχει διαβούλευση με τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού για αυτό. Παράλληλα, ενημέρωσαν ότι στο υπουργείο Οικονομικών έχει δημιουργηθεί κοινή επιτροπή με τη συμμετοχή και στελεχών της ΤτΕ που εξετάζει και την πρόταση της κεντρικής τράπεζας για τη δημιουργία ειδικού οχήματος.


Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως οι θεσμοί ενημερώθηκαν και για το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας που θα αντικαταστήσει το νόμο Κατσέλη και υιοθετεί το Κυπριακό μοντέλο.


Εξάλλου, από το υπουργείο Οικονομικών έγινε γνωστό πως το αυριανό πρόγραμμα συζητήσεων με τους επικεφαλής των θεσμών, στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής παρακολούθησης τα περιλαμβάνει συζήτηση για τα φορολογικά (διοικητικά της ΑΑΔΕ) στις 10 και συζήτηση για τα εργασιακά στις 11.30.


Στο θέμα των μισθολογικών αυξήσεων που θα εξετασθεί αύριο με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου οι θεσμοί αναμένεται να ζητήσουν «προσεκτικές αυξήσεις» στον κατώτατο μισθό. Κατά πληροφορίες η κυβέρνηση επιμένει στα σενάρια αύξησης του κατώτατου μισθού έως 10%, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιπαράθεση με την πλευρά των θεσμών.


Πάντως εκτιμάται ότι θα περάσει χωρίς προβλήματα η κυβερνητική πρόθεση για κατάργηση του υποκατώτατου μισθού.



ωραια λογια για πανσεληνο
οι τεσσερις εποχες στην ελλαδα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

διαιτεσ για σωματοτυπο μηλο

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

«Η ζωή του κινήθηκε μεταξύ τριών αιώνων», αναφέρει ο γιος του, Tonino, 84 ετών σήμερα, ο οποίος ελπίζει να φτάσει και αυτός τα 100.


διαιτεσ για σωματοτυπο μηλο

Η Τιάνα είναι μόνο ένα από τα χωριά μία αξιοσημείωτης περιοχής, όπου το ποσοστό των αιωνόβιων είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από την υπόλοιπη Σαρδηνία – και όλη την Ιταλία.


Παρότι τα καλά γονίδια, η διατροφή και η άσκηση είναι από τους παράγοντες που χαρακτηρίζονται κομβικοί για την εξασφάλιση της μακροζωίας, οι έρευνες σε αυτή την περιοχή της Μεσογείου δείχνουν πως οι κοινωνικές συναναστροφές μπορεί να είναι εξίσου σημαντικές.


Εδώ, όπως σημειώνει το CNNi, οι παρατηρήσεις δείχνουν πως η φροντίδα των ηλικιωμένων από την οικογένειά τους και το να είσαι ενεργό μέλος της κοινότητας, βοηθούν στην διατήρηση μία υγιούς ψυχικής υγείας, παράγοντας που μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμο στην υγεία των ανθρώπων.




διαιτεσ για σωματοτυπο μηλο
κοκκινα πορτοφολια
λιθινο θεογεφυρο
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html

οικονομικο πανεπιστημιο αθηνων ε γραμματεια

μου εκλεψαν το iphone τι κανω
οικονομικο πανεπιστημιο αθηνων ε γραμματεια

Το βράδυ η φωτιά έκαιγε σε τρία μέτωπα και μαίνονταν εκτός ελέγχου στο Κρυονέρι, στη Δαφνιώτισσα και ανάμεσα στην Ανάληψη και το Περιστέρι.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

fotia analipsi nixta1a d82ad9b601130462555c7786a122cd3c


Εκατοντάδες διάσπαρτες μικρές εστίες κράτησαν άγρυπνους τους κατοίκους υπό τον φόβο των αναζωπυρώσεων. Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του νομού Ηλείας μάλιστα συνεδρίασε στις 9 το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες τουΗΛΕΙΑ LIVE.



