Saturday, June 29, 2019

συλλογικη συμβαση καθηγητων φροντιστηριων μεσης εκπαιδευσης 2015

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
δηλωσεις βαρουφακη για φπα
αθλητικα τυπου σταν σμιθ
συλλογικη συμβαση καθηγητων φροντιστηριων μεσης εκπαιδευσης 2015
συλλογικη συμβαση καθηγητων φροντιστηριων μεσης εκπαιδευσης 2015

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Deutsche Telekom και του ΟΤΕ ενημέρωσαν σχετικά με την απόφαση της να επενδύσει 2 δισ. ευρώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην ελληνική οικονομία για την ανάπτυξη τεχνολογικών δικτύων οπτικών ινών για οικιακή χρήση (fiber to the home) και 5G, ώστε ένα εκατομμύριο νοικοκυριά να αποκτήσει συνδέσεις ταχύτητας 1 Gigabit.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, η επένδυση αυτή αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και ταυτόχρονα σημαντικό βήμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της.


Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.


p a


Πηγή: Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού


«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μία πάρα πολύ δημιουργική συνάντηση με τη διοίκηση της Deutsche Telekom. Με τους ανθρώπους, οι οποίοι μας ανακοίνωσαν ότι η εταιρία θα κάνει δύο δισεκατομμύρια ευρώ επενδύσεις μέσα στην επόμενη τετραετία για να συνδεθούν ένα εκατομμύριο νοικοκυριά με οπτικές ίνες στο σπίτι, που σημαίνει ότι θα τους δώσει τη δυνατότητα να έχουν συνδεσιμότητα μέχρι και 1 GigaBit», δήλωσε ο κ. Παππάς μετά τη συνάντηση και συνέχισε:


«Είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία. Τα θετικά σημάδια πυκνώνουν και ειδικά για αυτού του τύπου την τεράστια επένδυση, θα έλεγα ότι είναι πάρα πολύ κρίσιμη, διότι βάζει την Ελλάδα στην εποχή των νέων τεχνολογιών».


«Ο ρόλος της Πολιτείας είναι να διασφαλίσει ότι οι ιδιωτικές επενδύσεις θα πυκνώσουν και θα γίνουν με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε όλοι οι Έλληνες να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτές τις νέες τεχνολογίες και στις καταπληκτικές και εξαιρετικές υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να αναπτυχθούν πάνω σε αυτές τις υποδομές», πρόσθεσε.


«Είναι σπουδαίο ότι η Deutsche Telekom επενδύει στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη διοίκηση μας στην Ελλάδα με τον ΟΤΕ και για όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. Η Deutsche Telekom έχει προβεί σε ογκώδεις επενδύσεις στη χώρα. Σε πρώτη φάση φτιάξαμε το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και τώρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη δικτύου Fiber To The Home (FTTH). Η κοινωνία των Gigabit έχει ανάγκη από την ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών παντού και τώρα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός», δήλωσε από την πλευά του ο κ. Höttges.



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html

μαγιορκα διακοπες πακετα

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html
μαγιορκα διακοπες πακετα
«Κόκκινος» συναγερμός στη Βουλή: Drone πέταξε γύρω από το κοινοβούλιο

Συναγερμός σήμανε στη φρουρά της Βουλής την Τετάρτη (31/01) όταν drone πέταξε πάνω από το κοινοβούλιο


Την ώρα που όλες οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στην Αθήνα ήταν συντονισμένες για την φρούρηση του προέδρου του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν , ένα drone που εμφανίστηκε να πετά γύρω από την Βουλή αναστάτωσε τις υπηρεσίες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το drone πετούσε στην περιοχή γύρω από το ελληνικό κοινοβούλιο και όπως φαίνεται από το έγγραφο που έφεραν στο «φως» τα dikaiologitika.gr δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί από τις αρχές.


μαγιορκα διακοπες πακετα

Το τετρακόπτερο που έφερε πάνω του κάμερα καταγραφής, έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στη Βουλή και παρά τοπ γεγονός ότι σήμανε συναγερμός, το μόνο που κατάφεραν είναι να παρακολουθούν την πτήση του μέχρι την στιγμή που ο χειριστής του το προσγείωσε , 10 λεπτά μετά από τον τελευταίο εντοπισμό του, στην περιοχή του Λυκαβηττού, ψηλά στα πολυβολεία.

Δεν είναι γνωστό εάν για την πτήση του drone είχαν ενημερωθεί ή έγινε αντιληπτό από την προσωπική ασφάλεια του Ισραληνού προέδρου και βέβαια προκαλεί ερωτήματα πως είναι δυνατόν με τέτοια μέτρα ασφαλείας να πετά ένα drone ανενόχλητο πάνω από την Βουλή.


«Κόκκινος» συναγερμός στη Βουλή: Drone πέταξε γύρω από το κοινοβούλιο
01
«Κόκκινος» συναγερμός στη Βουλή: Drone πέταξε γύρω από το κοινοβούλιο

επεκταση μνημησ σε iphone
νυφικα ρομαντικα με δαντελα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

θερινα σινεμα φιλαδελφεια

suites ποζαρ

Γίνεται λόγος για την Carillion, η οποία από σήμερα μπαίνει σε καθεστώς υποχρεωτικής εκκαθάρισης, βάζοντας σε κίνδυνο τις δουλειές των 43.000 εργαζομένων της. Η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της άμυνας, της εκπαίδευσης, της υγείας και των μεταφορών.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

θερινα σινεμα φιλαδελφεια

Εκ των εργαζομένων της οι 20.000 εργάζονται εντός των συνόρων της Βρετανίας, ενώ οι υπόλοιποι απασχολούνται σε όλο τον κόσμο. Μέχρι ώρας παραμένει άγνωστο πόσοι εκ των εργαζομένων θα μείνουν άνεργοι. Πάντως η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα παράσχει την απαραίτητη χρηματοδότηση για να διατηρηθούν οι υπηρεσίες που παρέχονται από το προσωπικό της.


Η εταιρία έχει αναλάβει μεγάλα δημόσια έργα και όπως ανακοινώθηκε τα συμβόλαιά της θα τα αναλάβουν άλλες κατασκευαστικές αλλά και το ίδιο το δημόσιο. Μεταξύ των συμβολαίων της είναι το νέο σιδηροδρομικό δίκτυο της Βρετανίας, η κατασκευή φυλακών και η συντήρηση σχολικών κτηρίων.


«Τις τελευταίες ημέρες δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση για να στηρίξουμε το επιχειρηματικό μας πλάνο και ως εκ τούτου, με βαθιά λύπη, φθάσαμε σε αυτή την απόφαση», δήλωσε ο πρόεδρος Φίλιπ Γκριν. «Είναι μια πολύ θλιβερή ημέρα για την Carillion, για τους συναδέλφους μας, τους προμηθευτές και τους πελάτες μας που με υπερηφάνεια εξυπηρετήσαμε τόσα χρόνια».


δημοσ πετρασ λεσβου τηλ

Η εταιρία, που έχει ιστορία 200 ετών, είναι μια από τις πολλές ιδιωτικές εταιρίες που λειτουργούν ως πάροχοι δημόσιων υπηρεσιών στη Βρετανία. Η Carillion δέχθηκε πλήγμα από δαπανηρές καθυστερήσεις στις συμβάσεις και την πτωτική πορεία σε νέα της μονάδα, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει μια σειρά από προειδοποιήσεις για την κερδοφορία της καθώς και ζημίες άνω του 1 δισεκ. λιρών για το πρώτο εξάμηνο.


Το χρέος και οι λοιπές της υποχρεώσεις ανέρχονται στο 1,5 δισεκ. λίρες. Στους πιστωτές της Carillion περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι RBS, Santander UK και HSBC.



θερινα σινεμα φιλαδελφεια
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

αριθμολογια ζωδιων

πλατεια ζαρντεν κερατσινι χαρτης
αριθμολογια ζωδιων
αριθμολογια ζωδιων

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο Bloomberg, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως η χώρα χρειάζεται ένα διαφορετικό μίγμα πολιτικής με μείωση των φόρων και των δημοσίων δαπανών.


«Αυτό έχει να κάνει με την ανάπτυξη, τις δουλειές και τις επενδύσεις. Πώς κάνεις την Ελλάδα έναν ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις. Χρειάζεσαι μια κυβέρνηση η οποία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, ξεκάθαρα δεν έχουμε μία τέτοια τώρα, χρειάζεσαι ένα σταθερό και προβλέψιμο φορολογικό πλαίσιο, πρέπει να κάνεις το επενδυτικό περιβάλλον πιο ελκυστικό στους επενδυτές» είπε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως θα κόψει τους φόρους στις επιχειρήσεις από το 29 στο 20%, και τον φόρο ιδιοκτησίας κατά 30% μέσα στα πρώτα δύο χρόνια. Παράλληλα θα υπάρξει απλοποίηση του φορολογικού νομοθετικού πλαισίου.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

«Πιστεύω ότι είμαστε στην Ελλάδα σε ένα στάδιο όπου αν μειώσουμε τους φόρους θα ενισχύσουμε τα έσοδα από τη φορολογία που είναι πολύ χαμηλά. Υπάρχει δυστυχώς μεγάλη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα και όσο ο κ. Τσίπρας ανέβασε τη φορολογία έστριψε την οικονομική δραστηριότητα στην μαύρη οικονομία» είπε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας πως «όσον φορά το πρωτογενές πλεόνασμα, δυστυχώς ο κ. Τσίπρας συμφώνησε σε πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης του 3% για τα επόμενα 5 χρόνια. Πιστεύω ότι αυτά είναι πολύ υψηλά, μπορούμε να τα επαναδιαπραγματευθούμε. Μόνο αν επαναφέρουμε την αξιοπιστία της χώρας. Έτσι αρχικά θα εστιάσω σε ένα επιθετικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που θα "αγοράσει" την απαραίτητη αξιοπιστία που θέλει η Ελλάδα και μετά θα έχω αυτή τη συζήτηση με τους πιστωτές για να μειώσουμε λίγο το πρωτογενές πλεόνασμα. Όλοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα χρειάζεται αυτή την ανάσα. Η Ελλάδα μπορεί να είναι η σημερινή αναπτυξιακή έκπληξη της ευρωζώνης» δήλωσε.





blueberries online discount code
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html

λαστιχα τιμες κυπρος

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

Έκπληκτοι οι κάτοικοι του Yakutsk βρήκαν την αρκούδα – την οποία ονόμασαν Ούμκα - να κολυμπά μόνη στα νερά του ποταμού Κολυμά. Αφού την τάισαν ψάρια, ειδοποίησαν τις αρμόδιες Αρχές. Οι ειδικοί είναι προβληματισμένοι για το πώς η μόλις εννέα μηνών αρκούδα κατάφερε να κάνει ένα τόσο μακρινό ταξίδι και να επιβιώσει.


Μία από τις εκτιμήσεις τους είναι ότι έφτασε μέχρι εκεί με τη μητέρα της, η οποία απεβίωσε. Σύμφωνα με τον Φέντορ Γιάκοβλεφ, ειδικό στα άγρια ζώα, η Ούμκα είναι πολύ καλά ταϊσμένη, «καλύτερα απ’ όσο θα μπορούσε να την ταΐσει οποιοσδήποτε λαθροκυνηγός». Αυτό σημαίνει πως έχασε την μητέρα της πολύ πρόσφατα.


Ο ίδιος εκτιμά πως η μαμά-πολική αρκούδα είχε ενδεχομένως αποδυναμωθεί από τις απαιτήσεις της μητρικής φροντίδας και τελικά «έσβησε» ή δέχθηκε τη φονική επίθεση κάποιας καφέ αρκούδας και ο θάνατός της έδωσε χρόνο στην μικρή αρκούδα να απομακρυνθεί και να γλιτώσει.


bear


σαλτσα χρενου

Πηγή: Ministry of Natural Resources of Yakutia


Σύμφωνα με την εφημερίδα Siberian Times, το αρχικό σχέδιο ήταν να μεταφέρουν την αρκούδα πίσω στο φυσικό της περιβάλλον. Ωστόσο, οι ειδικοί έκριναν ότι είχε έρθει σε μεγάλη επαφή με το ανθρώπινο περιβάλλον, ενώ δεν έχει αναπτύξει αρκετά το ένστικτο επιβίωσης στην άγρια φύση.


bear 2


Πηγή: Ministry of Natural Resources of Yakutia


Έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί αρχικά στον τοπικό ζωολογικό κήπο, ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν και τελικά η Ούμκα θα φιλοξενηθεί στον ζωολογικό κήπο της Μόσχας.


