Sunday, May 19, 2019

αθεριδης καρυδη σηριαλ

σλιπ για κηλη
ιπποτες στρογγυλης τραπεζης κατερινη

Η ίδια πηγή δήλωσε ότι «η ζημιά θα μπορούσε να έχει προκληθεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής του διαστημοπλοίου στην εταιρεία Energia, αλλά θα μπορούσε να έχει προκληθεί και στο κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ».


Στην ερώτηση γιατί η μικρορωγμή δεν εντοπίστηκε από τον Ιούνιο, όταν το διαστημόπλοιο συνδέθηκε με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, η ίδια πηγή είπε ότι «κάποιος την προκάλεσε, αλλά στη συνέχεια φοβήθηκε και έκλεισε τη μικρορωγμή με κόλλα, έτσι δεν ήταν εμφανής για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό η κόλα ξεράθηκε και αποκολλήθηκε».


Η Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία Roskosmos απέφυγε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το ενδεχόμενο η ζημιά στο διαστημόπλοιο Soyuz να προκλήθηκε στο κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ.


Ο διευθυντής της Roskosmos Ντμίτρι Ρογκόζιν είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η ζημιά στο διαστημόπλοιο Soyuz MC9 προκλήθηκε εκ των έσω και η διαστημική εταιρεία κατασκευής πυραύλων Energia διεξάγει έρευνες για να διαπιστώσει ποιος προκάλεσε τη ζημιά αυτή.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

Ο Ρογκόζιν επισήμανε ότι η Roskosmos εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο η ζημιά να προκλήθηκε από μικρομετεωρίτη. Ο ίδιος προσέθεσε ότι αυτή την στιγμή ελέγχονται όλα τα στάδια της κατασκευής που έχουν προηγηθεί και διασαφηνίζεται ποιοι είχαν πρόσβαση στο διαστημόπλοιο, ποιες εργασίες έγιναν και ποιοι πραγματοποιούσαν τους ελέγχους.



αθεριδης καρυδη σηριαλ
αθεριδης καρυδη σηριαλ
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html

No comments:

Post a Comment