Tuesday, May 21, 2019

στέφανα γάμου τιμές

ερωτηματολογιο επαγγελματικης εξουθενωσης
μάγουλο μετάφραση στα αγγλικά

Ο 31χρονος τενίστας, πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης - σήμερα στο Νο 230- έκανε γνωστή την απόφασή του στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει Open στη Μελβούρνη.


Ο Μάρεϊ ταλαιπωρείται εδώ και δυο χρόνια από πόνους στο ισχίο και έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς όμως να διαπιστώνει βελτίωση.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

στέφανα γάμου τιμές

«Μπορώ να παίξω, όμως, μέχρι ένα σημείο. Ο πόνος δεν με αφήνει να παίξω όσο εγώ θέλω. Δεν με αφήνει να απολαύσω την προπόνηση, δεν με αφήνει να απολαύσω τον αγώνα. Θέλω να σταματήσω την καριέρα μου στο εφετινό Wimbledon, αλλά δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ικανός να παίζω μέχρι τότε. Το εφετινό Open της Αυστραλίας, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελευταίο μου. Δεν αισθάνομαι καλά. Παλεύω με τους δαίμονες μου, με τον πόνο, δεν ξέρω αν μπορώ να παίζω με τόσο πόνο για τους επόμενους τέσσερις-πέντε μήνες», είπε ο Μάρεϊ.



Hindered by a hip injury, British tennis great Andy Murray announced that he plans to retire at Wimbledon -- at the latest -- in an emotional press conference ahead of the Australian Open https://t.co/UKt6F9KJwE pic.twitter.com/uxzEOBtKHf

— CNN (@CNN) 11 Ιανουαρίου 2019


στέφανα γάμου τιμές
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

No comments:

Post a Comment