Sunday, May 5, 2019

διαζυγιο λιαγκας σκορδα

διαζυγιο λιαγκας σκορδα

Ο Παγουρτζής φώναζε "Γιού Χου" κάθε φορά που πυροβολούσε έναν μαθητή κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσής του στο Λύκειο της Σάντα Φε, την περασμένη Παρασκευή. Αυτό το ενθουσιώδες επιφώνημα ακούστηκε τουλάχιστον οκτώ φορές.


διαζυγιο λιαγκας σκορδα

Ο ανήλικος μακελάρης δολοφόνησε οκτώ μαθητές, δύο καθηγητές και τραυμάτισε άλλα 13 άτομα και σύμφωνα με μαρτυρίες τραγουδούσε το "Another one bites the dust" των Queen (σε ελεύθερη μετάφραση "ακόμη ένας στο χώμα") ενώ τρομοκρατούσε τους μαθητές και τους καθηγητές που είχε βάλει στόχο.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

Η σφαγή στο λύκειο Κολουμπάιν στο φιλήσυχο Κολοράντο των ΗΠΑ ήταν σοκαριστική. Οι δράστες, οι τελειόφοιτοι μαθητές Έρικ Χάρρις και Ντάϊλαν Κλέμπολντ, δολοφόνησαν 12 μαθητές και έναν δάσκαλο προτού αυτοκτονήσουν.


Όμως δεν ήταν μόνο το αιματοκύλισμα που σόκαρε. Εκτός από τους πυροβολισμούς, η πολύπλοκη και εξαιρετικά προγραμματισμένη επίθεση αφορούσε βόμβα πυρκαγιάς για την εκτροπή των πυροσβεστών, δεξαμενές προπανίου που μετατράπηκαν σε βόμβες που τοποθετήθηκαν στην καφετέρια, 99 εκρηκτικές συσκευές και βόμβες αυτοκινήτου.


συνιεναι τας γραφας

Αν και τα ακριβή κίνητρά τους παραμένουν ασαφή, τα προσωπικά ημερολόγια των δραστών αποδεικνύουν ότι επιθυμούσαν οι ενέργειές τους να ανταγωνιστούν την Βομβιστική επίθεση της Οκλαχόμα Σίτι και άλλα θανατηφόρα συμβάντα στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1990.




τηλεοπτικο καναλι κοντρα
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html

No comments:

Post a Comment