Saturday, June 22, 2019

η πενταμορφη και το τερας greek full movie

ιατροδικαστικη υπηρεσια συρου
συμμαθητες επεισοδιο 61 β κυκλος

Όπως τόνισε, η Europol «αποτελεί πλέον καθοριστικό παράγοντα των προσπαθειών μας για τη δημιουργία μιας πραγματικής και αποτελεσματικής Ένωσης Ασφάλειας στην Ευρώπη», αλλά και «αξιόπιστο εταίρο αρχών επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο».


η πενταμορφη και το τερας greek full movie

Ο κ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τη νέα διευθύντρια του Οργανισμού Catherine De Bolle και ενημερώθηκε από τις επιχειρησιακές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κέντρου κατά της Παράνομης Διακίνησης Μεταναστών, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Κέντρου κατά του Κυβερνοεγκλήματος που λειτουργούν στη Europol.


Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου, όπου η κ. De Bolle αφού ευχαρίστησε τον κ. Αβραμόπουλο για την επίσκεψή του, αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο του επιτρόπου Μετανάστευσης στην ενίσχυση του Οργανισμού, τονίζοντας: «... αποτελέσατε καθοριστικό παράγοντα για τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Κέντρου κατά της Παράνομης Διακίνησης Μεταναστών. Υποστηρίξατε και προασπισθήκατε τον ρόλο της Europol και σας είμαστε ευγνώμονες γι' αυτό. Χάρη σε εσάς, η Europol εξελίχθηκε σε έναν οργανισμό με επιχειρησιακό προσανατολισμό. Ο ρόλος σας είναι πολύ σημαντικός για την ασφάλεια στην Ένωση και από την πλευρά μας εργαζόμαστε για τον σκοπό αυτό μέσω του οργανισμού και των στελεχών μας».


Ο Ευρωπαίος επίτροπος, από την πλευρά του, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την εξέλιξη του Οργανισμού κατά τα τρία τελευταία χρόνια, «παράλληλα με τη συνολικότερη πολιτική μας για την ασφάλεια», σημειώνοντας: «Αφού εξελίχθηκε από μια χαλαρή διακυβερνητική δομή σε έναν Ευρωπαϊκό οργανισμό, μετασχηματίσθηκε βάσει ισχυρής νομικής εντολής (mandate) το 2017, και ενισχύθηκε επανειλημμένα με ανθρώπινους, τεχνικούς και οικονομικούς πόρους, η Europol αποτελεί πλέον καθοριστικό παράγοντα των προσπάθειών μας για τη δημιουργία μιας πραγματικής και αποτελεσματικής Ένωσης Ασφάλειας στην Ευρώπη».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html

DS2 1043
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



η πενταμορφη και το τερας greek full movie
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

No comments:

Post a Comment