Tuesday, May 14, 2019

πλοιαρια απο πειραια

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html

Ινδονήσιοι διασώστες χρησιμοποίησαν σήμερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους για να εντοπίζουν με την όσφρηση, προκειμένου να βρουν επιζώντες κατά μήκος της κατεστραμμένης δυτικής ακτής της Ιάβας την οποία έπληξε τσουνάμι με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 429 ανθρώπων.


Τουλάχιστον 154 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Περισσότεροι από 1.400 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και χιλιάδες κάτοικοι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε περιοχές με υψηλότερο υψόμετρο, με την προειδοποίηση για πλημμυρίδα να επεκτείνεται έως την Τετάρτη (αύριο).


Οι διασώστες χρησιμοποίησαν βαριά μηχανήματα, ανιχνευτικά σκυλιά και ειδικές κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν και να ανασύρουν πτώματα από τη λάσπη και τα ερείπια σε μια έκταση 100 χλμ. της δυτικής ακτής της Ιάβας και αξιωματούχοι δήλωσαν πως η περιοχή των ερευνών μπορεί να επεκταθεί περισσότερο προς τον νότο, έπειτα από την ανακάλυψη πτωμάτων που ξεβράστηκαν από τα κύματα.


ποιηματα για τον πατερα που πεθανε

«Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες οι οποίες νομίζαμε προηγουμένως ότι δεν είχαν επηρεαστεί» δήλωσε ο Γιουσούφ Λατίφ, εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης.


πόσοι είναι οι φυσιολογικοί παλμοί της καρδιάς

«Αλλά τώρα φθάνουμε σε πιο απομακρυσμένες περιοχές… και πράγματι υπάρχουν πολλά θύματα εκεί», πρόσθεσε.


Οι αρχές δήλωσαν πως οι διασώστες έχουν αποδυθεί σε μια μάχη με τον χρόνο προκειμένου να φθάσουν σε έξι χωριά, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι απρόσιτα οδικώς και όπου τα κύματα από το τσουνάμι φέρεται να έφθασαν έως και τα πέντε μέτρα.


Το τεράστιο αρχιπέλαγος, το οποίο βρίσκεται πάνω στο «Δακτυλίδι της Φωτιάς», κατέγραψε φέτος τον μεγαλύτερο απολογισμό θανάτων των τελευταίων δέκα και πλέον ετών.




πλοιαρια απο πειραια
πλοιαρια απο πειραια

No comments:

Post a Comment