Thursday, May 9, 2019

προβολεις ομιχλης nissan qashqai

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html
μυκητεσ στα νυχια και θεραπεια
παραδοσιακη στολη γουμενισσας

Την ώρα μάλιστα που η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει εκδώσει σχετική oδηγία καλώντας τους Αμερικανούς πολίτες που επισκέπτονται την Ελλάδα να είναι προσεκτικοί, και με έναν απολογισμό 11 θανάτων από τον ιό, η υπόθεση φαίνεται μόλις να ξεκινά…


Το παράδοξο την ίδια ώρα δε, είναι ότι οι ΗΠΑ καταγράφουν αυτή τη στιγμή 230 περιστατικά από λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου, ενώ η νόσος απασχολεί τη χώρα και τις δημόσιες δομές της υγείας, από το 1999.


Να θυμίσουμε, ότι το 1999 ο ιός εισήχθη στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας μια δραματική έκρηξη που εξαπλώθηκε σε όλες τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τα επόμενα χρόνια, μέχρι το 2010.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

Οι εστίες του ιού βρίσκονται στις μεγάλες μεταναστευτικές οδούς των πτηνών. Στην αρχική του εμβέλεια, ο ιός του Δυτικού Νείλου ήταν διαδεδομένος σε όλη την Αφρική, σε περιοχές της Ευρώπης, στη Μέση Ανατολή, στη Δυτική Ασία και στην Αυστραλία. Από την εισαγωγή του το 1999 στις ΗΠΑ, ο ιός έχει εξαπλωθεί και είναι πλέον ευρέως καθιερωμένος από τον Καναδά μέχρι τη Βενεζουέλα.


προβολεις ομιχλης nissan qashqai

Και φυσικά εκτός από τα καταγεγραμμένα περιστατικά, υπάρχουν και εκατοντάδες ασυμπτωματικά μολυσμένα περιστατικά, τονίζει ο καθηγητής Τσιόδρας, ο οποίος επισημαίνει ότι οι λοιμώξεις τέτοιου είδους θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στο μέλλον.




προβολεις ομιχλης nissan qashqai

No comments:

Post a Comment