οικονομικο πανεπιστημιο αθηνων ε γραμματεια
αποστολη μειλ
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

μπουτον για κουδουνι

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html
μπουτον για κουδουνι
μπουτον για κουδουνι

Aνώτερος αξιωματούχος στην περιφερειακή συμμαχία που υποστηρίζει τη Δαμασκό δήλωσε ότι η συριακή κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της «απορρόφησαν» την επίθεση που δέχθηκαν σήμερα από τις ΗΠΑ και οι θέσεις που έγιναν στόχοι είχαν εκκενωθεί πριν από μέρες χάρη σε προειδοποίηση εκ μέρους της Ρωσίας.


«Απορροφήσαμε το πλήγμα», δήλωσε ο αξιωματούχος στο Reuters.


«Είχαμε μια έγκαιρη προειδοποίηση για το πλήγμα από τους Ρώσους ... και όλες οι στρατιωτικές βάσεις είχαν εκκενωθεί πριν από λίγες ημέρες», δήλωσε ο αξιωματούχους. Περίπου 30 πύραυλοι εκτοξεύθηκαν κατά την επίθεση και το ένα τρίτο απ' αυτούς καταρρίφθηκαν, δήλωσε ακόμη.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

«Προβαίνουμε σε εκτίμηση των υλικών ζημιών», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.


Στον πόλεμο που διεξάγεται εδώ και επτά χρόνια στη Συρία, ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ υποστηρίζεται από τη Ρωσία, το Ιράν και υποστηριζόμενες από το Ιράν σιιτικές οργανώσεις στην περιοχή, περιλαμβανομένης της λιβανικής Χεζμπολάχ.



συστηματικη βοτανικη pdf
τοβρεχ αλοιφη

Tuesday, May 28, 2019

κολοκυθακια σαλατα με μουσταρδα

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html
κλασικη επιπλωση

Η μάχη έδειξε τα πλεονεκτήματα της στρατιωτικής εκπαίδευσης των Σπαρτιατών, του καλύτερου εξοπλισμού και της έξυπνης χρήσης της διαμόρφωσης του εδάφους. Η μάχη των Θερμοπυλών ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει ανά τους αιώνες. Ποιήματα, ταινίες, και κόμικ εξιστορούν τα όσα συνέβησαν εκεί πριν από χιλιάδες χρόνια.


Δείτε το πεδίο της Μάχης των Θερμοπυλών όπως είναι σήμερα σε μια μοναδική πτήση drone, σε ένα βίντεο-παραγωγή του Haanity στο YouTube. Δείτε από ψηλά το πεδίο της Μάχης των Θερμοπυλών. Στα πλάνα διακρίνονται το μνημείο του Λεωνίδα, ο λόφος όπου θεωρείται ότι άφησε την τελευταία του πνοή ο Σπαρτιάτης βασιλιάς καθώς και τον ποταμό, από τον οποίο, όπως και τα στενά, πήρε το όνομά της η περιοχή.


κολοκυθακια σαλατα με μουσταρδα


κολοκυθακια σαλατα με μουσταρδα
ενοχικά δικαιώματα
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

σιδηρω λυκοφη 1-1

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html
πατατα εποχη σπορας
σιδηρω λυκοφη 1-1

Ντόπιοι και φιλοξενούμενοι επισκέπτες, απόλαυσαν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στο αμφιθέατρο της λίμνης Βουλισμένης.


Στην διάρκεια των αγώνων και ειδικά στον τελικό, υπήρξαν βουτιές στο μέγιστο βαθμό δυσκολίας, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ευρηματικά χάπενιγκ κι ένα χολιγουντιανό σόου κατά την τελετή λήξης που παρέπεμπε σε αθλητικά γεγονότα με παγκόσμιο βεληνεκές. Ειδικά η τελετή λήξης χαρακτηρίστηκε από ένα φαντασμαγορικό θέαμα στα πρότυπα μεγάλων διεθνών γεγονότων.


