Monday, April 22, 2019

ηγουμενος μονης καρακαλλου

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html
ηγουμενος μονης καρακαλλου
ηγουμενος μονης καρακαλλου

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, οι διαπραγματεύσεις για το Γιβραλτάρ συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά από την απειλή του Ισπανού πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ για βέτο.


τα μεθυσμενα αλογα

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία μόλις τώρα ο Ντόναλτ Τουσκ και ο Σάντσεθ κατέληξαν σε συμφωνία για το Γιβραλτάρ», δήλωσε η εν λόγω πηγή.


Η Βρετανία είχε ανακοινώσει ότι ήταν ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις με την Ισπανία, ώστε να συζητηθεί το μέλλον του Γιβραλτάρ.


Την Κυριακή, οι «27» συναντώνται στις Βρυξέλλες για να εγκρίνουν το προσύμφωνο για το «διαζύγιο» μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Βρετανίας.


ηλεκτρολογοι ελασσονα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να αναχωρήσει από την Αθήνα την Κυριακή για να λάβει μέρος στις εργασίες της Συνόδου, που ξεκινούν στις 10:30 το πρωί.


Λίγη ώρα μετά τη συμφωνία Ισπανίας και Βρετανίας, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε πως θα συστήσει την έγκριση της συμφωνίας για το Brexit.


«Αύριο θα συστήσω την έγκριση του αποτελέσματος των διαπραγματεύσεων για το Brexit. Κανένας δεν έχει λόγους να είναι ευτυχισμένος. Τουλάχιστον, όμως, σε αυτή τη δύσκολη ώρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 πέρασε το τεστ της ενότητας και της αλληλεγγύης» συμπλήρωσε ο ίδιος.




https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

No comments:

Post a Comment