Friday, June 14, 2019

κλιση του εμποδιζω

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html
κλιση του εμποδιζω

Έξι πολίτες κι ένας αστυνομικός τραυματίστηκαν όταν χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα που ήταν ζωσμένα με εκρηκτικά, σύμφωνα με το Reuters. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δράστες, ενώ προχώρησαν σε ελεγχόμενες εκρήξεις για την εξουδετέρωση των εκρηκτικών, αποτρέποντας τα χειρότερα.


εν ελλαδι παλαιο φαληρο

Οι τέσσερις από τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου σκοτώθηκαν από την αστυνομία επί τόπου, ενώ ο πέμπτος υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα. Η δεύτερη αυτή επίθεση, κατά τα πρότυπα της επίθεσης στη λεωφόρο Λας Ράμπλας στη Βαρκελώνη, πραγματοποιήθηκε περί τις 02.00 τη νύχτα στην τουριστική πόλη.



«Οι ύποπτοι τρομοκράτες επέβαιναν σε Audi A3 και χτύπησαν πολλούς ανθρώπους πριν πέσουν σε αστυνομική περίπολο και αρχίσει ανταλλαγή πυρών», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.


κλιση του εμποδιζω

2017 08 18T024319Z 991596923 RC12CC1E5860 RTRMADP 3 SPAIN BARCELONA CAMBRILS ATTACKERS
Πηγή: REUTERS TV via REUTERS



Το περιστατικό στην Καμπρίλς σχετίζεται με την επίθεση με βαν που σημειώθηκε νωρίτερα στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του βαν ο οποίος εθεάθη να απομακρύνεται πεζή, αφότου σκόρπισε τον τρόμο κατά μήκος της γνωστότερης λεωφόρου της πόλη, η οποία ήταν γεμάτη τουρίστες που απολάμβαναν την απογευματινή βόλτα τους.





διαρροια τι μπορω να φαω

No comments:

Post a Comment