Saturday, June 8, 2019

αγιος φανουριος κατω τουμπα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html
κωνσταντοπουλου ζωη νυφη

«Μετά από έξι διαδοχικές συνεδριάσεις της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τον διορισμό των μελών του νέου Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης συμπληρώθηκε η κατά το Σύνταγμα αναγκαία πλειοψηφία» δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και συνέχισε:


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html


«Η συναίνεση που επιτεύχθηκε μεταξύ των πολιτικών κομμάτων αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα για την ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου μετά από 27 ολόκληρα χρόνια παραθεσμικής και ασύδοτης λειτουργίας των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών».



Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ψέγει την Νέα Δημοκρατία για την μέχρι στιγμής στάση της και τονίζει πως έστω και τελευταία στιγμή υποχώρησε και επέστρεψε στην νομιμότητα.


«Ακόμη και η ΝΔ μετά την γενική κατακραυγή – η οποία αποτυπώθηκε και σε πρόσφατες μετρήσεις της κοινής γνώμης – αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να επιστρέψει στην νομιμότητα. Έπραξε, έστω και τώρα, αυτό που όφειλε να έχει πράξει από την πρώτη στιγμή τηρώντας τη συνταγματική της υποχρέωση», αναφέρει χαρακτηριστικά.


αγιος φανουριος κατω τουμπα


«Το νέο ΕΣΡ αναλαμβάνει τώρα ένα βαρύ καθήκον: Να διεξάγει και να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν το διαγωνισμό για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες εφαρμόζοντας το νόμο 4337/2015», λέει ακόμη.





αγιος φανουριος κατω τουμπα
ξεχασα το pin στο ταμπλετ

No comments:

Post a Comment