Για λόγους ασφαλείας οι κτηνίατροι της αποστολής έκαναν μία ηρεμιστική ένεση στη μικρή αρκούδα, πριν το ταξίδι της προς τη ρωσική πρωτεύουσα.


bear 3


Πηγή: Ministry of Natural Resources of Yakutia





λαστιχα τιμες κυπρος
λαστιχα τιμες κυπρος
μητρα στην εγκυμοσυνη
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

γεώργιοσ ακροπολίτησ χρονική συγγραφή

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html
χειροποιητα κολιε χονδρικη
ορια συναρτησεων πολλων μεταβλητων
γεώργιοσ ακροπολίτησ χρονική συγγραφή

Ο Λιονέλ Μέσι είναι το κορυφαίο προϊόν των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, που αποτελούν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο "όπλο" του συλλόγου. Παιδιά σε όλο τον κόσμο φορύν την μπλαουγκράνα φανέλα και ονειρεύονται να μοιάσουν στον Αργεντινό μάγο. Μέσα από την παραγωγική διαδικασία, οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα αναζητούν τους αυριανούς πρωταγωνιστές του συλλόγου, ώστε να μη χρειάζεται να καταφεύγουν διαρκώς σε πολυδάπανες μεταγραφές.


14357635
(Το κτίριο της Masia - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ALBERT OLIVE)


Η Masia είναι το επιτελικό κέντρο του συλλόγου στη Βαρκελώνη. 36 όμως ακόμη επίσημες σχολές, σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνουν ό, τι καλύτερο σε ταλαντούχα παιδιά και παράλληλα τα εντάσσουν στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας της Μπαρτσελόνα.


γεώργιοσ ακροπολίτησ χρονική συγγραφή

60238282
(Το δίκτυο σχολών της Μπαρτσελόνα σε όλο τον κόσμο - Πηγή: fcb-escola. fcbarcelona.com)



Happy 118th birthday, five-time #UCL winners Barcelona! pic.twitter.com/jWqj1OTJIz

— ★ #TeamOfTheYear ★ (@ChampionsLeague) 29 Νοεμβρίου 2017


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

Friday, June 28, 2019

δουναι και λαβει

καιρος ηρακλειο χουδετσι

Γιατί συμβαίνει αυτό;


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html

Επειδή, όπως εξηγεί ο ο Antonio Zadra, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, «τα όνειρα είναι φτιαγμένα για να ξεχνιούνται».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html

δουναι και λαβει

«Είναι αρκετά σημαντικό να μην μπλέκουμε τα όνειρα με την πραγματικότητα» αναφέρει ο ίδιος.


Οι ειδικοί λένε πως είναι ζωτικής σημασίας το να βλέπουμε όνειρα ακόμη κι αν δεν τα θυμόμαστε ποτέ.


προσφορα της nova

Βέβαια, δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο γιατί είναι, τελικώς, τόσο σημαντικά. «Δεν υπάρχει ομοφωνία γύρω από τη χρησιμότητά τους» αναφέρει ο Deirdre Leigh Barrett, καθηγητής ψυχολογίας του Χάρβαρντ, μιλώντας στο CNNi.


Ο Φρόιντ έχει πει πως τα όνειρα είναι αυτά που μας επιτρέπουν να εκπληρώσουμε τους πιο μεγάλους μας πόθους. Ο Robert Stickgold, καθηγητής ψυχιατρικής και υπεύθυνος του Κέντρου Ύπνου και Γνωστικής Λειτουργίας του Χάρβαρντ, υποστηρίζει πως «μας επιτρέπουν, μέσω μίας υποσυνείδητης διαδικασίας να φανταστούμε γεγονότα και να δούμε και τις συνέπειές τους».


Οι ψυχίατροι John Allan Hobson και Robert McCarley δημοσιοποίησαν πρόσφατα μια έρευνα, παρουσιάζοντας μια νέα θεωρία. Κατά τους ειδικούς, στην πραγματικότητα δεν ονειρευόμαστε αλλά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια σειρά από εικόνες που «πλημμυρίζουν» τον εγκέφαλό μας όταν αρχίζουμε να ξυπνάμε. Είναι, κατά τους ερευνητές, ο τρόπος με τον οποίο ο ανθρώπινος εγκέφαλος προσπαθεί να εκλογικεύσει τα ηλεκτρικά κύματα που δέχεται το εγκεφαλικό στέλεχος (το ουριαίο τμήμα του εγκεφάλου) κατά τη διάρκεια του ύπνου REM.


Άλλοι υποστηρίζουν πως τα όνειρα είναι μία διαδικασία στην οποία όλοι μας οι φόβοι παίρνουν μορφή, με αποτέλεσμα να «μάθουμε» πώς να τους αντιμετωπίσουμε εάν κάποτε συμβούν στην πραγματικότητα.


Ο Moran Cerf, καθηγητής νευροεπιστήμης στο Kellogg School of Management του Πανεπιστήμιου Νορθουέστερν, αναφέρει πως μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα όνειρα είναι ένας τρόπος να μετατρέψουμε βραχυπρόθεσμες αναμνήσεις σε μακροπρόθεσμες ή ακόμη κι ένας τρόπος να δοθεί μεγαλύτερη αξία σε όλες τις καταπιεσμένες σκέψεις.


Μια άλλη ομάδα μελετητών είναι πεπεισμένη πως πρόκειται για μία τακτική του μυαλού για να «πετάει» τις άχρηστες πληροφορίες και να κρατάει αυτές τις οποίες αξίζει να κρατήσουμε. Άλλοι, πάλι λένε πως τα όνειρα μας βοηθούν να επεξεργαστούμε συναισθήματα.


Ό, τι κι αν είναι τελικά τα όνειρα, οι άνθρωποι ενθουσιάζονται με τους νέους κόσμους που αυτά δημιουργούν. Κάποιοι προσπαθούν να τα χρησιμοποιήσουν ως οδηγούς ή ακόμη και να τα ελέγξουν. Και όσο η τεχνολογία αναπτύσσεται όλο και περισσότεροι ελπίζουν πως μία μέρα θα μπορούν να τα καταγράψουν.



δουναι και λαβει

αναστεναγμος αγγλικα

χτενισματα για μακρια μαλλια καλοκαιρι 2014

“Όχι κ. Μητσοτάκη... Αυτό δεν είναι το δικό μας όνειρο για το σχολείο!” σχολιάζει η ΔΑΚΕ Π. Ε στην ανακοίνωσή της και προσθέτει: Κάπου ανάμεσα στο «άριστα 20» του κ. Φίλη, στην «κανονικότητα» του κ. Γαβρόγλου και στο «όραμα» του κ. Μητσοτάκη βρίσκεται η σκληρή πραγματικότητα και τα οξύτατα προβλήματα που βιώνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί στο σημερινό σχολείο για το οποίο κανένας δεν μιλά αληθινά και δεν επιδιώκει να στηρίξει και να ενισχύσει ουσιαστικά".


αναστεναγμος αγγλικα

Μάλιστα, η ΔΑΚΕ ΠΕ κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν αναφέρθηκε στις περικοπές: "Είναι αλήθεια ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε σε κανένα σημείο των πολλών λόγων του στις μεγάλες περικοπές που έχουν επιβληθεί στη χρηματοδότηση της δημόσιας εκπαίδευσης, στην παντελή έλλειψη και επιτακτική ανάγκη πραγματοποίησης μόνιμων διορισμών, στο ολοήμερο σχολείο που «μικραίνει» και υποβαθμίζεται μέσα από το Π. Δ. 79/2017 και τις Υ. Α. των Υπουργών Παιδείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στους, για χρόνια καθηλωμένους, μετά από τις συνεχείς μειώσεις, μισθούς μας, στην ηρωική προσφορά των, ακόμα και άστεγων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, στις εσχατιές της Ελλάδας, στην παντελή έλλειψη επιμόρφωσης και στήριξης του εκπαιδευτικού στο έργο του, στην ανάγκη στήριξης του τόσο ευαίσθητου τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, στην ανάγκη καθιέρωσης της δίχρονης υποχρεωτικής δημόσιας και δωρεάν προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης".


τι εννοουμε κλειστα επαγγελματα

Εξάλλου, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει την αναπαραγωγή μιας ελιτίστικης νοοτροπίας στο εκπαιδευτικό σύστημα, "επιλέγοντας να οριοθετήσει ως ένα βασικό στόχο της πολιτικής που προτίθεται να εφαρμόσει στο κομμάτι της Παιδείας, όταν και αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, την ίδρυση «ενός πρότυπου σχολείου σε κάθε περιφερειακή ενότητα για τους καλύτερους μαθητές. Αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε σε ιδιωτικό σχολείο»."


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

αναστεναγμος αγγλικα


"Η αντίληψη ότι οι καλοί μαθητές βρίσκονται και, το χειρότερο, πρέπει να βρίσκονται στα ιδιωτικά σχολεία ενώ στα δημόσια «στοιβάζονται» όλοι οι υπόλοιποι", συνεχίζει η ΔΑΚΕ, "ευνοεί τις διακρίσεις, συμβάλλει στην ένταση των κοινωνικών ανισοτήτων και έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της σύγχρονης παιδαγωγικής «ένα σχολείο για όλους»".


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html


αργυρω τσουρεκια αφρατα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html
σως ψαρι
bono u2 one lyrics

Η εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος δεν εξερράγη, είναι τοποθετημένος μέσα σε κατσαρόλα, που βρίσκεται μέσα σε μπαγκαζιέρα μηχανής.


αργυρω τσουρεκια αφρατα

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί, οι οποίοι και θα αποφασίσουν εάν θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη στο σημείο ή αν ο μηχανισμός θα απενεργοποιηθεί και θα μεταφερθεί στη συνέχεια στα εγκληματολογικά γραφεία.


Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι πινακίδες της μηχανής είναι πλαστές ή εάν το δίκυκλο είναι κλεμμένο.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

Το χρονικό


Λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα, άγνωστος τηλεφώνησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και την ιστοσελίδα zougla.gr και είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου 18 στον Βύρωνα και ότι επρόκειτο να εκραγεί σε 20 λεπτά.


αργυρω τσουρεκια αφρατα

Ο άγνωστος τόνισε ότι δεν επρόκειτο για φάρσα.


Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ζήτησε από τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους.


Οι Αρχές εκτιμούν πως υπήρξε λάθος στη συνδεσμολογία του μηχανισμού, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί η έκρηξη.


Η περιοχή έχει αποκλειστεί σε μια μεγάλη ακτίνα, προκειμένου οι άνδρες να προχωρήσουν σε εξουδετέρωση του εκρηκτικού μηχανισμού.


Οι πρώτες δηλώσεις Ντογιάκου


Για τον εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Ισίδωρος Ντογιάκος.


«Ειδοποιηθήκαμε από την αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου» είπε ο κ. Ντογιάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1, και συμπλήρωσε:



«Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας, που βρίσκομαι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου».



ερημος σαχαρα βλαστηση

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html
βηχας ηλεκτρονικο τσιγαρο
Ναύπλιο: Δείτε με ποιο τρόπο καθάρισε ο βυθός στο Τολό (pics)

Με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει εδώ και πέντε χρόνια, εθελοντές δύτες κατάφεραν να καθαρίσουν το βυθό της θάλασσας, στο λιμάνι του Τολού.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html

ερημος σαχαρα βλαστηση

Η ομάδα εθελοντών δυτών "Loutraki Divers" στο πλαίσιο του προγράμματος "We dive we clean" («Βουτάμε, καθαρίζουμε»), που υλοποιεί εδώ και πέντε χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλίου και το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, καταδύθηκε στο λιμάνι του Τολού, με στόχο τον πλήρη καθαρισμό του βυθού, χθες, Κυριακή 15 Απριλίου.


