Monday, May 13, 2019

τι ειναι το διπλωμα γ κατηγοριας

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html
σετ εσωρουχα με δαντελα

Σε ανακοίνωσή του, το τουρκικό υπουργείο ισχυρίζεται ότι τα Ίμια ανήκουν στην Τουρκία και κατηγορεί την Αθήνα για παραπληροφόρηση της ελληνικής κοινής γνώμης.


Στην εν λόγω ανακοίνωση, που έρχεται ως απάντηση στο έντονο διάβημα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρεται ότι η Άγκυρα κάλεσε τον γ. γ. του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και τον ενημέρωσε ότι στα Ίμια υπάρχει έντονη παρουσία ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.


γιαννιτσα ναουσα αποσταση

τι ειναι το διπλωμα γ κατηγοριας

«Του ανέφερε πως δεν θα ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές, πως δεν συμφέρει η ένταση τις δύο χώρες και ζήτησε να σταματήσει αυτή η επικίνδυνη στάση» αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.


Σε έντονο ύφος ήταν η απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, μετά την προκλητική δήλωση του τουρκικού ΥΠΕΞ ότι τα Ίμια τους ανήκουν.


«Η Τουρκία, μαζί με το μέτρο, έχει χάσει και τον κοινό νου. Εκτός από το να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει ούτε γεωγραφία», τόνισε ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς.



Δήλωση Εκπροσώπου Υπουργείου Εξωτερικών σε απάντηση ισχυρισμών Εκπροσώπου του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών για το θέμα των Ιμίων https://t.co/DdlirmbbZe pic.twitter.com/td6ed2Wexz

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) 13 Φεβρουαρίου 2018


τι ειναι το διπλωμα γ κατηγοριας

No comments:

Post a Comment