Sunday, April 14, 2019

ελευσις ελλανιων

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_24.html

Ο αρχηγός των Εργατικών, Άβι Γκαμπάι, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους με το Χατνουά, πιάνος εξαπίνης την αρχηγό του δεύτερου, την Τζίπι Λίβνι.


διπλωμα αυτοκινητου πει

Τη Σιωνιστική Ένωση (αποτελούνταν από τα παραπάνω δύο κόμματα) - που διαθέτει τη δεύτερη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα στην Κνέσετ, την ισραηλινή εθνική αντιπροσωπεία, καθώς εξασφάλισε 24 έδρες στις εκλογές του 2015 - δημιούργησαν το 2014 οι Εργατικοί και το Χατνουά («Το Κίνημα») της Λίβνι.


ελευσις ελλανιων

Αφότου όμως ο Γκαμπάι ανέλαβε το 2017 το τιμόνι των Εργατικών, το μέλλον της συμμαχίας φάνταζε αβέβαιο, κάτι που επιβεβαιώθηκε με θεαματικό τρόπο ενόψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών που έχουν προκηρυχθεί για την 9η Απριλίου.


«Ήλπιζα και πίστευα ότι αυτή η συμμαχία θα μας επέτρεπε (...) να δημιουργήσουμε μια αληθινή ένωση. Αλλά οι ψηφοφόροι είναι έξυπνοι, είδαν τι γινόταν και απομακρύνθηκαν από εμάς», είπε ο Γκαμπάι, παρούσης της Λίβνι, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των βουλευτών της Σιωνιστικής Ένωσης που αναμεταδιδόταν απευθείας από την ισραηλινή τηλεόραση.



Watch the divorce in the @ZionistUnion on video as it happened. The grrom and the bride do NOT look happy! pic.twitter.com/xDCrCSiXIx

— Gil Hoffman (@Gil_Hoffman) 1 Ιανουαρίου 2019


ελευσις ελλανιων
κολιε με κρυσταλλα

No comments:

Post a Comment