προγραμμα φεστιβαλ κινηματογραφου αθηνας 2015



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


nafplio dytes aporrimmata4

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Στην εκδήλωση με την ονομασία "Project Tolo", κλιμάκιο των δυτών, μετά από την πολυετή δραστηριότητα στους τομείς έρευνας και ανέλκυσης με 123 δράσεις υποβρυχίων καθαρισμών και έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία από την περισυλλογή 35 και πλέον τόνων στερεών απορριμμάτων σε ανάλογα εγχειρήματα σε Ύδρα, Σίφνο, Αμοργό, Κόρινθο, Πύλο και Ναύπλιο, καθάρισε με την χρήση κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού (μπαλονιών ανελκύσεως κτλ) από τον βυθό, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο στερεών απορριμμάτων.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Τηλεφώνημα – απάτη έχει «τρελάνει» αρκετούς συνδρομητές στη χώρα

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (16/04) το έπαθλο;


Ναύπλιο: Δείτε με ποιο τρόπο καθάρισε ο βυθός στο Τολό (pics)
01
Ναύπλιο: Δείτε με ποιο τρόπο καθάρισε ο βυθός στο Τολό (pics)


















ερημος σαχαρα βλαστηση

τουριστικη αστυνομια κυκλαδων

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html
τουριστικη αστυνομια κυκλαδων

Ο λόγος για τον 36χρονο ηθοποιό Σεμπάστιαν Σταν, ο οποίος είναι διάσημος κυρίως για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά ταινιών Avengers της Marvel, όπου υποδύεται το ρόλο του «Στρατιώτη του Χειμώνα», Μπάκι Μπαρνς.


διοικητης γεεθα

τουριστικη αστυνομια κυκλαδων

Μόνο που τις τελευταίες ημέρες ο Σταν βρίσκεται στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Monday». Στο πλαίσιο αυτών μάλιστα, δεν δίστασε να οδηγήσει ολόγυμνος ένα σκούτερ. «Παρέα» στην τολμηρή σκηνή τού έκανε η επίσης ολόγυμνη Ιρλανδή συμπρωταγωνίστριά του Ντενίζ Γκάου.


Αποδεικνύοντας πόσο αφοσιωμένος είναι στην τέχνη του, ο 36χρονος σταρ έβγαλε όλα του τα ρούχα και καβάλησε το scooter μαζί με την Γκάου, χωρίς να πτοούνται από το ψυχρό αεράκι και τα βλέμματα των περαστικών.


Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, o ρουμανικής καταγωγής Σταν, ο οποίος στο παρελθόν έχει εμφανιστεί επίσης στην ταινία Black Swan, αλλά και σε πολλές επιτυχημένες σειρές, ήταν υπόδειγμα… επαγγελματία, κρύβοντας επιμελώς τα δόντια του που έτριζαν από το κρύο. Πιο… τυχερή η Ιρλανδή συμπρωταγωνίστριά του, η οποία ήταν γαντζωμένη σφιχτά πάνω του!



Sebastian Stan naked through the streets of Athens--my friend is having a hard time breathing. pic.twitter.com/BDamYWdd5f

— diana (@Oof_Hemsworth) 28 Νοεμβρίου 2018


κουλούρι θεσσαλονίκης θερμίδες πολυσπορο
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

επαγγελμα ρεπορτερ αναλυση

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html
παπαστρουμφ ή μπαμπαστρουμφ
επαγγελμα ρεπορτερ αναλυση

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αλλά και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


μαστερ στη βουλγαρια

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Μανώλης Γλέζος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος ενώ ενδεικτικό είναι ότι κάποια στιγμή, χαμήλωσε το κεφάλι του και με το ζόρι κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.


GLEZOS 2


(EUROKINISSI/ TATIANAΜΠΟΛΑΡΗ)


GLEZOS 3


(EUROKINISSI/ TATIANAΜΠΟΛΑΡΗ)



επαγγελμα ρεπορτερ αναλυση

ταξι αεροδρομιο σαμου

Αθήνα: Νέες επιχειρήσεις της αστυνομίας κατά των ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Για δεύτερη φορά σε ένα μηνά, η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ, από όπου οι αστυνομικοί προσήγαγαν συνολικά 16 άτομα (τρεις Έλληνες και 13 αλλοδαπούς).


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html

Από τους προσαχθέντες κρατηθήκαν τελικά δύο αλλοδαποί, εκ των όποιων ένας ανήλικος Αφγανός (17 ετών) και ένας 28χρονος Αλβανός, στην κατοχή των όποιων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.


ελληνικος καφες απο ρεβυθι



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η επιχείρηση αυτή εντάσσεται στις δράσεις για την κλιμάκωση των επεμβάσεων στα Εξάρχεια που έχουν κυρίως στόχο την αντιμετώπιση της μικροδιακινησης ναρκωτικών, καθώς και της μικροεγκληματικοτητας για την αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί την Τετάρτη (4/7) έκαναν εξονυχιστική ερευνά στην περιοχή της πλατείας Εξαρχείων, με σκοπό να εντοπίσουν κρυψώνες μικροποσοτήτων ναρκωτικών που χρησιμοποιούν οι έμποροι για την καθημερινή προμήθεια των χρηστών.

Οι επιχειρήσεις αυτές, συμφωνά με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, θα συνεχιστούν.



ταξι αεροδρομιο σαμου
ταξι αεροδρομιο σαμου
3 δημοτικο σχολειο σινδου
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html

βοσκος τραγος

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html
πολυθρονα δελτα
βοσκος τραγος

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ο απελθών υπουργός τόνισε πως ο κ. Βίτσας «δεν είναι απλά καλή επιλογή, αλλά η ιστορική συνέχεια της αντιμετώπισης του προσφυγικού».


Εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, «οι οποίοι ενώ έτρεχε η ιστορία, με έβαλαν μέσα».


«Κάναμε μία διαχείριση κρίσης και υπήρξαν φάσεις που κάναμε διαχείριση ζημιάς» επισήμανε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε: «εφαρμόσαμε τον κανόνα που βοήθησε πάρα πολύ και είναι το κλειδί για το μέλλον, ότι προσπαθήσαμε να έχουμε ισορροπίες δικαιωμάτων».


αναρρωτική άδεια με υπεύθυνη δήλωση

Εξάλλου, όπως σημείωσε, «ο Δημήτρης Βίτσας αναλαμβάνει σε μία πολύ δύσκολη φάση του μεταναστευτικού», καθώς «γίνεται προσπάθεια ενοχοποίησης του κράτους πρώτης υποδοχής».


Βίτσας: Δεν θα αλλάξει η πολιτική του υπουργείου


«Είναι ένα διήμερο πολύ έντονων συναισθημάτων, αλλά πρέπει να το εξορθολογήσουμε, γιατί έχουμε δουλειά να κάνουμε», παρατήρησε, με τη σειρά του, ο κ. Βίτσας, ξεκινώντας την ομιλία του κατά την τελετή.


Όπως πρόσθεσε «δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πολιτική του υπουργείου, γιατί είναι πολιτική της κυβέρνησης».


«Ο Γιάννης Μουζάλας θα είναι εδώ για λίγο χρονικό διάστημα, έχει σημασία να πάρει τις ανάσες του, να επανακτήσει όλες τις δυνάμεις του και θεωρώ ότι η κυβέρνηση και η χώρα χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Γιάννη Μουζάλα να τους αξιοποιεί», παρατήρησε ακόμη.


Την επόμενη εβδομάδα και οι δύο θα βρίσκονται μαζί στο Συμβούλιο υπουργών στις Βρυξέλλες, «ώστε να υπάρχει μια ομαλή διαδικασία», είπε ο νέος υπουργός.



βοσκος τραγος

λογια σταρατα μπρουσκο επεισοδιο 381

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html
λογια σταρατα μπρουσκο επεισοδιο 381

Ο κ. Χριστοδουλίδης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, είπε ότι πρώτα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα της επίσκεψης, ώστε η κυβέρνηση να μπορεί να εξαγάγει κάποια συμπεράσματα.


Πρόσθεσε ότι την ερχόμενη βδομάδα ο Νίκος Αναστασιάδης θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να ενημερωθεί, συγκεκριμένα και λεπτομερώς, για όλα όσα θα συζητηθούν.


Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι είναι κοινή η θέση Ελλάδας-Κύπρου, ότι:



Πρέπει να υπάρξει προεργασία Αθήνας - Άγκυρας για το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων για να διαφανεί, εάν υπάρχει η αναγκαία υποδομή για σύγκληση νέας διάσκεψης για την Κύπρο, η οποία να έχει πραγματικές πιθανότητες θετικής κατάληξης.


ζαχαρένια ανέμη



λογια σταρατα μπρουσκο επεισοδιο 381
διάφοροι χοροί

απ τουσ δυο μασ κανεισ θεοδωριδου στιχοι

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html

Αρχικά Τούρκοι και Γάλλοι οπαδοί συγκρούστηκαν έξω από το γήπεδο, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους δρόμους, με την Αστυνομία να παρεμβαίνει.


2017 04 13T175007Z 135107407 MT1ACI14777790 RTRMADP 3 SOCCER EUROPA LYO BES
(Επεισόδια πριν το ματς Λυόν-Μπεσίκτας έξω από το γήπεδο - Πηγή: Reuters / Emmanuel Foudrot Livepic)


Τα επεισόδια όμως μεταφέρθηκαν και μέσα στο γήπεδο. Στις εξέδρες βρίσκονταν 11.000 Τούρκοι οπαδοί της Μπεσίκτας, και μερίδα φανατικών επιτέθηκαν στους Γάλλους. Για λίγα λεπτά έπεσε πολύ ξύλο στην κερκίδα.



[Hace minutos - Francia]

Trifulca entre seguidores del Lyon y el Beşiktaş.

#UEL #UEFA #EuropaLeague pic.twitter.com/JAtEJ2igKj

— Fernando Rodríguez (@FernandoMiled) 13 Απριλίου 2017


απ τουσ δυο μασ κανεισ θεοδωριδου στιχοι
απ τουσ δυο μασ κανεισ θεοδωριδου στιχοι
πονος στην πλατη δεξια χαμηλα
μεταχειρισμενα ξυλοσομπα

συντηρητικο ξυλου διαλυτου

ζωνη κορσες αξεσουαρ

Με δεδομένο, μάλιστα, πως με τον επικείμενο διαγωνισμό του ΕΣΡ για τη χορήγηση των – δεκαετούς διάρκειας - τηλεοπτικών αδειών, το συνολικό τίμημα θα ανέλθει τουλάχιστον στα 245 εκατ. ευρώ, άρα 24,5 εκατ. ευρώ για κάθε έτος, σημειώνεται πως το συνολικό ποσό των 90 εκατ. ευρώ που έχει καταβληθεί από 1/1/2015 ως 28/7/2017 είναι σημαντικά υψηλότερο από το ετήσιο κόστος των αδειών, όπως θα διαμορφωθεί μετά το διαγωνισμό.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

Και, βεβαίως, οι εισπράξεις συνεχίζονται. Μάλιστα, το συμπέρασμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν η σύγκριση γίνει με τα βεβαιωθέντα ποσά, το ύψος των οποίων αγγίζει τα 160 εκατ. ευρώ μέχρι τώρα.


Πιο συγκεκριμένα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν πληρώσει από την αρχή του 2015 έως σήμερα, σύμφωνα με την ΑΑΔΕ για τη χρήση των συχνοτήτων:


-Το 2015 είχε βεβαιωθεί το συνολικό ποσό των 46.674.012,71 ευρώ και εισπράχθηκαν μέχρι τώρα 8.432.443,90 ευρώ.


-Το 2016 είχε βεβαιωθεί το συνολικό ποσό των 1.715.091,51 ευρώ και εισπράχθηκαν μέχρι τώρα 1.399.422,54 ευρώ.


-Το 2017 (από την αρχή του έτους ως τις 28/7) έχει βεβαιωθεί το συνολικό ποσό των 3.725.573,17 ευρώ και έχουν εισπραχθεί μέχρι τώρα 2.123.414,50 ευρώ.


Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν πληρώσει για τον ειδικό φόρο στις τηλεοπτικές διαφημίσεις:


-Το 2015 είχε βεβαιωθεί το συνολικό ποσό των 34.077.854,78 ευρώ και εισπράχθηκαν μέχρι τώρα 25.073.615,24 ευρώ.


-Το 2016 είχε βεβαιωθεί το συνολικό ποσό των 42.408.066,08 ευρώ και εισπράχθηκαν μέχρι τώρα 35.976.137,27 ευρώ.


-Το 2017 (από την αρχή του έτους ως τις 28/7), έχει βεβαιωθεί το συνολικό ποσό των 28.489.882,05 ευρώ και έχουν εισπραχθεί μέχρι τώρα 18.047.643,54 ευρώ.



