Saturday, April 13, 2019

αρματα για την ελλαδα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html
εντυπα ε1 2013
θεατρο παγκρατι εστιατορια

Η Λέστερ παλεύει να σωθεί. Βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη Χαλ και την επικίνδυνη ζώνη, έχει όλες κι όλες πέντε νίκες σε 25 αγώνες πρωταθλήματος, βρίσκεται εκτός Κυπέλλου Αγγλίας και χθες ηττήθηκε 2-1 από τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League, με αυτό το σκορ, πάντως να της αφήνει ελπίδες πρόκρισης.


αρματα για την ελλαδα

Η απόφαση απόλυσης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παράλογη αν κριθεί χωρίς να συνυπολογίσει κάποιος τι άλλο έχει πετύχει ο Ρανιέρι στη θητεία του στον πάγκο της Λέστερ. Κάθε άλλο μάλιστα. Είναι, όμως, δυνατόν πράξει κάποιος έτσι;


Ο Ιταλός τεχνικός δεν έβγαλε τις «αλεπούδες» δεύτερης ή τρίτες στην Πρέμιερ, δεν τις έφτασε απλά σε ένα τελικό Κυπέλλου, ούτε κατέκτησε το Λιγκ Καπ. Πραγματοποίησε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα όλων των εποχών, κατά πολύ μεγαλύτερο από την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος. Κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αγγλία, ένα από τα δυσκολότερα και από τα πιο ανταγωνιστικά στον κόσμο, αφήνοντας δέκα ολόκληρους βαθμούς πίσω τη δεύτερη Άρσεναλ στην πρώτη του κιόλας χρονιά στην ομάδα.




αρματα για την ελλαδα
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html

No comments:

Post a Comment