Sunday, May 19, 2019

ιδιαιτερες χριστουγεννιατικες καρτες

αποτελεσματα γαλλικων δεκεμβριου 2014
σταγονες της βροχης
ιδιαιτερες χριστουγεννιατικες καρτες

«Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, προκαλεί αποτροπιασμό», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html

«Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα, και είναι απολύτως καταδικαστέες», συμπληρώνει η ίδια ανακοίνωση και κλείνει:


«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην τραυματία και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».


Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλεύεται η τραυματίας, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή και είναι διασωληνωμένη.


ιδιαιτερες χριστουγεννιατικες καρτες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, «χθες το βράδυ, στις 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” μία γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών».


Η δικηγόρος οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε εξάωρη επέμβαση, ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική. Πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.


No comments:

Post a Comment