Saturday, June 8, 2019

νικηφορος βρεττακος ο πρασινος κηπος

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html
παιδικες τουρτες λαρισα
νικηφορος βρεττακος ο πρασινος κηπος

Το άτομο αυτό σύμφωνα με τις Αρχές, ταυτοποιήθηκε από το υλικό του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που διέθετε το κτίριο, και κατέγραψε το συγκεκριμένο μέλος, την ώρα που κατέβαινε τις σκάλες και σημεία του προσώπου του έχουν αποκαλυφθεί.


Πρόκειται για έναν 38χρονο ο οποίος έχει καταγωγή από τη Χιλή και είναι στη βασική πεντάδα του Ρουβίκωνα.


Όπως προέκυψε είχε συλληφθεί μετά τις επιθέσεις στα γραφεία του Τειρεσία, του Πρώτου Θέματος, της Χρυσής Αυγής, ενώ ήταν και στην εισβολή του Ρουβίκωνα στην ΕΡΤ.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html

διακοπες χριστουγεννων 2015 τει

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας που κάποιοι είχαν χαρακτηρίσει "ακτιβιστές" εισέβαλαν ξημερώματα της Τετάρτης με σφυριά και βαριοπούλες στα χέρια στο κτίριο που στεγάζονται οι τουρκικές αερογραμμές και δυο από αυτούς ακινητοποίησαν τον υπάλληλο σεκιούριτι για μην καλέσει την αστυνομία και τέσσερα άτομα ανέβηκαν στα γραφεία.

Άρχισαν με μανία να σφυροκοπούν την κεντρική είσοδο των γραφείων προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Τελικά όμως δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στο εσωτερικό, καθώς η πόρτα ήταν ασφαλείας και ποτέ δεν την παραβίασαν. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν με ασφάλεια αφού πια ο υπάλληλος σεκιούριτι θα ειδοποιούσε με καθυστέρηση τους αστυνομικούς.


Λίγη ώρα αργότερα ανέβασαν βίντεο στο γνωστό site των αντιεξουσιαστών στο οποίο είχαν αποτυπώσει την καταστροφική τους δράση.





νικηφορος βρεττακος ο πρασινος κηπος

No comments:

Post a Comment