Thursday, May 30, 2019

καλλιεργεια σκορδου με σπορο

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html
εκπομπη ελενης σημερα
καλλιεργεια σκορδου με σπορο

Ο κ. Βούτσης προσθέτει ότι τα σημεία συμφωνίας που παρουσίασαν ο Πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος νοηματοδοτούν παράλληλα με την καθιέρωση του πολιτικού όρκου, την ουδετεροθρησκία η οποία εισάγεται στο Άρθρο 3 του Συντάγματος ενώ σημειώνει ότι ανοίγει επιτέλους μια επίκαιρη συζήτηση η οποία, όπως λέει, κινείται στη σωστή κατεύθυνση.


Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Βουλής απαντά στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης εξηγώντας για ποιους λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ψηφίσει την πρόταση που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία το 2013 υποστηρίζοντας ότι ήταν μια περιοριστική και προβληματική ρύθμιση που δεν αφορούσε μια συνολική στρατηγική για τις σχέσεις κράτους - εκκλησίας, όπως η πρόταση που κατατίθεται σήμερα.


Αναφορικά με τις επικρίσεις που διατυπώθηκαν ότι το κράτος θα συνεχίσει να καταβάλει το χρηματικό ποσό για την κάλυψη των μισθολογικών αναγκών της Εκκλησίας, ο Πρόεδρος της Βουλής σημειώνει ότι η συζήτηση που άνοιξε «επιτρέπει συν τω χρόνω η Ορθόδοξη Εκκλησία να αναλάβει τα βάρη που αφορούν στη μισθοδοσία εφόσον προχωρήσει σωστά η συνδιαχείριση του συνόλου της περιουσίας της μετά το 1951».


καλλιεργεια σκορδου με σπορο

Σχετικά με την συζήτηση που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα για τη συνταγματική αναθεώρηση ο κ. Βούτσης σημειώνει ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για συζήτηση και διαβεβαιώνει ότι θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και προθεσμίες. «Είναι πολύ ώριμο, καθώς η χώρα βγαίνει από τις μνημονιακές δεσμεύσεις, να προχωρήσει η Συνταγματική Αναθεώρηση. Είναι ευθύνη και χρέος μας να δρομολογηθούν οι αναγκαίοι εκσυγχρονισμοί στο ελληνικό Σύνταγμα», σημειώνει ο Πρόεδρος της Βουλής.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html



διας κατασκευαστικη χανια

No comments:

Post a Comment