συντηρητικο ξυλου διαλυτου
συντηρητικο ξυλου διαλυτου
πορτες πτυσσομενες εσωτερικες

βαθμολογια ποδοσφαιρου γ εθνικη

βαθμολογια ποδοσφαιρου γ εθνικη
βαθμολογια ποδοσφαιρου γ εθνικη

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη κατακρίνει την επιλογή του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και εμμένει στην θέση του για στήριξη της συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, εάν τα πρόσωπα πληρούν «αυστηρές προϋποθέσεις».


marks and spencer ν.ιωνια

Επίσης κάνει λόγο για εξυπηρέτηση γνωστών «πολιτικών παιχνιδιών» και ανακοινώνει επίσημα πως δεν προτίθεται να ψηφίσει «τον "Υπουργό της ζαρντινιέρας". Αυτόν που είχε προτείνει τη συνεργασία του πολιτικού του χώρου, με την Χρυσή Αυγή».


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη παραμένει σταθερή στην θέση της, ότι θα συμβάλλει θετικά στην συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ώστε να υπάρξει σωστή ρύθμιση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν την ανεξάρτητη αρχή - και ιδιαίτερα αυτό του Προέδρου - επιβάλλεται να πληρούν αυστηρές προϋποθέσεις ώστε και συμβολικά και ουσιαστικά να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ευθύνες αλά και να συγκεντρώνουν την ευρύτερη αποδοχή.



περσεφονη βερναδου
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

πως φευγει η βαφη των μαλλιων απο το δερμα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ο εν λόγω εφοριακός, από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Σεπτέμβριο του 2014 αλλά και το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Απρίλιο του 2015 που είχε άδεια ανατροφής τέκνου, προσερχόταν περιοδικώς στην υπηρεσία του και έβγαζε παράνομες και παράτυπες ψευδείς βεβαιώσεις καταβολής τελών κυκλοφορίας χρησιμοποιώντας άσχετους αριθμούς πρωτοκόλλου, ενώ στην πραγματικότητα τα ποσά αυτά δεν πήγαιναν στο Δημόσιο Ταμείο. Στη συνέχεια έδινε τις βεβαιώσεις αυτές σε τρίτο άτομο προκειμένου εκείνος με τη σειρά του να προβεί σε απόσυρση αντίστοιχων αυτοκινήτων.


ασπρα σημαδια στα ρουχα

πως φευγει η βαφη των μαλλιων απο το δερμα

Ακόμη, κατά το πόρισμά της ΕΔΕ ενώ βρισκόταν σε άδεια ανατροφής τέκνου χρησιμοποίησε το μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου Οικονομικών και έβαλε αναδρομικά σε εικονική ακινησία αυτοκίνητα, ενώ αυτά κυκλοφορούσαν κανονικά στους δρόμους χωρίς να έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας. Μετά από κάποιο διάστημα τα αυτοκίνητα αυτά τα έφερνε ο ίδιος πάλι σε κίνηση, με αποτέλεσμα να χάνει το Δημόσιο τα τέλη κυκλοφορίας. Η συνολική ζημιά σε βάρος του Δημοσίου ανήλθε στα 69.407 ευρώ.


βασιλεως γεωργιου λεμεσος

Ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων υποστηρίζει ότι η ποινή που του επιβλήθηκε παραβιάζει τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας καθώς είναι υπερβολικά μεγάλη, ενώ η πειθαρχική απόφαση είναι μη νόμιμη λόγω κακής σύνθεσης και μη τήρησης της προβλεπόμενης διαδικασίας.



πως φευγει η βαφη των μαλλιων απο το δερμα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html

το δίλημμα του σκαντζόχοιρου public

τραπεζα πειραιως μπλοκαρισμα καρτας

Η λίρα περιόρισε κάποιες από τις απώλειές της, με την ισοτιμία της να διαμορφώνεται στις 5,9646 λίρες ανά δολάριο στις 10:45 ώρα Ελλάδας, σημειώνοντας πτώση 5,5%. Νωρίτερα, υποχώρησε έως 14,6% στο ιστορικό χαμηλό των 6,4915 λιρών ανά δολάριο.


Οι δύο κυβερνήσεις βρίσκονται σε διαμάχη αναφορικά με τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον, τον οποίο η Άγκυρα έχει θέσει υπό κράτηση κατηγορώντας τον για τρομοκρατία.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html

το δίλημμα του σκαντζόχοιρου public

Οι επενδυτές επικαλούνται ως τον βασικό λόγο για τη συνεχή υποτίμησή του νομίσματος την απουσία, όπως τη χαρακτηρίζουν, παρέμβασης από τις αρχές για να αντιμετωπιστεί η βουτιά της λίρας. Το νόμισμα έχει υποχωρήσει πάνω από 35% από τις αρχές του έτους αφού έχασε σχεδόν το ένα τέταρτο της αξίας της το 2017.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html

Η κεντρική τράπεζα αύξησε τα επιτόκια για να στηρίξει τη λίρα σε μία κίνηση έκτακτης ανάγκης τον Μάιο, πριν ο επανεκλεγείς Ερντογάν αναλάβει νέες διευρυμένες εκτελεστικές εξουσίες, γεγονός που οι επενδυτές φοβούνται ότι θα θέσει σε κίνδυνο την ανεξαρτησία της τράπεζας. Ο διορισμός του γαμπρού του Ερντογάν, του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, τον περασμένο μήνα στη θέση του υπουργού Οικονομικών δημιούργησε μεγαλύτερες ανησυχίες στις αγορές.


το δίλημμα του σκαντζόχοιρου public

«Η κατάσταση της Τουρκίας δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα – νομίζω ότι θα αναγκαστούν να παρέμβουν», δήλωσε ο Κριστιάν Μάτζιο, επικεφαλής στρατηγικής αναδυόμενων αγορών στην TD Securities, προσθέτοντας ότι η παρέμβαση χρειάζεται να είναι «δραστική».


Αργότερα σήμερα, ο Αλμπαϊράκ αναμένει να ανακοινώσει το τελευταίο σχέδιο της κυβέρνησης για την οικονομία.



ultra ever dry review

ταπιτ βαρεα

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html

Πως ξεκίνησε το έθιμο


Μία εκδοχή θέλει τα ψέματα της Πρωταπριλιάς να είναι ένα έθιμο που μας έχει έρθει από τους Κέλτες. Ο λαός αυτός της βορειοδυτικής Ευρώπης, φημίζονταν για τις ικανότητές του στο ψάρεμα. Η εποχή του ψαρέματος ξεκινούσε την 1η Απριλίου, αν και εκείνη την εποχή τα ψάρια πιάνονται δύσκολα. Έτσι, οι ψαράδες έλεγαν ψέματα σχετικά με το πόσα ψάρια έχουν πιάσει, συνήθεια που με τα χρόνια μετατράπηκε σε έθιμο.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html

πωσ να φτιαξω μελομακαρονα

Η δεύτερη εκδοχή, θέλει το έθιμο να μας έχει έρθει από τη Γαλλία του 16ου αιώνα. Όπως αναφέρει η Wikipedia, οι Γάλλοι γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά τους την 1η Απριλίου μέχρι το 1564, οπότε και αυτό άλλαξε και με απόφαση του βασιλιά Καρόλου του 9ου η πρώτη μέρα του χρόνου άρχισε να θεωρείται και για τους Γάλλους η 1η Ιανουαρίου. Όπως σε κάθε απόφαση, υπήρξαν αντιδράσεις, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συνέχιζαν να γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά την 1η Απριλίου και οι υπόλοιποι, θέλοντας να τους πειράξουν, τους έστελναν δώρα. Αυτό το πείραγμα, μετατράπηκε με τον καιρό σε έθιμο.


Το έθιμο δεν άργησε να έρθει στην Ελλάδα, όπου κάθε χρόνο παραδοσιακά την 1η Απριλίου λέμε αθώα ψέματα για να ξεγελάσουμε το θύμα μας. Σε κάποιες περιοχές θεωρούν πως όποιος καταφέρει να ξεγελάσει τον άλλο με τα ψέματά του θα έχει την τύχη με το μέρος του, θα έχει καλή σοδειά στις καλλιέργειές του κτλ. Αντίθετα, όποιος την «πατήσει» και ξεγελαστεί με ψέματα εκτιμάται ότι θα έχει γρουσουζιά.


Στο πέρασμα των χρόνων ειπώθηκαν ή γράφτηκαν ψέματα που έμειναν στην ιστορία, καθώς η πλειοψηφία του κόσμου τα πίστεψε. Μάλιστα στις ΗΠΑ υπάρχει ακόμη και Μουσείο... Φάρσας και περιλαμβάνει οτιδήποτε σχετικό με ψέματα. Στο μουσείο ή στην ιστοσελίδα του (www.museumofhoaxes.com) μπορεί κανείς να δει μερικές από τις πιο... επικές φάρσες της Πρωταπριλιάς.


ενεργειακα τζαμια σκληρης επιστρωσης

april


(@SafcoDental/Twitter)


Πρωταπριλιάτικα ψέματα που έμειναν στην ιστορία


Το 1878, η εφημερίδα «Graphic» της Νέας Υόρκης δημοσιεύει την είδηση για «μια μηχανή που μετατρέπει το χώμα σε δημητριακά και το νερό σε κρασί με μόνο μία κίνηση. Το πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας λύθηκε», χρεώνοντας μάλιστα την ανακάλυψη στον Τόμας Έντισον.


Το 1940 το Ινστιτούτο «Franklin» ενημέρωσε ότι την επόμενη μέρα θα ερχόταν το τέλος του κόσμου. Φυσικά, έγινε αλαλούμ, ενώ λίγο μετά ο εμπνευστής της ιδέας είδε την πόρτα της εξόδου από το Ινστιτούτο.


Το 1975 εκατοντάδες ακροατές τηλεφώνησαν στο BBC ρωτώντας πώς μπορούν να φυτέψουν ένα μακαρονόδεντρο στον κήπο τους. Είχε προηγηθεί ρεπορτάζ που έδειχνε Ελβετούς αγρότες να φυτεύουν σπαγγέτι στο έδαφος, λέγοντας ότι η χρονιά ήταν ιδανική για πλούσια σοδειά λόγω του ήπιου χειμώνα.



ταπιτ βαρεα
ταπιτ βαρεα

προιοντα μαλλιων κατα της τριχοπτωσης

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_55.html
προιοντα μαλλιων κατα της τριχοπτωσης

Ο Γιώργος Μοσχίδης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1931. Ο πατέρας του ήταν καπνεργάτης και η μητέρα του ήταν κόρη καπνέμπορου.


προιοντα μαλλιων κατα της τριχοπτωσης

Την καριέρα του ως ηθοποιός την ξεκίνησε το 1948 με περιοδεύοντες θιάσους. Στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Θεσσαλονίκης. Η πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση έγινε το 1952 με το Θίασο Αρώνη - Μανωλίδου στο έργο «Ρομάντζο». Στο θέατρο συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους αθηναϊκούς θιάσους, αλλά και με το Εθνικό Θέατρο και το Θέατρο Τέχνης παίζοντας σε όλα τα είδη του θεάτρου.


ονοματα αρχαιων γυναικων θεοτητων

Διακρίθηκε σε παραστάσεις αρχαίου δράματος και αττικής κωμωδίας. Στο σινεμά ξεκίνησε το 1958 στην ταινία του Λαμπρινού «Διακοπές στην Αίγινα».


Την ίδια χρονιά έπαιξε στο ιστορικό δράμα του Γρ. Γρηγορίου «Ο Μιμίκος και η Μαίρη».


Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε 43 ταινίες. Μερικές από αυτές είναι οι «Κρίμα το μπόι σου(1970)», «Τι 30, τι 40, τι 50(1972)», «Αγάπη μου παλιόγρια(1972)», «Τον αράπη και αν τον πλένεις(1973)».


Σημαντική ήταν και η παρουσία στις ταινίες του ΝΕΚ και συγκεκριμένα στις ταινίες «Τα Χρώματα της ίριδας (1975)», «Χάππυ Νταίη (1976)», «Ρόζα (1982)», «Ρεβάνς (1983)», «Η Παρεξήγηση (1983)», «Υπόγεια Διαδρομή (1983)», «Ζωή Χαρισάμενη (1993)» κ. ά.


