Wednesday, June 26, 2019

προδοσια παρασταση

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html
φυλετικες μαχες κοσμος 2
προδοσια παρασταση

Το εν λόγω νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ενώ εισάγεται σήμερα Πέμπτη στην Ολομέλεια, προκειμένου να ψηφιστεί σε μία συνεδρίαση με τη διαδικασία του επείγοντος.


μεταχειρισμενα κεντρικη μακεδονια

Μάλιστα, η εισηγήτρια της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, στηλίτευσε την πρακτική της κυβέρνησης να φέρει το νομοσχέδιο με τη διαδικασία του επείγοντος, χωρίς να το περάσει από τη διαδικασία της διαβούλευσης.


Εκτός από την αντιπολίτευση, που κάνει λόγο για εξυπηρέτηση συμφερόντων και αδυναμία να δοθούν λύσεις στα θέματα που ταλανίζουν χρόνια τους δημιουργούς, τις αντιρρήσεις τους εξέφρασαν και πολλοί φορείς, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι το εν λόγω νομοσχέδιο δεν προστατεύει τους δημιουργούς, ενώ προειδοποίησαν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από ενδεχόμενη πτώχευση της ΑΕΠΙ.


Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο για το οποίο εκφράστηκαν αντιρρήσεις είναι το 55 παράγραφος 3 και 4 το οποίο δίνει τη δυνατότητα δωρεάν ψηφιακής αναπαραγωγής πνευματικών προϊόντων από τις βιβλιοθήκες για ερευνητικούς σκοπούς.


προδοσια παρασταση

Στην τοποθέτησή της η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου τόνισε σχετικά με το άρθρο αυτό, ότι ζήτησε τη σύγκληση των δύο πλευρών, κάτι που έγινε εφικτό με αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει η παράγραφος 4 και να τροποποιηθεί η παράγραφος 3.



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html

No comments:

Post a Comment