Thursday, April 18, 2019

αλγόριθμος ταξινόμηση με επιλογή

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, η συμφωνία κατέστη δυνατή το απόγευμα της Τρίτης, μετά από «πολύμηνες και επίμονες διαπραγματεύσεις».


αλγόριθμος ταξινόμηση με επιλογή

«Καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Πρωθυπουργό της πΓΔΜ, για την επίλυση της χρόνιας διαφοράς μας σε ό, τι αφορά την ονομασία της γείτονος» είπε ο πρωθυπουργός, και συνέχισε: «Εδώ και πάνω από εβδομήντα χρόνια, από την ίδρυση του γειτονικού ομόσπονδου Κράτους της Γιουγκοσλαβίας, και ιδιαίτερα μετά την ανεξαρτητοποίησή της το 1992, η γειτονική χώρα έφερε την ονομασία "Δημοκρατία της Μακεδονίας", με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την οικειοποίηση της βαριάς πολιτισμικής κληρονομιάς της ελληνικής Μακεδονίας».


антонов олег константинович семья

«Προκειμένου να αποκατασταθούν σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας και φιλίας ανάμεσα στους λαούς, προκειμένου η Ελλάδα να δεχθεί την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική προοπτική των γειτόνων μας συμφώνησαν να αλλάξουν τη συνταγματική τους ονομασία για όλες τις χρήσεις. Συμφώνησαν σε Severna Makedonija δηλαδή Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

κατηγορουντας κλιση

αλγόριθμος ταξινόμηση με επιλογή




https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html

No comments:

Post a Comment