Φιλμογραφία



  • Απόστολος και μόνος (2006)

  • Καβάφης (1996)

  • Ζωή χαρισάμενη (1993)

  • Oh Babylon (1989)

  • Ο κλοιός (1987) [Γιώργος Καφετζόγλου]

  • Ρεβάνς (1983) [πατέρας]

  • Η παρεξήγηση (1983) [επιθεωρητής Κανάκης]

  • Υπόγεια διαδρομή (1983)

  • Ρόζα (1982) [βιβλιοθηκάριος]

  • Ο κήπος με τα αγάλματα (1982)

  • Το ευτυχισμένο πρόσωπο της Λεωνόρας (1982) [Γιώργος]

  • Τρεις και ο κούκος / Σουβλίστε τους (1981) [Αλέκος]

  • Ελευθέριος Βενιζέλος 1910-1927 (1980)

  • Happy Day (1976)

  • Η δίκη των δικαστών (1974) [Χριστόδουλος Κλωνάρης]

  • Ψυχή και σάρκα (εσύ κι εγώ) (1974)

  • Τα χρώματα της ίριδος (1974) [(δημοσιογράφος)]

  • Τον αράπη κι’ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!.. (1973) [Στέλιος Γιαπαχάκης]

  • Οι προστάτες (1973)

  • Ταγκό 2001 (1973)

  • Αγάπη μου παλιόγρια (1972) [Κωστής]

  • Αντάρτες των πόλεων (1972) [Παπαδήμας]

  • Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Βίκτωρ Καλλινίκος]

  • Αγάπησα μια… πολυθρόνα (1971) [Μίλτος Καρνέζης]

  • Καταναλωτική κοινωνία (1971)

  • Μαντώ Μαυρογένους (1971) [Εφεντάκης]

  • Ο τρελοπενηντάρης (1971) [Παπασταύρου]

  • Ο φαφλατάς (1971) [Ελευθέριος Μπακλής]

  • Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)

  • Πίσω μου σ’ έχω σατανά (1971) [Τάσος]

  • Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970) [Φριτς]

  • Κρίμα… το μπόι σου (1970) [ψυχίατρος]

  • Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970) [Χάρης]

  • Στη μάχη της Κρήτης (1970)

  • Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969) [Σταύρος Βαρβαράκης]

  • ΟΧΙ (1969) [Βιτόριο Σαλβατόρε]

  • Ο κόσμος τρελάθηκε… (1967) [Ιάκωβος]

  • Άνθρωπος για όλες τις δουλειές.. (1966) [γκρουμ]

  • Τα δίχτυα της ντροπής (1965) [Δήμος]

  • Το πρόσωπο της ημέρας (1965) [Μπάμπης («Πολύδωρος»)]

  • Θρίαμβος (1962)

  • Διακοπές στην Αίγινα (1958)

  • Ο Μιμίκος και η Μαίρη (1958) [συνάδελφος Μιμίκου]


Με πληροφορίες από ellinikoskinimatografos.gr



site officiel xv de france
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

γραφολογικη γνωμοδοτηση

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html
rondell oldenburg karte
επιπλα ηλιουπολη
γραφολογικη γνωμοδοτηση

Αυτό βρίσκει αντίθετες πολλές χώρες της ευρωζώνης και τους υπόλοιπους θεσμούς. Είναι ενδεικτικό πως ο επικεφαλής του EuroWorking Group, Χανς Φάιλμπριφ με δήλωσή του στο Πρώτο Θέμα προειδοποίησε σχετικά πως δεν πρέπει να ακυρωθούν οι ήδη ψηφισμένες περικοπές: «Η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού ενισχύει τη διαγενεακή δικαιοσύνη. Οτιδήποτε άλλο είναι αυτοκαταστροφικό. Ούτε η Ελλάδα, ούτε οι εταίροι της στη ζώνη του Ευρώ θέλουν να ξαναβαδίσουν σε αυτό το δρόμο», είπε.


Ωστόσο, στελέχη της κυβέρνησης υποστηρίζουν με βεβαιότητα πως η περικοπή των συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου 2019 δεν θα προχωρήσει και δίνουν δύο εκδοχές για το τι θα συμβεί. Η πρώτη εκδοχή προβλέπει την αναβολή των μέτρων για συγκεκριμένο διάστημα και το δεύτερο σενάριο την πλήρη αναστολή της περικοπής κατά 18% της προσωπικής διαφοράς των παλαιών συντάξεων.


Το θέμα αυτό αναμένεται να κριθεί τον Οκτώβριο όταν το υπουργείο Οικονομικών υποβάλει προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το προσχέδιο του Προϋπολογισμού του 2019, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλα τα δημοσιονομικά μέτρα για το 2019.


Πρέπει να σημειωθεί πως η δέσμευση που έχει αναλάβει απέναντι στους δανειστές η κυβέρνηση προβλέπει τη μείωση της ετήσιας συνταξιοδοτικής δαπάνης σε καθαρό ποσό (αφαιρουμένων των φόρων και των εισφορών) κατά 1% του ΑΕΠ ή κατά 1,84 δισ. ευρώ. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός οι περικοπές θα πρέπει όμως να γίνουν στο καταβαλλόμενο ποσό για συντάξεις και να φθάσουν περίπου τα 2,25 δισ. ευρώ.


Σε κάθε περίπτωση, η μη περικοπή των συντάξεων θα απαιτήσει και πρόσθετους χειρισμούς από την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό, καθώς θα δημιουργηθούν συνταξιούχοι δύο ταχυτήτων με μεγάλες διαφορές στο τελικό ποσό της σύνταξης, αν και έχουν τις ίδιες προϋποθέσεις συνταξιοδότησης.


Με πιο απλά λόγια, όσοι συνταξιοδοτήθηκαν πριν από τον Μάιο 2016 θα διατηρήσουν το ύψος των συντάξεών τους, αντιθέτως από όσους συνταξιοδοτήθηκαν μετά την ημερομηνία αυτή και έχουν ήδη υποστεί μειώσεις 30% και 35% στις απολαβές τους, στη βάση των διατάξεων του νόμου Κατρούγκαλου!



γραφολογικη γνωμοδοτηση

λεκανες μπανιου εγχρωμες

βωλακας δραμας καιρος

Λίγο πριν την εξαφάνισή της, η 18χρονη είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον αδελφό της, ο οποίος είπε στην αστυνομία πως ακουγόταν αποπροσανατολισμένη και μπερδεμένη, καθώς έλεγε πως είχε χαθεί και δεν ήξερε ούτε πού βρισκόταν, ούτε με ποιον.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html

Για σχεδόν τρία χρόνια, οι γονείς της δεν σταμάτησαν να ζητούν τη βοήθεια οποιουδήποτε γνώριζε κάτι για την υπόθεση.


λεκανες μπανιου εγχρωμες

λεκανες μπανιου εγχρωμες

Τα λείψανα της 18χρονης βρήκαν οι Αρχές αυτή την εβδομάδα μέσα σε έναν σωλήνα αποχέτευσης, στο πάρκο όπου είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό της. Η ανακάλυψη αποτέλεσε έκπληξη, καθώς οι Αρχές είχαν ερευνήσει ξανά εκεί.


Με την έναρξη όμως νέας έρευνας, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν ρομπότ μέσα στον σωλήνα. Έτσι, οι Αρχές έφτασαν στο μακάβριο εύρημα.





συναυλια χαρισ αλεξιου
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

Thursday, June 27, 2019

καρκινος γεννητικων οργανων

ξενοδοχειο οδυσσεας πολυχρονο

Ο κ. Πάιατ μεταξύ άλλων επισκέφτηκε και διέσχισε το Φαράγγι της Σαμαριάς το οποίο φαίνεται να τον εντυπωσίασε.


Σε σχετική ανάρτηση που έκανε στο twitter, ανέβασε τρεις φωτογραφίες, σχολιάζοντας: «Το πρώτο φως της ημέρας στο εκπληκτικό φαράγγι της Σαμαριάς. Ένας ακόμα λόγος που η Κρήτη είναι τόσο ξεχωριστή».


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html



καρκινος γεννητικων οργανων



First light in the spectacular Samaria Gorge. Another reason Crete is very special pic.twitter.com/KjXh4OA64G

— Geoffrey Pyatt (@USAmbPyatt) 20 Οκτωβρίου 2018


καρκινος γεννητικων οργανων
θα ανακατεφτω
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

γερμανικα κανονες γραμματικης

γερμανικα κανονες γραμματικης

Το βράδυ της Τρίτης (10/7) η Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάν «έκλεισε» θέση στον τελικό της 15ης Ιουλίου που θα διεξαχθεί στην Μόσχα και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, στην πορεία της για την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου Μουντιάλ στην ιστορία της.


τσουξιμο στην ουρηθρα εγκυμοσυνη

Οι «μπλε» επικράτησαν 1-0 του Βελγίου στον πρώτο ημιτελικό και πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παλέψουν στον μικρό τελικό για την 3η θέση, η καλύτερη που θα έχει πάρει η εθνική ομάδα σε τέτοια διοργάνωση.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html




γερμανικα κανονες γραμματικης
μαριος χάκκας
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

νησου ρω λαμια

νησου ρω λαμια

«Οι προπηλακισμοί και η επίθεση εναντίον εκπαιδευτικών, και μάλιστα παρουσία των μαθητών τους, στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, από μέλη της ΧΑ υπό τις διαταγές και την καθοδήγηση του υπόδικου βουλευτή Λαγού, δείχνουν ότι η ΧΑ προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:



Τέτοια φαινόμενα οφείλουν να καταδικαστούν από κάθε δημοκρατικό πολίτη. Να είναι σίγουροι οι υπόδικοι εγκληματίες νεοναζιστές ότι ούτε η Πολιτεία, ούτε το συγκροτημένο δημοκρατικό, αντιφασιστικό κίνημα δεν θα τους αφήσει να στάξουν το δηλητήριό τους σε νεανικές ψυχές.


αποτελεσματα δημοτικων συμβουλων σερρων 2014


Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει, τέλος, ότι «το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων, στο οποίο έχει ενταχθεί και το συγκεκριμένο σχολείο, οφείλει να συνεχιστεί απρόσκοπτα, όπως επιτάσσουν οι αξίες και οι αρχές του ανθρωπισμού μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html


νησου ρω λαμια
ενδοομιλικές συναλλαγές
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html

δικαιωση επεισόδιο 38-40

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html
φωτοκύτταρο ημέρας - νύχτας mini
του σταυρου ειναι αργια για τα σχολεια

Αφορμή για την δήλωση αποτέλεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Αμαλιάδα για τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης Νίκος Μπελογιάννης.


«Μέσα σε αυτή την ομοβροντία αντιπερισπασμού εντάσσεται και η χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού στο μνημόσυνο του Μπελογιάννη. Έχει ακουστεί εδώ, γιατί υπάρχουν και άλλες παρατάξεις σε αυτή τη χώρα, δεν υπάρχει μόνο η αριστερά σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν και άλλες παρατάξεις, έχει ακουστεί εδώ ότι ο Μπελογιάννης αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία. Διαφωνώ.», είπε και συνέχισε:


«Ο θάνατος του Μπελογιάννη ήταν σκληρότατος. Η θανατική ποινή είναι μια σκληρότατη πράξη. Αλλά δεν μπορεί εν ονόματι μιας σκληρότατης πράξης που μπορεί κανείς να την κρίνει, αν ήταν άδικη ή δίκαιη, να θεωρούμε ότι η επιδίωξη επιβολής κομμουνιστικής δικτατορίας συνιστά πράξη υπέρ της Δημοκρατίας. Εάν είχε ... (φωνές)... εάν είχε επικρατήσει... εάν είχε επικρατήσει η άλλη παράταξη στη χώρα μας, δεν θα επιτρεπόταν, όχι απλώς να πω αυτά, αλλά δεν θα επιτρεπόταν ούτε να τα σκεφτώ αυτά» είπε ο Κώστας Τασούλας.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html

δικαιωση επεισόδιο 38-40

Οι δηλώσεις έγιναν κατά την διάρκεια συζήτησης για το αν θα διαταχθεί προανακριτική για την θητεία του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.



δικαιωση επεισόδιο 38-40

σούπες με ζυμαρικά

σίνισα ντομπρασίνοβιτς

Στις όχθες του Σηκουάνα και στο ύψος του Δημαρχείου, οι διαδηλωτές άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα κατά των δυνάμεων της τάξης, οι οποίες απάντησαν με ρίψεις δακρυγόνων, ενώ έσπευσαν να τις συνδράμουν και οι ειδικές κατασταλτικές μονάδες CRS.


Αυτή είναι η πρώτη κινητοποίηση των «κίτρινων γιλέκων» για το 2019 και θεωρείται δοκιμή για την αντοχή του λαϊκού αυτού κινήματος, το οποίο έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στην εκτελεστική εξουσία της Γαλλίας κατά τον ενάμιση μήνα των διαμαρτυριών, αλλά συνάμα έχει δώσει και σημάδια κόπωσης κατά τις τελευταίες δύο κινητοποιήσεις του.


