Friday, May 3, 2019

ενοικιαζομενα δωματια ροδακινο ρεθυμνο

tv oled 4k
ενοικιαζομενα δωματια ροδακινο ρεθυμνο

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας, σε διάφορες περιοχές του Κέντρου Αθηνών, οκτώ μέλη του κυκλώματος εκ των οποίων τρείς ημεδαποί, ηλικίας 25 έως 36 ετών και πέντε υπήκοοι Μολδαβίας, ηλικίας από 20 έως 29 ετών.


Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, των διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της πλαστογραφίας, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς καθώς και για παραβάσεις σχετικές με τις εκρήξεις, τις εκρηκτικές ύλες και του Νόμου περί όπλων.


ενοικιαζομενα δωματια ροδακινο ρεθυμνο

Έκαναν συλλήψεις, αλλά η συμμορία των ΑΤΜ έδρασε και πάλι χθες βράδυ


Η δομή και η δράση της εγκληματικής οργάνωσης


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ως προς τη δομή, η εγκληματική οργάνωση αποτελείτο από δύο πυρήνες. Τον επιχειρησιακό, τα μέλη του οποίου προέρχονταν από την Μολδαβία και τον υποστηρικτικό, τα μέλη του οποίου διέμεναν μόνιμα στην Ελλάδα και εξασφάλιζαν όλα τα απαραίτητα μέσα που χρειαζόταν ο πρώτος. Συνδετικός κρίκος μεταξύ τους, ήταν υπήκοος Μολδαβίας ο οποίος είχε μόνιμη και σταθερή παρουσία σε κάθε επίθεση. Ως φυσικοί αυτουργοί στις πράξεις, συμμετείχαν και άλλα δύο, εναλλασσόμενοι κάθε φορά, επιχειρησιακά μέλη που ταξίδευαν για τον λόγο αυτό από το εξωτερικό.


Ως προς τους ρόλους, ο 23χρονος Μολδαβός ήταν ο επιχειρησιακός αρχηγός της οργάνωσης που είχε την ευθύνη του επιχειρησιακού σχεδιασμού των ομάδων. Ο ίδιος βρισκόταν στο χώρο του ΑΤΜ που είχε επιλέξει να «χτυπήσει» η ομάδα, ενώ προηγουμένως είχε προβεί σε αυτοψία. Συχνά, μετά από τις επιτυχημένες προσπάθειες της ομάδας, διέφευγε για σύντομο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της επιχειρησιακής ομάδας.


Ο 36χρονος ημεδαπός, ήταν ο αρχηγός του υποστηρικτικού πυρήνα της οργάνωσης. Διέμενε μόνιμα στη χώρα μας, διέθετε τα διαμερίσματα του στην Καλλιθέα για να διαμένουν τα υπόλοιπα μέλη και φρόντιζε για να εξασφαλίζει τα απαιτούμενα μέσα στην ομάδα. Ο ίδιος είχε αυτοπρόσωπη παρουσία στις επιθέσεις, συνήθως ως τσιλιαδόρος, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις κατόπτευε τα σημεία πριν την διάπραξη των διαρρήξεων.



δημόσιο χρέος ελλάδας απο το 1974
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

No comments:

Post a Comment