Wednesday, April 10, 2019

κυριες

κυριες

Ο κ. Ντιμιτρόφ υποστήριξε πως δεν υπάρχει ακόμη πρόταση στο τραπέζι και τόνισε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δείξει αν θα μπορέσουν να γεφυρωθούν οι διαφορές που εξακολουθούν να υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών.


Σημείωσε, επίσης, πως αφής στιγμής η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας εκτείνεται σε τρεις χώρες δεν μπορεί να είναι «ούτε μόνο ελληνική ούτε μόνο δική μας» και υπογράμμισε ότι είναι πολύ σημαντικό για την Αθήνα να γίνει «σαφέστερη διάκριση μεταξύ του κράτους της ‘Μακεδονίας’ και της περιοχής της Μακεδονίας στην Ελλάδα». Συνέχισε λέγοντας «και υπ’ αυτήν την έννοια, νομίζω η απάντηση στον αλυτρωτισμό είναι η αρχή της μη αποκλειστικότητας. Και τα δύο μέρη έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομα και τα παράγωγα σε διαφορετικό πλαίσιο».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

κυριες

Σε άλλη του συνέντευξη νωρίτερα - εκείνη στο Ρόιτερς - ο Νίκολα Ντιμιτρόφ είχε περιγράψει πώς με τον Νίκο Κοτζιά θα πάρουν πάνω τους τη διαδικασία - παρακάμπτοντας, κατ’ ουσίαν, τον Μάθιου Νίμιτς και τη χρονοβόρα διαδικασία του. Ότι, δηλαδή, θα συγκροτήσουν ομάδες εργασίας που θα εκπονούν προτάσεις επί των οποίων θα συζητούν κατόπιν οι δυο τους καλύπτοντας όλο το φάσμα των, σχετικών με το ονοματολογικό, θεμάτων.



καρεκλακι θρανιο
ταξιδια στο εξωτερικο capital controls
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

No comments:

Post a Comment