σούπες με ζυμαρικά

Τα «κίτρινα γιλέκα» έχουν καλέσει τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να συγκεντρωθεί στα συμβολικά σημεία των μεγάλων πόλεων της επαρχίας, ιδίως στο Μπορντό, την Τουλούζη και τη Λιόν, αλλά επίσης και του Παρισιού.




σούπες με ζυμαρικά
τελη αυτοκινητων 2017
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html

υποδοχη τσιπρα στο μαξιμου

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html
υποδοχη τσιπρα στο μαξιμου

«Θα ήταν αφελές να υποθέσουμε ότι δεν θα εκδηλωθεί ποτέ ξανά κρίση, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Και είμαστε προετοιμασμένοι. Έχει θεσπιστεί νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο για τη διαχείριση κρίσεων και την αντιμετώπιση τραπεζών υπό πτώχευση. Αυτό μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε πιθανές κρίσεις με τρόπο αποτελεσματικό και συντονισμένο, σε συνεργασία με το Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», ανέφερε.


Η ίδια είπε πως ορισμένες ευρωπαϊκές τράπεζες δεν βγάζουν το κόστος του κεφαλαίου τους και αυτό δεν είναι βιώσιμο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. «Αν οι τράπεζες δεν έχουν κέρδος, δεν μπορούν να σχηματίσουν τα κεφαλαιακά αποθέματα ασφαλείας που χρειάζονται. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να τις ωθήσει να αναλάβουν υπερβολικό κίνδυνο», σημείωσε.


υποδοχη τσιπρα στο μαξιμου

Η Ντανιέλ Νουί είπε πως οι καταρρεύσεις τραπεζών είναι αναπόφευκτες, αλλά στόχος είναι να είναι λιγότερες σε σχέση με το παρελθόν. «Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να αποτρέψουμε την πτώχευση τραπεζών με κάθε κόστος. Αντιθέτως, επιδίωξή μας είναι να μειώσουμε τον κίνδυνο πτώχευσης και να περιορίσουμε τις επιπτώσεις του», είπε.


αλεξανδρος τριανταφυλλιδης θεσσαλονικη συριζα

Η επικεφαλής του SSM είπε πως μια ισχυρή τραπεζική ένωση σημαίνει ασφαλέστερες και υγιέστερες τράπεζες, οι οποίες μπορούν καλύτερα και αξιόπιστα να στηρίζουν τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά στην Ευρώπη.


«Πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνουμε αποφάσεις – η πραγματική εκχώρηση εξουσίας, όπως ενσωματώνεται στο πλαίσιο του SSM, θα βοηθούσε πολύ. Πρέπει επίσης να απλουστεύσουμε περαιτέρω τις διαδικασίες – κυρίως προκειμένου να αποφεύγεται η διπλή εκτέλεση εργασιών μεταξύ των εθνικών εποπτικών αρχών και της ΕΚΤ. Πρέπει να ενισχύσουμε την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών μεταξύ των εθνικών εποπτικών αρχών και της ΕΚΤ. Και γενικότερα πρέπει να αποκτήσουμε πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι οι επόπτες των τραπεζών της ζώνης του ευρώ έχουν πλέον ευρωπαϊκή εντολή», ανέφερε.



εορταστικο ωραριο χριστουγεννων 2014 πρεβεζα
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

ενεργοι πολιτες αρναιας

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html
τα πιο τελεια πασχαλινα κουλουρακια

Ένα νεαρός καλείται να καλέσει από το παλιό, κλασικό τηλέφωνο που όλα τα σπίτια είχαν πριν τα κινητά και τα ασύρματα. Ωστόσο, ο τρόπος χρήσης του αποδεικνύεται κάπως δύσκολος.


μελι με καρυδια ιδιοτητες

Ο έφηβος προσπαθεί ξανά και ξανά να κάνει το τηλέφωνο να «δουλέψει» αλλά φαίνεται να απογοητεύεται.


Η μητέρα που καταγράφει τις προσπάθειές του σε βίντεο, έχοντας ξεσπάσει σε γέλια, ακούγεται να σχολιάζει: «Τα παιδιά μου δεν έχουν δει ποτέ τους αυτό το τηλέφωνο», και όσο ο νεαρός προσπαθεί αδίκως να τηλεφωνήσει, του ξαναλέει: «Τι θα κάνεις; Θα γκουγκλάρεις (για να δεις πώς δουλεύει);».







ενεργοι πολιτες αρναιας
ενεργοι πολιτες αρναιας

κολοκυθας βασιλης ζωγραφος

Το Schaubuehne Berlin, το οποίο επρόκειτο να δώσει στα μέσα Νοεμβρίου δύο παραστάσεις του έργου «Ο βασιλιάς Ριχάρδος ο Γ'» του Ουίλιαμ Σαίξπιρ στο πλαίσιο του φεστιβάλ, επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «ανησυχεί για τους εργαζόμενούς του» εξαιτίας της πολιτικής κατάστασης στην Τουρκία.


κολοκυθας βασιλης ζωγραφος

Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, η Άγκυρα προχώρησε σε πρωτοφανείς μαζικές εκκαθαρίσεις συλλαμβάνοντας περισσότερους από 50.000 ανθρώπους, μεταξύ αυτών επικριτών της εξουσίας, δημοσιογράφων και ακτιβιστών που αγωνίζονταν για τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Πολλοί Γερμανοί υπήκοοι ή πολίτες με γερμανο-τουρκική καταγωγή συνελήφθησαν. Μεταξύ αυτών ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Die Welt, Ντενίζ Γιουτζέλ και ένας υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Πέτερ Στέιντνερ.


«Όπως κατέστη αδύνατο δεδομένης της υπάρχουσας κατάστασης να μας εγγυηθούν την ασφάλεια εκείνων που επρόκειτο να συμμετάσχουν, είμαστε αναγκασμένοι να μην μεταβούμε στην Τουρκία» επισήμανε σε μια ανακοίνωση το Schaubuehne.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html

Το θέατρο, το οποίο συμμετείχε συχνά τα τελευταία χρόνια στο φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης, τόνισε ότι «λυπάται βαθιά καθώς απογοήτευσε» το κοινό, διατυπώνοντας την ελπίδα ότι θα επιστρέψει στην Τουρκία «σε ειρηνικότερους καιρούς».


Το θεατρικό Φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης αναμένεται να ανεβάσει αυλαία την 13η Νοεμβρίου με τη συμμετοχή πολλών ξένων καλλιτεχνών.



κολοκυθας βασιλης ζωγραφος
ανοιξιατικα χρωματα νυχιων 2016
δουκασ βιομηχανικα ειδη κορινθοσ

ας δωσουμε τον κοσμο στα παιδια αναλυση

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
ας δωσουμε τον κοσμο στα παιδια αναλυση
ας δωσουμε τον κοσμο στα παιδια αναλυση

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, υπενθύμισε τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και τα οποία μεταβιβάστηκαν στην προανακριτική επιτροπή που βρίσκεται σε εξέλιξη, και στη συνέχεια ζήτησε από τη ΝΔ απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων που προκύπτουν από αυτά:


συνεργεια renault πειραια

- Διαψεύδουν ή όχι τη γνησιότητα του επίμαχου σημειώματος του Αντώνη Σαμαρά προς τον κ. Φρουζή;


- Για ποιο λόγο ο κ. Σαμαράς παρέπεμψε τον Αντιπρόεδρο της Novartis στον τότε πολιτικό επικεφαλής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το οποίο είναι και υπεύθυνο για οποιαδήποτε έγκριση δαπάνης του Ελληνικού Δημοσίου;


- Πώς γίνεται ενώ ο κ. Σαμαράς ισχυρίστηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι ουδέποτε έχει συναντηθεί ιδιωτικά με τον κ. Φρουζή, ο τελευταίος να λαμβάνει το επίμαχο παραπεμπτικό σημείωμα προς τον Χρήστο Σταϊκούρα;


αεροπορικο δυστυχημα στη κερατεα


Ο βαρύτατα εκτεθειμένος πρώην Πρωθυπουργός όσο και η ΝΔ οφείλουν επιτέλους να δώσουν πειστικές απαντήσεις αντί να προκαλούν την νοημοσύνη των πολιτών και να επιχειρούν να εκφοβίσουν την δικαιοσύνη και τους προστατευόμενους μάρτυρες, τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.



Σύγκρουση παρά το πολιτικό κόστος


Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα με τη διαπλοκή και δεν θα «φρενάρει» στην ανάδειξη περιπτώσεων διαφθοράς. Ειδικότερα για το χώρο του ποδοσφαίρου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρουσίασε τα βήματα της κυβέρνησης για την εξυγίανση του χώρου:


- Με τον ορισμό τακτικών δικαστών για υποθέσεις της αθλητικής δικαιοσύνης.


- Με την εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΟ τόσο με την ελληνική νομοθεσία όσο και τα πρότυπα της FIFA/UEFA.


- Με την αυστηροποίηση του πλαισίου για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.


- Με τη στενή συνεργασία της Πολιτείας με τη FIFA και την UEFA, στον τομέα της διαφάνειας, την άρση του ελέγχου της διαιτησίας από τις ΠΑΕ και την αυστηρή τήρηση της νομιμότητας στο πεδίο των οικονομικών τόσο της Ομοσπονδίας όσο και των ΠΑΕ.


go on τιτανικος

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

Βομβιστής-καμικάζι που οδηγούσε αυτοκίνητο παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών το έριξε στην πύλη ενός κυβερνητικού κτιρίου στη συνοικία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 11 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 22, οι περισσότεροι πολίτες, δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας, ο Αλί Χάσαν, στο Γερμανικό Πρακτορείο.


Το κτίριο που ήταν ο στόχος της επίθεσης κατέρρευσε εξαιτίας της έκρηξης, πρόσθεσε ο Χάσαν. Μια στήλη πυκνού καπνού υψώθηκε στον ουρανό στην πόλη. Κατέρρευσαν επίσης παρακείμενα κτίρια, ανάμεσά τους ένα τζαμί.


Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η αλ Σεμπάμπ, μέσω του ραδιοφωνικού της σταθμού.


Η οργάνωση, η οποία ορκίζεται πίστη στην αλ Κάιντα, θέλει να ανατρέψει την αδύναμη κυβέρνηση της Σομαλίας, η οποία υποστηρίζεται από τη Δύση και μια μεγάλη στρατιωτική δύναμη της Αφρικανικής Ένωσης, και να επιβάλλει τη δική της ακραία εκδοχή του ισλαμικού νόμου στη χώρα, στο Κέρας της Αφρικής.


Η Σεμπάμπ στοχοθετεί συχνά ξενοδοχεία όπου συχνάζουν διπλωμάτες, ξένοι και κρατικοί αξιωματούχοι, όμως το τελευταίο διάστημα μοιάζει να βάζει κυρίως στο στόχαστρο κυβερνητικές υποδομές.


Παρότι δεν ανέλαβε την ευθύνη, η οργάνωση θεωρείται υπεύθυνη για την επίθεση με φορτηγό παγιδευμένο με τεράστια ποσότητα εκρηκτικών υλών στο κέντρο της Μογκαντίσου τη 14η Οκτωβρίου του 2017. Με τουλάχιστον 512 νεκρούς, η επίθεση αυτή ήταν η πλέον πολύνεκρη στην ιστορία της Σομαλίας.


Στα τέλη του Ιουλίου, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αποφάσισε να αναβληθεί έως τουλάχιστον τα τέλη του Φεβρουαρίου του 2019 η μείωση των περίπου 20.000 της AMISOM, της στρατιωτικής αποστολής της Αφρικανικής Ένωσης στη Σομαλία.


Ο σομαλικός στρατός, που έχει ανεπαρκή οπλισμό και είναι αποδιοργανωμένος, δεν έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι είναι σε θέση να εγγυηθεί την ειρήνευση της χώρας, παρά την εκπαίδευση των ανδρών του από τις ένοπλες δυνάμεις διαφόρων ξένων κρατών.



go on τιτανικος
go on τιτανικος
δντ πορτογαλια
γρηγορησ βαλλιανατοσ wikipedia
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

4ο λυκειο τριπολης

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html
σιδερώστρα jumbo
4ο λυκειο τριπολης

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ανήλικος δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, βολίδα από αεροβόλο και αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί, οι γιατροί αφαίρεσαν την βολίδα από το πρόσωπο του ανήλικου και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε από το νοσοκομείο.


