Thursday, April 11, 2019

χαμος αε

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html
επιφανειες τραπεζιου ικεα

Παραμένει δε εξαιρετικά επικίνδυνος για τις περιοχές που αναμένεται να πλήξει προσεχώς, παρά την υποβάθμισή του σε τροπική καταιγίδα κατηγορίας 4, από 5 που ήταν όταν σάρωσε τη Δομινίκα.


επιδόρπιο μετάφραση

«Σύμφωνα με την πρόβλεψη, η Μαρία κινείται προς την βορειοανατολική Καραϊβική και θα πλησιάσει τις Παρθένες Νήσους και το Πουέρτο Ρίκο αργά το βράδυ της Τρίτης, περιοχές που θα χτυπήσει ως τροπική καταιγίδα κατηγορίας 4 ή 5», σημειώνει το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

Οι άνεμοι που συνοδεύουν τη Μαρία πνέουν με ταχύτητα ως και 45 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ στο «μάτι του τυφώνα» η ταχύτητά τους φτάνει ακόμη και τα 205 χιλιόμετρα.


184820041
Πηγή: EPA/National Hurricane Center / HANDOUT


Στη Δομινίκα, όπου ο τυφώνας χτύπησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι αρχές περιμένουν να ξημερώσει για να έχουν μια πρώτη εικόνα της καταστροφής που συντελέστηκε στο νησί των 73.000 κατοίκων.



«Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ εκτεταμένες καταστροφές. Στο στάδιο αυτό χάσαμε ό, τι μπορούσε να χαθεί. Οι άνεμοι πήραν τις στέγες των σπιτιών σχεδόν όλων των ανθρώπων με τους οποίους μίλησα ή ήλθα σε επαφή», έγραψε ο πρωθυπουργό της χώρας, Ρούζβελτ Σκέριτ στον λογαριασμό του στο twitter, απευθύνοντας έκκληση «για κάθε είδους βοήθεια».



#Dominica #HurricaneMaria ... Roosevelt Skerrit pic.twitter.com/x4WpB03sSe

— TWill (@TWill876) 19 Σεπτεμβρίου 2017


χαμος αε
χαμος αε

No comments:

Post a Comment