Friday, June 28, 2019

τουριστικη αστυνομια κυκλαδων

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html
τουριστικη αστυνομια κυκλαδων

Ο λόγος για τον 36χρονο ηθοποιό Σεμπάστιαν Σταν, ο οποίος είναι διάσημος κυρίως για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά ταινιών Avengers της Marvel, όπου υποδύεται το ρόλο του «Στρατιώτη του Χειμώνα», Μπάκι Μπαρνς.


διοικητης γεεθα

τουριστικη αστυνομια κυκλαδων

Μόνο που τις τελευταίες ημέρες ο Σταν βρίσκεται στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Monday». Στο πλαίσιο αυτών μάλιστα, δεν δίστασε να οδηγήσει ολόγυμνος ένα σκούτερ. «Παρέα» στην τολμηρή σκηνή τού έκανε η επίσης ολόγυμνη Ιρλανδή συμπρωταγωνίστριά του Ντενίζ Γκάου.


Αποδεικνύοντας πόσο αφοσιωμένος είναι στην τέχνη του, ο 36χρονος σταρ έβγαλε όλα του τα ρούχα και καβάλησε το scooter μαζί με την Γκάου, χωρίς να πτοούνται από το ψυχρό αεράκι και τα βλέμματα των περαστικών.


Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, o ρουμανικής καταγωγής Σταν, ο οποίος στο παρελθόν έχει εμφανιστεί επίσης στην ταινία Black Swan, αλλά και σε πολλές επιτυχημένες σειρές, ήταν υπόδειγμα… επαγγελματία, κρύβοντας επιμελώς τα δόντια του που έτριζαν από το κρύο. Πιο… τυχερή η Ιρλανδή συμπρωταγωνίστριά του, η οποία ήταν γαντζωμένη σφιχτά πάνω του!



Sebastian Stan naked through the streets of Athens--my friend is having a hard time breathing. pic.twitter.com/BDamYWdd5f

— diana (@Oof_Hemsworth) 28 Νοεμβρίου 2018


κουλούρι θεσσαλονίκης θερμίδες πολυσπορο
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

No comments:

Post a Comment