Στο πλαίσιο των ερευνών που ξεκίνησαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου για την υπόθεση, πήγαν στο σπίτι ενός 43χρονου, όπου, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα, ένα κυνηγετικό δίκαννο, που επίσης κατείχε παράνομα, καθώς και ένα πολεμικό τυφέκιο παλαιού τύπου.


Στην συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν το 43χρονο, σε βάρος του οποίου, σύμφωνα με την Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και διάπραξη επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε ανήλικο.


τυνησία μακελειό

Ο 43χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.



4ο λυκειο τριπολης
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

εσωτερικη καλλιεργεια κανναβης

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html
υλικα αγγλικα
εσωτερικη καλλιεργεια κανναβης

Η Τράπεζα Πειραιώς επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι το σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης που εφαρμόζει έχει γνωστοποιηθεί στην επενδυτική κοινότητα ήδη από τον Μάιο 2018, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Πανευρωπαϊκής Άσκησης Προσομοίωσης Ακραίων Καταστάσεων του 2018 που διενήργησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


Όπως αναφέρει η τράπεζα, το σχέδιο απαρτίζεται από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις, οι οποίες έχουν δημοσιοποιηθεί. H Τράπεζα έχει σημειώσει πρόοδο στην υλοποίηση του σχεδίου, όπως αυτό αποτυπώθηκε στα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα του 2ου τριμήνου 2018.


Παράλληλα, η Τράπεζα σημειώνει ότι παρακολουθεί στενά τις διεθνείς κεφαλαιαγορές, με σκοπό να προσδιορίσει τον κατάλληλο χρόνο που θα επιτρέψει την επιτυχή έκδοση, μη απομειωτικών για τους μετόχους, Tier 2 κεφαλαιακών τίτλων, έκδοση που περιλαμβάνεται στο σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης και στοχεύει στην επαύξηση των κεφαλαιακών αποθεμάτων της Τράπεζας. Η έκδοση των παραπάνω κεφαλαιακών τίτλων συναρτάται με τις συνθήκες των διεθνών αγορών και θα πραγματοποιηθεί σε συνεννόηση με τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.


Υπογραμμίζεται ότι ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας της Τράπεζας υπερβαίνει τα σχετικά εποπτικά όρια και επιπλέον η Τράπεζα παραμένει εστιασμένη στην υλοποίηση ενεργειών που θα θωρακίσουν τον ισολογισμό της και θα ενισχύσουν την κεφαλαιακή της βάση, αυξάνοντας τα κεφαλαιακά της αποθέματα για το μέλλον.



εσωτερικη καλλιεργεια κανναβης
εκλογές νδ συμμετοχή
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html

θπ δοςν

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html

«Το κέλυφος του ρωσικού ελικοπτέρου εντοπίστηκε (...) βορειοανατολικά του Χιρόντεν, σε βάθος 209 μέτρων», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υπηρεσίες διάσωσης, που διευκρινίζουν πως οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στον εντοπισμό των σορών των επιβατών οι οποίοι θεωρούνται νεκροί.


vero α8870

Πρόκειται, σύμφωνα με τη Ρωσία, για πέντε μέλη πληρώματος και τρεις επιστήμονες, όλοι Ρώσοι.


θπ δοςν

Το ελικόπτερο, τύπου Mil Mi-8,εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης δύο ή τρία χιλιόμετρα ανοικτά του Μπάρεντσμπουργκ, μιας ρωσικής μεταλλευτικής κοινότητας του Σβάλμπαρντ.


Το ελικόπτερο, που έχει τη μόνιμη βάση του κοντά στο Μπάρεντσμπουργκ, αναφέρθηκε ως αγνοούμενο κατά την επιστροφή του από το Πιραμίντεν, μια άλλη πρώην μεταλλευτική κοινότητα του Σβάλμπαρντ που έχει γίνει τουριστικό αξιοθέατο.


θπ δοςν

Σύμφωνα με τον γενικό σύμβουλο της Ρωσίας στο Σβάλμπαρντ, τον Βιατσεσλάβ Νικολάγεφ, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, «είναι ένα πολιτικό ελικόπτερο που ανήκει στην εταιρία Arktikougol και πραγματοποιεί πτήσεις μεταφέροντας μεταλλωρύχους από το Λονγκιαρμπίεν στο Μπάρεντσμπουργκ».



πληροφοριες συστηματος pc

χαριση ορθοπεδικος τρικαλα

συναγερμοι αυτοκινητων νεα ιωνια
μεικ απ για κοψιματα
χαριση ορθοπεδικος τρικαλα
Θρίλερ με την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού – «Φωτιά» η κρυφή του ατζέντα

Η συνάντηση και η κρυφή ατζέντα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού από τη Θεσσαλονίκη, οι τελευταίες κινήσεις του και κάποιες περίεργες συμπτώσεις είναι οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που συνθέτουν το παζλ του μυστηρίου με την εξαφάνισή του.


Με τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε η πολύμηνη έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όσοι κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση θα έχουν αναστατωθεί αφού φαίνεται ότι συμπληρώνονται πολλά κομμάτια από το παζλ.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η σημαντική πληροφορία που εξασφάλισε η Αγγελική Νικολούλη, αναφέρει ότι τη νύχτα πριν εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γραικός επισκέφθηκε ανήσυχος έμπιστό του άνθρωπο και του παρέδωσε ατζέντα με καυτά στοιχεία για τις οικονομικές του δοσοληψίες.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html

Στον ίδιο σύμφωνα με τις πληροφορίες κατονόμασε συγκεκριμένο άτομο που του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό και είπε με ένταση ότι θα τελειώνει μαζί του.

Τη επόμενη κιόλας μέρα (το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016) τα ίχνη του επιχειρηματία εξαφανίστηκαν.

Οι Αρχές ερευνούν το τετράδιο με τις σημειώσεις του αγνοουμένου που αφορούν σε οικονομικές συναλλαγές κάποιες από τις οποίες είχε υπογραμμίσει με μαρκαδόρο.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι μαρτυρίες που αναφέρουν ότι οι Ρουμάνοι που εργάζονταν στο στάβλο του εμπόρου με τον οποίο είχε συναλλαγές ο Γραικός έγιναν ξαφνικά καπνός μετά την εξαφάνιση όπως και κάποιοι συγγενείς τους που εργάζονταν στα σφαγεία. Παρ’ όλα αυτά ο ιδιοκτήτης των σφαγείων ανέφερε στην εκπομπή « Φως στο Τούνελ» ότι οι δικοί του αλλοδαποί εργάτες δεν χάθηκαν.

Το «Τούνελ» βρήκε έναν ακόμη μάρτυρα – κλειδί, ο οποίος μίλησε για το επίμαχο απόγευμα της εξαφάνισης. Ο οδηγός φορτηγού είπε ότι συναντήθηκε με τον έμπορο τον οποίο ο Γραικός ακολουθούσε με το αυτοκίνητο, όταν έφυγαν από τα σφαγεία. Τον βρήκε στο στάβλο του και του ξεφόρτωσε χώμα.

«Μετά τα σφαγεία του πήγα το χώμα…»

Το φορτηγό έφτασε στις εγκαταστάσεις του εμπόρου γύρω στις έξι.

«Ο ιδιοκτήτης του στάβλου έφτασε την ώρα που πήγα κι εγώ. Του παρέδωσα το χώμα, μιλήσαμε μετά για κάνα εικοσάλεπτο και γύρω στις έξι και είκοσι με έξι και μισή, έφυγα», ανέφερε στο «Τούνελ».

Ισχυρίστηκε πως ο ίδιος έμαθε για την εξαφάνιση του Γραικού μετά από μέρες όταν κλήθηκε από την Ασφάλεια για να καταθέσει. Όπως είπε δεν θυμάται να ήταν κάποιος άλλος στο στάβλο εκείνο το απόγευμα εκτός από τον ιδιοκτήτη, τον οποίο άφησε εκεί όταν έφυγε. Ανέφερε ακόμα πως οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά.

«Είναι ένας οικογενειάρχης άνθρωπος που ασχολείται μόνο με τις δουλειές του. Απλώς έτυχε να είναι ο τελευταίος που είδε τον Γραικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli και espresso



χαριση ορθοπεδικος τρικαλα

μαλτέζικα

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
ρυζογαλο συνταγη αργυρω μπαρμπαριγου

Οι μετανάστες έφτασαν με σκάφος του λιμενικού στη Μάλτα και επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν σε ένα κέντρο υποδοχής.


Στο πλαίσιο της συμφωνίας της Μάλτας με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, η Γερμανία θα παραλάβει συνολικά 60 μετανάστες από το νησί. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της Μάλτας είχε αρνηθεί στα δύο πλοιάρια να ελλιμενιστούν μέχρι να βρεθεί πρώτα μια λύση για τη μετεγκατάσταση 250 προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονταν ήδη στο νησί.


Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ είχε ανακοινώσει χθες ότι η χώρα του θα δεχόταν 50 ανθρώπους. όμως η κυβέρνηση αύξησε τελικά αυτόν τον αριθμό, με σκοπό να δείξει ότι στηρίζει τη συμφωνία.


μαλτέζικα



μαλτέζικα
παρουσιαστρια βορεια κορεα

βερτησ αστερι μου lyrics

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, νικητής το 2015 στην Γλασκώβη και το 2017 στο Μόντρεαλ, θριάμβευσε με 15,366 βαθμούς και στην Ντόχα, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο και το οποίο θα τον οδηγήσει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο.


Χρυσός ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html

σεαν ευβοιασ

Κατά τη διάρκεια της απονομής, εκτός από τον «χρυσό» Πετρούνια, την προσοχή του κοινού κέρδισε και ο Αρτούρ Ζανέτι, ο οποίος από το δεύτερο σκαλί του βάθρου και κατά την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου, απαθανατίστηκε να χαιρετά στρατιωτικά.


ορειβασια χανια




βερτησ αστερι μου lyrics
βερτησ αστερι μου lyrics

υποβολη φορολογικων δηλωσεων φυσικων προσωπων 2015

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html
κλειστον λογω απογοητευσης

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στο CNN Greece, o Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος, «Η Ώρα της Οικονομίας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συνεδριακούς θεσμούς της χώρας. Ειδικά σε μια κομβική περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, σε ρυθμούς κλεισίματος αξιολόγησης και προσδοκώμενης εξόδου της Ελλάδος στις αγορές. Οι μεταρρυθμίσεις, η εξωστρέφεια και η αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα μας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της ελληνικής και διεθνούς επιχειρηματικότητας αλλά και τις πολιτικές θέσεις που θα παρουσιαστούν».


επιστημονικα περιοδικα για την υγεια

Η «ναυαρχίδα» των εκδηλώσεων του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου θα φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, σημαντικές προσωπικότητας της εγχώριας αλλά και διεθνούς πολιτικής και οικονομικής σκηνής, υψηλόβαθμους εκπροσώπους υπουργείων, διοικητές τραπεζών και οργανισμών, πρέσβεις αλλά και δημοσιογράφους τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Οι καθιερωμένες ομιλίες κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου του Πρωθυπουργού αλλά και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο συνέδριο θα προσελκύσουν όπως κάθε χρόνο τα φώτα της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον της επιχειρηματικότητας.


Το φετινό συνέδριο θα εστιάσει τις ομιλίες και συζητήσεις του τόσο στην ανάγκη αναδιαμόρφωσης της οικονομίας όσο και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας προς όφελος της απασχόλησης και της βιώσιμης ανάπτυξης. Η σύγχρονη οικονομική κρίση ανέδειξε διαχρονικές παθογένειες που ταλανίζουν τη χώρα και εξακολουθούν να προκαλούν εμπόδια και αντιστάσεις στις προσπάθειες να γίνουν τα άλματα που απαιτούνται στην κατεύθυνση της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html


υποβολη φορολογικων δηλωσεων φυσικων προσωπων 2015
υποβολη φορολογικων δηλωσεων φυσικων προσωπων 2015

Wednesday, June 26, 2019

προσληψη αναπληρωτων 2015 πε70

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html
δαχτυλιδι της φωτιας 70

Οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση βιασμού της ανήλικης που έφτασε στην εισαγγελία Αμαλιάδας από το θύμα, την οικογένειά της και το δικηγόρο τους.


