Tuesday, May 14, 2019

διαδικασια βαπτισης κυπρος

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html

Ο χρόνος του κ. Τσίπρα τελείωσε, ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, για την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.


«Το θράσος του κ. Τσίπρα είναι πραγματικά απύθμενο. Ο πρωθυπουργός των φόρων, που διέλυσε τη μεσαία τάξη και φτωχοποίησε όλους τους Έλληνες, ο άνθρωπος που με τις ιδεοληψίες που γέμισε με ανασφάλεια τους πολίτες και βάζει σε κίνδυνο ακόμη και τα εθνικά συμφέροντα, ανέβασε άλλη μία παράσταση με τίτλο "από σήμερα παριστάνω ότι κυβερνώ". Τον ενημερώνουμε ότι το μόνο κοινό που έχει απομείνει να τον παρακολουθεί είναι οι υπουργοί του» σχολίασε η κ. Σπυράκη.



ΚΙΝΑΛ: Οι πολίτες δεν μπορούν να έχουν καμία προσδοκία από την κυβέρνηση


Οι πολίτες δεν μπορούν να έχουν καμία προσδοκία από την κυβέρνηση, σχολίασε αιχμηρά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο υπουργικό συμβούλιο.


ωραριο καταστηματων κυριακη καλαματα

διαδικασια βαπτισης κυπρος

«Ο κ. Τσίπρας, στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα, ήταν πάλι αλλού. Για ποια προστασία των αδύναμων μιλάτε κ. Τσίπρα, όταν 35 χιλ. παιδιά μένουν σήμερα εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, όταν η καθημερινότητα των πολιτών επιδεινώνεται συνεχώς. Όσο για τις "αλλαγές" και τις "μεταρρυθμίσεις" σας μόνο σαν απειλή ακούγονται. Δεν μπορεί να περιμένουν τίποτε θετικό από εσάς οι πολίτες. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ».


Ποτάμι: Η κυβέρνηση αποτυγχάνει καθημερινά στις εξετάσεις που δίνει


Θα...θα...θα. Ο κ. Τσίπρας απαγγέλει το νέο προεκλογικό του πρόγραμμα, που περιλαμβάνει υποσχέσεις για όλους. 'Ομως ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν πια παρελθόν και όλοι ξέρουν την αξία όσων τάζει. Στα 3,5 χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναπαράγονται όλες οι παθογένειες που κατονόμασε ο κ. Τσίπρας: αλαζονεία, ψεύτικες υποσχέσεις, έλλειψη σχεδίου, πελατειακές σχέσεις, διαπλοκή.


Θα συμφωνήσουμε ότι η κυβέρνηση δίνει εξετάσεις καθημερινά. Σε αυτές τις εξετάσεις αποτυγχάνει παταγωδώς, αφού ο μόνος δείκτης στον οποίο διακρίνεται, είναι ο δείκτης ανικανότητας με δραματικές συνέπειες για τους πολίτες και τη χώρα.


ΚΚΕ: «Βασιλικότερος του βασιλέως» εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός



διαδικασια βαπτισης κυπρος
γευσεις κατσαρολας καρδιτσα
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

No comments:

Post a Comment