Sunday, June 9, 2019

εκδοσεις στρατικη 1821

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις ίδιου τύπου, με την συμμετοχή όλων των φορέων και διαθέσιμων μέσων σε όλες τις Περιφέρειες ανά την επικράτεια, εκτός από την Στερεά Ελλάδα και την Δυτική Ελλάδα, που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας και θα διεξαχθούν άλλη μέρα.


εκδοσεις στρατικη 1821

«Είμαστε πιο έτοιμοι από πέρσι και άλλες χρονιές», δήλωσε μετά την άσκηση ο κ. Τόσκας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το Πυροσβεστικό Σώμα και όλος ο κρατικός μηχανισμός, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, γι' αυτό και εξέφρασε τα συγχαρητήρια του σε όλους τους συμμετέχοντες στην άσκηση.


παραλια πανορμο ρεθυμνο

Στόχος όλων των ασκήσεων ήταν να δοκιμαστεί η ανάπτυξη συνεργασίας και επικοινωνίας των εμπλεκόμενων φορέων, ο συντονισμός των δυνάμεων σε περίπτωση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς, η ετοιμότητα του προσωπικού. Επίσης, να ελεγχθεί η αξιοπιστία των μέσων και αν είναι σε κατάσταση να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό συμβάν, να επικαιροποιηθεί ο ετήσιος σχεδιασμός δασοπυρόσβεσης, καθώς και να αξιοποιηθούν νέες τεχνολογίες.



#Δελτίο Τύπου σχετικά με την #άσκηση πεδίου με την κωδική ονομασία «Δια Πυρός 2018» στην Αττική https://t.co/CUU6QDyhOw pic.twitter.com/2sTGJRCjVi

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 8 Μαΐου 2018


εκδοσεις στρατικη 1821
ξυλινες κατασκευες κηπου θεσσαλονικη
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

No comments:

Post a Comment