Wednesday, May 22, 2019

γκουστάβο μπόου

γκουστάβο μπόου

Κουβάλησε μαζί του την προσωπική του φορητή τουαλέτα. Όχι μόνον την κουλούρα της τουαλέτας. Ολόκληρη την τουαλέτα.


Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης δεν ταξιδεύει με μία τουαλέτα, αλλά με πολλές (συμπεριλαμβανομένης και αυτής στη Μερσεντές του). Στη νοτιοκορεατική εφημερίδα «The Chosun Ilbo» αναφέρεται ότι ο Κιμ έχει πάντα μαζί του το «εκεί που ακόμη και ο αυτοκράτορας πηγαίνει μόνος» ώστε να μην μπορούν οι υπηρεσίες πληροφοριών ξένων χωρών - εχθρικών, εξ ορισμού - να βάλουν χέρι στα «προϊόντα» του εντερικού του συστήματος και να συμπεράνουν για την κατάσταση υγείας του ηγέτη.


πλανητικη ωρα αρη

Το επιβεβαιώνει και ο Λι Γιονγκ-κεόλ, πρώην μέλος της προσωπικής φρουράς του Κιμ, ο οποίος έχει αυτομολήσει στις ΗΠΑ. «Τα περιττώματα του ηγέτη περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του, άρα δεν μπορούν να τα αφήσουν πίσω» δήλωσε στην «The Washington Post».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html

Οι ίδιες προφυλάξεις λαμβάνονται και όταν ταξιδεύει στο εσωτερικό της χώρας. Το νοτιοκορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DailyNK μετέδωσε, πριν τρία χρόνια, ότι στην αυτοκινητοπομπή με την οποία ταξιδεύει ο Κιμ Γιονγκ Ουν υπάρχει WC για να εξυπηρετείται οποιαδήποτε στιγμή ο ηγέτης.




γκουστάβο μπόου
το νεο cd του παντελη παντελιδη
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

No comments:

Post a Comment