εισιτηρια πλοιων με εκπτωση




σιδηρω λυκοφη 1-1
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

στάμφορντ μπριτζ

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html
γυαλιστερο μεταξωτο υφασμα
στάμφορντ μπριτζ

Αυτό προβλέπει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Όπως αναφέρεται, «πρόκειται για μεταρρύθμιση, η οποία αποσκοπεί στον συγκερασμό της πολιτικής αποζημίωσης των απασχολούμενων σε ειδικότητες, κλάδους και χώρους εργασίας που δικαιολογούν την καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας με την ανάγκη για σχεδιασμό βραχυπρόθεσμων, μεσοπρόθεσμων καθώς και μακροπρόθεσμων δράσεων για την κατά το δυνατό άμβλυνση των παραγόντων κινδύνου και την εγκαθίδρυση και εμπέδωση των αναγκαίων συνθηκών πρόληψης και προστασίας των εργαζομένων».


Προς τον σκοπό αυτό θεσμοθετείται ο επανασχεδιασμός από μηδενική βάση των κριτηρίων χορήγησης του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, των κατηγοριών των επιμέρους δικαιούχων, καθώς και του τρόπου υπολογισμού του αλλά και του ύψους του στη βάση διαβάθμισης της έκτασης και της συχνότητας έκθεσης των εκάστοτε δικαιούχων στους παράγοντες κινδύνου που επικρατούν στους οικείους χώρους εργασίας.


Παράλληλα προωθείται τόσο ο βραχυπρόθεσμος όσο και ο μεσο - μακροπρόθεσμος σχεδιασμός με την εκπόνηση και εφαρμογή σχετικού σχεδίου δράσης για την ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής στην εργασία.


Η διάταξη αναφέρει πως ένα μήνα μετά την δημοσίευση του νόμου με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εργασίας, και Υγείας, θα καθοριστεί η συγκρότηση των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της 15μελούς επιτροπής που θα αξιολογήσει τις ειδικότητες και τους κλάδους για τους οποίους δικαιολογείται η καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Η επιτροπή θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει το έργο της και να υποβάλει σχετική γνωμοδότηση στους συναρμόδιους υπουργούς έως τις 30 Ιουνίου 2018.


Ακολούθως εντός του Ιουλίου θα οριστούν οι δικαιούχοι, το ύψος και οι όροι και προϋποθέσεις καταβολής του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο Δημόσιο και θα καταρτιστεί μακροπρόθεσμο σχέδιο δράσης για την πρόληψη των παραγόντων κινδύνου στους χώρους εργασίας των φορέων που απασχολούν τους δικαιούχους του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας του παρόντος άρθρου.


Μέχρι τότε το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο Δημόσιο θα εξακολουθεί να καταβάλλεται στους ίδιους δικαιούχους, στο ίδιο ύψος και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.



στάμφορντ μπριτζ
πονος στο στερνο
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

αγγελιες κομοτηνη εργασια

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html
Νέα επίθεση Γιλντιρίμ κατά της Ελλάδας: «Αδύνατον να αποδεχτούμε αυτό που έκαναν με τους 8»

Νέα πυρά κατά της Ελλάδας για τη… δυσκολοχώνευτη απόφαση της απελευθέρωσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοι κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες από το καθεστώς Ερντογάν, εξαπέλυσε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ - Θρίλερ με τους «8»: Τους κρύβουν σε στρατόπεδο και φοβούνται ακόμα και δολοφονία τους


vip services αθηνα

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής προπαγάνδας του «σουλτάνου» ενόψει των εκλογών της 24ης Ιουνίου, υποστήριξε ευθαρσώς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, πως η απελευθέρωση των «8» δεν ταιριάζει στις σχέσεις… καλής γειτονίας (!), τονίζοντας πως «οι πραξικοπηματίες έγιναν αιτία να σκοτωθούν και να τραυματιστούν πολλοί Τούρκοι κατά την απόπειρα πραξικοπήματος».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html

αγγελιες κομοτηνη εργασια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παράλληλα ωστόσο, ο Γιλντιρίμ δεν δίστασε να απλώσει χείρα φιλίας στην Ευρώπη, διαμηνύοντας ότι το «πάγωμα» της συμφωνίας για το προσφυγικό δεν αφορά στη συμφωνία Τουρκίας – Ε. Ε.

