Wednesday, April 10, 2019

κομμωτηριο ανω τουμπα

Στη δεύτερη σημαντικότερη ομιλία του αφότου διορίστηκε επικεφαλής το 2014, ο Γιάνγκερ προειδοποίησε το Κρεμλίνο να μην υποτιμά τη Δύση, μετά και την επίθεση με νευροπαραλυτικό παράγοντα εναντίον του Σεργκέι Σκριπάλ, η οποία προκάλεσε φόβους για συγκαλυμμένη ρωσική δραστηριότητα στο εξωτερικό.


ταβέρνα λαδάδικα

Η Ρωσία, η μοναδική εχθρική χώρα που κατονομάστηκε στην ομιλία του, τηρεί μια στάση «διαρκούς αντιπαράθεσης» με τη Δύση, είπε ο Γιάνγκερ, επικαλούμενος την επίθεση με νευροπαραλυτικό παράγοντα εναντίον των Ρώσου πρώην πράκτορα.


ικεα παιδικα κρεβατια 2015

κομμωτηριο ανω τουμπα

«Πρόθεσή μας είναι για το ρωσικό κράτος να καταλήξει πως, όποια κι αν είναι τα οφέλη τα οποία νομίζει ότι αποκομίζει από αυτή τη δραστηριότητα, δεν αξίζουν τον κίνδυνο», είπε.


Ο 55χρονος Γιάνγκερ είπε ακόμη πως οι κατάσκοποι της Βρετανίας απέτρεψαν πολλές συνωμοσίες του Ισλαμικού Κράτους με προέλευση το εξωτερικό. Η MI6 εξακολουθεί να εργάζεται με τις υπηρεσίες των εταίρων της προκειμένου να ενισχύσουν τους «απαραίτητους δεσμούς ασφαλείας» στην Ευρώπη, είπε και πρόσθεσε πως η Βρετανία βοήθησε τη Γαλλία και τη Γερμανία να αποτρέψουν τρομοκρατικές επιθέσεις.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html

κομμωτηριο ανω τουμπα



https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

No comments:

Post a Comment