Sunday, April 14, 2019

ειδη καλωδιων ηχου

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html
αφηνω πισω το τσαρδι μου
ονειροκριτης καροτσακι μωρου
ειδη καλωδιων ηχου
ειδη καλωδιων ηχου

Ο Γάλλος πρόεδρος κατηγόρησε τους τελευταίους ότι διαδίδουν «επικίνδυνα» ψέματα για το θέμα αυτό.


Φθάνοντας σήμερα το πρωί στο Άαχεν της Γερμανίας, την πρωτεύουσα του Καρλομάγνου, μπροστά από το δημαρχείο της πόλης του 14ου αιώνα, τους δύο ηγέτες υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες δεκάδες άνθρωποι, ορισμένοι από τους οποίους φορώντας κίτρινα γιλέκα, που φώναζαν: «Η Μέρκελ πρέπει να φύγει» και «Μακρόν, παραιτήσου».


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html

Η ακροδεξιά τόσο στη Γαλλία όσο και στη Γερμανία, αλλά και η ριζοσπαστική αριστερά στη Γερμανία, διπλασίασαν τη σφοδρότητα με την οποία επιτίθενται κατά της νέας γαλλο-γερμανικής συνθήκης τις τελευταίες ημέρες, επικαλούμενες τον κίνδυνο να απωλέσει κυριαρχία.


Αβάσιμες φήμες κυκλοφόρησαν ευρέως, από την πρόθεση της Γαλλίας να μοιραστεί με το Βερολίνο την έδρα της στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, μια δήλωση της Μαρίν Λεπέν, μέχρι την εκχώρηση της Αλσατίας και της Λορένης στη Γερμανία.


«Εκείνοι που ξεχνάνε την αξία της γαλλο-γερμανικής συμφιλίωσης γίνονται συνεργοί στα εγκλήματα του παρελθόντος, εκείνοι που παρωδούν ή διασπείρουν ψεύδη κάνουν κακό στους λαούς που υποτίθεται ότι προασπίζουν και στην Ιστορία μας», είπε ο Γάλλος πρόεδρος.


Το Ελιζέ έκρινε μάλιστα απαραίτητο να τους διαψεύσει στον ιστότοπό του χθες βράδυ, με ένα κείμενο που εξηγεί ότι θέλει να δοθεί «όλη η αλήθεια» για τη συνθήκη του Άαχεν.




No comments:

Post a Comment