«Δεν είναι δυνατόν για εμάς να αποδεχτούμε αυτό που έκανε η Ελλάδα, ως γείτονάς μας (σ. σ. την απελευθέρωση των 8 Τούρκων αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο). Κάνουμε μεγάλο αγώνα. Το να απελευθερώνεις αυτούς τους γκιουλενιστές, οι οποίοι προκάλεσαν χτύπημα στη ραχοκοκαλιά της χώρας μας, που έγιναν αιτία να σκοτωθούν και να τραυματιστούν τόσοι άνθρωποι κατά την απόπειρα πραξικοπήματος, δεν ταιριάζει στις σχέσεις καλής γειτονίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιλντιρίμ, μιλώντας στο κανάλι NTV.


τεχνικη παπιε μασε

Στη συνέχεια, αφού… καθάρισε με την Ελλάδα, ο Τούρκος πρωθυπουργός έσπευσε να κάνει τα… γλυκά μάτια στην Ευρώπη, στέλνοντας μήνυμα… συνεργασίας.

Διαβεβαίωσε έτσι ότι η απόφαση να «παγώσει» η συμφωνία για την επανεισδοχή των μεταναστών, δεν επηρεάζει εκείνη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, άσχετα αν η Ελλάδα ανήκει σε αυτήν.

«Στο σημείο αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση. Υπάρχει μία διμερής συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα και μία με την Ε. Ε. Εμείς τη διμερή συμφωνία επανεισδοχής παγώσαμε. Θέμα αναστολής της συμφωνίας επανεισδοχής με την Ε. Ε. δεν τίθεται», κατέληξε.

Θρίλερ με τους «8»: Τους κρύβουν σε στρατόπεδο – Φοβούνται ακόμα και δολοφονία τους

Ελέγχονται τα φαγητά τους – Επιστρατεύτηκαν ΕΚΑΜ, ΜΑΤ και ελεύθεροι σκοπευτές - Κάμερες παρακολουθούν κάθε κίνηση περιμετρικά του χώρου που βρίσκονται.

Με ένα λόγο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο «εμπρηστικός» και σε ύφος που ξεπερνά κάθε όριο προκλητικότητας, ο Τούρκος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μπεκίρ Μποζντάγ, απείλησε την περασμένη Τρίτη (05/06) ευθέως την Ελλάδα ότι η Άγκυρα θα απαγάγει τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που αυτομόλησαν στην Ελλάδα ζητώντας άσυλο, αμέσως μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, τον Ιούλιο του 2016.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μποζντάγ κουνάει απειλητικά το δάχτυλο εναντίον της χώρας μας, αυτήν τη φορά ο εκπρόσωπος του «σουλτάνου» και αντιπρόεδρος της Τουρκίας ξεπέρασε τα όρια.

«Μπορεί η Ελλάδα να μην τους εξέδωσε ή, ακόμα, να τους εξασφαλίσει και άλλες δυνατότητες και σωματοφύλακες. Μπορεί να τους υποθάλπει όπως κάνουν και κάποιες άλλες χώρες. Ό, τι και να κάνουν όμως είναι καθήκον μας να βρούμε εκείνους τους πραξικοπηματίες, στρατιώτες της οργάνωσης του Γκιουλέν, να τους πακετάρουμε και να τους φέρουμε στην Τουρκία. Όπου και να πάνε», είπε.