Σύμφωνα με το patrisnews.com τα όσα καταγγέλλονται στη μήνυση είναι σοκαριστικά, καθώς η κοπέλα ναρκώθηκε και βιάστηκε από τον ίδιο της το θείο και πλέον κυοφορεί και το παιδί του.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html

Την Πέμπτη, η κοπέλα, η οποία ενηλικιώθηκε πρόσφατα, μετέβη στην εισαγγελία Αμαλιάδας μαζί με τους γονείς και το δικηγόρο της οικογένειας, και υπέβαλαν μήνυση για βιασμό ανηλίκου δια του εξαναγκασμού του με αθέμιτα μέσα και παρά τη θέλησή του να υποστεί εξώγαμη συνουσία.


Την νάρκωσε με... πορτοκαλάδα


Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2016 η κοπέλα ήταν μόνη της στο σπίτι, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση είκοσι μέτρων από το σπίτι του φερόμενου δράστη, καθώς η οικογένειά της είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο με τον πατέρα της, κάτι που γνώριζε ο δράστης.


Ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της κοπέλας και ζήτησε τη μητέρα της, γνωρίζοντας ότι δεν ήταν εκεί, και ζήτησε από την κοπέλα, απειλώντας την, να του επιτρέψει να μπει για δύο λεπτά στο σπίτι. Μαζί του είχε και μία πορτοκαλάδα, την οποία και έδωσε στην κοπέλα να πιει.



προσληψη αναπληρωτων 2015 πε70
προσληψη αναπληρωτων 2015 πε70
γκαρσονιερες αθηνα γκυζη

νυχια σχεδια 2014 βιντεο

νυχια σχεδια 2014 βιντεο

Με 4-3-3 και του Μίλερ-Ριμπερί στα άκρα και τους Βιντάλ-Τιάγκο να πλαισιώνουν τον Τσάμπι Αλόνσο στο κέντρο η Μπάγερν δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης από το ξεκίνημα του 90λεπτου στην άτυχη Βέρντερ Βρέμης και έδωσε το σύνθημα για τη νίκη με το εκπληκτικό γκολ του Τσάμπι Αλόνσο στο 9 με σουτ εκτός περιοχής.


εκθεση θεσσαλονικης 2016 αγροτικα

2016 08 26T185135Z 380888615 LR1EC8Q1GDPOU RTRMADP 3 SOCCER GERMANY BAY WER
(Πηγή: Reuters / MICHAELA REHLE)


Πρόσωπο του αγώνα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που άρχισε με χατ-τρικ τη νέα σεζόν (13,46,77 πεν), Λαμ (66) και Ριμπερί (73) σκόραραν τα άλλα τέρματα, ενώ η Μπάγερν είχε και δοκάρι με τον Μίλερ στο πρώτο ημίχρονο.


2016 08 26T194414Z 1565389141 LR1EC8Q1ITGPQ RTRMADP 3 SOCCER GERMANY BAY WER
(Ο Λέβαντόφσκι σκοράρει - Πηγή: Reuters / MICHAELA REHLE)


Αν υπάρχει ένα ψεγάδι στους Βαυαρούς, δεν ήταν αγωνιστικό, αλλά η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου (προφανώς επιβαρυμένος και από συναυλίες), που δεν θύμιζε σε τίποτε το γήπεδο-στολίδι του Μονάχου.


2016 08 26T184514Z 1421169808 LR1EC8Q1G34OM RTRMADP 3 SOCCER GERMANY BAY WER
(Ο Αντσελότι χειροκροτεί τους παίκτες του - Πηγή: Reuters / MICHAELA REHLE)


Η Ευρώπη παίζει μπάλα


Τα σημαντικότερα παιχνίδια το ΣΚ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:


Σάβατο 27/8


ΑΓΓΛΙΑ
Τότεναμ-Λίβερπουλ (14.30)
Χαλ-Μάντσεστερ Γιουν. (19.30)


ΙΤΑΛΙΑ
Λάτσιο-Γιουβέντους (19.00)
Νάπολι-Μίλαν (21.45)


ΙΣΠΑΝΙΑ
Ρεάλ Μ.-Θέλτα (21.15)


Κυριακή 28/8


ΑΓΓΛΙΑ
Μάντσεστερ Σ.-Γουέστ Χαμ (18.00)


ΙΣΠΑΝΙΑ
Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα (21.15)




νυχια σχεδια 2014 βιντεο
πωλειται ταραντουλα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html

πως μπορουμε να παραγουμε ρευμα

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html
πως μπορουμε να παραγουμε ρευμα
Να γιατί τα ξένα πρακτορεία αποθεώνουν τους λεβέντες Εύζωνες (pics)

«Γνωρίστε τους θεϊκούς γίγαντες με τις φουστανέλες», αυτές είναι οι λέξεις που προλογίζουν το αναλυτικότατο ρεπορτάζ του διεθνούς πρακτορείου Associated Press για τους Εύζωνες της Προεδρικής φρουράς.


κρεβατοκαμαρες φθηνες με στρωμα

Ένα αφιέρωμα που κάνει τον γύρο του κόσμο, ενημερώνοντας όλη τη γη για αυτήν την τόσο αγαπητή μονάδα επιδείξεων, ενώ παράλληλα συγκίνει κάθε Έλληνα με τα απίστευτα κοπλιμέντα που μοιράζει απλόχερα για τους τσολιάδες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο Daynight.gr


πως μπορουμε να παραγουμε ρευμα


ραπτοπουλος βριζει μενεγακη
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html

his or her hair

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html
os x server скачать
his or her hair
Στρατηγός Μιράντα: Ο μεγάλος φιλέλληνας που κατέγραψε την τυραννία των Τούρκων

Ποιος ξέρει ότι ο πρόδρομος της Λατινοαμερικάνικης ανεξαρτησίας ο στρατηγός Φραντσίσκο ντε Μιράντα από τη Βενεζουέλα – τη χώρα του Τσάβες - ήταν ο πρώτος πολίτης της Αμερικανικής ηπείρου που επισκέφτηκε την προεπαναστατική Ελλάδα, λάτρεψε τους Έλληνες, περιηγήθηκε τους ιστορικούς τόπους και τα πεδία μαχών σε όλη την επικράτεια;


Σε ένα ταξίδι-ζωής θέλοντας να εμπλουτίσει τη γνώση του απ τον Ελλαδικό πολιτισμό και να γευτεί το χάδι της ιστορίας σε έναν τόπο με σπουδαίες απελευθερωτικές πράξεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr.


his or her hair


πότε έχεις ωορρηξία

σφύριξε χαρούμενα μπορείς νοηματικη

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην περιοχή της Ξηροκρήνης εντοπίστηκε ακινητοποιημένο ΙΧ αυτοκίνητο, από το οποίο οι δύο συλληφθέντες, επίσης αλλοδαποί, απομακρύνθηκαν όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς.


Μέσα στο αυτοκίνητο, στο χώρο των αποσκευών, βρέθηκαν 3 άτομα, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν άλλα 6, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες παρέλαβαν από περιοχή του Έβρου, με σκοπό να τους μεταφέρουν παράνομα στην Αθήνα. Σύμφωνα με την αστυνομία κάθε αλλοδαπός κατέβαλε στους συλληφθέντες το ποσό των 2.000 ευρώ.


δομικα στοιχεια κειμενου


σφύριξε χαρούμενα μπορείς νοηματικη
σφύριξε χαρούμενα μπορείς νοηματικη
κυκλωμα rl σε σειρα
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

χαρα μου δεν ειδα σαν τη σκεψη σου στιχοι

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html
χαρα μου δεν ειδα σαν τη σκεψη σου στιχοι

Οι δράστες, που αναζητούνται, διέρρηξαν την οικία της γυναίκας και την ακινητοποίησαν όταν τους αντιλήφθηκε. Οι αδίστακτοι όμως ληστές δεν έμειναν σε αυτό και την πυροβόλησαν εν ψυχρώ τραυματίζοντάς της στο γοφό.


χαρα μου δεν ειδα σαν τη σκεψη σου στιχοι

Αφού ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, αποχώρησαν χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε.


Η 55χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.



λιθινο θεογεφυρο
κυπρος χαρτης χιλιομετρικες αποστασεις

στο λιμανι του πειραια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html
ψηφιοποίηση χαρτών
στο λιμανι του πειραια

«Ο Στιβ Μπάνον δεν έχει πλέον καμία σχέση με εμένα ή με την προεδρία μου. Όταν απολύθηκε, δεν έχασε μόνο τη δουλειά του, έχασε και το μυαλό του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ντόναλντ Τραμπ και συνεχίζει: «Ο Στιβ εργάστηκε για μένα αφότου κέρδισα την υποψηφιότητα για την προεδρία, νικώντας 17 υποψηφίους, που συχνά είχαν χαρακτηριστεί ως οι πιο ταλαντούχοι που είχαν καταθέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Τώρα που είναι πια μόνος του, μαθαίνει ότι το να κερδίζεις δεν είναι τόσο εύκολο όσο το έκανα εγώ να μοιάζει. Ο Στιβ είχε μικρή συμμετοχή στην ιστορική μας νίκη, την οποία πέτυχαν οι ξεχασμένοι άνδρες και γυναίκες αυτής της χώρας. Ωστόσο, ο Στιβ είχε άμεση σχέση με την απώλεια της θέσης της Γερουσίας στην Πολιτεία της Αλαμπάμα που κρατούσαν για περισσότερο από 30 χρόνια οι Ρεπουμπλικάνοι. Ο Στιβ δεν εκπροσωπεί τη βάση μου – βρίσκεται απλώς σε αυτήν για τον εαυτό του».


στο λιμανι του πειραια


«Ο Στιβ προσποιείται ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τα μέσα ενημέρωσης, που χαρακτηρίσει αντιπολίτευση, όμως περνούσε το χρόνο του στο Λευκό Οίκο διαρρέοντας ψευδείς πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης για να παρουσιάζει τον εαυτό του πολύ πιο σημαντικό από όσο ήταν. Είναι το μόνο πράγμα που κάνει καλά. Ο Στιβ σπάνια ήταν σε κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί μου και απλά προσποιείται ότι είχε επιρροή να ξεγελάσει κάποιους ανθρώπους, που δεν είχαν πρόσβαση και κανένα στοιχείο, τους οποίους ξεγέλασε να γράψουν βιβλία γεμάτα ψέματα», σημειώνει ο Αμερικανός πρόεδρος.



Η αντίδραση του αμερικανού προέδρου ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση περιεχομένου από ένα βιβλίο του Μπάνον που αναμένεται να κυκλοφορήσει προσεχώς, στο οποίο επισημαίνεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ διέπραξε «προδοσία» καθώς συναντήθηκε με μια Ρωσίδα δικηγόρο που θα του παρέδιδε επιβαρυντικές για τη Χίλαρι Κλίντον πληροφορίες πριν από τις αμερικανικές εκλογές.


Το περιβάλλον του Τραμπ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έρευνας που διεξάγεται από τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ σχετικά με το ενδεχόμενο μιας σκευωρίας με τη Ρωσία με στόχο να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου του 2016 προς όφελος του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου.


Οι ερευνητές ενδιαφέρονται κυρίως για τη συνάντηση μεταξύ του μεγαλύτερου γιου του Τραμπ, τον οποίο συνόδευε ο κουνιάδος του Τζάρεντ Κούσνερ και ο Πολ Μάναφορτ, τότε διευθυντής της εκστρατείας του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, με τη Ναταλία Βεσελνίτσκαγια τον Ιούνιο του 2016.


Ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον του Αμερικανού προέδρου, αυτή η συνάντηση δεν διήρκησε παρά «λίγα λεπτά» και η δικηγόρος, που φέρεται να διατηρεί σχέσεις με το Κρεμλίνο, δεν έδωσε «καμία πληροφορία που να αξίζει» και να ενοχοποιεί την υποψήφια των Δημοκρατικών.


«Τα τρία σημαντικότερα πρόσωπα της εκστρατείας σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλή ιδέα να συναντηθούν με μια ξένη κυβέρνηση στον ουρανοξύστη Τραμπ, στην αίθουσα συσκέψεων του 25ου ορόφου, χωρίς την παρουσία δικηγόρων. Δεν είχαν δικηγόρους» λέει ο Μπάνον στον Μάικλ Γουόλφ, τον συγγραφέα του βιβλίου «Fire and Fury: Inside the Trump White House», αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσε η εφημερίδα The Guardian.



μακετες παραδοσιακων σπιτιων
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html