Η δήλωση αυτή ήταν αρκετή για να προκαλέσει συναγερμό στην Αθήνα. Ο υπουργός Άμυνας έθεσε το θέμα στο ΝΑΤΟ, ενώ παράλληλα στήθηκε ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο για την προστασία των οκτώ Τούρκων αξιωματικών.

Φοβούνται δολοφονία

Μετά και τις ξεκάθαρες απειλές της τουρκικής κυβέρνησης, ο μεγάλος φόβος δεν είναι τόσο αυτός της επιχείρησης απαγωγής, καθώς και οι οκτώ διαμένουν σε στρατόπεδο στον ηπειρωτικό χώρο, όσο το ενδεχόμενο να προσπαθήσει κάποιος να τους σκοτώσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει ξεχωριστή ροή πληροφόρησης ειδικά για την υπόθεση των «οκτώ», ενώ η φρούρηση αναπροσαρμόζεται με αναθεώρηση του επιχειρησιακού σχεδίου, ανάλογα με τις νέες κάθε φορά πληροφορίες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τον προηγούμενο χώρο κράτησης, και οι «οκτώ» βρίσκονται υπό συνεχή και αυστηρή επιτήρηση. Έχουν ωστόσο ιδιωτικότητα, αφού στον καθένα αναλογεί ένα δωμάτιο, ενώ κοινόχρηστα είναι η κουζίνα και το σαλόνι.

Έχουν ελευθερία να κάνουν πεζοπορία ή τρέξιμο, αλλά όχι να βγαίνουν από το φυλασσόμενο χώρο. Οι μοναδικές επισκέψεις που δέχονται είναι αυτές από τους δικηγόρους τους, ενώ όσοι μπαίνουν στο χώρο, ελέγχονται εξονυχιστικά.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ελεύθεροι σκοπευτές βρίσκονται ακροβολισμένοι περιμετρικά των εγκαταστάσεων και ελέγχουν κάθε κίνηση.

Παρούσες επίσης ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ, της Αντιτρομοκρατικής και των ΜΑΤ. Όλες οι κινήσεις βιντεοσκοπούνται και ο χώρος, σε μεγάλη ακτίνα, ελέγχεται και ηλεκτρονικά.

Χαρακτηριστικό του πόσο αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας και το γεγονός πως για κάθε Τούρκο αξιωματικό αντιστοιχούν περισσότεροι από 10 άνδρες των ελληνικών Αρχών.

Εκτός αυτού, καθημερινά ελέγχεται και το φαγητό των 8. Όπως και τα γλυκά που τους στέλνουν οι οικογένειές τους από την Τουρκία. Στους Τούρκους αξιωματικούς παρέχεται και ψυχολογική υποστήριξη.

Πώς περνούν το χρόνο τους

Αξιωματικοί που έχουν εικόνα της καθημερινότητας των Τούρκων αξιωματικών περιγράφουν πώς περνούν τις μέρες τους. Διαβάζουν πολύ και βλέπουν τηλεόραση. Κάνουν δε και προσπάθειες να μάθουν ελληνικά. Όλοι τους μιλούν καλά αγγλικά, ενώ ένας από τους αξιωματικούς ξέρει να παίζει και μπουζούκι.

Τα έξοδά τους, τα οποία μπορούν να κάνουν μόνο εντός του στρατοπέδου, καλύπτονται από τα χρήματα που τους στέλνουν οι οικογένειές τους. Η τύχη των δικών τους ανθρώπων που παραμένουν στην Τουρκία είναι και το μεγάλο τους άγχος.

Διαβάστε επίσης:

Η Τουρκία απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα: Τι επιδιώκει ο Ερντογάν;

Έξαλλος ο Πούτιν με τον Ερντογάν: Με εμάς δεν θα παίζεις παιχνίδια



αγγελιες κομοτηνη εργασια